Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
Klbka, malej vyberali nosnú a zmenšovali krčné mandle. Vôbec sa nesťažovala na bolesti, keď sa predbrala z narkózy. Až som ich podozrievala, či jej tie mandle naozaj vybrali. 😀 Akurát sme mali problém- hneď si pýtala "kesík" papať. 😀
A aby som nezabula, všetkým maródom skoré uzdravenie. 😉
jaj pojdem ja do hajan uz a to si este musim dat homeo kvapky ktore ma zdrzia 50 minut 😒 😉
papa a dobru nocku a zajtra sa este doobeda ozvem 🙂
ahojte žienky.... 🙂 tak mne je akurát tak na dve veci 🙄 som prechladnutá, už to trvá 6 dní no od štvrtku mi je neznesiteľne 😠 .... hore som od štvrtej takže parádička 😅 .....ale zas má to svoje výhody 😉 už som osprchovaná, hlava umytá, závislačím na Vás a tak 🙂 doobeda budeme s maminou upratovať-príde k nám návšteva...moja a maminina krstná /jej krstná z Ameriky / tak sa už všetci veľmi tešíme 😵 mne prídu bratranci tak si užijem 😀 😀 zajtra majú Gabko a Matúško / moji súrodenci/ prijímanie tak budeme oslavovať podobne ako jajka 🙂 🙂
jajka.....neviem či ti marek spomínal ale včera sme sa videli 🙂
dupi...je mi ľúto, že drahý odchádza ☹
zuzi.....neboj čas všetko vylieči ☹ držte sa moja! a veľa síííl
bre rano, my uz baterkujeme od siestej, uz mi aj pradlo dopralo, zachvilu idem varit a poobede nas hodi juri k svokrovcom a on sa vrati domov a bude makat, sparovat a tak...., dlazba musi vyschnut aj zachod musi odpojit, tak bude lepsie ked budeme mimo dom.
Maly mal celkom ok noc, sice kaslal, ma zahlienene priedusky a sopliky nam stale tecu, ale aspon nemal teplotu, co ma dost tesi, vzdy pri chorobe ho teplota neminie.
zuzi, prajem vela sil, viem ze to mate teraz tazke. ☹
domy, prajem skore uzdravenie a nech sa dobre s navstevou zabavite. 🙂
vever, dik za odpoved, som zvedava co povie dr nam a kolko ste vobec boli v tej nemocke?
Krásny dnik!
Domy: my o tom vieme od nového roka, takže sme pomaly pripravovaní...., len teraz je to definitívne potvrdené.
Čakáme návštevu z Popradu, segra s rodinou, tak idem upratať a navariť, chlapi išli na tržnicu kúpiť zeleninku. 🙂
Caute baby,ja sa vytesujem z novej obrazofky,hotovy telkac,nezvacsene foto maju velkost ako tie zvacsene na predchadzajucom monitore,ja som totiz tento mala slubeny,ale z technickych pricin som musela mat chvilu ten starsi monitor,tak teraz uz koonecne sa vytresujem 😀 A mala dostala playstacion od krstneho,teda to ma zicnute,kym bude v Irsku,takze ja mozem tukat do pc a ona moze kuk rozpravky na tv, idylka,nie? 😀 😀 😀
Dupi juj to mi je luto,ze vam tata odchadza,snad to zvladnete,ale nezufaj,kamosky z modreho konika ti budu napomocne 😅
Zuzi nakupna horucka chytila aj teba 😉 videla si novy bonprixe Ja tam mam vybrate riflove saty s uvezovanim vzadi,kraaasne, malej by som kupila tiez riflove,boli by sme rovnake jaaj vaaham 🙂 🙂 🙂
Dnes je krasne tak asi vybehneme von,zatial papa 🙂
ahojteee
tak my sme chori,mala mala vecer 39.1 teraz uz trocha klesla po Panadole,tak snad to cez vikend vylezi
caute,
rano mi simonko pripravil hororovy zazitok, 😕 isla som vyvesat pradlo na balkon, on sa hral zatial v spalni a zrazu schmatol klucku a zamkol ma na balkone. 😖
Nebolo mi vsetko jedno, ani mobil som pri sebe nemala, tak som kricala na susedu, chvalabohu pocula ma, asi mala otvorene okno, volala jurimu, nevedela sa mu dovolat, na mami som si nevedela spomenut cislo, no otras zazitok.
Nakoniec sa dovolala, Juri volal mamine, ta mala vypnuty mobil, tak trielil z roboty domov.
Este stastie ze maly nevymyslal a neutekal do druhych izieb, mohol si ublizit 😔 , preventivne som pred tym zavrela dvere do kuchyne, chvalabohu este som nevarila tak sa nestala nehoda 😅 .
On bol skoro cely cas pri mne, ked chcel ist prec ukazovala som mu stipce, 😅 aj sa snazil otvorit ale nedociahol a nevedel to dostat do boku, dole mu to islo lahsie. 😝
Chvalabohu to dobre dopadlo, teraz ked idem vesat davam ho do postielky, raz mi nervy stacili. 😉
ahojte u nas sa od rana maka.....dvor sme boli upratat,pozametat,travicku pokosit,altanok postavit aj pieskovisko sme uz malej spravili,teda nachystali aj smykalku na pri nom.....
Michal mi pomohol doma povysavat,ja som zatial WC-ko vydrhla,umyvadlo,drez,sporak aj zrkadla vylestila a prach utrela....malinka teraz isla haji,tak snad cim skor zaspinka lebo o tretej uz maju prist hostia ,ja dovtedy musim stihnut tu oblozenu misu nachystata ak nebude liat,tak aj ugrilujeme masko.......
v obyvacke chcem nachystat balonky malinkej a aj detsky stolik s detskymi taniermi a poharmi a detskym sampanom aby sa Sabínka,Lenka a Leuška hrali na velkacky 😀
teraz chvilku oddychujem,dam si uz dnes 2.kavu a potom pojdem tu misu robit 😉
klbka ty kokso ale zazitok si mala dnes riadky 😅 este ze malinky nevymyslal a pekne posluchal 🙂
ahojte,
klby ja by som skolabovala asik a nie vrieskala o ratu 😒
u nás dnešná noc horor, o dvanástej sme plakali ani nevieme prečo, o pol tretej sme sa rozhodli vykecávať a tak ledva sme zaspali po mliečku asi o pol štvrtej, teraz už malý spí........
ja som normálne nechala malého sa hrať a reku ja si ešte poležím a ja som prispala? som sa strhla zo sna a malý si džavotá, chvalabožku že nikam nevyliezol - som to ja ale nemehlo 😕
a ozaj kocky dnes rano som nasla Sabínke dalsi ocny zubok prerezany ........ 😀
a ospravednujem sa za vcerajsom ale omylom som napisala ze sa Sabínke prerezal 17.zubok 😅 malo to byt 15-ty 😉
takze teraz uz mame 16.zubkov 😉
Blazka to sa talo aj mne,sla som malu uspat a ona sa hrala a ja som stvrdla 🙂
Boli sme v obchodiku,mala samoska s kocikom,po ceste spat strajkovala,nebolo mi vsetko jedno,mala sa na ruky pytala ja s nakupom a kocik nam bral vetrisko 😅 groteska jak visita,ale ked som uz nahnevane povedala,ze tam kocik necham tak si to rozmyslela a nejako sme to odkracali, mala stastie a ja este vacsie,chi 😅
vysita opravujem tu moju hrubku 😀
Karin uzdravte sa 😔
Domy aj ty si chora? tak sa daj dokopy,nech si zajtra pekna na oslave a oslavykonajucim zelam peknu zabavku,snad zajtra nebude fucat,nech vam sukienky nedviha 🙂
pomocccccccccc dostala som mrchu a brucho ma zacina boliet 😒 mala by som si dat tabletku kym nemam vacsie bolesti a oslavu mi to poserka 😠
citali ste? vraj ma okolo 18 h zacat prsat a ma prsat az do zajtra do 20, h, vraj v kuse 26 hodin. 😕 ☹
mne zatial pradlo schne, este necham na balkone kym drobec spi a ked pojdeme prec schovam ho dnu, nech nezmokne. 😝
heli, aj ja od dnes mrchujem, narovnako nam to vyslo, este to tehu takto naplanovat a bude to super. 😉 🙂
karin, ako je malej, uz je lepsie?
blazi, ani sa necudujem ze si zaspala, ked v noci s Riskom zurujes. 😉 ale toto sa mi jednu dobu stavalo dost casto, ked sa maly budil kvoli zubkom a potom som z postele ako strela vyletela co som sa zlakla ci je vsetko ok.
a veru, na tom balkone mi dobre lepilo, keby ma suseda nezacuje tak neviem co spravim, zo 7. poschodia sa tazko pomoci dovolava 😅 keby aspon mobil mam, ale takto to bol horor, este ze to dobre dopadlo, stale na to musim mysliet. 😒
sasul tak ste sa prešli na nákupy, no u nás nezaberá žiadne pekné slovo a ja stále robím smeťára, malý vysype koš a ja ho zberám 😠
no mrcha mi chvalabožku skončila len na HAK som zabudla, budem musieť dnes do lekárne behnúť 😀
klby ak to by mi lepilo tiež, veru bolo to šťastie v nešťastí ako sa hovorí.........ja mám prádlo tiež vonku, ak začne naň pršať ma šlahne, už som raz takto prala odznova, lebo mne po daždi prádlo smrdí 😒
Ahojte. To je ale hnusné počasie. Chvíľu som bola pri Gabovi vonku (presádza stromčeky) a skoro som zamrzla.
Klbi aj ja som mala nedávno podobný zážitok. Vešala som na balkóne prádlo a Tánička ma zamkla. V panike som na ňu jačala ako divá, nech otvorí. Našťastie sa jej to podarilo. Susedovi som tam urobila dobré divadlo.
V nemocnici sme boli necelé 4 dni. V utorok nás prijali, v stredu jej to robili a v piatok po vizite sme šli domov.
http://pocasie.aktuality.sk/nitra/
pršať bude asi už naveky
do frasa tam aj s pocasim 😠
klbocka veru moja,snad sa nam podari aj spolu tehulkovat a aj v porodnici sa snad stretneme 😵
no to pocasie hruza, juj caka nas to riadne uprsany tyzden pocnuc zajtrajskom. 🙄
vever, toto bolo hned rano po osmej, vonku bolo prazdno, ani ohlasit som nemala koho a maly tu klucku nevladal dat hore, aj sa snazil ale nedociahol len na koniec klucky caha, dole to ide predsa lahsie ked taha k sebe ako od seba. 😅
no ja som zvedava co nam dr povie toho 27.5. ci pojdeme pod noz, vyzera to tak ze nas to neminie 😔, dr nam da vzdy ine lieky a aj tak sa nam choroba vrati. 😒
blazi ani ja neznasam ked prsi a pradlo mam vonku, vzdy radsej preventivne schovam, ale niekedy ma dazd prekvapi,ja nemam rada pradlo na noc vonku, dlhsie schne a v noci a rano je vlhke a studene ale minule sa mi stalo ze som na neho zabudla a o 23,h prsalo, uz som zaspavala ale to klopkanie na okno ma prebralo a trielila som ho schovavat dnu, veru ten dazd ma vtedy totalne rozobral, ani spat sa mi potom nedalo. 😝
Klbi, viem si predstaviť, ako si sa na tom balkóne citila. Ale si dobrá, že si tel. číslo vedela naspamäť.
Tie mandle asi robia veľa deťom. S nami tam ležali ešte 3. Tánička bola najmladšia. Nový kamoš Jurko 3,5 a ďalšie dve 4,5. Šimonkovi by ich chceli vyberať, lebo je čsto chorý, že? Táňa chrá nebývala, ale od narodenia nevedela dýchať noštekom, iba ústami. Tak dúfam, že to zaberie, lebo zatiaľ sa jej veľmi nechce spolupracovať.
ahojte
Zuzi, az teraz som sa docitala, uprimnu sustrast ☹
Klbi, to bol teda zazitok, ja mam toto vzdy na mysli, ze aby ma Patko nevymkol, a my amme este aj take balkony, ze susedom do okna nevidim, takze ja by som ani nemala koho volat. Ale mozno on by uz pdoobne ako Tanicka, vedel otvorit, jedine,ze by mu to v strese neislo. Ale uz by mi rozumel aj lepsie dosiahne. Esteze sa vsetko dobre skoncilo, teda musela si sa riadne prelaknut, mas pravdu, maleho zakazdym do postielky.
A vravis, ze od vecera do zajtra ma prsat? a Ja ze idem okno umyvat 😀 , este aj taky mop na okna som si kupial,ze sak teraz v pozehnanom stave sa nebudem umarat nejakym extra drhnutim a umyjem len ako skla vo vykladoch obchodov zvyknu a hotovo.
vever, v tom strese som vsetky cisla zabudla okrem mobilu na juriho, ani c. na pevnu do prace som nevedela a to je uplne lahke cislo. 😅
a dr mu chce preto vybrat mandle, lebo od februara nas choroba stale drzi, nepaci sa jej to, boli sme chori mesiac aj skoro tri tyzdne, pred tym tiez, stale sa mu to vracia, dokonca bez horucky 😕 co je u nas neobvykle a dr vravela ze po roku sa zvacsuju mandle, ze rastu a preto moze mat teraz tie problemy a bude sa mu to casto vracat. 😒
ale sopliky ma riadne, uplne zlte, huste a tecu mu az na tricko, stale odsavam a casto ho kontrolujem, aj ked nieco robim, z minuty na minutu sa mu to pusti, lebo ked zohne hlavu tak mu to fakt tecie az na tricko, bojim sa aby sa nedusil, uz sa mi tym vcera drhol, to som este nevidela aby mu tiekli sopliky, resp. huste hlieny prudom. ☹

veverca dakujeme a ak bude prsat tak budeme vo vnutri len michal tie prsia rychlo ugriluje-tie su rychlo spravene 🙂