Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
Klbi, to az take sopliska mate 😕 , fuha, chudatko, a nejaku alternativnu liecbu si enskusala? sice ja tiez nemam skusenosti, ale neviem, nejake preparaty, pripadne homeopatika, co ja viem, no ale ekd sa inak nebude dat, tak mandle budu musiet ist asi von 😒
zuzi uz prsi 😅
a maly sa mi zvnutra rehnil, vobec ho to netrapilo, on si myslel ze to je sranda, ze sa hra s mami na schovku, aj ked sa snazil otvorit, uz to neslo a juri bol doma do 10 minut od volania, co sa zlakol, najpr mi vynadal ze som nezodpovedna 😝 😔 ale potom uznal ze ved maly fakt na klucku nedociahol tak sme to podcenili. 😅
ale kluce od dveri v byte a izbach mam uz davno preventivne schovate. 😉
no, my mame nastastie na izbach take dvere, ze sa nam daju otovrit zvonku srobovakom, nemame kluce, ten kluc je uz priamo v tom zamku, to sme dali preto, ze aby sa deti nemohli vymkynat, keby daco, tak zoberieme srobovak a otvorime, tusim maly sa uz raz v detskej takto zamkol, ale pohoda, srobovakom to ide ako nic.
Teda ja by som uz mala riadne nervy, ale aspon,ze si mala tu susedu a vies cislo na muza, ja zase vobec neviem naspamat muzove cislo, ani nikoho na mobil, takze smola, mna kebyze vymkne na balkone, tak asi musim okno rozbit, alebo co.
zuzi, no nebyt susedy tak som nahrata, 😝 ale veru uz som myslela na to ze budem volat na hociktoreho okoloiduceho nech zavola niekoho na pomoc, aj nad tym rozbitim dveri som premyslala, ale hlavne ze je to ok, mohlo to dopadnut horsie. 🤐
a s tym srobovakom dobry napad, idem kuk ci sa to da aj nam. 😉
ahojte🙂klbi no to bol teda zazitok😝ta obdivujem ze si si zachovala chladnu hlavu,ja by som spanikarila a cislo by som si v tej panike v hlave nevybavila ani nahodou😝my na 11tom posch.,z jednej strany okno ziadne,balkon mame na rohu,z druhej mame nase obyvac.okno a pochybujem ze nejaky chodec dolu by ma z tej vysky zacul,tak by som bola nahrata😝alex by ma isto nevedel otvorit,nam to ide strasne tazko,aj ja mam problem niekedy...a diky za pozvanie,si zlata🙂dajte sa rychlo dokopy a ked pojdeme pre ten pas,radi pozvanie prijmeme🙂my vikendujeme ako inak-na chalupe😅doteraz bolo pekne,aj slniecko svietilo,ale sa nam dako mraci tak asi bude prsat aj tu...ideme si grilovat,v altanku sme kryty tak ani dazd nam to nemoze prekayit...mato s drobcom pokosili travnik,juj milujem tu vonu...mali sme tu majstrov,ideme menit strechu,tak to boli okuk,no som zvedava kolko zahlasia...ale uz je to nutne,tak nech to stoji co to stoji...
zuzi ja tiez mozem teraz syrceky,akekolvek😅viem ze by som nemala,ale sem tam si doprajem aj kustik nivy,encian by som si teda dalaaa,ale najradsej mam klasicku tehlu a deravy emental🙂ten musim mat stale kusok doma...
klbi, veru, nastatsie sa nic nestalo, nabuduce sa uz zabezpecis
any, tak pekne oddychujte, ty uz mas narok, teda,ze 33 tt, pamatas, ako sme zacinali 😀 , ako si ma vymakla v teme augustove snazilky? musela som s farbou von 😀 a uz aj mne taha na 30-tku , v podstate podla PM som uz 29 tt a zajtra mam zacat 30 tt, ale podla sona este nie
ani, nivu mozes pokial je tepelne upravena, napr ako omacka na cestoviny, alebo na pizzi, alebo napr ako plna v kuracom prsicku, ale ak si aj kustik surovej das, tak hadam nebude nakazeny a nic sa nestane
ja jej statocne odolavam 😀 , ale tiez mam velmi rada syry v akejkolvek podobe, este aj olomoucke syrecky 😀
sasul especcially for you
mne sa pacia tieto dzinove saty
http://www.bonprixshop.eu/sk/offer.htm?pr=28840
to si asi v leten objednam, teraz radsej nie, lebo uz to na brucho nenatiahnem, takze ked porodim a to bude super na kocikovanie s nejakymi leginami
Normálne mi tu chute robíte s tým syrom. Mňam.
Aj mne by sa nejaké šaty na leto zišli, ale ja by som sa bála objednať, ja si musím radšej vyskúšať. Len sa neviem do obchodu dopracovať.
no tie su tiez pekne a mne sa lubia tieto
http://www.bonprixshop.eu/sk/offer.htm?cat=1.10...
a http://www.bonprixshop.eu/sk/offer.htm?cat=1.10... tieto 😀
mnam ste ma tiez s tymi syrmi nakazili,mnaam a dnes som si akurat kupila cottage s pazitkou,ste ma namotali uz aj utekam do kuchyne..
Mna dnes drapla alergia,a vcera,to ste ma mali vidiet,som krajala cibulu a cesnak a tak vyrazne vonali,ze som mala sabes pol dna som kychala,mne uz asi hrabka,teda tomu mojmu nosu 😕
sasul.....tie riflové si objednala moja mami 😀
mnaaam dobryyy je chlebiiik ;-P
Zuzi,som si spomenula,ze ked som bola tehu,tak uuplne na zaciatku som zavislacila na Cotage,ale az tak,ze som sa z neho objedla a raz mi prislo z neho zle,ale teraz mi chutiii mnaam 🙂 😝 😝 😝
neva pojdeme spolu na zurku a budeme jak segry 😉 😀
cafte 🙂
sasul, objednavas z bonprixu???a keby som nieco chcela, mam si objednat taku velkost ako nosim alebo o cislo mensie???tusim tak znama hovorila.. 😅 😉
Mariy,zatial som si pre seba neobjednavala,ale segra hej tak sa mozem spytat,alebo aj Zuzka si tu objednavala na seba,ale na netovej str. take okienko,pri kazdom tovare,tam si mozes porovnat miery so svojimi a podla toho si vybrat velkost,vela zalezi asi aj od strihu 😕
sasul, aha, tak take dzinove saty, no take mne nepasuju, take velmi siroke a dlhe, ja v takych ako metla vyzeram, ale pekne su, tie prve su tiez pekne, ja tam mam vyhliadnutych tiez par kuskov, teda hlavne saty, ale take zimnejsie, to si mozno tiez objednam a ked mi nesadnu, tak poslem spat
pri malom babatenku sa tak lahko do obchodu nedostanem iste- ak budem kojit, tak isto nie, umele by namiesal aj muz, a take male mesacne, dvojmesacne po obchodnych centrach iste vlacit nebudem , takze Bonprix to isti 😀
Mari, ano musis o cislo mensie objednavat
ale napriklad pyzama som objednala 36/38 a tie mi boli dobre, nehovorim, ze mensie by som nezniesla, ale nemali mensie cisla z nich a tieto su tiez dobre, zase az take velke mi nie su, som si asi 4 supravy pyzam objednala odtial
a tie saty upletove, co som na nich odfotena aj v albume, tie sive, som si brala 32/34 a su mi dobre, takze take upletove napriklad urcite objednavat o cislo mensie, lebo to ma volu a roztiahne sa, aj kvalitou je to celkom ok, nie ako Quelle, teda Halens, to su skoro same handry, ale samozrjeme aj pri tomto Bonprixe si to treba dobre precitat, aky material to je, pozriet dokonale fotky , niekedy tam je aj video, tak si pozriem aj to a potom sa rozhodnem.
sasul, presne cottage s pazitkou sme mali aj my 😀
Zuzi,zeby telepatia??? 😵
sasul 😵
no, ideme po maleho
vecer budem sama, muz ide hrat poker, sa pripravuje na karieru profesionalneho pokroveho hraca 😀 , tak hadam nakuknem
Ozaj a moja segra si tam objednavala v bonprixe take tmavohnede tricko a ktomu kockovana sukna ono je to ako komplet,a este nejake saty elegntne,ona ma take rada a bola velmi spokojna s kvalitou a to uz je co povedat,je dost vyberava 😀
ok pozdrav drobca 😵
klbka a neskusis tu homeopaticku ku ktorej ja chodim?
😕
no nam sa prave skoncila oslava ,vsetci odisli a ja zmordovana som si isla sadnut za pc na chvilku.......v kuchyni bordel a kopec riadu,esteze mam umyvacku riadu-moja zlata pomocnicka 😀
malinka dostala kopec darcekov a bolo nas tu strasne vela aj 4 auta sme mali n dvore ,skoro jak na svadbe 😀
sedeli sme vo vnutri,lebo vonku fukal vietor a Michal zatial prsicka ugriloval a deti boli s nim zatial vonku na dvore a hrali sa chvilku-deti bolo 4 😉 tak sa mala s kym malinka aspon hrat 😵
ahojtee
klba no cez den bolo ako tak,teraz uz zas 38.7 navecer,tak uvidim ci zajtra nepojdeme kupit cipky na horucku,ak panadol nebude zaberat riadne,my to mame asi zo zubov,lebo manzel nasiel ze sa jej prerezavaju vzdadu dole stolicky ci co
karinka juj ha veru zo zubkov moze mat horucky princeznicka,ved ktovie ako my budeme znasat prerezavanie zadnych poslednych stoliciek 😒
babulky a ja KLOP KLOP KLOP bojim sa aj o tom pisat aby som to nezahovorila......................
pisala som o tom uz aj na facebooku,ze ja teraz od tej lekarky uzivam pravidelne tie homeo kvapky a je ich az 5 druhov a po urcitych dnoch sa davka kvapiek zvysuje a ako som uz neraz spominala,ze doteraz som uz 3.rok uzivala niekolko krat denne tie nosne kvapky a niekedy aj castejsie ako po 4 hodinach som si ich musela striekat.....
tieto homeo sa vsak piju a ta pani mi ich davala presne podla mojej diagnozy,ona mi najprv podla jedneho pristroju zistila diagnozu a potom mi predpisala homeo holandske kvapky....tu pani mi odporucila estella za co jej velmi dakujem 😵
ale tymto som chcela povedat,ze uz od stvrtka vecera som si nemusela ani raz streknut nosne kvapky do nosa 😕 co je u mna strasny zazrak,lebo mi uz kvoli tomu hrozila operacia,ved nedavno som o tom pisala,ze mam s tym problemy a chodila som krcnemu doktorovi a aj na rontgen
a ja teraz vobec nemusim si davat kvapky a uzasne sa mi aj dycha bez tazkosti 😕 😕 😕 😕
uz tie homeo uzivam 3.tyzden a povedala mi ta dr.ze az po nejakom 2-3 tyzdni uzivania zbadame zmeni...ja verim,ze mi pomohli a o take 2 tyzdne idem na kontrolu,snad sa to nevrati a uz som za vodou za najhorsim 😵
ja som to uz mala navykove,pre mna boli nosne kvapky uz ako droga a to bolo najhorsie,ze moja sliznica ich uz potrebovala a bez nich nevedela fungovat 😔
ja verim,ze mi vazne pomozu tie homeo kvapky 😵

Karin, malej skore uzdravenie, nam horucky naposledy trvali 2 dni, asi to bude nejaka viroza 😖
Ja som papala suchare s Cottage syrom, ten sa v tehu moze, tak aby som mala vapnik, aj mi chuti velmi, ale zase idem pokracovat v robote, umvam pracku aj zvnutra, muz mi to rozsroboval a vsetko vyumyvam, aby som mohla prat miminkovske vecicky v cistulinkej pracke.