icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

klba
22. feb 2010

caute baby, nejdem citat, mam toho dnes dost, docitam ked stihnem 😉 , sorry.

Boli sme u dr, chorych deti kopec, vybavila nas prednostne.
Maly ma v ustach aftu, z toho ma horucky, teplota potrva vraj zhruba tri dni, ak sa neznizi do stredy mame priniest aj moc.
Rano mu uz pekne teplota klesla, ale u dr mal zase okolo 38 st, dali nam tabletky, zatial mi ich nevypil ani v caji ani vo vode a dala som mu sirup, aj zabaly pred tym ako isiel spat, ale teraz ma zase okolo 38 stupnov. ☹

Teraz spi, hned ako vstane pojdem ho zase zabalit do plienok, jemu rychlo stupa teplota a pomaly klesa.

No ja som si dnes riadne poplakala, havino nevladal uz par dni chodit, len lezal a museli ho na rukach prenasat, ale dnes vstal a z poslednych sil si skontroloval vsetky miesta v zahrade, lucil sa z revirom 😔 a vratil sa do budy a tam naveky zaspal. 😢 😔 😔 😔

zuzana76
22. feb 2010

sasul, ta cena tam je len tak, ta vanicka stoji iste viac, nie je to aukcia, vraj ich maju v Hlohovci v enjakej predajni, tie vanicky

marianca
22. feb 2010

Zuzi to je malinké....veď keď tam budeš chcieť dať v zime nejaký ten fusak deku a ešte aj bábo by bolo vačšejšie, tak nemáš šancu....Dobre to vyzerá, ale asi nepratktické. 😨
Heli, tak nech polievočka zaberie 😉
No klbi a vy sa liečte.......
Sasul a tie handričky dobréééé....vedela by som si vybrať pre tých mojich frájov🙂

klba
22. feb 2010

jaj a este som zabudla, vraj z polievky by to nemalo byt, on nehnackoval, nevracal, len z hodiny na hodinu mu vysla horucka a hned na 39 st, to som ho este kontrolovala ked zaspaval a nemal teplotu.

inak ja hriby nedavam, kapustu mal len na kostovku, ja dost vyberam veci co mu dam ale teraz som prvy krat skusila hriby, kedze aj svokra mu uz dala a preto si to vycitam. ☹

a inak dosiel mi vypocet od jonasa, ale mam neskoro terminy, dovtedy mi aj skonci materska, ale s helou sme to uz prekonzultovali. 😉

helenkasabinka
22. feb 2010

klbka rada som poradila 😵 😵 😵 😵

marianca dakujem 🙂

mariynka
22. feb 2010

ahojte, nejako Vas nestiham citat 😅 😔 tak som Vas len prisla pozdravit 🙂 🙂 🙂 🙂

ide na mna nejaka unava, asi to suvisi s prichodom jari.. 😒 😒 stale sa mi zyva 😅 chce sa mi skoro spat 😔
ale buduci tyzden prazdninujem 😵 😵 😵

zuzana76
22. feb 2010

marianca , ved ja viem,ze to je male, teda az su tie rozmery spravne, vanicka od jane nomad ma 80x40 cm, hento nechapem naco robia take malinke

blazka24
22. feb 2010

zuzi ja by som tú vaničku nebrala fakt je malá, malému som šlahla do toho fusak a normálne pretrčal tak radšej skús pozrieť väčšiu.......alebo kúpiš a potom o pár mesiacov bude treba zas 😉

klby neboj budete v poriadku, možno len nejaká viroza sa zachytila o vás a havina mi je ľúto.........

mari len treba oddychovať - ja ani tehu nie som a oddychujem 😀

helenkasabinka
22. feb 2010

mari ahojkyyyyyyyyyyyyyyyyy no veru asi jarna unava-aj na mna ide 😒

zuzana76
22. feb 2010

blazka, ale ja ju nejdem brat, len sondujem ci sa nahodou nepomylili v rozmeroch, ci ju nahodou niekto nema

sasulec
22. feb 2010

http://www.bonprixshop.eu/sk/shop.htm?cat=3.12.......
baby ja lizem obrazovku
http://www.bonprixshop.eu/sk/offer.htm?cat=3.12...
toto male je take chutne ze si asi idem adoptovat..heheaj s tym obleckom 😀

zuzana76
22. feb 2010

sasul, veru, ta mala je rozkosna 😵

sasulec
22. feb 2010

http://www.bonprixshop.eu/sk/offer.htm?cat=3.12...
marianca toto??? ze mnam chrum ham! 😝 😀

mariynka
22. feb 2010

sasi, ta mala je fakt krasnuckava 😵 😵

zuzana76
22. feb 2010

sasul to som chcela malemu objednat, ale nechce ma to registrovat, nechapem preco

sasulec
22. feb 2010
zuzana76
22. feb 2010

sasul a to pre koho? pre tvoju malu? tak dvojka, ved to prve je chalanske

sasulec
22. feb 2010

dobre dobre baby,uz dost lebo si tu malu adoptujem,este sa aj na moju podoba,budu jak segry,hehe 😅
poradte prosim ktory z tych kompetikov co som dala? 😕

sasulec
22. feb 2010

jaaaj ja deges este raz

seve_ranka
22. feb 2010

mne sa paci jednicka 😉

zuzana76
22. feb 2010

sasul asi to stymi bielymi leginkami, aôle obe su pekne, ale to tak pekne kontrastuje

helenkasabinka
22. feb 2010

sasul jednotka 😉

a ja si asi objednam ten kompletik pre malu,co ma ta krasna princeznicka,ktoru si chces adoptovat 😀

marianca
22. feb 2010

sasul jednička, to môžeš potom kombinovať aj samostatne a je to krajšie 😉

sasulec
22. feb 2010

dakujem zabenky,aj moj tajny typ to bol..len som vas nechcela zmanipulovat 😀
a co vam poviem,toto moje trdielko nechce ani jedno,som sa jej pytala,ze ktore je jeej a ona na obe ze neeee1
tcsss..este sa naucila,ze ked nukaju nesmie vahat..hehe 🙂

helenkasabinka
22. feb 2010

sasul 😀

domyyy
22. feb 2010

ahojte, čítam Vás kočky 🙂 🙂 🙂 ako sa máte? 🙂

sasulec
22. feb 2010

Helka jasne kitty 🙂
vies,ze som na teba pomyslela,ked som to tam videla a tie saty fialovo biele paskave?
😀

sasulec
22. feb 2010

domy a ty ako co ruuucka?? 😉