icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

klba
23. máj 2010

caute,
maly je hore od siestej, ja som ho nechtiac zobudila 😅 , snivali sa mi celu noc strasne bludy, 😖 tak som vstavala skor a spat sme isli neskoro, do 01, h sme este vinko popijali a debatili. 😉

Vcera sa nam pokazilo auto po ceste k svokrovcom, rovno na kruhovom objazde kusok pred Ivankou Jurimu nieco prasklo v spojke, este stihol na volnobehu auto o kusok posunut a musel nas prist odtiahnut svokor, este ze sa nam to nestalo niekde v meste kde je husta premavka, alebo niekde daleko od Nitry. 😖

Nakoniec to je len prasknute lanko, uz mu to na pumpe predtym raz puklo, prave chcel dat otcovi auto pokukat, nieco sa mu tam nezdalo, este ze to nie je nic vaznejsie a stastne sme sa dotiahli k svokrovcom 😅 .
Juri to hned v pondelok objedna, nech mozme byt co najskor pojazdni, zaciatkom tyzdna sme chceli ist kuk ten dom, tak nam to trochu skrizilo plany. 😝

zuzi, ta farboslepost je rozna, aj ked najviac rozsirena je taka ako pises, na zelenu a cervenu, ale su rozne kombinacie farieb ktore nemusi rozoznavat. 😉
a zuzi v muzovi mas akeho sikovneho pomocnika, 😵 klobuk dole. 🙂

heli, krasna torta, sikovna si, ja na taketo veci nemam trpezlivost ani sikovne ruky. 😅

dupi, peknucke fotecky, maly je chutny, vesely smejko. 😵

no idem nieco robit, poprat a upratat, poobede si vyziadal dedo maleho na prazdniny, 😉 maly ho poslucha na slovo 😅 , co nam je moc divne kedze on je taky samorast 😝 a vcera sme o nom cely cas nevedeli, stale chodil vsade za dedom a hned prve slovo co po prebudeni povedal bol ze ideme dedovi. 😀

zuzana76
23. máj 2010

dobre ranko

my sme boli noc bez maleho , vyziadal si spat u babiny a deda, vecer sme mu pyzamo zaniesli a sunar a hotovo. Ale aspon budem mat etraz rano cas pofotit brusko, lebo ked je on doma, tak koniec 😀 , chcel by byt pichnuty v kazdom zabere 😀

klbi, verim ti, ze sa bojis kvoli tym farbam, ale zase podla mna v tomto veku ich este deticky nemusia uplne poznat, ale ak mas fakt nejake obavy, tak by som asi zasla za pediatrickou.

Dufam, ze aj auto budete mat v poriadku, ono je to fakt, dnes je clovek bez auta uz takmer strateny.

Dupi, maly je zlaty a tatino cely stastny , ze ma chlapa 🙂

Ja fakt netusim, co dnes navarim, vcera sme ani nenakupili, muz isiel vecer von s kamosmi a mna vysadil v Mlynoch 😀 , ze vecer o 19.30, uz som tam bola medzi poslednymi, ale ved do 21.00 maju otvorene, popozerala som len Pre deti, Lindex a HM, hladam pekne osusky na kupanie , v tom Pre deti sa mi aj pacia, len este uvidim, ci neobjednam z netu. A v Lindexe som malemu akurat 2 pyzama kupila a sebe v Bille papanicu , vecer som akurat kukla trochu telku, urobila si skraslovaci vecer a hajde do postele. Vyuzivam kazdu chvilu pre seba, lebo zachvilu tu bude rušno 😅 . Jaaaaaaaj a tie malinkate krasnucke babatkovske vecicky, no na spapanie. 😵

zuzana76
23. máj 2010

Klbi a aj nas maly je cely za dedom - mojim ocinom, aj chcel aby ho vzal so sebou do Hurbanova za maminou, ale to som ho nepustila, akoze bezo mna a na 4 dni, to sa mi zdalo vela, ale normalne sa dozadoval,ze tam chce ist, ale to by som len mame robotu narobila, lebo ma tam nevladnu babku a este maleho krpca, ktoreho by nemohla spustit z oci, ale on sa uz tak tesi na pieksovisko, dedo mu tam urobil, len ja mam buduci tyzden este nejakych lekarov, tak mna nemohol zobrat tiez, ale potom tam asi pojdeme na tyzden.

klba
23. máj 2010

zuzi, tak ste si trosku uzili sukromia, 🙂 niekedy to fakt dobre padne. 😉

a to auto este nebolo vsetko, svokor nas k nim domov odtiahol a len co po branu dosiel auto mu skapalo, vyzera ze uz dojazdilo 😅 , ani do domu sa mu ho uz nepodarilo dostat, este ze minuly tyzden kupili nove, ved toto bolo uz snad 20-rocne, svagor on na nom chodil na fusky.

a inak dnes sa nam obom s jurim snivali zle sny o malom, ☹ dufam ze to neznamena nieco zle, 😒 teraz je u svokrovcov, dedo si ho prisiel okolo obeda vyzdvihnut, ani babke nepovedal ze maly u nich vikenduje. 😅
Ja som si zatial upratala byt, este nejake veci porobila a konecne vegetim. 😵

zuzanakarolinka
23. máj 2010

ja tiež vegetím, malá spí, samozrejme museli sme sa od svokry vrátiť domov, lebo tam revala ako tur 😉

klba
23. máj 2010

ZK 😅 😀 , doma je doma, mala vie kde je jej najlepsie. 😉

zuzana76
23. máj 2010

ahojte

klbi, na zle sny nemysli, mne sa s malym este nesnivalo take, ale s mojou sestrou dost casto.

my sme skocili pre drobca, potom sme sa isli prejst a teraz sa uz doma hra, je taky nevyhrany so svojimi hrackami, ja varim kukuricu, mnam zachvilu si dame

helenkasabinka
23. máj 2010

zuzka,ze kukuricu mnamky 🙂

zuzanakarolinka
23. máj 2010

aj ja by som si dala sladučkú, jooooj

helenkasabinka
23. máj 2010

ja som dnes zaniesla nasim tu torticku a teraz mam na nu chut ☹ 😒 a to mi chceli dat domov z nej a ja som nechcela,ze aj tak ju uz jest nebudem lebo som presladena a teraz by som si ju dala 😅 😀

zuzanakarolinka
23. máj 2010

ty si motana hela 😉

helenkasabinka
23. máj 2010

zuzi montana ? 😕 😅

helenkasabinka
23. máj 2010

jaj ze montana citam 😀

zuzanakarolinka
24. máj 2010

a heli možno aj tá 😀

dupinka
24. máj 2010

Ahojte!

tak nakoniec sme sa s drobcom vybrali k lekárke, lebo po sobotnej vychádzke v parku so svokrovcami teplotuje. A to od 38,7 do 39,7°C. Tak fičíme na antibiotikách.
Budúci týždeň máme ísť na dovolenku do Vysokých Tatier, no uvidíme, čo ešte bude. Adamkovi by hory pomohli, ale nie, keď bude na ATB.
Dúfam, že sa mu polepší, lebo keď ho vidím takého zahlieneného a uboleného, tak mi je na figu a na dovolenku sme sa tešili, že si trochu užijeme ocka prv, než odíde. ☹

helenkasabinka
24. máj 2010

dupinka tak to mi je luto,ze mate teploty a takto vam to zmarilo dovolenku 😔 zelam rychle uzdravenie chrustikovi 😉

dupinka
24. máj 2010

Heli, dík 😉

majulcek
24. máj 2010

dupi ved ked nebude mat maly teplotku a bude brat len atb nepojdete?ved to by ste mohli ci nexces tlacit na pilu? 😕 a co sa tyka maleho asi chytil alergiu na tu spolocnu prechadzku 😀 😀 😀

zuzanakarolinka
24. máj 2010

čaute osôbky, viete o tom, že zomrel Petr Muk, teraz som pozrela na nete v správach 😢

karinka
24. máj 2010

ahojte
zuzankakarolinka ja som to tiez akurat citala,ty kokos jak mi to doslo luto,tie pesnicky som mala rada

zuzanakarolinka
24. máj 2010

ja tiež

majulcek
24. máj 2010

zomrel?a naco,comu bolo?tusim male dieta ma...

karinka
24. máj 2010

zatial pisu ze sa vraj predavkoval liekmi.....podla mna to aj moze byt ravda,ved nebolo tajomstvo,ze vela vela rokov ma psychicke problemy stale...hej ma babo so slovenkou

majulcek
24. máj 2010

nuz skoda ze sa zobudil s tym svojim horsim "ja",mozno by tu inak este bol 😝

helenkasabinka
24. máj 2010

asi sa uz aj ja raz predavkujem 😀 😀 😀

dupinka
24. máj 2010

Majul, ak nebude mať Adamko teploty, tak ideme. Čerstvý vzduch mu pomôže. A chorobu nachytal od segriných detí, keď sem prišli choré na pár dní a celý čas sme boli s nimi doma zavretí. 😠

čo sa týka Petra Muka, aj mne je ho ľúto, lebo mal krásne piesne. 😢

majulcek
24. máj 2010

heli ty sa xces cim predavkovat?laskou? 😀 😀 😀
dupi treba backory z domu vytahnut.hned by som aj ja sla 😀 😀 😀 a to mate daku rodinku tam ci nejake ubytko rezerve?a vies ako to je s chorobami ,neustaly kolotoc,cim viac ludi,deti tym horsie 😝

helenkasabinka
24. máj 2010

majulcek nie laskou ale lentilkami ale skocim pod rychle rozbehnutu sliepku 😀 😀 😀

majulcek
24. máj 2010

heli ja som sa raz predavkovala lentilkami-vlastne zrmzky od MC a bola lentilkova som myslela ze sa dogrcam a lentilky som asi tri roky nemohla ani vidiet 😝