Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
fúj, to musel byť fakt hnu lentilková zmrzlina
Majul:
my ideme do vojenskej zotavovne, MM vybavil poukaz. Boli sme aj v zime, zaciatkom decembra. 😉
a vsimli ste si ten cas na koniku? 😀
ze 20:22 hod a pritom je len 18:22 😕 😉
heli 😀
Zk no niekto si ide za tou zmrzkou nohy dolamat 😝 😀
jaaaj dupi to mate super,ja ta3 tiez lubim,aj kazdy den by som tam mohla byt... 😵
Ahojte vospolok
no tu to teda zije 😕
hlasim sa,ze som ok, len uz sa mi nechce ani za PC sediet, nejako sa uz nevladzem hybat, maly je dost akcny, brucho rastie a utlaca mi pluca a mechur
Inak som ok, ale toto budu tie najdlhsie tyzdne, uz si striham meter, uz len 8 tt 😀
tak dobru noc
zuzi, tu sa už len súkromničí, môžeme tento krám už asi zavrieť 😅 , celý kôň zblbol, ako ten čas čo ukazuje 😖
v súkromnej sa dobre totok, oko veľkého brata všetko vidí 🙄 😠
jaji nesukromnici,naopak nema kto pisat a jediny kto tuu posledne dva dni pisem som len ja 😀 😀 😀
omyl
krasna burka ide 😅
blyska sa jak blbe uz rozmyslam ze aj telku vypnem,len ta poistovna este fici
kurnik to bude ina noc 😅
hrmi jak salene 😅
domy, aj sem skoč, nie len súkromníčiš
a jak to tu ožilo zrazu
veru domy furt len sukromnicis na fb ale na kona nedojdes 😝
ozaj jaji a preco si myslis ze v sukromnych sa len ohovara?podla mna sa tam pije,sexuje,masturbuje a to je myslim si lepsi pozitok ako riesit cudzich ludi
majul veru lepsi 😉
majul, cca 30 min dozadu sa čo robilo a teraz sa fakt masturbuje s kámošom V. oko veľkého brata všetko vidí
jaji to ze sa pise o tom ze clovek nema riesit nepodstatne veci neznamena ze sa ohovara,aspon ja si to myslim...
domy, chcem
majul, už dávno vravím, že nepodstatné veci netreba riešiť, lenže to adresuj niekomu inému.
jaj ha a je zasa ohen na streche 😉
jaji ved prave ze som adresovala a pokial som dobre citala hela to uz pochopila tak dufam ze uz neni o com
heli ziady ohen na streche ved normalne diskutujeme,za vlasy sa netahame
jajka rovno napis komu to ma adresovat,ved ake tajnosti 😉
no zvysok si hodte do ip,ja som zvedava na to neni 😀 😀
majul stalo sa 😉
haha este ze vam ich vymysleli 😀 😀 😀 😀
majul ser na to 🙂

majul tak podobne dopadnem o chvilku asi aj ja 😀 😉