icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

domyyy
24. máj 2010

bože baby ja sem len tak nakuknem a tu ej debata aj o mne 😀 😀 😀

jajuš....kedy nás zoznámiš?? 😉 😵 😀

baby prestaňte ako sorry ja by som mala držať hubu a krok ale je to trápne 😅 ja Vás ľúbim všetky 😵 😵 😵

helenkasabinka
24. máj 2010

dominika aj my teba 😉

majulcek
24. máj 2010

domy nehraj to tu na nas 😀 😀 😀 😀 😀 😀

domyyy
24. máj 2010

jajka....na IP odpíšem neskôr, mám toho veľa na srdci čo sa deciek týka a teraz som v zlých podmienkach 😅 klačím na zemi a ledva vidím čo píšem, nechcem rodinku zobudiť 😀

prestaňte 😝 to, že na Vás nemám čas neznamená, že Vás neľúbim 😝 😀

majulcek
24. máj 2010

akoze ip sem,ip tam,naco vam vymysleli verejnu temu? 😀 😀 😀

helenkasabinka
24. máj 2010

majul ja neipeckujem 😉 len som jednu napisala a tot vsjo

majulcek
24. máj 2010

akoze ja sa priznavam..ja ip len vtedy ked daco potrebujem a vtedy som dost otravna,ze dupi 😅

domyyy
24. máj 2010

baby ja s jajkou riešim veci, ktoré by som nenapísala asi hocikomu....a tu to číta hocikto 😝 je to ohladnom detí našicha tak 😅

helenkasabinka
24. máj 2010

dominika jasne verime ti 😉

majulcek
24. máj 2010

domy kedy si porodila?som ti este vybavicku nedoniesla 😀 😀 😀 😀 a ked si pises aj so saul tak jej odkaz nech sa odrazi,nnech nhraju s jaju formu a nech pisu daaaaaaaaal

majulcek
24. máj 2010

heli ale nieeeeeeeeeee,neverime 😀

domyyy
24. máj 2010

majul.....ešte som nerodila 😅 😀 😀 😀 tak za dva roky snáď budem , už teraz kupuj výbavičku, chcem toho veľa 😉 😀 ja si nepíšem so sasul a s jajkou áno ale to skôr tak, že ona napíše a ja dlho dopisujem 😖

heli.....nerada rozoberám vážne veci, pred x,y ľudmi týka sa to proste niekoho z mojej rodiny koho jajka pozná 🙄 a už som ticho 🤐

helenkasabinka
24. máj 2010

dominika tak ja si ta tu zastavam a zasa mam byt zla? ty telatko moje sak som napisala,ze ti verim 😵

majulcek
24. máj 2010

kokos domy maj miru co nevis jak je to secko drahe?sk sme boli spolu v detskom oddeleni si nevidela ti ceny? 😀 😀 😀 😀 😀

domyyy
24. máj 2010

heli...ja, že ironicky 😝 😀 mne už šibe z Vás ženy 😝 😀 😀 😀

majul...videla 😝 kks, inak kedy ideme spolu na nákupy? 😵

helenkasabinka
24. máj 2010

majul sak sa pleskni po vacku a vyvetraj staru puncochu a dopraj jej 😉

helenkasabinka
24. máj 2010

dominika ale uz ma vazne neserte nemam na toto zaludok 😠 jasne ze vazne som to myslela do frasa 😠 😉

majulcek
24. máj 2010

heli doprajem najprv sebe a az potom ked mi vystane jej 😀
domy akoze cakam na tvoj phone ja som ti uz volala a ty sii nikdy nemala cas 😅

helenkasabinka
24. máj 2010

majul 😉

domyyy
24. máj 2010

majul....myslím na teba 😉 🙂

beruska113
25. máj 2010

dobry, dieta na kolenach mam, tak sa len pochvalime, ze dva dni vzdy rano sa luki krasne vytoto do serblika. 🙂 idem, lebo mi kradne klavesnicu

jajka968
25. máj 2010

nejaká kritika ohľadom ip tu zaznela, tak odpíšem sem:

majul, či sa simona urazila to neviem, lebo sme neni v kontakte, či sem prispeje či nie, je len na nej, to ja neriešim. čo sa týka mňa, len toľko ti chcem povedať, že niekedy sa človek dostane do obdobia, keď sa mu prispievať nedá, myslím, že citujem tvoje slová ktoré si mi pred nedávnom napísala a to obdobie sa teraz týka aj mňa. vybavovali sme krst, prípravy naň, potom prípravy na prijímanie, samotné prijímanie, medzitým choroby a v neposlednom rade naša sárča. takže fakt sa mi nedalo prispievať a či veríš, či nie ani som vás nečítala. ale to je jedno. sama isto podľa seba vieš, že ak chceš prispieť, prispeješ, ak nie tak nie a nemá to nič do činenia s urážkou, či dačím podobným 🙂

neviem či ty majul, či maca včera vyslovila jednu myšlienku, že ľudia aj v starej téme prichádzali a odchádzali, to je pravda, ale táto téma sa vytvorila preto, že sme boli tím a super to klapalo, aj keď sa občas zablýskalo, ale to patrí k tomu. aj sem ľudia prichádzali a super zapadli medzi nás a myslím, že nikto neodišiel, alebo neprestal prispievať z nejakého dôvodu týkajúceho sa nás tu, možno rodinné dôvody a tým dlhšia pauza. je mi smutno z toho, že pre obyčajnú blbosť sa to tu rozdelilo na tábory a sme tam, kde sme boli predtým 🙄. pretože berte to ako chcete, ale začalo to vytvorením súkromnej témy, v minulosti neexistovala a žili sme, prispievali sme si sem, čo sme chceli verejne išlo verejne, čo nie išlo cez ip a bolo fajn. zrazu prišla tá možnosť súkromnej témy a už všetci len tam, lebo tu je to všetko zlé, všetci čítajú čo píšeme, nebodaj ma prídu vykradnúť a neviem ešte čo...... ale je to váš názor a ja som ho akceptovala.

čo sa týka kauza simona verzus helka, možno jediná, čo môže kritizovať simonu je klba, pretože sa poznajú už dosť dlho nato, aby to vedela posúdiť či to je pravda, či nie. heli, vy dve ste sa stretli, no na prstoch jednej ruky by sa to dalo spočítať a neviem, či to bolo fér súdiť niekoho podľa pár príspevkov, nech si si už myslela čokoľvek. veď každá z nás má nejaký názor nad príspevkom tej druhej. to, že si sa simone ospravedlnila, to neriešim, lebo ste si to mali vyriešiť vy dve, ale to čo som sem včera prispela bolo kvôli tomu, že si to predtým riešila v súkromnej, kde sa nemala druhá strana k tomu ako vyjadriť. ak si to chcela znovu riešiť, mala si teda tu, nech si povie aj ona svoj názor. tým končím kauzu simona a netýka sa to teba či mňa, môj vzťah k tebe ostáva nezmenený ako tiež ku klbe a ostatným.
to, čo som mala na srdci a zdalo sa mi potrebné poriešiť som napísala ako helke, klbke, tak aj dominike, no ich názor či sympatie ku niekomu sú ich vecou, ja som si vyslovila tiež len svoj názor.

a maca ak máš čosi na moju adresu, prosím sem, lebo do súkromnej sa mi prispieť nedá, keďže helka mi zrušila prístup 😉

jajka968
25. máj 2010

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

beruš, to máš doma ale šikovníka, ten môj ako vidí šerbel tak uteká 😠 , ale vie, že ciká, lebo povie, že cikať, ale na šerbel ani za svet nesadne. asi ho nechám s holým vrabčákom po dvore pobehovať, len nech nám už počasie praje.

dnes sa konečne podarilo marekovi objednať marko do ba a aj sárinka ide, idú jej robiť špeciálne vyšetrenia, tak potom držkajte v pondelok palce. ale bolo to o dušu, lebo ja tam mesiac vyvolávam, buď to tam len zvoní, alebo je to celý čas obsadené a ak sa mi konečne podarilo aj dovolať, tak mi dali termín pre marka na 27.6. a pre sárču až na september, ešte som si aj vypočula vynadané, že volám na poslednú chvíľu a chcem na druhý deň prísť, no to, že nemám šancu sa tam dovolať do úvahy nebrala, jeden deň mi povedala, že volajte si pani doktorku na druhý deň , na druhý deň mi povie, že pani doktorka dnes neordinuje, no dala som to vybaviť marekovi, ten sa tam rozčúlil a máme termín hneď v pondelok.

a do nemocky nastupujeme 2.6., teda ak znovu neochorie, alebo sa zas čosi neobjaví v krvi 😒 a som zvedavá, k čomu tam dospejú, lebo po včerajšej návšteve tam som bola riadne vytočená

zuzanakarolinka
25. máj 2010

luko aký šikulo, tá naša princezná tam len tróni a nič neurobí 😉

marianca
25. máj 2010

Nazdárek, baby ani Vás nebudem čítať dozadu, sory, ale som rada, že idem voľačo už aj napísať.. 😉 Ešte stále bačujem sami, ale v piatok sa nám tata vracia tak sa tešákujeme 😵
Bol doma pred dvomi týždňami, ale len tak na jeden a pol dňa.
Inak idem sa pochváliť. Jakubko sa mi začal pýtať. Pekne mi povie mama kaka, ide si pre šerblík donesie mi ho a pekne sa vyciká, alebo vykaká. Už ho to drží nejaké 4 dni, tak mu to snáď aj vydrží 😉
A inak ak je niekto chorý, skoré uzdravenie a čafte všetky cmuk

marianca
25. máj 2010

a ešte zopár fotos

marianca
25. máj 2010

No už som aj voľačo počítala 😉
jaji držím palce, fuj, fuj, fuj nech to dobre dopadne 😉
beruš tak gratulujem aj tvojmu krpcovi za šerblík 😉

jajka968
25. máj 2010

marianca, pohľad na tvoje zlatíčka a hneď je život krajší 🙂 , sú milení, obaja 😵 😵 a tie dresy, tuším nacvičujete na ms vo futbale v roku xy 😉
ti verím, že sa na tata tešíte, je to ťažké ak je človek sám na všetko, viem to aj ja moc dobre.
a ďakujeme, snáď už aj u nás bude len šťastné obdobie, čo sa zdrav. problémov týka 🙂

karinka
25. máj 2010

ahojteeeee
jaj ani vas necitam,zas je tu toho pozehnane...my sme mali vikend celkom fajny na Lapasi,mala bola cely den vonku,v nedelu na zmrzke a na pive s dedkom....dnes sme boli s kamoskou na kacicu v cinskej,zas som sa napraskala,ach jaj

inak klba,maly je riadne velky uz,no Tami stale vačšia 🙂

any23
25. máj 2010

ahojte kočky 🙂 tak ja sa hlásim po predlženom víkende, boli sme na chalupe ako inak, bolo celkom fajn, aj keď počasie nám moc neprialo, zažili sme aj slniečko, aj búrku prevelikú ale väčšinou pod mrakom, ale aj tak sa dalo 😅 ja som sa viac-menej len tak ponevierala, alex s tatinkom sa realizovali v záhrade, sadili melooony 😝 no, som zvedavá či to vôbec vyrastie 😝 😀 a včera nám padol medzi pavúky - to bolo hysterického revu 😝 ale nedal si povedať, úplne v rohu záhrady našiel asi štyri pavučiny pokope a na nich obrovské pavúky, nedali mu pokoja, zobral svoju krhličku a polieval ich vodou a zrazu sa šmykol a bác medzi ne 😀 😀 😝 skoro to nerozdýchal, v tomto je po mne, ako ked to je v bezpečnej vzdialenosti tak je to v pohode ale inak sa ich bojííí resp. hnusia sa mu 😝

marianca zlatýýý sú chalani tvoji 😵 😵 😵

jajka držíme všetky palčeky ktoré máme, nech to máte rýchlo za sebou 😉

berus no teeeda luky aký šikulko 🙂 😉