Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
vever 😀 a inak nasli sme krasne bedle a zdrave bez jedinej dierky a tie najvacsie som nasla ja, no ale to by nasiel aj slepy 😝 , take velke kusy. 😉
a tie kvety ani nevrav, ja zboznujem polne kvety a hlavne ked su na luke a vsetko je pekne rozkvitnute, najradsej by som si v tej vonavej trave aj pospala, keby tie klieste nelezu z kazdej strany. 😉
Jajka, no veru šikovná je Sárinka. Náš Gabko sa naučili bicyklovať len vlani. Ani veľmi predtým nemal kde a on je nerváááák ani sa mu to nechcelo skúšať. 😝
Idem ja pracovať, lebo som si toho dosť predsavzala, tak nech postíham.
pekné slnečné ránko,
krásne počasie je, tak sa teším 😵 😵. upratujeme, bo som cez víkend zanedbala byt, potom von vybehneme
klbi, normálne banujem, že sme nešli ☹ 😉 , mňám by som si dala vysmažené bedle 😝 . by som cez víkend vybehla, ale marek bude v robote. myslíš, že na zobore rastú aj dubáky, modráky? 😕 , my chodíme tiež smer zm, tam máme svoje miesta a vždy donesieme 😉
sašul, sev, kam vy dnes chystáte, veď kupóniky až v stredu z ačínajú 😀 . tam hneď nabehnem 😉
ahojte holubičky, tak vstávali sme o 7,00 ale ešte sme sa bláznili v našej posteli, tak som ho ukecala na 7,55 a o 8,00 sme už jedli, keďže tatinko myslí na našu líniu nenechal nám doma ani kúsok chlebíka - tak sme raňajkovali jogurtík s piškotami a ja bez piškot 😀
dnes ideme von ale ešte spíme, tak snád sa zadarí..........
už máme nový kočiarik, tak sa dá behať..........
jaji v sobotu otcovi doniesol kamarát také veľké hríby že som kukala jak cigán do vitríny z chlastom, nechápala som 😕
klby a tie hríby úžas a juri chodí do itálie robiť či čo? nestíham čítať všetky strany........
tak ja sa pomaly pripravujem na cestu von, len richard to ešte nepochopil a stále spí 😀
ahojte 🙂
klbka jeminko aj ja by som si dala bedle 😒 ☹ 😉
no ahojte este raz. 🙂
maly zaspal od unavy aj sam, medzitym som si byt dokoncila a pokracovat budem ked vstane. 😉
jajus, skoda ze som nevedela ze bedle lubis, je ich strasne moc, polovicu iste vyhodime 😅 , je toho na dva plechy a dva taniere vysmazeneho, akosi sme to neodhadli a moc z lesa doniesli. 😝
nabuduce ked vela najdeme ta precinknem a prides si pre varku, ja som nevedela komu ich mam dat. 😉
a budu tam rast aj ine hriby, modraky a pod..., my sme tam uz par krat nasli a rozhodli sme sa ze budeme chodit tam a nie do ZM aj sme nejake zakutia nasli 😉, ale este bolo skoro, kedze dlho prsalo a slnko bolo len dva dni, za par dni ich bude plny les.
Inak ked si kuk stranku nahuby.sk tam tiez pisali ze este je skoro, teda v nedelu bolo este malo v nasom kraji. 😉
blazi a aky novy kocik mate? 😕
a juri ide z firmy na 4 dni na vylet, nerobi tam, este to by mi chybalo, stacia styri dni slamienkovania, 😉 pride v nedelu a ja mam v sobotu stretavku. 🙂
heli, ved nabuduce sa pridaj a pojdeme spolu zbierat, aj z jajkou a rodinkou, velke konikovske lesno-hubarske stretko. 😀
klbka ja by som isla hned 😀 😉
heli, skoda ze mam cez vikend stretavku, hned by som to vyuzila, ale ak bud. vikend zoberu svokrovci drobca tak mozme ist. 😉
ale malu neber, su tam male klieste a je ich plno.
klbka ja suhlasik,ok malu dam svokrus a mozeme teda ist potom na hriby 😵
prosim vas napiste mi recept ako robite rajcinovo kapustovu polievku-na nete je vela receptov len neviem ktory vybrat tak prosim vas napiste mi vase receptiky dakujem 😵
tak som vam zariadila slniecko a horuco 😀 😀
Heli, dobre si to zariadila. 😀
veverca 😀
ajoojteee,som rano nestihala zapat pc,pajdon,potom sme boli cely den na nohach aj so Severkou a Barbii 😅 ,mala sa len vyspinkala, napapkala a zase sme sa sli motkat,ked uz je tak krasne slnieckovo aj sandalky sme boli kupit,take bielo- lilave,sak ake ine..😉 ale len v tescu,nechcelo sa mi nic,normal k.o...po ceste sme stretli klbku a Simiho sli tiez troska po obchodikoch 😀
Uplne som k.o. idem sa vyvalit pred tv..
Jajka dik za upozornenie a gratulka k Sarinkinmu cybiklovaniu 🙂 je to sikulienka 😅 😵
Blazka zajtra sa kam pojdes promenadovat s novym kocikom,ze dojdem akoze som paparazi nakuk 😅 a nafotit cvik cvak?? 😀 😀 😀
čaute kočuly, tak blažkovci sú noví, no toto,a sasulkovci tiež, my sme chceli byť taky tak, ale topánočky, teda už skoro sandálky nemali našu veľkosť, takže smola, ale zato na plávaní excelujeme
a kedy sa stretneme, keď to slnko vykuklo spoza mrakov?
jaj zeny, ustvana som z toho tepla, ani pisat sa mi nechce. hladame botasky malemu, celu NR sme presli, uz len pesia zona zostava, nikde nemaju skoro take mini botose. Tak uvidime.
Blazka,
dnes si blede prala? Pradlo vyvesane, okienko otvorene. Teda teda.
Luki ma sople zo tohoto pocaska.
no utekam spat, nejaka som hotova. papa
no ahojte ženy, som dementná, som si všetko nakopčila že idem vám to poslať a po nakopčení kočíka som si to zmazala takže debilným šťastie praje.........
berus si trubela, lebo ja schádzam s kočíkom na medziposchodí a tvoja svekruša že akurát mladí tu boli aj s Lukáškom, skoro ma vystrelo, len som znášala kočík tak som nechcela aby ma seklo 😠
sasul dnes ideme na promocky takže dnes nie, ale kľudne tento týždeň bude paráda stretko, je pekne malý nervačí na slnko ale nejak to zvládneme.........
včera sme boli na preliezkať a richardovi sa páčila jedna trojročná slečna, ale ako uvidel jej mamu už bolo po srande, ach jo asi sa musím zmieriť s tým , že moja nevesta bude približne tak stará ako ja 😒
klby kúpili sme tento kočík:
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/blazka24/alb...
Ajojte,tak som sa nadrela zas a este dlllhy predllhy den pred nami,idem dat za chvilu malej papkat a dat ju haji a poobede by sme chceli ist troska von..😉
Blazka tak si uzite oslavicku,daj si puncak aj za mna.. 😝
chi chi tak ze by bol maly Richard na starsie?hmm hm hmmm 🙂 ale aspon si budete rozumiet s nevestickou,ber to tak 😀
ahojte,
je tu poriedko, užívate si toto krásne počasie, pravda 😉. aj my sme boli už doobeda vonku, dnes pôjdeme na klokočinu, olivka má gitaru, tak asi zostaneme pri kostole na ihrisku s deckami.
v sobotu má byť riadne horúco, až 34 stupňov, začneme u nás na dvore kúpaciu sezónu 😀 😀, napustím deckám bazén 😉,
baby máme dilemu, rozmýšľame o dovolenke, či ísť k moru, tam ako min. rok do omišu, alebo ostaneme na sk v horách 😒. láka ma aj jedno, aj druhé 😀, ale za týždeň tu na sk dáme pomaly toľko čo za 10 dní v chorvátsku.
toto sa mi veľmi páči, kuknite, ak sa rozhodneme ostať tu, tak istotne objednám jednu z týchto chatiek 😉
jajka dobre to vyzerá, možno to navrhnem mm aj ja, my k moju určite tento rok nepôjdeme a aj to okolie Liptova je super, rozmýšľam o tom tuho
ahojte 🙂
jajka....páči sa mi to 😉 ak pôjdete na Slovensko nevezmete ma so sebou? 😅 😀 😉
blazka....kočík peknučký 😉 určite je aj dobrý 🙂 🙂 a snáď sa tam Riškovi páči 😵
berus....na začiatku Mlynov pri hl. vchode je športový obchod a tam majú topánočky aj malinkaté 😅 nepozerali ste tam? 😉
zuzka.....čo tak stretnúť sa zajtra? 😉
baby dávam avízko 😉 😉 😉 kto chce ísť zajtra von? 😅 ja som sa dohodla s jajkou, tak ak chcete zbúchame aj niečo váčšie 😵 hm?? 😉
domyy čau a kde sa chcete stretnúť? dobehla by som, len už niečo mám, tak povedzte, že kde a kedy, či sa budem vedieť zariadiť
dominika ja by som isla ale mozem az poobede 😉
kočky jasné bude to poobede, keďže som školopovinná 😅 a ešte neviem kde presne 😕 snáď aj park 😅 veď navrhne sa niečo a bude 🙂 a hodina okolo pól štvrtej-štvrtej 🙂
juj park by bol superrr
ahojte kocky. 🙂
konecne sme sa asi pred pol hodinou vratili od doktorov, maly nechce vobec spat, vstaval o 6,h a obedny spanok mu zjavne nechyba. 😕
najprv sme boli rano u krcnej, zo sestrickou sme sa zakecali na chodbe kym doktorka odbehla a sestricke sa zabuchli dvere a nahradne kluce maju upratovacky ktore chodia na obed, ale podarilo sa zohnat na druhy pokus aj nahradne, lebo uz mi dr vravela ze to prelozime ak tieto nezapasuju. 😅
odtial sme sli k obvodnej po vymenny listok a od nej na Chrenovu na imuno-alergologiu, objednali nas az na 30.7. 🙄
no idem vas docitat, snad stihnem. 😉
to by zajtra šlo

sasul, super dnik za vami, 😵 viem si predstavit ako sa sasuliatko tesila, vy ste si aspon pokecali a ved treba aj obchody okukat, garderobu doplnit. 😉
jajus, aj ja som sa bala ze bude mokro, ale na Zobore pohoda, aj sucho sa mi zdalo 😅, len tie nase hriby este nieto, tento tyzden to vypukne a bude ich vela, len Juri ide od stvrtku prec a pride az v nedelu vecer, preto sme isli vcera, ked uz sme mohli stravit vikend vo dvojici. 😉
Inak chodime smerom na ZM, ale v okoli boli zaplavy, tak sme tam zbytocne nechceli ist. 😉
A gratulka sarinke k bicyklovaniu,sikulka je. 😵 😵 😵
vever, ked davaju jest treba si dat a neobmedzovat sa, vobec sa tym netrap. 😉