icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

blazka24
9. jún 2010

ahojte babule, tak vidím že stretko ste dohodli, nooooooooo ešteže som sa nenahlásila, dnes deň naprd, vôbec sme nespali, ledva hodinu za celý deň, som bola na prášky z neho........o tretej sme ako na koni vyrazili na trojkolke von, už som nevládala tie revy a tie teplá, že 27,7 stupňa ukazuje teplomer vo vnútri - šak hodím verzioooooooo striptízový bar hore bez 😕
zajtra snád nebude takto pripekať a už budem môcť vybehnúť von s krpcom, išla by som aj do parkku lebo tieto teplá mi fakt nerobia dobre a tete krámovke čo ma navštívila tiež 😠

berus gratulka k zubom, vy už ich teda máte...........

majul ty ideš muža obliekať? ja som behla do tesca, už má dve košele a ja veľké hooooooooooorička hoooooooooorička zelenaj sa 😝

zuzankakarolinka, tebe som písala na augustovkách ale aj tu veľká gratuľka v štvornožkovaniu, teraz sa tešíš potom budeš chytať nervy, môj malý sa všetkého chytá a tak len utekám a snažím sa ho chytiť skôr ako si treskne hlavu 😵

zuzanakarolinka
9. jún 2010

blažka, tak sa stalo ako hovoríš, baby ona čistý zázrak za tieto posledné 2 dni sa to dieťa naučilo tuším všetko, lezie do dušu, už sa naháňame po byte, pri všetkom sa sama postaví a samozrejme všetko chytá do ruky, len neviem, kam to všetko poodkladám, lebo raz som už podobné robila, tak to asi dám pred barak a začnem predávať 😀 ale strašne sa z toho teším

sasulec
9. jún 2010

Ahojte,taak som zmorena,len neviem dokopy uz z coho,ci z malej,alebo tepla co tepla,horuuucavy..😉
Berus gratulka k zubkom rastu vam ako hubicky po dazdi,ale len nech rastu,to potom bude sranda ked ti bude robit vlastne otlacky celusti na ruky,nohy,vsade..chi chi 😀 😀 😀
Majul trdielko,sak si mala cin,ale len po 10. ale neee,nabuduce skus stastie,mozno by sme ti ani nezdvihli,bo dnes sme do pol 10 chrnali..😉 a prekvapko by si mala azda len ty,bo by si nas pekne krasne vo vecernej robe nasla asik..😉
Zuzi Karolinke gratulujeme k 4nozkovaniu,tesiiis sa? opytam sa tak o mesiac? 😀 😀 😀 chi chi,ale nie,ved len si to uzivajte,batoliatko krasne,viem si ju predstavit..😉
Blazka hlavku vzhuru,ked pojdes do parku nahodou zajtra daj vediet doletime vas kuki 😀
este nakuknem do temiciek a idem sa natiahnut,dnes som vaazne k.o. 😔

majulcek
9. jún 2010

blazi kupil si mm gate ale prisiel domov a uz mal problem ci su dobre a pod bla bla 😝 no neroztrhlo by ta 😠
sasu teeeeeeeda to ako robite ze tak dlho drichmosite? 😕 a co sa tyka pyzama,my s hanci kolkokrat ked nemusime ist rano do obchodu behame pomaly do dvanastej v nom 😅

klba
10. jún 2010

bre ranko. 🙂
my uz gazdujeme sami, tata sme vyprevadili o 5:20, uz mame po ranajkach a ja si pojdem farbit vlasy, aj do centra musim behnut a nakupy vybavit.
vcera sme boli na nakupoch aj capovane pivo sa mi utrelo, jaj zachutilo po dlhej dobe. 😝

zuzanakarolinka
10. jún 2010

dobré ránečko, my od 5 hore, dnes bude dlhý deň, malá síce už spinká, veď sa jej nečudujem, aj ja by som, len chcem aspoň voľačo spraviť, ale keď som tu, tak toho asi moc nebude 😀
z toho tepla ma asi porazí, malej sa zle spí, mne o moc lepšie tiež nie, v noci pri otvorenej ventilačke, ale dúfam, že konečne na budúci týždeň prídu namontovať klímu, tak aspoň, nech je tu trošku chladnejší vzduch, lebo inak pokapeme ako muchy

veverca
10. jún 2010

Ahojte 🙂 To vy ste aké ranné vtáčtá. 😅 Tánička vstávala 7,45, celkom slušne. Včera trhla rekord, spala do 9,00. Dnes spala 3.x bez plienky a konečne dnes úspech- suchá noc. 😀 Tak som sa tešilááá.
Včera som tu mala celý deň spolužiačku s dcérou, tak rýchlo nám deň ušiel.
Klbka, tak teraz budete so Šimim 4 dni sami, to vám bude tato vzácny, keď sa vráti. A vlasy pekne zafarbi, nech si na stretávke heerečka. 😉
Zuzikaroli- nám veru klímu montovať nebudú 😒 , ale bodlo by. Ale našťastie v noci zatiaľ stačia aj otvorené okná. Karolínka musí byť zlatá, ako behá po 4. 🙂

klba
10. jún 2010

ahojte 🙂
este sa mi susia vlasy, tak nakukam. 😉
vever, vyzera ze to budem mat az prilis vyrazne, skusala som intenzivnu cervenu, teraz svietim ako lampion 😅 😀 😝 , uvidim ako to bude vyzerat po vyschnuti vlasov. 😕
dnes idem trochu obchody pokuki, ja na to idem opacne, este nemam vybrane co si obleciem ale boty k tomu idem dokupit 😅, aj fotak idem omrknut a este nakup ma caka a navsteva mamy.
no idem, dlho mi je, uz by som najradsej sla von, ale nechce sa mi fukat vlasy, tak cakam. 😝

ZK gratulka k stvornozkovaniu. 😵

mrauco
10. jún 2010

Ahojte baby, neporadi mi iektora edndokrinologa v Nitre. neviem sa k nicomu dopracovat. 🙂

sasulec
10. jún 2010

Ahojtee,sme si troska viac zas schrupli a teraz sa chystam este pred obedom behnut do paku ale len sem k nam s malou,ze si budem face opekat,mala vezme kocik 🙂
mrauco spytaj sa Zuzany 76 😉

zuzanakarolinka
10. jún 2010

@veverca mi hovor, taká malá žaba, lebo jednu nohu dvíha, ale koľko krát p nej všetko schovávam, horšie ako keď upratujem ja, teraz som jej dala do ruky "prečítať" avon, tak je kľud

dupinka
10. jún 2010

Ahojteeee!

kooonečne sme doma. V Tatrách bolo super, aj keď počasie nám veľmi neprialo, no prešli sme pár túr: Hrebienok - Zámkovského chata, Popradské pleso,...

Hlavne, že sme boli spolu. A čoraz viac si uvedomujem, že o necelý mesiac budem na dlho slamenná vdova 😢

Idem dať nejaké fotky na FB, tak potom kuk. 😉

sasulec
10. jún 2010

Dupi,kraaasne foto,isto bolo krasne a ta foto jak maly zaspinkal v saune,ci kde to bolo,ta ma dostala,uzasnee,tata je simpos,len skoda do do fronty..😢

sasulec
10. jún 2010

sympos asi y ze?

zuzanakarolinka
10. jún 2010

dupi pekné foto

jajka968
10. jún 2010

čafte,

dupi, júj dobre vám bolo, aj keď počasie nič-moc, aspoň ste si seba užili a fotečky pieknučké máte 🙂

@zuzanakarolinka , tak gratulkujeme aj my k 4nožkovaniu, už nič neuchrániš pred šintrom malým 😅 😉

chystáme sa so sašulicami na vláčik, nepridá sa niekto 😕 😉

sasulec
10. jún 2010

ocuvaj ty co mi citas myslienky? prave som to sla napisat..😉
ok tak ak chcete dojdite,ideme na ten o 16. na stopero pri vlaciku,keby nieco crn mi tc mate, alebo maju druhe..😉

dupinka
10. jún 2010

joooj, my vláčik už nestíhame ☹ škoda, pridali by sme sa...

sasulec
10. jún 2010

Aahojtee,boli sme zas od 15. vonku,teeplo bolo riadne iked sme len chladocek vyhladavali.. 😅
dupi bola by si sa zbytocne prehnala,lebo vlacik mali zajednany nejaky postarsi ludia zo stretavky.. 😀 ale ved aj oni sa chcu povozit,chi chi 😀
Nakoniec sme zbehli s jajkovcami na zmrzku,schladit hormony nasich ulietanych deticiek,potom si poskakali v nafukovacom hrade, dostali baloniky,vseliake darceky od nemenovanej politickej strany(nebudem jej tu robit reklamu) a maminy dostali fertuchy,aby som nezabudla 😀 😀 😀
... prechadzka s jajkovcami po pesej a potom letecky domkov..😉
uz sme aj vykupkane este si dam melonik a ideme haji,zajtra nas caka tazky den,vstavame o 5. a ideme do Ba na kardio,drzkajte palceky.. 😔 😔 😔

beruska113
10. jún 2010

mArnost tu nikoho?
Sasul,
silno budeme drzat palce.
Tak utekam spat. Som dnes nakupovala, nemala som nic na seba, lebo som zila v naivnej predstave, ze schudnem a nic nebudem potrebovat. Co uz.

beruska113
11. jún 2010

No som posledna aj prva. co to co to?

lucincek
11. jún 2010

ahojte maminky,

vedeli by ste mi poradit dobreho pediatra v Nitre? Klokocina, Chrenova, Stare mesto...to je jedno.
dakujem vam 🙂

sasulec
11. jún 2010

Ahojte,tak sme uz doma z Ba,vratili sme sa asi pred hodkou,papkali sme tak teraz pisem,tak nam zvestovali taku dobrozlu spravu.. 😔 ze budeme cakat az kym nebude mat mala 20 kilov pretoze ak by ju maly zooperovat teraz bolo by to zlozitejsie,viac si kedtak povieme osobne.. 🤐
Dakujem,ze si na nas myslela Ber,mas to u nas..😉
Prajem pekny dnicek 😵

helenkasabinka
11. jún 2010

sasul ale je urcite lepsie teda pockat ako povedali lekari .......hlavne treba verit ze to bude ok 😵 😵 😵

helenkasabinka
11. jún 2010

lucincek no ja chodim na chrenovu k dr.Miskejeovej a je vazne uzasna a dobra 😉

jajka968
11. jún 2010

ahojte,

idem deckám bazén von vytasiť, nech sa okúpu, šak šielené teplo je 😝

sasul, tak už ste doma, čakala som že crn, ale som rada, že aspoň takto sa to poriešilo, veĎ kým bude mať saška 20 kg to bude mať aj 7 rokov 😉 a možno ak motyka vystrelí 🙂
jáj a kuk tú espaňol 😉
http://www.zobortravel.sk/spanielsko.htm
a ešte som našla vééééééľa skvelých last minutov 😅

lucinek, ja síce chodím až do ivánky pri nitre k pediatričke, ale veľmi chvália aj jakubičkovú, má ordináciu v tom dennom stacionári vedľa nemocky, ja chodím k jej mužovi a páči sa mi prístup jej a aj jej sestričky ako sa k deťom prihovárajú hneď z príchodu a moja susedka k nej chodí a nevie si vynachváliť 🙂

jajka968
11. jún 2010

sašúúúúl, že nepridáte sa k nám na kúpanie, nemá kto znášať vodu z týchto našich nebies 😀 😀 😉

klba
11. jún 2010

ahojte 🙂
sasul, tiez som na vas myslela a tiez dufam ze sa saske polepsi a nebude to uz nutne. 😉

jajus, super to tam vyzera a ta cena je perfektna, 😵 hned by som brala, inak my nemame problem, dovolenku nemame rezerve kvoli tomu ze ked nebudeme zdravi nemusi sa vracat zaloha, ze oni zalohy preto neberu, ze by som to zrusila a ukecala juriho na nejaky last minute? 😉

lucincek, ja chodim na Klokocinu k dr gallusovej, je fajn, prijemna a ma milu sestricku. 😉

inak svokra volala ze kupili malemu bazen, sa tesim aj za drobca, zajtra sa bude cely den macat, uz som mu nachystala hracky do vody a uz mam nachystane aj veci na stretavku, este opasok musim ist vziat k mamine akosi mi zabudla vratit ku koseli. 😅
teraz spime ked maly vstane ideme von, trochu piesok navstivit a este nas toho caka dost, dnes mame bohaty program.

sasulec
11. jún 2010

jaaaj baby,dakujeme,vypadol mi net,tak som nemohla odpisat,uz ficiiim..😉
no ja som uz bola vyrovnana s tym,ze to bude tento ok a tak som sa chystala na jesen uz dusevne vyrovnana a teraz mam cakat zas 4 roky,akoze uz budem nacisto sediva,ale tak aj som na druhej strane radsej,ze bude starsia a aj to uspavanie bude menej nebezpecne..
Jajka je tu dedulo,mala fachci dnes snim,ideme na zmrzku..😉 ale zajtra prideme teda ak pozvanie plati..😉
aj vodicku nanosime..😉))
Klaudi,helenka,vseeetkym velke dakujem,utekaam.. vecer sa ukazeme..😉