icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

any23
13. jún 2010

nooo,mali sme a pekne sme si to spolu uzili🙂kopkala a natahovala sa ostosest 😉ale tatinko nas nenechal dlho same,nieco vyse hodiny bol,aj par dubacikov nasiel,ale jemu neslo ani tak o tie hriby ako o tu prechadzku😉dali sme si obedik,upratala som kuchynu a teraz mozme trosku polenosit a potom huraaa pre alexa babine a domkov🙂

sasulec
13. jún 2010

a pekny vejkend za nami,hm?
my sa chystame este von,mozno ak stihneme na vlacik,alebo len tak na prechadzku 😉

marianca
13. jún 2010

Čafte,
no klbi ty si teda pekne potiahla, ale hlavne, že bola zábava 😉
Sasul, tak sa pekne povláčikujte 😉
Zuzi, vy sa rýchlo uzdravte 😉
Any, no ty si už pomaly na rozpadnutie a tie horúčavy, to musí byť des. ja som rodila obidva razy v zime, takže si to ani neviem predstaviť... 😅
a kuk zopár fotos

veverca
13. jún 2010

Ahojte 🙂
My sme dnes mali pekný deň. Ráno sme si vymysleli výlet do Bratislavy. Odviezli sme sa loďou, trochu pomotkali a pred siedmou sme prišli domov. Teraz utekám deti nahnať do sprchy.
Marianca- chalani sú zlatí, vytešení 😀
Any- tebe sa to už zjavne blíži. Ty už asi do 7.9. nevydržíš. Emka sa na vás už veľmi teší. 😉
Sašul- aké bolo poobedie? Boli ste na vláčiku?
Klbi- no to si sa dobre zabavila na stretávke. Moje spolužiačky sa vždy ponáhľajú domov.
Zuzi- ako Karolínka? Soplíky na ústupe?

any23
13. jún 2010

ahojte🙂my sme uz domka,prave sme prisli...alexik zmoreny,ledva kuka,jak zaba z prachu😝😀

marianca krasne fotos,podareny su😉no neni to bohvie co,toto teplo,alexa som rodila v zime,vzdy som si myslela ze v zime je to horsie kvoli tomu obliekaniu,ale to je nic oproti tymto teplam...a zuzke veru nezavidim,ta az koncom jula pojde,teda ak by isla sekciou,no dakujem pekne...

Veverca no tiez mam pocit ze to bude skor...privitala by som to tak koncom juna,vooobec by som sa nenahnevala...napr.26.6.je pekny datum...no,uvidime ktory sa zapaci jej...hadam nas nebude natahovat ako alex,prenasat by som nerada...

dupinka
13. jún 2010

Ahojte!

my sme mali pekný víkend. Motkali sme sa po vonku, veď bolo krásne: v piatok podvečer v mestkom parku, tam bolo straaašne veľa komárov, včera u nás na sídlisku s kamoškou a malou, prišli nás kuk, a dnes s tatkom na kofolke a piesku.

any23
13. jún 2010

dupi zlatunkyyy je😵

dupinka
13. jún 2010

@any: dík 😵 A ako sa cíti Emka v brušku?

any23
13. jún 2010

dufam ze dobre😵veselo si kopka,teda viac-menej sa len tak natahuje a prevaluje,chudiatko,uz ma malo miestecka...stvrtok sme mali poradnu a videli sme ju aj na sone,tak zlatucko si cuckala prsteky....a co som vtedy pisala,ze dokimu sa zda mensia,tak vsetko nam pekne dohnala,je taka akuratna na svoj tt...vahu nam odhadli na 2600g...uz sa jej nevieme dockat...

dupinka
13. jún 2010

Any, nášmu Adamkovi typoval doktor, že bude macko, a nakoniec mal presne 3000 g. To obdobie očakávania je nádherné, veď len nedávno som ho sama prežívala....(heh a drobec má dnes už 13 mesiacov). Držím palce!!! 😵

A ostatné kde ste??? Ja mám konečne chvíľku a vás nikde.

sasulec
13. jún 2010

Ahojte,tak sme nakoniec na vlacik nesli,ale presli sme sa do parku a potom sme sli troska nakupit do Takka,tak sa malej usli zas nejake handricky, doplnili sme letne tricka..😉,aj babke 🙂
potom povinne vana a ideme sa natiahnut,nevlaadzem..😢
Marianca,chlapci su krasny,ako poozovali obaja a Fifko tie ruky v bok..😉
Dupi,maly je tiez carovny s tym vedierkom, maly velky muz..😉
veve a co ste robili vy?
klbka no ako? vsak ta maly krasne vyobjimal,to je take krasne,ta decka radost 🙂 🙂 🙂
idem papa bru

zuzana76
13. jún 2010

ahojte

aj ja som uz prikvitla

dnes sme len lenosili cely den, ja som objednala konecne supravu do postielky a ine potrebne veci , tak dufam, ze mi to do porodu pride.

Patko s Petom pozeraju teraz futbal, ako dvaja chlapi, sa dohaduju, ze kto vyhra 😀

zuzana76
13. jún 2010

Fotky som pozrela, chlapci su zlatunkiii, ved aj ja budem mat oendlho takeho mrnuska malinkeho doma, uz sa tesim, trojrocny Patko sa mi uz zda velky, sa tesim na vonave miminko 😵

veverca
13. jún 2010

Dupi- malý sa krásne motká 🙂
Sašul, veď na výlete sme boli. Prdávam foto.

zuzana76
13. jún 2010

Veve, super fotky, Gabko aky sibal 😀 , a Tanicka je rozkosne dievcatko, inak mne sa zda, ze ja teba z videnia poznam, netusim odkial, velmi si mi povedoma, stale rozmyslam a neviem na to prist, ale si asi rovnaky rocnik ako moj muz, resp. mozno sme mohli chodit spolu do skoly

zuzana76
13. jún 2010

Any, no veru koncom juna by to uz mohlo aj byt, bude to racica 🙂

zuzana76
13. jún 2010

zajtra mam prist s malym na 3-rocnu prehliadku 😒 , sa mi velmi nechce

tento tyzden mam zase perny - endokrinologia, nefrologia, hematologia -odbery, plus este s nim

veverca
13. jún 2010

Any- ja som sa pomýlila...som napísala, že určite nevydržíš do 7.9. 😀
Zuzka, vďaka 🙂 . A ty musíš toľko doktorov obehovať? 😝 Tak nech to u všetkých dobre dopadne. Táničke urobila sestrička prehliadku pri poslednej návšteve, tak tam už v lete nebudeme musieť. Paťko je kedy narodený? Táňa 23.7.
A ja som chodila na Jašíkovu. 🙂

zuzana76
13. jún 2010

Patko je narodeny 3.8. , cize par dni po tvojej Tanicke.

Na ZS som chodila najskor na Fatransku a potom na Alexyho a gympel Parovce, no a potom UKF

veverca
13. jún 2010

Tak na škole sme sa určite nestretli 🙂 a ani na pôrodnici 😀

zuzana76
13. jún 2010

hej, doktorov mam pozenhnane 😒 , nefro je len kontrola, tam musim len raz rocne, ale pocas tehotenstva mi davaju 2 prehliadky , a endokrinolog tam beriem lieky, tak ma sleduje a aj hematolog, k nemu chodim dost casto, pocas tehu aj kazdy mesiac, len neviem co s krvou, ja mam strasne slabe a neviditelne zily, tak maju problem najst ich a teraz ked budu az 3x cucat krv, no neviem, sa nahladaju 😀 a ja budem dopichana jak sito

zuzana76
13. jún 2010

a na cvicenie k jahnatkovej si nechodila s Tanickou?

veverca
13. jún 2010

Skoro som napísala áno... tam som chodila s Gabkom, ale to už bolo dááávno

veverca
13. jún 2010

Pozrela som práve tigra ne fotkách 🙂 Ako sa nechal maľovať 🙂 , zlatý. Kde ste boli?

zuzana76
13. jún 2010

vcera sme boli Na Cabaji -Peresi, bola tam taka akcia, ze Motorkari detom, ale nezdrazali sme sa dlho- asi 2 hodinky, mali sme toho este vela na plane, pre chlapcov to bolo super , dalo sa povozit na koniku, stvorkolkach, jeepe, tak ale nas synator sa takychto veci boji, on sa radsej necha pomalovat 😀
potom sme isli do Madunic muzovmu kolegovi a kamosovi na dom, tam sa cvachtali vo vode, potom moj muz akoze "zbieral " jahody 😀 , tak nazbieral pol kila 😀 , nepretrhol sa od roboty a potom sme isli este volit na vecer.

zuzana76
13. jún 2010

Tanicka sa mi zda taka vacsia a starsia od Patka, tak uz aj na vyse 3 roky

veverca
13. jún 2010

Táčka je dosť veľká (102/17), ale má dve kamarátky- rovesníčky a tie sú asi také ako ona. Som zvedavá aká bude v škôlke, pri ostatných deťoch. Tánička je tiež bojazlivá, čo sa týka vecí o ktorých píšeš. Ona ani do tých autíčiek v Mlynoch nechce hodiť peniaz, skúša ich len tak "nasucho". Ale Gabko by si také veci užil. A voziť sa na koníku musí vždy, keď je príležitosť.

veverca
13. jún 2010

mala by som ísť spať, píšem kraviny, dieťa som si prekrstila 😝

any23
13. jún 2010

veverca no teeeda a ja som si to ani nevšimla 😝 😀 😀 nooo, hádam do toho 7.9. porodím, však to by som aj dušu vypustila 😝

zuzka ja by som rada mala doma malú račicu 😵 aj ja som - a narodky mám toho 9.7. - a to by som už mala najradšej malinkú doma 😵 😵 😵 ale tak to je prd platné čo chcem ja, však 😝 a akého zlatééého tigríka máte 😉 🙂 máš toho dosť na tento týždeň veru... mňa čaká len poradňa v utorok - už chodím každý tt...

veverca
13. jún 2010

Any, ty máš termín na vlastné narodeniny? To by bol krásny darček. 😵 Skús sa s Emkou dohodnúť, nech vydrží. 😉