Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
čauté babý
no tak sme doma aj od našich aj z poradne, blazka ty si niekde bola, dlho si sa neozvala?
naše miery sú 8 600 g a 73 cm, hlásime sa na budúcoročnú miss
no @blazka24 pekne ☹ a teraz je risko ok?
mne sa nieco podobne stalo v obchode, skusala som mu boty a ked som sa zohla pre druhu zrypal sa z tej stolicky v deichmane a muz ma cakal vonku a vysli sme s oskretou tvarou a celom, rev na celu predajnu, skoro ma juri prepichol pohladom, ale nepriznala som sa, 😅 povedala som ze utekal a smykol sa, moj muz je haklivy na take veci. 😝
a minule padol v spanku na radiator, tiez sme isli na pohotovost, no my mame takychto nehod dost. 😝
Zuzi ake pekne miery 😵 , riadna slecna z nej rastie. 🙂
inak dnes ma asi prist z TN sasul, som zvedava ci sa ozve. 🙂
jaj a blazi s my mame v cukre tu plast. naberacku, tak kavu naberam zvlast a cukor tiez len teraz som si pomylila nadobu. 😀 😝
Blazka, Klbi, ja som minule vytahovala Adamka z trojkolky a tak nestastne, ze som mu s nechtom urobila par cm jazvu na spanku 😖 nehovoriac o tom, ze sme ho nechali na posteli s vedomim, ze ten druhy dohliadne a dieta sa nam skotulalo, celovka na nocny stolik,....
A pri prvom pokuse o krociky vonku to dopadlo tak, ze dieta letelo na nos, ocko kuk na neho a mama za kamerou...
@blazka24: aj my sme vcera boli na pohotovosti. Ocko mal mensiu nehodu.
zuzi: krasne miery
@klba richard je v poriadku, len ho mám sledovať ale ak sa ráta aj to že stále niečo žvachce tak mu nič nie je 😀
klby tak môj muž tiež nakričal na mňa takže tiež to nemá rád ak sa malému niečo stane a chudáčik Šimonko tiež je taká šikulka ako nás Richard ????? 😝
@klba tak tú umelú naberačku budem musieť dať asi z nutrilonu, mám ju aj v čaji instantnom aspoň na niečo sú tie umelé mlieka 😀
@dupinka tak som rada že nie som v tom sama, viem je to sproste napísané ale nemyslím to v zlom, už som si fakt myslela že som naničmama ☹
&blazka24 : ja mám ten pocit stále 😀
😀 😀
Vám šiší baby, že nanič mamy.
Mne sa Kubčo ako 5 mesačný zgúľal z postele. Fifo treskol na kocku rovno s hlavou. Ďalej si fifo 3 krát strčil také malé blbosti do nosa. Pokaždé mu to vyťahovali na pohotovosti a už sa bavili. Takže Filipko Hromada, minule modrá gulička, potom červený šulfček a akej farby a aký geometrický tvar tu máme dnes? 😀 Takto na nás reagovali páni doktori....
A bolo toho strááášne moc a vždy sa to stane keď som pri nich.....
takže pohoda stáva sa 😉
marianca: tak blbosti v nose sme ešte nemali, inak všetko, čo tu bolo spomenuté,. 😀
ahojte kocky, nejdem citat, len som nakukla, zajtra dobehnem. 😉
maly podozrivo dlho na obed spal, tak som zatial vsetko nakomplet pobalila, aj chladnicku som umyla, uz som spokojna, 😵 zajtra ma cakaju uz len drobnosti, navarit obed, kvety poliat a pod... a dobalit veci co bezne pouzivame.
Aj som v navale balenia zabudla ze hrame futbal, Juri sa zdrzal v robote a pred koncom prveho polcasu mi volal ci stale vedieme a az po prestavke som to zapla, to uz medzitym prisiel juri domov a kukli sme to spolu.
Bola som nervoznejsia ako on, zapla som si aj druhu telku ako hraju nasi superi v skupine, furt som behala z izby do izby, Juri uz mal zo mna nervy, az prilis som to prezivala, viac ako on a bal sa aby som z toho co nalietam medzi izbami nezrazila maleho ak mi behne do cesty 😝
Tesila som sa ako decko, aj reprizu som si na STV3 kukla a prave spolu popijame na oslavu postupu slovenske pivko, zajedame to coko keksikmi a parmezanom co juri doviezol z talianska a posielame tym papa talianom ktorych sme porazili. 😀 😝
Tot zaim vse, prajem pekny vecer. 🙂
ahojte kočky, vôbec si nepripadajte ako nanič matky....ste super, väčšinu z Vás poznám a dovolím si to povedať...proste sú to len malé nehody, ktoré sa môžu stať každému....neberte to tak osobne...ste skvelé 😵 😵 😵 😵 😵
ahojte, no nanic mamy iste nie sme, 🙂 ved su to deti a vyrabaju nam nevyspytatelne situacie. 😉
a inak ja som mala v dvoch rokoch zasivane obocie, doteraz mam jazvu, mama sa najprv zlakla ze som prisla o oko co sa tolko krvi valilo, spadla som na skleneny stolik a to tam bola cela rodina na oslave a neustrazili ma 😝
a neskor som mala rozbitu hlavu co ma deti otrieskali o stenu, dan za rodicov ucitelov 😝 ,potom som mala jazvu na druhom oboci to uz ani neviem kde som k tomu prisla a ja som bola cisty chalan, kde sa nieco dialo nesmela som chybat, Juri sa uz teraz desi ze drobec bude v tomto po mne, Juri bol totiz ukazkove dieta, kam ho dali tam sedel a ja presny opak, kam ma dali tam ma nenasli. 😀 😝
ja som furt vymyslala zloty, napr. liezli sme do jaskyne na hrade, vsade okolo priepast len maly pas kadial sme mohli prejst, tma ako v rohu a vysli sme v druhej jaskyni, ja som mala psa na rukach a museli sme zliezt dole z vysky asi tretieho poschodia, vtedy ma vsetci preklinali co som vymyslela 😝 a pes sa do mna totalne zaryval co sa bal, no ja som bola expert na blbosti. 😅
ahojte 🙂
baby aaaale čo ste, že nanič mami, nebláznite 😝 to by každá musela byť nanič bo takéto nehody a príhody sa stávajú v každej rodinke 😉 vôbec si to tak nepripúštajte 😉 u nás sa už tiež zomlelo hocičo, tiež sme dvakrát už boli na pohotovosti s kúskom čohosi v nose, tiež som sa cítila nanič ale niekedy sa tomu proste nedá zabrániť... nerátam koľkokrát sa nám už zrýpal či už z postele, zo stola, z rebríka na chalupe, zo skrine 😝 sem-tam vyzerá ako keby sme ho týrali čo príde pri takýchto výstupov k modrinám no tak ale čo už s ním, je to chlapec, je živý, furt v pohybe, nemôžem mu za zadkom stáť, on je také trdlo že aj ked už je dosť velký, stále si neuvedomuje čo sa mu môže stať ak odniekal spadne, padne ako hnilá hruška, oťuká sa a už tam leze znova 😠 tiež sa pri bláznení s tatinkom stanú také menšie nehody ako že ho nechtiac buchne, alebo poškriabe, na nose má jeden škrabanec už asi pol roka, teda takú malú jazvičku a vyzerá to tak že mu to tam aj zostane... tatinko si z toho robil strašné výčitky a aj si robí, ale tak teraz na tom už nič nezmení 😒 takže sa netrápte výčitkami že nie ste dobré maminy, ste a hotovo 🙂 😉 každá z nás chce pre to svoje drobča len to najlepšie 😎
ja nemám nič nové, akurát len hnusnú nádchu ktorá ma trápi už tri dni 🙄 je mi nanič, nos plný, kýcham jak marcový zajac, hlavu mi ide roztrhnúť, v hrdle škriabe, teplotu našťastie nemám ved aj tak by som si nič nemohla dať 😒 už len toto mi teraz chýbalo 🙄 dúfam že zajtra už bude lepšie 😅
no a pridám ešte jednu udalosť čo sa mi stala ked mal alex tri roky... boli sme v n-centre, hral sa v guličkách, behal hore-dole, síce som ho furt sledovala, ale aj tak stačila len sekunda a on zrazu zmizol 😕 tak som ho začala hladať, už ma chytala panika, on nikde, ja som si v hlave začala premietať všelijaké strašidelné story čo všetko sa mu môže stať, bolo mi vážne mizerne, nakoniec sa našiel v kockách, vtedy boli oproti tým schodom, krpec jeden mi tam zdrhol 😠 takže ja som si stratila trojročné decko v centre - kto je teda nanič mama? 😝 😝 😝
dupinka kráááásne fotečky máte 😵 😵 😵 podarený ste, všetci traja 🙂 🙂 😉
jajka...všetko najlepšie k meninkám prajem Olivke 😵
any....dúfam, že keď sa vrátiš tak už budeš mať malú Emušku v náručí 😵 😵 😵 😵 a skoré uzdravenie prajem 😵
*vrátim 😉
No baby,
va ako by ste to privalali tym pisanim o nehodach vcera. Dnes maly vyliezol na postel sam spravil jeden krok po styroch dopredu a hodil sa od radosti dozadu, takze rovno na zem na hlavu, az pod postielku skoro spadol a ja som stala od neho asi meter ked sa to stalo. No co uz. Plakal asi 2 min a ako prestal, zas sa tam stveral. A tajne som dufala, ze si to ten maly rozum ulozi a bude opatrnejsi. Inak uz sa pusti a sam chvilu zostane stat. Ale ako sa pohne, strati balans a hotovo. A uz sa stvera aj na sedacku, co mam nervy, lebo na nej pri muzovi skace, ze sa cyhti operadla a hadze sa a teraz toa si bude chciet robit aj sam, vcera na nu tiez vyliezol sam, stiahol z nej vankus, postavil sa nan a tak vyliezol. Ach jaj, tazke casy prichadzaju.
blazka,
a to risko spadol so stolickou ci ako? a dufam, ze je ok, on je tiez riadne sidlo.
Ahojte!
beruska: sikovny maly. bude rychlo bezkat ako sme aj my....
Any: mne na takto upchaty nos zabera teple mlieko s medom, v ktorom som trochu povarila strucik cesnaku. Sice sa ti pije hnusne, ale zabera rychlo.
čafte,
zas sme boli bez netu, odišiel nám modem, už ma asi trafí, nemáme proste šťastie na modemy. dala som ho vyreklamovať, som zvedavá, ako to dopadne, ale tie patálie tu nebudem ani rozpisovať, zas by som sa len zbytočne rozčúlila.
no ja sa tiež radím do kategórie nanič mama, dieťa som v stredu v tescu stratila, výpredaje začali, ja milovník nákupov som si to nemohla nechať ujsť, hneď zrána som nabehla, všetko prebiehalo v pohodke, marko si obzeral veci, pobehoval s dáždnikom okolo mňa a zrazu ho nebolo......nastala panika a stres, vykrikovala som na neho, nič, lietala jak striga na metle po tescu, nikde ho nebolo, sárča už spustila riadny rev, tak prosím predavačky, či nevideli malého chlapčeka pobehovať, že nie, vravia mi, nebojte nájde sa, jedna utekala ku schodisku, druhá mi pomáhala hladať, behali sme kade tade kolom celého tesca, no marka nikde, už som bola na prášky, ľudia na mňa jak na debila kukali, že si ani dieťa ustrážiť neviem, cítila som sa strašne. ten náš krpec sa skryl do regálu medzi oblečenie a keĎ vytušil, že už je asi zle tak vyšiel s tým jeho anjelským pohľadom kuká na mňa, no poviem vám, triasla som sa na celom tele.
ale to nestačilo, na druhý deň už poučené sme aj so švagri znovu nabehli na výpredaje, decká z očú nespúšťali, no stačil okamih a stratil sa zas nicolas, si predavačky o mne musia pekné veci myslieť.
no a aj zlú správu mám, dnes mi dokina volala, prišli sárinkine výsledky a má pozitívnu boreliozu 😢 😢 , takže v pondelok idem ku nej po odporúčací lístok na infekčné, čaká nás asi úžasné leto ☹ . chcem poprosiť susedku našu mirku, nech mi vybaví najlepšieho z najlepších lekárov, snáď sa jej to podarí. som zvedavá, ako to všetko dopadne.
domy, ďakujeme a čaká na teba niečo u nás, ak budeš mať chvíľku čas, tak sa ozvi 😉
ahojte, no jajka to bol teda zážitok a on malý anjelik akoby nič, no zlaté to deti 😉
viem si to predstaviť, čo ste tam stvárali
@jajka968 jeminenko moja to je strasne s tou Sarinkou 😔 😔 😔 prajem jej len vsetko dobre ,malinka 😔
Baby,
tie co mate 2rocne deti, aku velkost nosia teraz? Od krstnych dostane na narodky nejaku znackovu supravu a chcem, aby ju mal na jar a neviem ci 86, ci 90. teraz ma tak 77cm, ale co som pozerala rastove tabulky, tak uz to pojde pomaly.
@beruska113 juj chuda malinky 😒 pekny vymyslenik je to 🙂
@beruska113 no mojej je uz 86 davno mala 😅 ale ona je vysoka dost ,ma uz meter urcite 😅
Jajka,
a ja ze co si sa tolko neozyvala. Sarinke drzim palce, nech to dobre dopadne. A Olivii vsetko naj k meninam. A Marko Ti teda dobre stresy vyrobil a nanic mama? Nestras. ved 3 deti zvladas tak, ze ked pises, co si spotihala a kde si bola, tak len cumim.

@marianca to bol len začiatok srandy toho dňa 😠
@klba tak s cukrovou kávou to ani neriešim, môj muž si najskôr mokrou lyžičkou naberie kávu a potom ju šlahne do pohára s cukrom tak to fakt vypadá estetikuš 😀
@beruska113 keby si mala pravdu, oscar vyšiel ale ako sa skončil včerajšok 😖
@klba tvoju zábudlivosť v jedení by som chcela zažiť 😉
tak včerajšok sa skončil katastrofálne, mladý muž sa rozhodol že sa natiahne za hračkou na zemi a tak letel zo stoličky /beruš vieš aká je vysoká/ a letel priamo na stolík a tak sme skončili na chirurgii ale lekár taký flegmatik jak sviňa že dáme rontgen a uvidíme a tak v poho, ale robo skonštatoval že kupujeme obojok, vodítko a náhubok 😕