icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

helenkasabinka
25. jún 2010

jajka veru ty nie si nanic mama-si ukazkova matka,teda ja ta obdivuje co vsetko zvladnes pri nich 🙂 a ved v stredu sme sa stretli v polygone a potom som ta videla este okolo 16:30 hod.s detickami po sturke si isla smer k hyperu 🙂

beruska113
25. jún 2010

Heli,
uz vystrajal jak drak o 5 min. Akoby sa nechumelilo. Nastastie. No tak teda neviem tu velkost. Uvidim, co baby este na pisu. Ale on je ako spageta, ale zas sa to moze zmenit. Dufam, ze nekupime take, co akurat v zime bude.

helenkasabinka
25. jún 2010

@beruska113 veru pockaj co ine napisu,lebo na sabínku kazdy vravi,ze je riadne vysoka,ze vyzera ako na skolkarku 😅 aj oproti šimonkovi a Markovi je riadne vysoka 🙂 😉

zuzanakarolinka
25. jún 2010

čau beruš, dobrý je ten Luky, nič si z toho nerob, Kajka sa zase v spánku zosypala z postele, tak má na čele takú hrču a tú jednu nohu, čo na nej ide akože po 4, ale ja tomu hovorím, že po 3,5 alebo ako pérak z angeliky, má samú modrinu, no sranda

zuzanakarolinka
25. jún 2010

beruš a koľko teraz meria? ale vieš, každý je zase iný, mojej segry 3 ročný chlapec jemu je dobrá aj 96

jajka968
25. jún 2010

@beruska113 marko nosí teraz 86-92 veľkosť, ale každé oblečko je iné a čo mám skúsenosť, väčšinou zančkové je o číslo akoby väčšie, máme adidas teplákovú a je 80-ka a stále nám je dobrá. ja by som odporúčala 86-ku, ak to chceš na jar, ale možno by bolo dobré aj zmerať ju a zmeraj aj drobca 🙂

@helenkasabinka , mňa už asi nič neprekvapí, tentorok nám proste nepraje, len aby ešte k horšiemu nedošlo 😒 .

a to som aj zabudla napísať, že do mareka jeden šikovník nacúval a rozbil nám zadné svetlo a trošku aj kufor preliačil 😠 , no proste nám ide karta

zuzanakarolinka
25. jún 2010

@jajka968 nech už je koniec roka, a vám sa všetko skončí v dobrom, aj malej nech všetko dobre dopadne

helenkasabinka
25. jún 2010

@jajka968 jaj veru vy toho mate od zaciatku roka az az ☹ nech uz to skonci a nech mate uz len pekne dni 🙂

jajka968
25. jún 2010

jáj baby moje, snažím sa s úsmevom, ale ide mi srdce puknúť, viem čo je borelioza, moja mami ju má a bola 10 rokov na invalidnom kvôli tomu, sa bojím strašne čo nám povedia, ale verím-dúfam, že sa všetko na dobré obráti 😔

ideme na vláčik, ak bude vôbec jazdiť, mi pokoja tie decká moje nedajú 😅
tak sa majte zatiaľ, snáď sa zadarí a večer nakuknem 🙂

beruska113
25. jún 2010

ZK,
77ma.

Jajka,
zmeriam a diky za radu. To chcem cez net objednat. Tak uvidime. A na to vase tohtorocne stastie namam slov.

Heli,
no mala je fakt riadne velka. Ja mojho spagetak vola.m

blazka24
25. jún 2010

@beruska113 ako vidím tak živé striebro máš doma a riško vypadol zo stoličky nie so stoličkou 😠

@jajka968 tak to ma mrzí s tou boreliozou, moja mamina ju má ale je to sviňa choroba - tak treba len dobrého lekára vybaviť aby ste sa z toho rýchlo dostali, držím palčeky ............a pri tej strate Markovej by som sa tiež asi zbláznila od strachu, tie naše dietky neposlušné 😠 Olivii želám všetko naj, naj k meninkám 😉

@jajka968 ježiši jaji a to ešte aj auto máte rozmlátené? toto už je sila, nech vás tá smola už prejde a jaji s tou boreliozou nezúfaj, ak sa zachytí v skorom štádiu tak sa dá z nej dostať, nezúfaj, bude dobre - verím tomu, je ešte mladá a mladší organizmus to lepšie znáša ako naše matky už opotrebovaný tovar, to vieš tie sú už po záruke 😉

helenkasabinka
25. jún 2010

@jajka968 neboj sa bude dobre,musis verit 🙂

@beruska113 veru je ona vysoka ,po Michalovi ved ten ma 185 cm 😅

marianca
25. jún 2010

Čafte,
jajji je mi ľúto, darí sa vám darí..... a s tou rukou čo?nejak som vonku z obrazu, Sárču mali operovať, že? Už je po, či ako?
Beruš Kubčo má 17 mesiacov a vačšinou nosí 80, niekedy 86. Ale asi radšej kúpiť o niečo vačšie, veď ho to počká. Vždy lepšejšie ako keby mal vyzerať ako vyrastený študent 😀

sasulec
25. jún 2010

Ahojtee, tak sme domka,bolo fajn,troska smutno,ked mi prisla sms,ze niekomu chybame,ze Sev.. 😵
Noormalne som mala pc odvykacku,bo sm,e nakoniec skoncili u babky a tam som mohla akurat lavore ratat ,hehe,taka prava dzezdiska,nefalsovana dovolenaaa 🙂
mame aj kopec fotiek hodim nba Fb a potom z nich hodim par aj na semka 😅
fuuuuha vas aj docitam? 😕 😕 😕

sasulec
25. jún 2010

no vidite to,uz som aj pisat zabudla po tyzdni,fuuj hanba mi.. 😅 😀 😝

seve_ranka
25. jún 2010

Simik, ahooj! 😀 😀 velmi ste nam veru chybali! 😉
Jaji, bude to dobre, uvidis. Treba verit.. nasa susedka u babky, moja kamoska od detstva, je s malinkou v nemocnici (ba), malej merala glykemiu, lebo sa jej nezdala bola apaticka, nepapala, a pritom ona jedak velky a namerala 17. Tak rano leteli do nemocnice. Ma bohuzial zlu predchadzaujucu skusenost - jej 6rocny syn je uz tri roky diabetik. A teraz na tom istom oddeleni lezi jej rocne dievcatko. Sa moze aj zblaznit. Strasne, ked toto clovek vidi, pocuje, cita...
Marianka, ze vyrasteny student 😀 😀
Pekny vecer vospolok 😉

sasulec
25. jún 2010

Jaji,este som nedocitala,ale drzkam palceky,ved vies,ze ja na vas myslim.. 😔 bude dobre 😵
idem papa bruu

klba
26. jún 2010

bre ranecko vospolok. 🙂

jajka, nemam slov na tie vase starosti 😢 , moc drzim palce nech sa vsetko v dobre obrati a

sasul vitaj doma, chybala si a jajus tiez. 😵

no ja len tak na skok, 😉 okolo 9,h vyrazame z NR, este idem spravit chlebiky na cestu, nech Juri neumrie za tu hodinu cesty hladom 😀 a ranajky uz mame za sebou. 🙂

Majte sa tu krasne 🙂, nech deticky posluchaju maminy, budete mi chybat baby moje 😵 a tesim sa na vas vsetky ked pridem. 😵
K netu sa asi nedostanem cely tyzden, nemaju tam wifi, ale NB preventivne beriem 😉 tak mozno sa zadari nakuknut.

dupinka
26. jún 2010

Ahojte!

Klbi: krásnu dovolenku!! 😵

baby, nemáte niektorá autosedačku zn. Romer (King plus classic line)? Akosi neviem dať späť tie bezp. pásy tak, ako boli pôvodne. 😅
Prosím foto. Dííííky.

sasulec
26. jún 2010

Jeej ahojte,tak klbka sme si na striedacku odovzdali slovenske dovce,tak aj vam pekne pocko a uzite si rodinkaaa,myslim na vas,dobre dorazte a cin mi,ci ste dorazili.. 😵
Prajem vam krasnu dovcu 😵

sasulec
26. jún 2010

no konecne nahravam fotos z nasej dovoleneej,vcera mi to haprovalo..
docitkala som vas,dupka krasne fotecky,ste krasna rodinka.. 😵
Jaaj Marianca a Blazka,vase hlody mi chybali,booze som sa nasmiala na vas..😉
jajka to mi je luto s malou a co budu teraz robit,idete do nemocky ?? 😕

sasulec
26. jún 2010

jaaj a este som chcela sa mi do rana snivalo,ze som bola v Tescu a mala sa stratila,plakala tam o dusu medzi regalmi..ach jaaaj,tusim uz nielen nemozem kukat pred spanim horory,ale hororove pribehy prestanem citat.. 😕

dupinka
27. jún 2010

Baby, poraďte, kde je oprava hodín? My sme chodievali na tržnicu, ale tam to už nie je 😖

veverca
27. jún 2010

@dupinka na začiatku Farskej, na tej strane ako Sporiteľňa, v jednom dvore. 😉

mariynka
28. jún 2010

klbi, vela sil ti posielam.. som sa cudovala, ze dako dlho si nepisala.. a sarinke-snad skore vyliecenie.. 😒 🙂 neboj, vsetko sa na dobre obrati 😉 🙂 🙂

dupinka
28. jún 2010

Ahojte!

@veverka: ďakujem za typ! 😉

sasulec
28. jún 2010

ahojte,ako? cez vikend som bola trochu mimo,ale uz si to dobieham..😉
Mariynka myslela si jajku? chi chi motacik..😉

sasulec
28. jún 2010

ahojte,ako sa mavate,kam ste sa vytratili? 😕
dnes sme mali super dnicek v meste aj doki sme stihli,ale len papier zaniest aj bodku sme boli kuk a prechadzku v parku,skacky sme si kreslili so Sasul..😉
co ste porabali vyy??

veverca
28. jún 2010

Ahojte žienky 🙂 Aj vy sa tak tešíte zo slniečka? Vidím, že rosnička Helka áno. 😉 Ja som dnes donemoty prala a upratovala. 😝 Cez víkend sme robili okolo domu, tak som dobiehala zameškané.