icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

beruska113
29. jún 2010

Moje nervy, nikde nikoho. Ja som sa dnes rano vybrala do NR, ze ked povybavujem, tak niekomu cinknem, ci stretko nedame a vybil sa mi mobil. No ale maly bol mimoriadne poslusny, takze som pokupila, nakupila, ledva som sa odniesla. Malemu azenik taky mini len na sedenie, lebo ten velky sa mi nechce napustat stale, to nech sa ocino stara. Sebe konecnce plavky, aj ked saa v nich vytasim s malou dusickou, malemu plavky a potom vselijake dobroty, muzik dnes oslavuje.

beruska113
29. jún 2010

Ozaj a skoro som zabudla, asi mi niekto vymenil dieta, lebo sa mi splnil tajny sen a amaly spal do 8:20. A ja som od 7:30 bola hore a po pol hodke ma prestalo bavit lezat, tak sa mi prvykrat podarilo vsta skor ako malemu ranostajovi.

zuzanakarolinka
30. jún 2010

tebe sa ten Luky ako pekne napravil, to len to moje dieťa stále vstáva ráno skoro, max do 7 a to sa vytešujem
a máme tretí zúbok dolu, zase 😒

sasulec
30. jún 2010

ahojte babule,my dnes mame kupackovy dnik,tak ak chcete sa pridajte k nam..😉 😅
Inak foto som dala zo vcera,male bosorecky boli na hradee,mali ho skoro cely pre seba,bolo tam este jedno dievcatko,tak sa vybesnili do syta,som zvedava na dnesnu ,,aqua party,, 😀 😀 😀

sasulec
30. jún 2010

@zuzanakarolinka gratulka k dalsiemu zubocku..😉

@beruska113 no vidis,maly sa jak otocil,dlho spinka a rad nakupuje,chi chi mozno mal byt dievcatko..😉

sasulec
30. jún 2010

bazen nafuukany,hracky nachystane, ladik hotovy,tequilka chladena..😉))juhuuu 😝 😀

seve_ranka
30. jún 2010

bolo ze VAAU! 😀 😉 dakujeme 😉

sasulec
30. jún 2010

wuaaau 😀

veverca
30. jún 2010

Ahojte. Sašul, pozerala som fotky. Vidieť, že ste mali krásny deň. 😉

sasulec
30. jún 2010

veru mali Verka..😉

sasulec
30. jún 2010

ozaj a viac foto je na Fb teda ostatne,tak ak chcete kuki..😉

sasulec
1. júl 2010

Ahojte,dnes bolo tiez supeer,mali sme babinec,poobede dosla jajka s malym a narusil nas zensky klan,chi chi
decka boli super a ja my sme si posedkali,pokecali,ani sa nam nechcelo skoncit..😉))

sasulec
1. júl 2010

jajka mas prima rodicov..😉 som rada,ze sme pokecali..😉

zuzanakarolinka
1. júl 2010

ahojtre, Kajka už spinká, tak konečne mám priestor pozrieť čo je nové na koni, lebo som totálne dezorientovaná

sasulec
1. júl 2010

ozaj aby som nezabudla Daaakujeme za tricenko a gatusky Jajkinim babulkam..😉

sasulec
2. júl 2010

jaaaj erotika na markize,vsetky su tam..😉))
tak papa 😔

beruska113
3. júl 2010

sasul, ja som tam nebola. 🙂

gabi29
3. júl 2010

Baby chcem Vás poprosiť o radu nepoznate niektorá tu v NR dobrého a cenovo priateľného zubára?? Neviem si rady.
Ďakujem

sasulec
4. júl 2010

ajojte,koonecne,nepisem sama se sebu,kokoos,
Gabi ja chodim na chrenku do polikliniky,k Patalovej,a chodim tam raz za rok,teda na prehliadku,neviem ake ma inak ceny..😉
kukali ste vcerajsie foto???
boli sme na ranci a v Mojmirovciach na domceku,bolo fajne,zahradka,vodicka,havo,travicka,kopeeec hraciek,fajnovucko,vdaka Matka..😉))

klba
4. júl 2010

caute kocky, uz sme od vcera vecera doma.
teraz len tak narychlo, dovolenka sa nam skomplikovala, mam z nej zmiesane pocity, ubytovanie vyborne, 5 dni sme boli sami na cely penzion, na nasej strane penzionu boli styri izby, my sme mali izbu hned oproti kuchynke, vecer sme vzdy flasu otvorili a hrali karty, nikto nas nerusil a pekne sme od stola na maleho videli, vo stvrtok sme si zaplatili este jeden den navyse a od piatku maly zacal mat teplotu, stale sme mu ju zrazali zabalmi a sirupmi a nic, vecer sme isli na pohotovost, mysleli sme ze je prehriaty z tepla, aj ked sme neboli na priamom slnku ale z dusna to vraj moze dostat, co nam aj potvrdili na pohotovosti, ale lieky nedali ziadne, len som mala klasicky zrazat sirupami.
Na druhy den to vraj bude ustupovat, ale ziadna zmena, kazde 3 hodiny sme menili sirupy, to uz sa stazoval ze ho bolia usta, tak sme sa predcasne zbalili a vecer sme isli domov a len sme veci zhodili a zase na pohotovost, lebo maly nic nejedol, nasilu sme ho nutili pit a moje tusenie sa potvrdilo.
Ma zapal v hrdle, dostal nejaku virusovu pliagu, ma vysypanu celu pusinu ruzovymi pupacikmi, tak dostal ATB a tantum verde na dezinfekciu.
Pritom den predtym nam v PD na pohotovosti vravel ze ma trochu zahlienene priedusky a slaby zapal v hrdle a dr v NR nam povedala ze keby mu hned vtedy nieco nasadil tak by sa mu to nerozliezlo po celych ustach a nemusel by tolko trpiet.
Chuda stale ma horucku, dnes je to sice lepsie, uz nema nad 39 ale nevie zaspat, na obed sa budi po 20 minutach, stale sa stazuje ze ho to boli, aj ked sa napije, jedlo do neho doslova nasilu tlacime, nech aspon par lyziciek spapa.
No takze asi takto to dopadlo, ale hlavne ze sme uz doma, tu mu je lepsie, ja dnes periem, varim, ale tak dietne, kedze sa s jurim pri nom striedame.
A s Jurim sme sa dohodli ze si to este zopakujeme, koncom augusta tam pojdeme na tyzden znova, bolo tam super, stale sme mali nejaky program, maly to stale ospevoval, stale vravel ze nie domov a my potrebujeme este dovolenku, po tychto stresoch. 😝 😔

klba
4. júl 2010

a inak co nove, dajte mi infosky, som zvedava co mate nove, sup sem s novinkami. 🙂
a este su nase babulky tehulky 2 v 1 ci uz mame babatka na svete? 😉

veverca
4. júl 2010

Klbi, vitaj doma. No to ale máte pech. Chúďa Šimonko, tie infekcie ho prenasledujú jedna za druhou. Škoda, že vám pekný dojem z dovolenky pokazili. 😝

klba
4. júl 2010

vev, dakujem a ani nevrav, aj teraz sa zobudil s velkym placom, je strasne uplakany a nervozny, boli ho to. ☹
a inak juri si ho tam uzival, maly na nom doslova visi, aj teraz ma drobec vyhnal ze mama ma ist prec a tatino ho nosi.
Juri bol velmi rad ze sa mu konecne venoval a ja som si oddychla ked som sa na nich len pozerala ako sa spolu hraju a napr. jasia sa na kupku, normalne veget som mala, co sa tak casto nestava. 😅

veverca
4. júl 2010

No aspoň, že tých prvých 5 dní ste mali pekných. 🙂 Držím malinkému palce, nech sa rýchlo vylieči. 😉

helenkasabinka
4. júl 2010

@klba ahojky,tak super,ze ste mali peknu dovolenku teda za potom na tie simonkove horucky 😅 😔 ja som si spomenula,ze minuly rok v septembri som bola s malou v nemocnici na infekcnom lebo mala cele usta zvnutra vysypane takymi aftami velkymi,ze nechcela nic pit a ani jest a bola moc dehydrovana tak musela byt na infuziach a atb 😔 a mala horucky vyse 39 😔 potom sa jej z toho spravili vyrazky po celom tele a musela som ju natierat zinkovou mastickou aby to rychlo preslo 😅 jaj chudacik malinky ja len drzim palce aby to rychlo preslo a aby to nebolo horsie 😔 moc drzim palceky

zuzanakarolinka
4. júl 2010

klbi, vitajte doma, no škoda, chúďa malý, tak nech mu to rýchlo prejde nech sa môže jašiť zase 😔

beruska113
4. júl 2010

Ahojte baby,
mne sa v takom teple ani pisat nechce, ani nic. Maly zacina mat mierne jedovate obdobie, stale hce byt v bazene, ked ho tam nechcem dat, tak vresti na celu ulicu. Co uz. Ale nejak skoro to prislo sa mi zda. Uz mame 11 zubov, dalsie na ceste. A inak nic.

@klba
drzime palce, nech to drobca cim skor prejde. A inak supoer, ze si si tak oddychla, dufam, ze aj mna to caka.
@gabi29
ja som mala dobru zubarku, ale som sa dozvedela, ze caka dvojicky a je na PN, tak neporadim. Ale chodila som do Luzianok pri Nr a ta bola tiez super, len pre mna uz daleko.

sasulec
4. júl 2010

ahojte,vitam domenka klbkovcon,sme si co to uz popisali,ale este raz zelam skore uzdravenicko malemu,snad sa vam podari vynahradit si to..😉
Isto boli tvoji chlapi zlati ako sa spolu blaznili,viem si predstavit a tesim sa na fotecky..😉
My sme dnes mali rande so svojim mestom a nakoniec nas to odvialo na expresik a mame krasne fotecky z hradu..😉 😅
pekny vecerik vam zelam..😉

veverca
4. júl 2010

@beruska113 Beruš, prosím ťa, ako funguje ten odpudzovač komárov, čo si objednávala z netu? My máme Raid, doteraz som myslela, že funguje, ale minulú noc mali asi komáre šábes, Tánička je celá doštípaná. Nerátala som, ale 20 štipancov určite. Mrchy hnusné 😠

sasulec
5. júl 2010

@veverca ver a co mate? my mame raid v zasuvke a to zabera,inak komarov pozehnane od rieky..😢
nevete nejaky trik na tych cvokov vonku? okrem tych horiacich fakiel,tie mame,
len sa to bojim koli malej,je topredsa otvoreny ohen..😉
Dnes aj chystate na namestie niekto??? neviete kedy to zacina?