icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
7. aug 2010

z kinder rezu som chcela napisat 😔

helenkasabinka
7. aug 2010

@sasulec 😔 😢 jaj malinka

sasulec
7. aug 2010

noo ja uz nevladzem,trostvrte dna prechodi a premrnci,stale si nieco zaumieni a potom nee to,ine..jaaj uz ju skusam ingnorovat..lebo mam pocit,ze tak troska zneuziva nasu veskeru pozornost..a huraaa nemame horucku!!!

helenkasabinka
7. aug 2010

@sasulec verim ti,len teraz vas malinka potrebuje,ked je chorucka

sasulec
7. aug 2010

taak a natreli sme s kanistilgelom dasenka,ma celu pusu zapuchnutu,tak snad to aspon na chvilku troska skludni,sak to su kamilky tymi by sme nemali nic pokazit..este ze som ju naposledy pri upratovani nevyhodila 😝

sasulec
7. aug 2010

,,kamistad,, dnes mi ide..😉 ale snazim sa to rychlo napisat a potom pisem bejkoviny 😝

helenkasabinka
7. aug 2010

@sasulec ja som kamistad gel davala cely cas ako malinkej isli zubky a je to najlepsi a ucinny gel,tak malinkej urcite pomoze 🙂

sasulec
7. aug 2010

Heli sak ja som ho malej davala aj vcera aj predvcerom,ale potom uz nechcela lebo sa bala,ze ju to nanasanie bude boliet,ale uz som nevydrzala to stonkanie a som si ju odchytila a zistila,ze som mala pravdu a ze jej ,,matika,,ako to ona vola pomohla..😉
Este ze mam tu klbku to mi ona poradila,mna to ani popravde nenapadlo,dobry je ,,priatel na telefone,, 😀

helenkasabinka
7. aug 2010

@sasulec tak to ano ,mas pravdu 🙂

beruska113
7. aug 2010

Domy,
co si pipi? Neopila som sa. To naposledy a jedinykrat asi na SS ked som triednemu povedala, ze chod do r..i, idem grcat. A od vtedy som cista.

@sasulec
pevne nervy, ale uz hadam bude len lepsie. A moj maly je taky a to ani anginu nemusi mat.

@helenkasabinka
neboli ste dnes na tych furmanskych pretekoch? ¨

klbka,
zicni muza na masaz. Ale ja poprosim chrbta. Pozerala som tie osypky, kde su rozsirene, rak chcela som ist do Bulharska, ale tam stracha hruza, tak asi Tunis alebo Turecko, muz chce Egypt, ale to kvoli malemu asi radsej nie. A ked budu spravy o rozsireni, nejdeme radsej nikam. Zavolam doktorke, ci sa to neda skor, ale asi ma tento tyzden co bude este dovolenku. Ale ockovany mal byt az 4.11.

My budeme mat modrinu, maly zas spadol z gauca, ale dnes pri muzovi, za nohu ho stihol chytit, ale pozde. V noci mu ist spravit jest je hotove utrpenie, ked vstanem, sadne si, zacne plakat a rozbehne sa za mnou.

helenkasabinka
7. aug 2010

@beruska113 boli sme preco? 😵

sasulec
7. aug 2010

ahojte,tak malu som odprevadila do rise snov,este som hodila par fotos a idem sa natiahnut pred tv tak papa 😅

@beruska113 diky za slova utechy..zatial sa nam to stale vracia,horucky,bolesti place..stale dokola 😔

sasulec
7. aug 2010

este raz nakukam..😉 a nik tak bruu 😔

beruska113
8. aug 2010

MArnost, cely den nikoho?

@helenkasabinka
len tak, lebo muz bol s malym.

@sasulec
ako je sasuliatku?

sasulec
8. aug 2010

Ahojte aj ja som nakukala cez den ale ked tu nikoho nebolo,tak som nepisala,malej sa horucka vracia,iked uz nie nad 39st ale este stale 38,6 takze dost..trapime sa pobolieva ju to ale snazime sa ju zabavit,aby na to nemyslela.. 😔

@beruska113 diky za opytanie 😵

sasulec
8. aug 2010

tak som zistila,ze to moje dieta ma talent,chytila fotak a fotila,ked chcete kuknite si v albume mam nove hobby 😀

dupinka
9. aug 2010

@beruska113: na modriny zabera calciova mast...

klba
9. aug 2010

ahojte 🙂
tak mame za sebou supersky vikend, 😵 s jurim a svagrom sme boli na hriboch, nasli sme dva kosiky a dokonca aj dubaky, foto prikladam. 🙂
dnes periem ako zerava, 😝 triedila som malemu oblecenie co mi dala este segra po detoch a dost veci mu je uz dobrych, tak som to rovno oprala, este poslednu varku periem.
Tolko pradla sa mi nakopilo ze to uz nemam kam dat, 😅 balkon mam plny aj dva susiaky v byte, uz nemam ani stipce. 😅

@sasulec, ako je saske dnes? 😕 dufam ze uz o dost lepsie, daj info. 😉
a sikulka je saska, mile to je, kukala som fotky, no rastie ti mala fotografka. 😵

sasulec
9. aug 2010

@klba wua Klaudi kolo hub mate o 2 obedy postarane..😉
A jak sme su volali,zabudla sm ti spomenut,ze nam tiezosi hubyale priamo domov mamin sef je hubar,tak na doniesol parbeiubime rizky a este kuriatka,dubaky a hrabaciky na prazenicku..😉 😝 mnam
Ina m m zas zvysenuteplou 37,8 teraz hajka,tak snad bude spanok napomocny a teplotka ustupi.. 😔
Klaudi a DAKUJEM,vsak ty vies 😉

sasulec
9. aug 2010

idem vymenit baterky v klavesnici,bo zas hapruje 🙂

sasulec
9. aug 2010

no,uz som tam hodila duracelky,tak hadam bude slapat..😉

veverca
9. aug 2010

@sasulec Sašul, dúfam, že už zajtra budete bez teploty. Teraz je tá angína nejaká rozšírená. Pusinka ju ešte bolí?

sasulec
9. aug 2010

Ahoj Ver, no momentalne je celkom ok,ale este dnes ju to pobolievalo,ma naozaj dost zapalene tie dasenka,zajtra volam doktorke,neviem si to vysvetlit z coho to ma,ale ako priznak hnisavej anginy to asi nebude,ale na to vsetko to zvlada statocne,ved si videla,este aj fotila dnes 🙂
Inak teplota zvysena 37,7 takze uvidime a este asi supneme sirupcek,aby sme sa aspon vybuvali..😉
Dakujem,ze na nas myslis..😉 posielame cmuk Tatianke aj Gabkovi 😲

veverca
9. aug 2010

@sasulec Ďakujem. A želám pokojnú noc a rýchle uzdravenie. 😉

sasulec
9. aug 2010

Dakujem,dobru nocku..😉

helenkasabinka
9. aug 2010

@klba vau aj my sa chystame na huby 🙂

klba
10. aug 2010

bre ranko. 🙂
o hodinu sem pride neter, pojdeme s drobcom na prechadzku do parku, trochu ho vybehat. 🙂

@sasulec, to je super ze sa s vami niekto podeli o svoje hubarske ulovky, 🙂 ale mna bavi to ze sa mozem v lese prejst a nacerpat energy, hriby su k tomu len bonus navyse. 😉 😵
a ako je dnes sasuliatku? uz je bez teploty? a co tie dasienka? a daj vediet co ti povie dr ked jej zavolas. 😉

@veverca ahoj, ako sa mate? 🙂

@helenkasabinka a kedy sa chystate?
my by sme chceli ist opat v nedelu, ale hlasia dazd tak neviem, 😅 a okrem toho mami ma navstevu, je mala pravdepodobnost ze nam drobca postrazi, ale sanca stale je, 😉 a svokre maleho nechcem dat, to by bolo zase reci a klamat nechceme, aj teraz sme si vypoculi ze riskujeme okrem toho ze mozme dostat kliestov aj to ze sa otravime, zabludime, ze nas diva zver zozerie, ze cestou autom naburame a bla bla, no proste sme nezodpovedni rodicia lebo chodime raz za mesiac do lesa. 🙄 😝
inak juri potom ide na cely tyzden na vystavu, bude chodit neskoro domov, aj v nedelu tam bude, takze o dva tyzdne nam to iste nevyjde. 😔

helenkasabinka
10. aug 2010

@klba my by sme chceli ist asi tento vikend a tie reci o tych hriboch aj ja pocuvam 😅 len nie od svokry 😉

klba
10. aug 2010

ahojte, uz sme doma, boli sme na okruznej jazde po meste, aj v Centre bez kocika, musela som kuk nejake obliecky v Jisku, vsetko ma boli, 😅 mala som extra tazky vak, mala som tam nakup a kopu veci na prezlecenie.
Maly bol prvy krat na dlhsiu prechadzku bez plienok, 😵 zlaticko vydrzal to a pekne sa pytal cikat do travicky, dokonca aj do velkeho wc cikal postojacky, no ako tato. 😀
@helenkasabinka, neter sa ponukla ze drobca postrazi, ak nebude moct mami, mozno nam to tiez vyjde a pojdeme opat.
a vy sa kam chystate na hriby, hm? 😉

sasulec
10. aug 2010

Ajojte,dnes som tu fakt bola len na skok,mali sme navstevu,Sasku dosli pozret babka a dedko,tak sme sa venovali..dasenka bolia,boli sme dnes kupit panthenol a natierame.. 😕 Zajtra sa mame ist ukazat k doki,tak potom dam vediet tak bru..😉