Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
@sasulec ahojky tu sme 😵
a coze sa stalo malej Sabi? 😕
@sasulec pozri do sukromky,tam som pisala,nechcem to sem pisat ☹
dobre ranko 😉
jaj vy mate este sukromnu temu?a ja ze co sem nik nechodi 😕
ajojte,
ja len tak na skok som vás prišla kuk 🙂 . robíme, makáme na kúpelke, ale už to trvá dlhoooooo na môj vkus, no čo, keď sa nám do toho všetkého aj riadny kus smoly primiešal 😒 , to sme už jednoducho my 😠 .
olka je od soboty v tatrách na dovče, príde až v sobotu, si to tam riadne užíva, sa teším s ňou 🙂 my gazdujeme s drobcami, snažíme sa čo najviac vonku zdržiavať, lebo tu máme špinu a prach, nech to decká nedýchajú. včera bol marek doma, tak sme boli na hríboch 😵 😵 , už o 8-mej sme po lese behali, suprovo bolo, totál prevetranie hlavy mojej ubolenej, dobre mi to padlo, no a priniesli sme toľko, že som pucovala hríby od 13-tej do 21.45, tak si to viete asi predstaviť. už sme potom ani nezbierali, bo sme nemali kam dávať a šli sme domov na kúpelke makačkovať, teda marek makačkoval a ja som pucovala do zblbnutia, až mi to na nervy išlo, všade suším hríby, ale taká fajná hríbovka, už sa teším na zimu, ako budem vyťahovať. ak nám to vyjde, aj v nedeľu by sme chceli vybehnúť, už teraz sa teškám.
dúfam, že ste všetci zdravučký a máte sa fajn 🙂
@jajka968 ahojky a kde ste boli na hriboch? 😕 😵
Cafteee,mame novinu..😉 mala spieva vcielku maju,je to rozumiet,len par slov skomoli a je to straasne zlate,uz ju mam aj nahratu..svetovaa je!
Inak co mate nove?
Jajka vela zdaru!
ta vceelka co spievam to je Maaja..😉
mala nezbenica Maaja...
lieta sem a tam..
staale utekam.. 😀
..este vynechava nejake slovka,ale tak naco zbytocne slova,ked to ma ja tak vyznam,jaaj ja ju milujeeeeeeem! 😵 😵 😵
@jajka968 no super, taký dobrý úlovok, a kde ste boli? idem s vami, ja síce moc hríby nepoznám, ale naučíš ma nie? nech nepobláznime?
cafte,coze ste nejak potichu,co ste vsetky na hubach?? 😝
Zdravicko vospolok. Ako zijete? My sme dnes boli v NR, akoze na nakupoch som bola, malemu som chcela sandalky kupit, ale chodil v tom jak pokakany, tak neviem v com bude po vode chodit. Sebe teplaky a nekupila som nic. Vlastne 5broskyn a malemu dudlik, lebo chcel spat a zabudli sme doma, tak nevyvareny neumyty suo du pusy. Nech zije hygiena.
Spanok uplne super, klop klop klo. Dnes zaspal sam asi po 3min, ani sa nepostavil, dala som do postielky, zakryla ani nemrnkol. Tesakujem. A dnes do 4:30 tam vydrzal.
Aj my ssme boli na hriboch min. tyzden a okrwem hribov som si 2 klieste priniesla a nechapem, hned doma sme ich vybrali a este teraz tam mam cervene fliacky.
a uz nemam asi nic nove. aspi pride neter na prazdniny. drobec poslucha, aj sa sam zahra, aj knihu som uz pri nom citala.
@sasulec
jej zlata musi byt saska.
@jajka968
uz sme na kupelnu zvedavi. a za tie hriby klobuk dolu, ja by som to nezvladla tolko cistit.
je 😀 ,ked dojde svagor tak mi to nahra na Fb 😵
čafte, čafte,
včera sme strávili pekné popoludnie, síce nečakané, ale o to krajšie, domy mi volala, či nie sme na klokočine, my sme boli, tak sme sa stretli a pridala sa aj dupinka 😉 a aj martinku sme na ihrisku vystihli, tak sme trošku pokecali, škoda, že nás ten daždisko vyhnal 😒
na hríboch sme boli v hostí, za zlatými moravcami, cca 30 min. cesty, kliešťov sme nemali, nastriekala som decká repelentom, ale komáriská nenormálne štípali, ani repelent im v tom nezabránil 😠 . ak to vyjde, chceli by sme ísť aj v nedeľu, tak kto budete mať chuť sa kľudne pridajte 🙂
no a naša kúpelka, rada by som vám ju už predviedla, ale asi tak skoro to nebude, včera som sa aj domy vyžalovala, aké peripetie máme, som zvedavá kedy sa to už vyrieši 😖 . ale pevne dúfam, že čoskoro príde ten deň a budem vás môcť pozvať na kolaudáciu 😅 , ak teda neodmietnete 😉
@sasulec , no saška musí byť zlatučká 😵 😵 , už sa teším, ako sa nám predvedie. marko spieva hinda palinda na nej sedí opica a olka ho naučila waka, waka, idem sa dočúrať na ňom 😅
@beruska113 , klobúk dolu so zaspávaním, ja by som asi nemala na to nervy a ma to štve, že capino môj ešte na cecúši zaspáva
@jajka968 tak snad si potom Marek aj na nas spomenie,asi pozabudol..😕
ahojte kocky, co porabate? my dnes sedime doma,mozno vybehneme len tak do parku, bojim sa aby sme zas nezmokli,takze daleko sa nevyberieme..😉
Heli vsetko naj k meninkam..😉 vela zdravicka a lasky a poslusnych spolubyvajucich,teda Sabi a Miska..😉))
@jajka968
ale nahodou takmer neplakal pri tom oducani. ale v noci ak sa preberie, tak niekedy vydrzi v postielke, ale kazdu noc nadranom ho musim zobrat k nam. ale aj tak som happy. asi pred 2mesiacmi ked sme skusali, tak plakal az hystericky zachvat, sa cudujem, ze teraz tak ok. a skupelkou teda palce drzim. a j tom Hosti sme aj my boli min. tyzdena teda nic moc, dva kose, ale asi 3h sme tam boli. a to ste s detmi boli? som nadavala na ten les, hnusny strmy, som sa skoro zabila.
@sasulec
my sme boli u susedy na chvilu a vvecer nan avstevu.
Príde chlapček domov z vonku, je smutný a hovorí babke:
- Babi, nikto nechce ísť so mnou von, každý doma sedí za počítačom, každý je len na facebooku a nik vonku.
Babka na to:
- Jj, lol.
Tak toto je trefne zienky moje pre vas,ja vas tu hladam a vy na fejzbuku! 😀 😀 😀
@sasulec dakujeeeeeem 😵 😵 😵 😵 😵
@helenkasabinka všetko najsamlepšejšie k meninám!!
@beruska113 tak s tým odúčaním závidím. 🙂 a gratulujem
Adamko zaspáva na prsníku, v noci si tiež žiada prsník na uspatie,... zatiaľ nemám odvahu sa pustiť do boja, lebo by sa to nezaobišlo bez sĺz. A dúúfam, že sa to podarí, keď príde ocinko na dovolenku a bude k nemu v noci vstávať. (oni o tom ešte nevedia, čo som na nich nachystala 😀 😀)
Už som skúšala po nadojčení ho dať v polospánku do postieľky, on sa tesne nad ňou natiahne ako šíp a začne plakať. Normálne akoby cítil - "zóna postieľky" 😉
Kým som napísala predchádzajúci príspevok, tak moje dieťa objavilo Kinder čokoládu a zahryzlo sa do nej, s tým, že papierik vypľul a veselo papká sladkú dobrotu. A ďalší a ďalší kúsok... 😀 😀
@dupinka vie čo je dobré
@dupinka "zona postielky" fnguje aj u nás, niekedy ok, inokedy ako strela postaví sa a dožaduje sa aby som ju dala medzi nás a spí ako dudok, tak ju nechám zaspať riadne, ak nezaspím aj ja riadne, tak ju prenesiem a pokračujeme a zisťujeme čo bude ďalej a tak niekedy ok, niekedy nie
@dupinka
potom sa to urcite podari. Aj dnes mrncal kym som ho dala do postielky a dala som mu maca do ruky, zakryla, pohladkala a uz zaspaval. Ale v noci ho urcite zase niekedy budeme musiet knam dat. Ale aj to je uspech. A zas rano ho nemusim vytahovat ked sa zobudi, zide sam z postele a chodi okolo nas ahra sa atak po 30min. niekedy chyti nervy a taha ma za vlasy a budi ma.
@zuzanakarolinka
kdeze mas fotecku?
@beruska113 to som si ani nevšimla, asi sa stratila, ale ja som ju nerušila, idem to zistiť
a my máme 7 zúbkov, dnes som našľa 2 hore vľavo, a slintala ako bobo, a my zaspávame u mň na posteli a potom ju prenesiem, teraz spí, som zvedavá či sa zobudí a pôjde ku mne, niekedy áno, inokedy nie, len nech spí 😉
@zuzanakarolinka
blahozelam. my mame 15 a pozerala som dvd kde mal iba dva, take to bolo zlate. juj, kde su tie casy
bože že 15, ty kokos aj mu stačí pusa, alebo ich má v 2 radoch ako žralok?
@beruska113 mne tú foto musel niekto zrušiť asi admin alebo kto, asi som sa nepáčila, tak musím urobiť nejaký akčný akt, hádam tam zapôsobím 😀
@beruska113 a možno aj zarobím
@zuzanakarolinka
no Zuzi cakame, silno cakame. mozem potom aj muzovi ukazat?

@zuzana76 pohodicka ja viem o co ide 😉 ale sa az cudujem ako to dobre znasa a uz konecne moze aj papat a pit bez problemov 😵