icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
18. aug 2010

@zuzanakarolinka fotku ti zmazala, lebo ta na nej asi nebolo dost z blizska vidiet,aj mne tak zmazali foto,zatial tato postacuje,iked je troska Chrismas..😉))

icerna
19. aug 2010

dobre ranko 🙂
fuha tak vy uz mate tolko zubkov 😵 nasej lili dako nechcu ist von 😕 uz jej idu od 5.mesiaca a stale nic ☹ ale aspon ma nepohrizie zatial 😅

zuzanakarolinka
19. aug 2010

@beruska113 za poplatok určite 😀 😀

zuzanakarolinka
19. aug 2010

@sasulec tak som si myslela aj ja, ale nemám takú žiadnu, teda možno aj áno, ale ešte mm nestiahol foto z dovky, teda stiahol, ale mne nenahral, zlatý že?

zuzanakarolinka
19. aug 2010

@icerna my sme boli podobný prípad ako vy, dlho dlho nič a potom sa to začalo pomaly vytláčať na svetlo božie

beruska113
19. aug 2010

@icerna
no Luki je taky zubac a hryzie ma stale, len nastastie nekojim, ale tvar, ruky a dokonca nohy su stale tercom jeho zubalov.

@zuzanakarolinka
cicus, Ty sa nezdas.

zuzanakarolinka
19. aug 2010

@beruska113 a kedy som sa zdala 😀

zuzanakarolinka
19. aug 2010

@beruska113 a že ty si prihlásená, čo si doma sama, kde si dala Lukyho do škôlky? či čo

beruska113
19. aug 2010

@zuzanakarolinka
muz kosi, tak akoze pijem kavu, ale uz musim ist. ked Luki vstane, idem na Chrenku do N centra. pridite ked chces. ale idem neter na prazdniny vyzdvihnut, ale chvilu pobudneme v kutiku, nech sa maly posmyka.

zuzanakarolinka
19. aug 2010

aj malá práve stala, kedy tam budete?

beruska113
19. aug 2010

ked sa zobudi, zaspal 9:45, ratam tak o 11 jehore, tak hned pojdeme

zuzanakarolinka
19. aug 2010

tá moja šuška sa zobudila po 45 min. neviem, čo to má za móresy a teraz upratuje kuchynskú linku, jaj aká pomoc ☹

beruska113
19. aug 2010

Tak kto sem nahodou pridete a mate cas, pridajte sa do N centra. Tak od 11sme tam.

@zuzanakarolinka
mama sa Ti stale nieco napaci. este nadavaj. ja ked nieco robim, maly dostane tiez bud handricku alebo metlu a pomaha. pomoc ze az, ale stale ho chvalim a cely veteseny. sedacku umyva so mnou vlhcenymi servitkami, vytiahne mi ich asi 20 a len podava a potom aj on chodi s nou po sedacke, samozrejem v papuciach, tak vsetko zas postupa, ale snaha je.

beruska113
19. aug 2010

tak sme dohodnute, idem off, pobalit, nech mozme hned vyrazit ked sa zobudi.pa a tesim sa

beruska113
19. aug 2010

BAby, maly tam preto plakal, lebo ho do ruky pohryzol ten besny brckavy chlapec. KEby ma kratky rukav a zbadam to, normalne idem za jeho mamou, nech si ho kroti a nie na riti sedi. No a dosli sme domov, isile si sadnut a klepol sa o rh stolicky, len trochu, ale na hranu, plac chvilocku ale modrina a opuch strasny, fialove to ma, navrete, samozrejme studene nic si tam nechcel dat. Ale aspon si to neroztal.

majulcek
19. aug 2010

@beruska113 jak som ti uz pisala,pitcha to bola

sasulec
19. aug 2010

no cafte,tak ja som marod,ma boli usko..😢
Doki ma vzala ,,prednostne,, hehe saamoska za poplatok,tak som tam valila,nakoniec prazdna cakaren,potom dosiel taky fesi chlap co ma aj 2x pozdravil..😉 No a viete co mi dala? masticku a finito a ja tu uz treti den jem ibalgin 400 ako lentilky,vobec som si neuvedomila,ze mi nepredpisala atb,vraj len od bolesti si mam davat nieco..😉tak som si kupila lokalne atb,lebo ma pobolievaju mandle,samoska plnu hodnotu vyplatila,no tak pustime ma niekam,sakra! 😖
Inak sme vsetci ok,len podavam hlasenie,skoda babule,ze som nevedela,ze mate stretko,ale asi by nedosla,mala som nanic naladu ubolena,sak viete,jak mi nakukala s tym kukuc do ucha skoro som ju polubila 😖 😠 kokos a potom som ledva dosla domov..😢

@majulcek jeeej jaka cool nadavka..😉))

dupinka
19. aug 2010

@sasulec skoré uzdravenie. U lekárov je to niekedy na porážku 😠

sasulec
19. aug 2010

@dupinka diky dupi,ved to pozname,na Slovensku je to tak..😉

any23
19. aug 2010

ahojte kočky 🙂
dlllho som vás nebola kuk, mám toho habadej, mám pocit že nerobím nič iné len varím, periem, vešám, žehlím a upratujem a popritom sa drobcom venujem - ak malé spí, potrebuje ma to velké 😝 🙂 no ale nesťažujem sa, vychutnááávam 😵
dnes sme mali poradňu, tak naša herečka má 4570g a 55cm 😵 za tri týždne nám pribrala 570g a narástla 3cm takže sa nám darí supeeer 😎
@sasulec sasul skoré uzdravenie, juuuj bolesť uší je po zuboch asi tá najhoršia 😒

no a ja som tiež nevedela že máte stretko, škoda, pridala by som sa, no ale moja chyba, mám nakúkať častejšie 😒

sasulec
20. aug 2010

achojtee,tak ja som dnes vynimocne od pol 7. rana hore,u mna prekvapujuce,vsak?
Nuz vela som toho nenaspala,bolelo ma ucho,musla som si dat tabletku,potom om este zadriemkala na chvilku,ale od pol 7. uz zas fungujem..😉
Tak ako,nechysta sa niekto von poobede do parku? 😕 😅

sasulec
20. aug 2010

@any23 dakujem moja,no najtazsie to byva v noci,ked ucho pobolieva,neda sa mi spat,ale uz to hadam nejako zvladnem..pri mojej ,,wonderke,, musim fungovat,co narobime..😉

zuzanakarolinka
20. aug 2010

@beruska113 jáj Luky ty si expert, inak tem malý fagan vážny drzoš a maminka, len akosme sa dohodli, tak xy som sa sňou ja dohodla, aj ona by dostala, veď Kajku stále vyhadzoval zo šmykľavky, že je malá, tak som ju povedala, že či je to tu napísané, že sem nesmú malé deti, nechápal a potom ju tak brutal chytil za ruku, že potom zakročila tá jeho mati, že to sa nerobí, no ak by nedošla, takú mu struhnem. zasran 😠

zuzanakarolinka
20. aug 2010

@beruska113 a o čom ste vy kecali, keď som sa teda z pochopiteľných dôvodov konverzácii akose nezúčastnila?

sasulec
20. aug 2010

niekto vycinal v Centro? my sme tam raz boli,uz si nepamatam s kym a tiez ho jeden chlapec pohryzol,mozno to je ten isty 😖 😅
No asi by si chlapec zasluzil nahubok 😀
Ale co sa stalo mne baby! Boli sme na kupku a taka mala zasranica na mna,ze noo uhniiteeee 😀 jak som na nu zaganila,ze nech sa tak bavi s mamou doma ubzukla prec..😉)) 😀

majulcek
20. aug 2010

@sasulec sasu kludne nadavku odkukaj,to je taka...no...inteligos nadavka 😀 😀 😀

blazka24
21. aug 2010

ahojte babule, tak sa hlásim po dlhom čase - idem variť ale už mám ruky zhorené, zemiaky ešte nie sú vychladnuté a potrebujem ich nastrúhať 😠
inak sa máme dobre, celé čelo obité modrinami a aby toho nebolo málo zoškreli sme si rafák na kocke, takže vypadá ako keby chodil na box 😀
inak janulkám aj tu idem popriať všetko naj, na FB som už stihla 😉

blazka24
21. aug 2010

jaká som uderená napísala som to do inej témy tie janky 😀

helenkasabinka
21. aug 2010

@blazka24 sikulka no snad sa aj tam najde nejaka Janka 😅 😀 😕

blazka24
21. aug 2010

@helenkasabinka veru cicka som šikovná jak cigán na stavbe - len zabiť ma 😝