Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
@any23
@blazka24
no to kakanie u nas to iste. a ja sprosta som kupila ze na skusku DMkove a veru dobre na prd, ako som prilozila asi po hodine co ju mal servitku na nu, tak vlhka a pampers po 12.h. v noci vazi asi 3kg, ale vrch uplne suchy. Ale ide mu 16.zubal, tak kadid stiha aj do tych DM kovych.
ostatne nestiham docitat, snad inokedy. utekam papapapaa
@sasulec no to som rada, že to prešlo, tiež som mala zápal ucha a viem aká je to hnusná bolesť 😔
@beruska113 no my len pampersky, po skúsenosti s alexom nebudem vymýšlať - ten ked bol miminko tak mal fajnovú riťku, zo všetkých ostatných mal strašne vyštípaný zadok 😒 ale ked už bol väčší, tak cez rok, tak sme vyskúšali tesco plienky, tie fialové a tie boli fajn 🙂
inak dobré ránko všetkým 🙂 my sme sa fajn vyspinkali - Emka zaspinala 20.30, o 4.15 nás zobudil straaašný hlad tak sme sa napapali a hned zaspinkali a vstávali sme chvílku pred 8mou 😅 teraz zase driemka tak si idem vypiť kávičku a dám variť obedík - dnes budeme mať kuracie mäsko v medovej marináde a pečené zemiačky, polievku slížikovú mám ešte odvčera tak dojeme tú 🙂 a potom pôjdeme niekam, vy čo máte v pláne? 😅
ahojte,no vidite a nam sa Dm-kove osvedcili,dokonca ani nie vsetky pamperskove nam sadli len tie kamilkove 😕 ale co dite to ina prdka..😉 😀
Any mnam si mi chute narobila..😉
ahojte kočky 😉
any....ja sa mám stretnúť s kamarátkou Ivkou dnes, potom mám skúšku a večer idem na koncert s priateľom 😅 vy sa kam chystáte? 😉 🙂
Potrebujem pomoc!!! S manželom sme otehotneli a potrebujeme kúpiť 3izb. byt v Nitre alebo Vrábloch, čiast.zrekon, do 45 000,-eur. Ak nám viete niekto pomôcť budeme Vám vdačni, náš byt v ktorom sme v podnájme sa nám rozpadáva, dnes mi padli na hlavu dvierka zo skrine s oblečením 😔
@beruska113 my sme fičali na tesco plienkach- fialových, teraz sú zelené.
Ja som dnes bola s deťmi na vláčiku a potom v parku. Bolo dosť ľudí, tak som vykúkala, či tam niektorú z vás nestretnem...
jaj a nech zije tesco, vcera vecer idem veselo perkelt varit, lebo rano sme v meste boli, vyberiem maso a smrdi jak hovado, v zaruke bolo, ale nemala som nervy za nejake 2E sa ist vadit bez bloku a to ja teda stale nieco reklamujem. ale nebolo casu.
Decká sa čudovali, že na kúpalisku nikto nie je. A mne sa zdá, že to leto nejako rýchlo ušlo. Ja nechcem jeseeeň. 😝
@beruska113 to poteší... 😝 Ja som išla cez víkend robiť šľahačku a 2 smotany skysnuté. 😝
@veverca
pocuj, co sme z FB sem presli?
Mna tak nebavi varit. Dnes sme sa uspesne u mojej mamy najedli. Kto pozyva zajtra?
Pôvodne som chcela už pc vypnúť, ale ešte som koňa pozrela.
Mne varenie tiež moc nehovorí, ale čo s hladnými deťmi? Zajtra ťa nemôžem pozvať. 😀 Idem do mesta, deti hodím k svokre, tak nás hádam nakŕmi, keď sa vrátim. Škoda, že si sa dnes neohlásila, gulí bolo kopec.
Ahojte mami teda kocky na materskej dovolenke pisem sem po prvy krat a tak ani neviem ako to tu funguje ale radi by sme sa pridali na neaku spolocnu prechadzku maly Maxik ma 20m a potrebuje neakých kamosov 🙂
Ozaj babule,zajtra prchame na vylet do Lv,teda na 99% 😅 Takze sa drzkajte,ozveme sa teda ak bude casu pri dvoch lotrikoch..😉 papa bruuu 😔
ahojte, ja len tak narychlo, blbne mi od vcera NB, vyzera ze mi skape, dufam ze dnes aspon nezalohovane foto juri zachrani. 😔
@sasulec dnes sa asi chystam do brezoveho hajiku, vcera som bola v parku, skoda ze budes prec, ale uzi si to 😵 a kedy sa vratis?
@olganr vitaj. 🙂
no idem, lebo uz mi to zase zamrzlo a musim to offnut. 😠
ahojte kocky my sme boli vonku doteraz,prisli sme sa naobedovat a chystame sa do parku,neprida sa niekto?okolo jednej chcem ist z domu,snad mi to tak aj vyda...
Olga vitaaaj a odkial presne si?my z chrenovej,..
@dupinka ide o to, ze prave by sme potrebovali sukromnu osobu, kedze chceme akoze kupiť byt za vacsiu sumu, aby sme sa zariadili, alebo sa dá dohodnút aj s realitkou? Máme aj druhu nehnutelnost, ktoru zalozime, no s predavajúcim sa musime dohodnut. Ak niekto bude vedit o sukr. osobe ozvite sa vopred Vam dakujem
no tak my sme sa naobedovali, pomaličky vyrážame z domu, ak by sa niekto chystal tiež a chcel by sa s nami vidieť, nájde nás tam niekde, príp. mi brnknite - 0948 318 130 😉 pekný dník 🙂
ahojte dievčence 🙂 ....viem,že sem často nechodím,ale zaujala ma otázka Poliacik
@poliacik myslím,že to aká bude cena bytu a následne poskytnutý úver,dosť záleží aj od odhadcu,ktorý určuje "hodnotu bytu" 😉 (naša skúsenosť)
byty môžeš nájsť aj na nete http://www.reality.sk/ , http://www.topreality.sk/ -zadaj si už len požiadavky a môžeš si popozerať aj fotky bytov 😉

ahojte,tak sme boli na prechadzke,prevetrali sme gumkace.. 😅
a lutovala som,ze sme si nedali sukienky,take teplo bolo.. 😀