icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

klba
21. aug 2010

ahojte. 🙂
dnes slamienkujem, 😵 okolo 11,h si prisiel svagor pre drobca, isli k svokrovcom, je mi sveta zit, 😀
Juri pracuje na Agre, ja som si doobeda navarila, prezliekla periny, poprala dve nove sady obliecok, horu pradla, uz mi aj polovica vyschla a teraz mam konecne veget, pohodu. 😎
Vcera som mala nabity den, uz okolo 8:30 som bola na Klokocine u dr, odtial sme isli aj s mami na Agro, aj nasu kocku Domy sme stretli, 😵 aj na vlaciku sme sa s drobcom povozili, to bol zazitok, 😵 a zostali sme tam az do 18,h a pockali nasho tatinka a sli sme spolu domov. 🙂

dupinka
22. aug 2010

Ahojte!

baby, aký máte program na dnešné popoludnie?

blazka24
22. aug 2010

dupinka že ak by si náhodou nevedela tak nemáme nič..........muž v práci, malý drichme a tak poďme niekam, aj kraj sveta cica 😝

blazka24
22. aug 2010

taaaaaaak a už mám o program postarané, milujem neohlásené návštevy 😠

beruska113
22. aug 2010

@blazka24
hehe a ktoze prisiel? u nas su take pomaly na dennom programe.

@klba
Ti bolo sveta zit.

My sme boli v Zoo v Zline, ZOO super, aj ked malemu to moc nehovorilo, ale susedov mala bola unesena. ZOO krasna, len strasne velka a ludi neskutocne vela. Kocik na kociku. A cesta 3h, maleho uz mrle zrali. Suma sumarum, vsade dobre, doma naj. Doma ratam celu Nitru.

klba
23. aug 2010

caute ja len na skok,
dnes som bola na imuno-alergologii, zistili nam z krvi znizenu imunitu, mam mu davat imunoglukan, ak sa to zhorsi cakaju nas dalsie vysetrenia, tak si idem o tom precitat na nete, prajem pekny den.

sasulec
23. aug 2010

juuj klbi to mi je luto moja..😢
Imunoglukamn sme mali aj my.. 😕
My sa chystame akurat von,tak zas vecer nakuknem..😉pa

klba
23. aug 2010

@sasulec, doktorka mi neodporucila dat maleho do skolky, mam sa klasicky vyhybat centram, uzavretym miestam, tak uvidim ci sa mu to na jesen zopakuje poziadam o predlzenie materskej, kamoska ma rovnaky problem s malou a jej to schvalili, tak normalne zacinam o tom uvazovat. 😒
ale bodla by aj taka dovca pri mori, musim juriho ukecat, v prospech zdravia maleho. 😵

sasulec
24. aug 2010

@klba ved ked sa posnazite,pribudne k vam drobcek a maly velky brat ti bude aspon pomahat,hm? 😕 😅

blazka24
24. aug 2010

tak perkelt na sporáku a uspávanie malého trvalo presne 1,45, vrešťal ako keby som ho narezala a zasolila 😕 stoličky nám idú a ešte aj mlieko odmietame piť ale zje všetko čo máme my 😠

klba
24. aug 2010

@sasulec no myslela som ze to bude lahke a ze sa nam rychlo podari, ale akosi nam to nevychadza a zatial mozem o druhom drobcovi len snivat... 😒
inak dnes som stretla tvoju mami, ja som bola v lekarni, ona v knihkupectve, je kocka ako vzdy. 😵

@blazka24 prajem pevne nervy, dufam ze coskoro bude po placi a bolesti, nech si mamicka trochu vydychne. 😉
inak maly lezi v postielke, teda aj stoji, 😅 uz od 12:30 a stale vymysla, ale uz k nemu ani nejdem, zachvilu snad zaspi sam, nam to tiez tak dlho vzdy trva, ale aspon je to bez placu.

blazka24
24. aug 2010

@klba to vážne že bez plaču? ja také niečo nepoznám, ja musím dať čajíku, potom macíkom ho potierať po čielku aby zadrichmal ale to musí mať mladý pán vôličku 😠
inak ako mu idú stoličky tak rýpe asi do všetkého, dnes začal obžierať svoju postieľku 😲

sasulec
24. aug 2010

@klba heeej co mi zas coorkla zo skrine..😉 ale nie..😉 😀
Neboj bude to,ved to poznas,ked sa na to velmi sustredis,tak sa nedari,ale akonahle upustis,tak sa zadari,ale ja viem,ze mas aj ine dovody,ale isto sa podari a maly bude vacsi a sikovnejsi a bude o to viac pomahat,sak kuk na Anynho Alexa aky je to sikulko velky brat..😵
Blazka, ze ,,postielku obziera,,ja z teba umrem.. 😀 😀 😀

jajka968
24. aug 2010

ahojte,

tak my ešte po starom, stále v bordeli žijeme, ani vám radšej neukážem foto, by ste si o mne zlé veci mysleli 😅 😉 .
my sme dnes mali behačky vybavovačky, sme tesne pred dažďom dorazili, drobca to uštvalo riadne a ešte chrní, sa má, by som aj ja zalahla k nemu, ale nemmôžem, musím rýchlo robotku na pc porobkať, kým hajá, lebo mi nedovolí potom.

jáj a včera sme strávili veeeeeľmi príjemné popoludnie s klbka family, šimi je riadny šikovník, pekne rozpráva, aj rozprávočku môj macík nám povedal, no kto by sa mu rovnal 😉 🙂 a aj riadne narástol, čo som ho naposledy videla. decká sa vybehali riadne a my sme aj keď útržkovo, ale predsa trošku pokecali na úrvoni 😅 matiek na MD 😀 😀 .

no a baby čo tak zbúchať ešte teraz počas prázdnin nejaké to mamičkovské stretko, háááááááááááááá, kým je moja mami doma, čo vy nato, kto by mal chuť 😕 🙂

klba
24. aug 2010

@blazka24 no vytrenovala som si ho, 😀 ale zato posledne dni mame vecer problem ho uspat, to sa veru bez placu neobide a zaspavanie mu trva aj viac ako dve hodiny. 🙄
my sme mali chvalabohu bezbolestne vyjdenie stoliciek a to mu sli 4 naraz a teraz mu zase vysli posledne styri a opat bez placu, ani som nevedela ze ich uz ma. 😕 😅

@sasulec, no ved uvidime ako sa zadari, ak to nevyjde do konca MD pojdem si ju predlzit, no ale myslela som ze to pojde pohodovo hned na prvy sup ako pri malom, ale akosi mi to nevychadza. 😝

@jajka968 aj som zabudla napisat ze sme boli vcera spolu, 😉 len kratke to bolo a nabuduce chlapa neberiem, potom nemozme plnohodnotne pokecat. 😀
a inak Simi a Marko su ako surodenci, akoby ich jedna mater mala 😀 a pekne sa spolu hrali, Simi mi dokonca aj doma ospevoval a spominal Sarinku, Oliviu a Marka, porozpraval mi ako sa nahanali a hrali. 😵

jajka968
24. aug 2010

@klba , veru zlatučký boli a tí naši chlapci sa veru riadne podobajú 😀 😀 , blonďáčikovia naši. veru aj marko vykrikoval šimi, šimi a sárinka ani nehovorím, to šimi jej dávny obľúbenec 😀 . my sme boli ešte do 20.45 u nás na dvore vonku, sa im málilo asi, ale nechala som ich, veď už nebudeme mať dlho láro fáro, škola volá onedlho a nastanú kruté časy 😒
a neboj, bábo príde 😉 , verím tomu 🙂 ty s kočíkom na špacírku pôjdeš a ja do roboty budem trieliť 😀 😀 😉

klba
24. aug 2010

@jajka968 maly mi doma nic ine vecer nerozpraval len marko, sarinka a olivia. 😀
a zadrichmala som skor ako maly, ten baterkoval do 23,h, takto z toho ziadne mimi nebude. 😀 😅 😝
no a tebe snad uz 3 deturence stacia, ci by si aj na dalsie pristala? 😉

jajka968
24. aug 2010

@klba ja by som si len tak požičať mimi na pár hodín a potom pekne vrátiť mamičke 😀 😀 😉 .

akurát zhútavam čo budeme robiť, ako žehlenia mám toľko až strachy, ale dáko sa mi nechce do toho, neviem či nezbehneme na klokočinu k našim

klba
24. aug 2010

@jajka968 😀
uvidim ake bude pocasie poobede, chystam sa do lekarne, caka ma tam jedna zarobena masticka, doobeda som ju bola objednat, snad prestane prsat, aj ked na druhej strane, nech len prsi, aspon hriby porastu. 😀

sasulec
24. aug 2010

jej ako ste sa rozpisali..😉
my skocime asi do gumacikov a sup prejst sa,lebo sa tu zdivieme..😉

any23
24. aug 2010

ahojte 🙂 my žijeme, len akosi nemám čas sem chodiť, drobci a domácnosť mi dávajú zabrať 😝 no ale je to krááásne, nemenila by som za nič na svete 😵 ako písala sasul, alexík mi pomáha, je to správny veľký brať 😵 🙂 som myslela že ho to rýchlo prejde, ale drží ho to 🙂 a čím dalej tým viac, chodí ju očumovať ked spinká a rozpráááva jej všeličo možné, aj jej "číta" z knižky, malinká sa nanho sem-tam usmeje tak sa z toho potom vytešuje 😵
dnes sme boli u dokiny našej a na očnom, Emke sa očko zapálilo 😒 má to už skoro týždeň, najprv jej len slzavelo, ale potom aj zahnisalo, dokina nám dala najskôr opthalmo-framykoin mastičku a že ked to neprejde, tak na očné, neprešlo, tak sme utekali dnes pre papierik a na očné... dostali sme atb kvapky, zobrali jej ster, o týžden na kontrolu a ak to nezaberie, tak že jej budú musieť prepláchnuť kanálik bo že to môže byť upchaté 😒 tak dúfam že prejde bo nechcem aby jej zle robili ☹
@klba klbka no mrzí ma ako ste dopadli s malinkým, ale ved on z toho vyrastie, neboj 🙂 😉 a aj mimi sa onedlho iste zadarí, držím palčeky 😵
a mamičkovské stretko by som bralaaa aj ja, ale skôr niekde vonku, do centier moc eee 😝 keby sa tak počasko umúdrilo 😅

blazka24
24. aug 2010

@klba tak to čo je s tými našimi dietkami? aj ten môj sa v postieľke tvári ako keby šlapal na púti 😕

o stretku môže byť reč len do piatku, potom pádime na liptov, takže zase vás neuvidím, už mám dojem ako keby sme mali svrab s rikardom - s nikým sme sa vôbec nestretli v poslednej dobe 😠

klba
24. aug 2010

@any23 ahoj 😵
to zapalene ocko sme mali aj my, verim ze stery dopadnu ok a nebude nutne ten kanalik preplachnut, snad tie ATB pomozu, my sme absolvovali rovnaky postup ako vy, aj lieky sme brali rovnake a prestalo to hnisat, tak drzim palce aby to zabralo aj vam. 😉
a dakujem, snad to coskoro vyjde. 🙂
no a stretko by bolo fajn, hodte termin, nech to dohodneme. 😎

@sasulec a kde vyrazate na prechadzku?
my este drichmosime, zase pojdeme neskoro z domu.

klba
24. aug 2010

@blazka24 uz drobec spinka 😎 a nejake stretko uz dojedname, len teraz je leto a mame tolko planov. 😉

sasulec
24. aug 2010

neviem,potrebujem ist do banky,takze asi skoncime u babky..😉

any23
24. aug 2010

@klba ďakujeme, hádam nám to rýchlo prejde 😅
mne je jedno kedy, ale tiež by som bola rada keby ešte tento týždeň 😅 😉 snád potom dôjdeme načas bo mi teraz všade meškáme - malinkej je úúúplne jedno čo si mi naplánujeme, ona si zapýta papať vždy v pre nás nevhodnom čase 😀 😝 je na to expert 😉

sasulec
24. aug 2010

@any23 😝 kde je hlad..neboj je to velka kocka,isto sa rychlo vylieci..😉

blazka24
24. aug 2010

@any23 tak to je supiš - tomu sa hovorí čas riadi maličká 😀 u nás sa richard vždy posral cestou do auta - takže o príchode na miesto určenia bolo vždy postarané 😝

any23
24. aug 2010

@blazka24 no tá naša naloží zásadne do čistej plienky pri papkaní 😝 😀 ale potvora je bo ked ju pred papaním neprebalím že však aj tak budeme musieť po, tak just sa nepototo 😝 😀
@sasulec nooo pevne tomu verím 😉 a ty si už oki? ucho už poslúcha? 🙂

blazka24
24. aug 2010

@any23 človíčku presne toto máme aj my, ten malý ako keby vedel že plienka nie je čistá a tak čaká kým ho prebalím 😀