icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
24. aug 2010

ahojte,tak sme boli na prechadzke,prevetrali sme gumkace.. 😅
a lutovala som,ze sme si nedali sukienky,take teplo bolo.. 😀

sasulec
24. aug 2010

@any23 hej hej je to ok uz chvalabozku,neprajem ani najvacsiemu nepriatelovi tu bolest.. 😖

beruska113
24. aug 2010

@any23
@blazka24
no to kakanie u nas to iste. a ja sprosta som kupila ze na skusku DMkove a veru dobre na prd, ako som prilozila asi po hodine co ju mal servitku na nu, tak vlhka a pampers po 12.h. v noci vazi asi 3kg, ale vrch uplne suchy. Ale ide mu 16.zubal, tak kadid stiha aj do tych DM kovych.
ostatne nestiham docitat, snad inokedy. utekam papapapaa

any23
25. aug 2010

@sasulec no to som rada, že to prešlo, tiež som mala zápal ucha a viem aká je to hnusná bolesť 😔
@beruska113 no my len pampersky, po skúsenosti s alexom nebudem vymýšlať - ten ked bol miminko tak mal fajnovú riťku, zo všetkých ostatných mal strašne vyštípaný zadok 😒 ale ked už bol väčší, tak cez rok, tak sme vyskúšali tesco plienky, tie fialové a tie boli fajn 🙂

inak dobré ránko všetkým 🙂 my sme sa fajn vyspinkali - Emka zaspinala 20.30, o 4.15 nás zobudil straaašný hlad tak sme sa napapali a hned zaspinkali a vstávali sme chvílku pred 8mou 😅 teraz zase driemka tak si idem vypiť kávičku a dám variť obedík - dnes budeme mať kuracie mäsko v medovej marináde a pečené zemiačky, polievku slížikovú mám ešte odvčera tak dojeme tú 🙂 a potom pôjdeme niekam, vy čo máte v pláne? 😅

sasulec
25. aug 2010

ahojte,no vidite a nam sa Dm-kove osvedcili,dokonca ani nie vsetky pamperskove nam sadli len tie kamilkove 😕 ale co dite to ina prdka..😉 😀
Any mnam si mi chute narobila..😉

domyyy
25. aug 2010

ahojte kočky 😉

any....ja sa mám stretnúť s kamarátkou Ivkou dnes, potom mám skúšku a večer idem na koncert s priateľom 😅 vy sa kam chystáte? 😉 🙂

dupinka
25. aug 2010

@any23 náš drobec spal presne rovnako, a to sme kúsok starší 😀 😀 my sme práve vyprevadili kamarátku s rodinkou (pusinka, ak niektorá poznáte) a ideme von, ale netuším kam 😅

poliacik
25. aug 2010

Potrebujem pomoc!!! S manželom sme otehotneli a potrebujeme kúpiť 3izb. byt v Nitre alebo Vrábloch, čiast.zrekon, do 45 000,-eur. Ak nám viete niekto pomôcť budeme Vám vdačni, náš byt v ktorom sme v podnájme sa nám rozpadáva, dnes mi padli na hlavu dvierka zo skrine s oblečením 😔

dupinka
25. aug 2010

@poliacik skús pozrieť aktuálne Realitné noviny, tie sú v schránke každý piatok 😉

veverca
25. aug 2010

@beruska113 my sme fičali na tesco plienkach- fialových, teraz sú zelené.
Ja som dnes bola s deťmi na vláčiku a potom v parku. Bolo dosť ľudí, tak som vykúkala, či tam niektorú z vás nestretnem...

beruska113
25. aug 2010

@poliacik
my sme uz predali, ale skus realitne, tam je asi najvacsi vyber.

@veverca
aj tie som uz mala. my sme na vlacik chceli ist vcrea, ale prsalo, tak asi v piatok. aj na klokocinsky skocime. ale zas sa ma ochladit. ach jaj, zeby jesen?

beruska113
25. aug 2010

jaj a nech zije tesco, vcera vecer idem veselo perkelt varit, lebo rano sme v meste boli, vyberiem maso a smrdi jak hovado, v zaruke bolo, ale nemala som nervy za nejake 2E sa ist vadit bez bloku a to ja teda stale nieco reklamujem. ale nebolo casu.

veverca
25. aug 2010

Decká sa čudovali, že na kúpalisku nikto nie je. A mne sa zdá, že to leto nejako rýchlo ušlo. Ja nechcem jeseeeň. 😝

veverca
25. aug 2010

@beruska113 to poteší... 😝 Ja som išla cez víkend robiť šľahačku a 2 smotany skysnuté. 😝

veverca
25. aug 2010

@any23 ako robíš to mäso v medovej marináde? Skúsila by som. Ja som dnes slivkové gule robila, mňam, ešte ráno budeme dojedať.

beruska113
25. aug 2010

@veverca
pocuj, co sme z FB sem presli?
Mna tak nebavi varit. Dnes sme sa uspesne u mojej mamy najedli. Kto pozyva zajtra?

veverca
25. aug 2010

Pôvodne som chcela už pc vypnúť, ale ešte som koňa pozrela.
Mne varenie tiež moc nehovorí, ale čo s hladnými deťmi? Zajtra ťa nemôžem pozvať. 😀 Idem do mesta, deti hodím k svokre, tak nás hádam nakŕmi, keď sa vrátim. Škoda, že si sa dnes neohlásila, gulí bolo kopec.

olganr
25. aug 2010

Ahojte mami teda kocky na materskej dovolenke pisem sem po prvy krat a tak ani neviem ako to tu funguje ale radi by sme sa pridali na neaku spolocnu prechadzku maly Maxik ma 20m a potrebuje neakých kamosov 🙂

sasulec
25. aug 2010

@olganr kludne sa pridaj..a ako fungujeme? No napiseme co mame nove,podelime sa o novu radost a tak..skratka ako maminy na materskej.. 😀 😀 😀

sasulec
25. aug 2010

Ozaj babule,zajtra prchame na vylet do Lv,teda na 99% 😅 Takze sa drzkajte,ozveme sa teda ak bude casu pri dvoch lotrikoch..😉 papa bruuu 😔

klba
26. aug 2010

ahojte, ja len tak narychlo, blbne mi od vcera NB, vyzera ze mi skape, dufam ze dnes aspon nezalohovane foto juri zachrani. 😔
@sasulec dnes sa asi chystam do brezoveho hajiku, vcera som bola v parku, skoda ze budes prec, ale uzi si to 😵 a kedy sa vratis?

@olganr vitaj. 🙂

no idem, lebo uz mi to zase zamrzlo a musim to offnut. 😠

olganr
26. aug 2010

@klba dakujem 🙂 🙂 rada sa zoznamime

olganr
26. aug 2010

@sasulec no na MD ja už sa aj pomaly budem chystat do prace maly ma 20m a už mi je dlho s nim doma hlavne jeho nemozem vobec spustit z oci lebo v tom okamihu je vsetko hore nohami tak nech si aj babka s nim užije 😀 😀 😀

any23
26. aug 2010

ahojte kocky my sme boli vonku doteraz,prisli sme sa naobedovat a chystame sa do parku,neprida sa niekto?okolo jednej chcem ist z domu,snad mi to tak aj vyda...
Olga vitaaaj a odkial presne si?my z chrenovej,..

poliacik
26. aug 2010

@dupinka ide o to, ze prave by sme potrebovali sukromnu osobu, kedze chceme akoze kupiť byt za vacsiu sumu, aby sme sa zariadili, alebo sa dá dohodnút aj s realitkou? Máme aj druhu nehnutelnost, ktoru zalozime, no s predavajúcim sa musime dohodnut. Ak niekto bude vedit o sukr. osobe ozvite sa vopred Vam dakujem

dupinka
26. aug 2010

Ahojte!

@olganr tak vitaj medzi nami!!

@poliacik myslím, že v realitných novinách a regionálnych (Echo, Pardon, Nitriansko, Spravodaj) nájdeš aj inzeráty súkromných osôb

any23
26. aug 2010

no tak my sme sa naobedovali, pomaličky vyrážame z domu, ak by sa niekto chystal tiež a chcel by sa s nami vidieť, nájde nás tam niekde, príp. mi brnknite - 0948 318 130 😉 pekný dník 🙂

dupinka
26. aug 2010

@any23 my by sme došli, ale až okolo 15tej...

bodka13
26. aug 2010

ahojte dievčence 🙂 ....viem,že sem často nechodím,ale zaujala ma otázka Poliacik

@poliacik myslím,že to aká bude cena bytu a následne poskytnutý úver,dosť záleží aj od odhadcu,ktorý určuje "hodnotu bytu" 😉 (naša skúsenosť)
byty môžeš nájsť aj na nete http://www.reality.sk/ , http://www.topreality.sk/ -zadaj si už len požiadavky a môžeš si popozerať aj fotky bytov 😉

olganr
26. aug 2010

@dupinka dakujem