icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
3. sep 2010

@bodka13 aano moja to je prekvapco,urobime prehliadku..😉))

olganr
3. sep 2010

Tak kocky majte sa ideme sa slnit na 3 tyzden do Francuzska dufam ze aj pocasie bude dobre 😉

dupinka
3. sep 2010

Ahojte!

my sme boli dopoludnia na ihrisku, prvýkrát peši, bez kočíka či trojkolky. No domov sme išli na rukách s plačom, lebo pri šmýkaní sa Adamko zaklonil, kým som ho išla napraviť, tak sa spustil a pristál na chrbáte, z horných zúbkov krv,... no "veselo".
A to po včerajšom "dni blbec" opäť rozbieham super deň 😖

jajka968
3. sep 2010

ahojte,

hlásime sa, že žijeme 😉
naša olča už zarezáva v škole a sárinka začína až v pondelok, nestihli vymeniť okná na škôlke, tak si predĺžila prázdniny. som zvedavá čo bude v pondelok, pôjde do novej triedy a aj nové učiteľky mať bude 😒 , snáď to zvládneme 🙂 .
jáj a ešte sa musíme pochváliť, že už aj my sme bez plienky, aj kakáme do nočníka, dokonca sa aj po noci zobudil už marko 4x po sebe so suchou plienkou a hneď kričal cikať, tak sa tešákujeme 😅 . na von mu ešte plienku dávam, sa bojím hlavne teraz keĎ sa zozimilo, aby nenachladol, ak by mu ušlo.

včera sme aj sašulky stretli, vyparádené boli obe, jak na módnu prehliadku keby šli 😉 , len tie drobce sa tuším trošku hanbili, dlho sme spolu neboli, ale utekať od nás by utekali.

aj zuzkinho samuška sme videli chvílenku, krásne bábenko je, malučkavé a zuzka, no závidím, postavičku ako keby ani tehu nebola pred mesiacom 🙂

no a začínam chodiť na zumbu, tu u nás u susedov otvorili umeleckú školu a budú aj zumbu precvičovať, dokonca aj stráženie detí je zabezpečené, tak idem dnes sa zahlásiť, bo už kopec ľudí majú, nech mi miesto zvýši 🙂

sasulec
3. sep 2010

@jajka968 aj my sme vas radi stretli..
Dnes sme zahajili posledene nakupovacky a som nad ramec spokojna..😉

sasulec
4. sep 2010

Kdeze ste babule.. 😕

icerna
4. sep 2010

ahojte 😉
sasulec doma smeee 😉
jajka,tak vanesska ide tiez od pondelka do skolky 😵

beruska113
5. sep 2010

@jajka968
blahozelam k odplienkovaniu. ale dobre rychlo. to je asi naozaj tak, ze musi to dozriet a zrazu je to.

Baby, nemate niektora skusenost s nurse kocikmi? By som chcela nurse run, ci neviete, ci je to taky matros co vybledne, alebo taky ten trochu leskly, co nevyprasivie na slnku

marianca
6. sep 2010

avojte 😉

@beruska113 no moja ja mentuším neporadím neznám. Ja mám pre Kubča Chicco CT 04 a s tým som spokojná 😉
Dnes išiel Fifko tento rok prvý krát do škôlky, už je predškolák. Chudák už dva týždne odpočítaval dni koľko sa ešte vyspí a pôjde do škôlky ako na Vianoce a deň pred nástupom chytil nejakú črevnú virózu, takže nastúpil až dnes.
Ale to bolo ráno radosti, smiechu už o 6.00 bol nastúpený 😝
Takže sme sami s Jakkubkom. Inak Kubčo je z toho úplne mimo, furt chodí a hľadá Fifa, moje malé....
Jajuš gratulujeme k nočníčkovaniu 😉 Super.
@dupinka bože aj my máme s Kubčom furt nejaké úrazy, ma už z toho porazí....furt je samá modrina, oškrenina....lebo on vylezie na gauč, z gauča na stôl a ide skákať......a podobné artistické kúsky......ja neviem ale Fifo nebol taký aktívny...ten kam so ho dala tam bol a Kubčo , no čistá katastrofa...všetko prehadzuje, všade lezie, všetko rozoberá, naposledy išiel so zmetákom na ulicu, tam zametal prach a objavil sa mu pod metlou susedin yorkshir a myslela som, že je po havinkovi....lebo ho chcel hladkať s metlou....otras..

zuzanakarolinka
6. sep 2010

@beruska113 a tebe je načo kočík, či bude druhé?

beruska113
6. sep 2010

@zuzanakarolinka
no pre Lukiho, v X landeri len spava, ten je tazky a chicco sa mi da dat do auta len ked mam 1sedacku zlozenu a to je ne nervy.

andiju
6. sep 2010

Ahojte, Vedeli by ste mi pomoct? Potrebovala by som vediet,ze kde sa oplati v nitre nakupit na deti.Myslim nejaky dobry obchod kde nakupim oblecenie ,kvaline,ale za rozumnu cenu.

jajka968
6. sep 2010

ajojte,

tak máme nástup do škôlky za sebou, aj slzičky boli, dlho sárinka v škôlke nebola 😖 , aj iné učiteľky a deti, som zvedavá, čo bude pobede, aké dojmy budú. ale škôlku potrebuje ako soľ, už bola taká zlá posledné dni doma, no na nevydržanie s ňou bolo, len vymýšľala.

@beruska113 , moja býv. suseda má ten kočík a je spokojná, ako ona vraví, ale to máš od každého iný poznatok, ja napr, nedám dopustiť na peg peregá a sú baby čo i ch z ďaleka obchádzajú, skús kuk na nete, či nie sú dáke recenzie.

@marianca , aj vy už predškoláci ako my 🙂 , no u nás nástup do škôlky nebol taký radostný ako u vás ☹ a marko tiež stále hľadá baby, dokonca v každom detskom kriku sárinku spoznáva, budeme si musieť zvyknúť, čo už. a fakt, idem tiež objednať takú čiapku pre drobca čo si link hodila, parádna je 😉
@andiju , ja mám rada Hm, v mlynoch je a aj cocodrillo tiež 🙂

@sasulec ako ste dopadli u dokiny 😕 , snáď všetko v poriadku 😉

marianca
6. sep 2010

@jajka968 a takáto je tá čiapočka na dzeginke 😀

sasulec
6. sep 2010

Ahojte,noo dopadli sme dobre-zle..😕
Tak mame lieky uz 2x denne,ale nieje to koli zhorseniu,ale koli saturacii.. 😕
No a nasa doki by chcela operaciu predsa len skor..☹
tak ja neviem, som sa uz zmierila s tym,ze to bude o 3-4 roky a teraz sa to menii,ale viac budem vediet az po prichode z Ba,tam povedia rozhodnutie,takze 12. 12. vsetky Lucie nech caruju.. 😕

sasulec
6. sep 2010

@marianca maly je prekrasny a ciapocky vybrala mami supis..😉

marianca
6. sep 2010

@sasulec a čo sa deje moja, čo jej bolo zle, či čo? 😲

sasulec
6. sep 2010

@marianca nie moja,to bola rutinna prehlaidka po 3 mesiacoch..doki tvrdila,ze je vsetko ok,len ona by chcela tu operaciu skor,neviem preco..😢 Mozno jak sme sa raz bavili,ze ma to cakanie strasne ubija a chce to koli mne,ale teraz som zas ja skor v presvedceni,ze radsej pockat,nech mala podrastie,uvidime co povedia v Ba v decembri.. 😕

majulcek
7. sep 2010

@marianca vsetko NAJ ti zelam 😵

blazka24
7. sep 2010

nááááááááááá sme doma, síce sme došli na liptov a zrazu že vyhlasujeme tretí povodňový stupeň tak sme sa veeeeeeeeľa nadovolenkovali ale aspoň som si oddýchla.........začala som čítať knihu /to viete keď nemusíte variť, prať, upratovať/ ale už som u našich...............tu je zase tretí stupeň sledovacej aktivity...........
otec sa rozhodol že zoberie vnuka von - baba do mňa hustí zavolaj mu kde sú, či mu nie je zle, či vládze ešte chodiť a otec do telefónu - čo ma kontroluješ, čo som ľavý? viem čo mám robiť, aj ja som vychoval deti - takže z toho logicky vyplýva otázka na vás - nemáte niekto doma zbraň? že by som si strelila guľku do hlavy 😠

blazka24
7. sep 2010

marianca všetko naj,naj blahoželám moja - veľká pusa sa posiela taká cmučková 😀

beruska113
7. sep 2010

@blazka24
cicus my mame dve, mozes si vybrat. sice jednu tak skovavame pred malym, ze uz asi ani nevieme, kde je, tak keby pride zlodej, povieme: pockaj, hladame zbran. ale skoda by ta bola..

sasulec
7. sep 2010

@blazka24 ty si taaaakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa drzka,ze mi kava zabehla ty chrontula.. 😀 jak som sa zacala rehnit..😉

Vsetkym Mariankam vsetko naj!!! 😵

blazka24
7. sep 2010

@beruska113 tak teraz ma napadá - nemám vás prísť vykradnúť a pohľadať si tú zbraň sama 😀

@sasulec moja tak to je ponaučenie pre budúcnosť, nechlonci kávu keď čítaš koňa 😀

sasulec
7. sep 2010

@blazka24 vdaka moja,ucim sa cely zivot..😉

beruska113
7. sep 2010

@blazka24
kludne dojdi, len neviem, co by si tu akurat tak ukradla. Ja som strachoprd a ked necham zamkynanie na muza, tak v noci zistim, ze dvere odomknute a ked ho sprdnem rano, tak ze co by nam ukradnut prisli, ze ci uverove zmluvy? Inak dnes som umyvala taku okrasnu misku malu z takej sady a muz ze, aka pekna miska, mozem si ju zobrat? to dam hadom ako misku na vodu a uz ju bral.

klba
8. sep 2010

ahojte kocky. 🙂
ako sa mate? my sme boli vcera s jajkou a detmi vonku, juj super bolo, deti su velki partaci, krasne sa spolu hrali, nas nepotrebovali a aj sme konecne stihli v klude pokecat. 😵 😀
maly sa zalubil do Sarinky, 😵 hotova som z nich bola, 😉 hladkal ju ze moja a vravi jej ze lubim ta, 😵 no maly love boy, 😵 a aj doma stale Marka, Oliviu a Sarinku spominal, ze su to jeho kamarati. 🙂
No frcim do obchodu, este len startujem den, 😅 maly ma dnes 2 roky aj 4 mesiace, dal nam pekny darcek, 🙂 spal do pol deviatej, juri aj zaspal do prace. 😅

zuzanakarolinka
8. sep 2010

aj my sme dnes spali do pol deviatej, prvý krát v živote, ale mm nezaspal do práce

natalianr
9. sep 2010

ahojte, mozem sa pridat? aj ja som okres nr a mam takmer 4 mesacneho Patka 🙂 mam prve dietatko, tak by mi niekedy dobre padlo pokecat s mamickami, ktore maju starsie deticky, ako je ten moj spekulant 🙂

beruska113
9. sep 2010

@natalianr
ahoj a vitaj. Snad si bude s kym pisat, nejak je tu mrtvo. Patrik je krasne meno. Inak olganr je z Risnoviec, to je tusim vedla cakajoviec, ci nie? Ja som chcela ist byvat na ten smer napr. Zbehy, Lužianky, ale nevydarilo sa. aj pochadzas odtial?

@zuzanakarolinka
no blahozelam k spanku. Ja nervujem kazdy den kym cez den zaspi, nie je unaveny, co musime byt doma. Sme dnes po vonku hodili, maly ma tenicky ako zem spinave, nevladal nohy dvihat, tolko mal na nich blata. A zdrave ste?