icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

beruska113
9. sep 2010

@natalianr
a hod nejake fotky drobca a samozrejem aj Teba.

klba
9. sep 2010

@beruska113 kedy si prides pre nizku a ohrievacku? uz to tu na teba caka, len ci stihas do dovolenky, hm? 😉

@natalianr vitaj. 🙂

beruska113
9. sep 2010

@klba
no dnes somna Teba myslela, ze vecer sa dohodnem s muzom, kedy zajtra pojdem do NR, tak ak by si bola domva, vecer ako sa s nim dohodnem Ti dam vediet.

klba
9. sep 2010

@beruska113 ok, budem ta cakat, ked budem vonku tak len tu naokolo a to som za par minut doma. 🙂

beruska113
9. sep 2010

@klba
vecer Ti esšte zavolam. Inak skoro som na to zabudla. A knihu vazne ak nemas precitamu, tak to neponahla.

natalianr
9. sep 2010

beruska113 dakujem za privitanie,,,nie nepochadzam, byvame tam teraz treti rok, tak pomalicky dokoncujeme prerabky..no Risnovce su kusok🙂 a preco sa ti to nevydarilo? foto pridam hned ako budem doma na pc🙂)

any23
9. sep 2010

ahojte kočky 🙂 my sme dnes mali poradňu a máme 5200g a 58cm - ale nám rastie bambulka naša 😵 za tri týždne sme narástli o 3cm a pribrali 530g - dokina bola spokojná tak aj ja som 🙂
@natalianr vitaj medzi nami 🙂 ja som mala babku z jelšoviec - to je kúsok od vás😉

a tu je naša buchtička 🙂

majulcek
9. sep 2010

@any23 jeeeeeej mne sa mala podoba na tej druhej fotke na svojho braska 😵 😎 krasna je 😵
@beruska113 co mas jake knihy?zaner? 😕
@natalianr natali vitaj a nic nepytaj 😀
@helenkasabinka heli podnos si nasla za brankou? 😕 😀 dakujem

beruska113
9. sep 2010

@majulcek
to mala klbka nieco od Browna, ani neviem ktoru. Tu najnovsiu citam uz od februara a uspesne som asi na str. 100. Tak davam tomu este tak 2 roky. Ale zas nieje az taka dobra, inak by som aj do rana bola hore.

@any23
presne mi to majul akoby z ust vytrhla, hned ako som tu druhu fotky emy zbadala, cisty Alex. Nezapru sa ako surodenci.

@natalianr
lebo sme chceli 10á minímum a normalne rozmery, ako mame teraz 20*50m. A tam uz boli len uzke, alebo bez sieti, alebo spolocny dvor..., teda aspon vtedy. A teraz sme aj blizsie k NR, po tabulu 7km. No tesime sa na fotky.

majulcek
9. sep 2010

@beruska113 jaaaaaaaaj tak co sa tyka jeho tak radsej zfilmovanie bo ja som nevedela ocita ani da vinciho 😀 😀 😀
@natalianr berus je jaka stastna ze moze byvat v takej vilovej stvrti ako lapas 😀 😀 😀 😀 😀

beruska113
9. sep 2010

@majulcek
moja bacha na to, Beverly Hils sa to nazvy.

beruska113
9. sep 2010

nazyva to malo byt. od samej radost, ze tu byvam, ani pisat neviem

majulcek
9. sep 2010

@beruska113 kua sak ty v beverly hils a nasi v kope blata...im rozdrbali teraz cestu a ich rychlostou bude rodzrbana do vanoc...ozaj potom dojdi popri rozkom kuki aj k nam,nasim nestaci ulica,zacali rozoberat aj dom 😀 😀 😀 😀

zuzanakarolinka
9. sep 2010

@beruska113 ale sme zdravé, teda tak, trochu sme boli soplavé, ale inak ok a vy ako, kedy zase zavítate do NR, my ideme na víkend do demänovskej doliny, tešákujem

majulcek
9. sep 2010

@zuzanakarolinka zk a kde do demenovskej?bo ja kukam daco lacne ale hotelove tak na tri noci

zuzanakarolinka
9. sep 2010

a čo ja viem, to mm zorganizoval, ja sa nepýtam ja len idem 😉

zuzanakarolinka
9. sep 2010

nejaký hotel na B vraj, ale dúfam, že to nebude bordel, Bystrina, Bystrica, sám neviem, no som zvedavá kde nás dovleče 😀

beruska113
9. sep 2010

@zuzanakarolinka
no prídeme do NR, ale najskor až po 20.9. Ozvem sa, pokecáme jak minule 😀 😀 😀 A teda mužík sa riadne o vás stará. Nejak ho to chytilo. Priznaj sa, čo si mu slúbila?

@majulcek
a Ty nedovolenkuj, Ty barák stavaj. A čo vaši s domom? Inak teda na nervy tie autá. Veď aj my máme takú bránku zablatenú. Ale domy pod nami dobre rýchlo rastú. A mamine odkáž, že lekná asi nestíhame tento rok. Ale le muž niečo spomínal, že nech nevyhadzuje, že to sa dá predař draho. Ale šak nám potom z lásky k blížnemu. 😉

majulcek
10. sep 2010

@zuzanakarolinka jakoze ked budem mat cas kuknes ci volaco take vygooglim,ocuj a nejde vas preat ke take tanjosti okolo toho? 😀 😀
@beruska113 draha sak dockaj ked to bude rast tam v tej doline,tea u nas,si nestacis oci vyocit 😀 😀 😀 😀 ze na jar ak motyka a banka da 😀 😀 nasi prerabaju,robia novy vchod a trochen rozsiruju,vies moja mama ssa nudi tak ste z baraku vacsi barak 😀 😀 😀 😀 😀 ale nie,proste dom si uz pytal,ked vystane stu aj novu fasadu sak potom uvidis tu vilku 😀 😀 😀 akoze lekna by sme aj predali ale sak do by to stel???a vies jaka je mama ta da radsej zadara nechs a toho zbavi 😀 😀 😀 neboj este aj nabuduci rok sa chysta mat jazierko tak vystane aj na vas 😀 😀 😀 😀 ani lasku k bliznemu nepotrebujes 😀 😀 😀

zuzanakarolinka
10. sep 2010

@majulcek dúfam, že ne, veď kto by ho potom jedoval? 😀

majulcek
10. sep 2010

@zuzanakarolinka sak svokra by zostala 😀 😀

zuzanakarolinka
10. sep 2010

ktorá moja, či jeho
@majulcek

sasulec
10. sep 2010

ahojte babule,taake sme rozlietane,stale zhanam malej termopancusky aby mohla nosit sukienky aj ked bude chladno 😕 😅
sak viete chceme byt kocky.. 😉
Vidim,ze sa rozrastame,Vitaj Natalia 😵 😵 😵
Pozdravujeme aj ostatne kocky..😉
Majul mala chodi do skolky vsak? 😕 ako sa vam dari???

natalianr
10. sep 2010

baby ja som sa dnes prvy krat po troch mesiacoch ako tak vyspala... 😀 tolko radosti a energie ze ani neviem co snou🙂)))))

beruska113
10. sep 2010

@majulcek
no ze teraz by tie lekna uz asi nikto nekupil, ale odkaz mamine nech nevyhadzuje, Peto chodi na burzy do Krskan, na jar vam preda. No budem pri ranajkach sledovat, jak to u vas fici. Dnes som Ti segru videla, bola som na rozky, ale rychlo autom, som utekala do mesta a ranajky neboli. No teda, ze dom prerabaju, ale sak ked ich tolko deti navstevuje, tak treba.

@natalianr
pridi k nam upratat. Mne maly prespava celu noc asi 2 tyzdne, a od vtedy neje mlieko vobec, takze ja by som sa k tomu nocnemu krmeniu rada vratila, mne to nevadilo.

Dnes som bola s klbkou, Simonko riadne vyrastol co som ho naposledy videla. A klbka zase schudla, ach jaj a ja zase nic.

@sasulec
aj modna prehliadka bude? O takych pancuchach som ani nepocula . Ja som zhanala sal, ale este namali. Tak som krpcovi dnes konecne zupan kupila, uz sa tesim, ako ho oblecie.

beruska113
10. sep 2010

@natalianr
maly aky zlaty, aky baculko vyzera. Juj, niekedy by som na jeden den vymenila take male babo za mojho stihaca. A nemozem si pomoct, ale si mi strasne znama.

natalianr
10. sep 2010

@beruska113
neni problem, kludne pridem..hehe...no je to malinky papkos, sice neviem po kom, ale naposledy v poradni mal 6300g, tak uvidime kolko to bude najblizsie.....
znama? hmmm ... robila som v maxe pred tehu.. 😝

beruska113
10. sep 2010

@natalianr
no neviem, moj maly bojkotuje vsetky obchody, tak fakt neviem, z maxu asi nie

sasulec
10. sep 2010

@beruska113 oni su take straasne hrube.. 🙂 a vraj su aj tyake,ze su z vnutra frote z druhej strany hladke a daju sa nosit z oboch stran.. 😀
Ber ako pre teba nieco podnikneme,ale neviem ci este dnes..😉))

@natalianr slusna vaha,to mala mala v 5. mesiaci..😉

natalianr
10. sep 2010

@sasulec tak hadam sa to trosku zastavi. 😉 ..alebo raz to potom vybehame 😎