icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

icerna
12. sep 2010

pridavam foto,ta prva je ako sa vanes vyparadila 😅 a posledna ako mi mala usla pri prezliekani 😀ale vsetky intimne miesta ma prekrite 😀

domyyy
12. sep 2010

ahojte kočky....viem nebolo ma, a vidím, že ma @marianca hľadala 😅 moja...bola som v TRnave, no dnes som už nešla...som fest chorá 🙄 včera som si myslela, že umrem 😝 😖 škoda, že si mi necinkla, keď si tam bola 😅

@icerna ahoj cicka moja 🙂 tak konečne ťa je už aj tu vidieť 😅 ako sa máte? 😉 🙂 ja som teraz chorá tak sa Ti ozvem až potom keď to prejde...nemôžem vás nakaziť 😒 😒 a Lili ako so soplíkmi? asi ste mali ťažkú noc, či nie? ja som v noci furt hore...strašne ma to draplo 😝 a gratulujem....k prvému zúbku 😵 😵

@zuzana76 fotky máte krásne 😵 malinký je pokladík 😉 a inak ste krásna rodinka 😵

@natalianr vitaj medzi nami 🙂 pozerám, že si z Čakajoviec 😉 ja tade často prechádzam...chodím totiž do Šurianok 🙂

domyyy
12. sep 2010

@icerna krásne nové fotečky 😵 😵 😵

icerna
12. sep 2010

@domyyy ahoooj,tak si tam prechladla ☹ no hadam ti to rychlo prejde 😵
neviem ci ma lili tie sopliky zo zubkov,alebo od vanes 😒 ale ma ich take vodove...spala tak vseliak,casto sa budi 🙄
dakujeme za pochvalu cicka,lili by sa hned na teba vrhla
😀 😵

domyyy
12. sep 2010

@icerna ďakujem moja 😵 no snáď to bude rýchlo preč 😅 aj ja prajem Lili nech je čím skôr ok 😵 😉 inak takmer som zabudla...gratulujem k štvornožkovaniu 😵 😵 ako jej to super ide 😅 už sa neplazí ako vojak 😅 😀 🙂 som zvedavá ako sa mi predvedie 😉 a už sa moc teším na vás 😅 😵 😵 😵

icerna
12. sep 2010

no dominika uz jej to ide super,sa tu s nami nahana 😵
aj mi sa na teba tesiiiiime 😵

natalianr
12. sep 2010

@domyyy dakujem...tam byvas??

natalianr
12. sep 2010

@icerna mas krasne babiky 🙂

domyyy
12. sep 2010

@icerna 😵 😵 😵

@natalianr nie nebývam 🙂 ale mám tam kopu známych a sestra mi tam býva 🙂 🙂 poznáš odtiaľ niekoho? 😅

natalianr
12. sep 2010

@domyyy nie nepoznam:( ja som len pristahovalec 🙂

natalianr
12. sep 2010

@icerna ano bolo zatvorene a potom som tam robila ked sa otvorilo..a teraz ked malinka vie vstat tak aj tak spinka v postielke? mas ju este pri sebe?

icerna
12. sep 2010

@natalianr tak potom som tam uz nebola,davali aj nove solaria?lepsie?nezacali ste s tim striekanim na telo? 😕 ci to bolo inde,uz si nepamatam 😀
ja malu mam stale v postielke,ona nespi pri mne v postely,nechcem aby si na to zvykla,lebo potom ju tam nedostanem 😀 ale ked na obed vymysla,tak vacsinou ju uspim na rukach 😵 a rano mi zaspi na ciciku vzdy a vecer v pohode sama 😉

co ste dnes robili?
mi sme boli chvilu v mlynoch,vaness si zasutazila a isli sme domov 😉

sasulec
12. sep 2010

Ahojte,icerna aj my sme boli v mlynoch okolo 15.30 -16.30 😕
chcela som ist s malou nech zaspieva,ale hanbila sa,este musi podrast zato doma spievala macka uska,maju aj finlyho o dusuu 😀
Mala si od babiny vysluzila nove satecky,boli sme kuk v HM ci nedostali tie pancusky,tak aspon satky sa nam utreli,hadzam fotos do albumika..😉

natalianr
12. sep 2010

@icerna ano boli tam nove stroje a aj sme striekali 😎

mne Patko tiez spinkava sam vo svojej izbicke, ked sa tak casto budieval skusila som ho dat aj k sebe, ze ci to nie je preto ze spi mimo mna, ale je to jedno 😠 takze som sa zas vratila k samostatnosti...

tak ste si to uzili v tych mlynoch🙂

icerna
12. sep 2010

@sasulec to sme boli v tom case aj mi tam 😉
fynli hasičske auto 😀 kukla som fotecky,krasne ste 😵
@natalianr tak ja mam ale lili kusok od postele,nie vedla v izbe 😝 to by sa mi tam nechcelo chodit,ona je niekedy aj 2-3x do hodiny hore 🙄
ale dobre robis,hadam ti bude takto pekne stale spinkavat 😵

domyyy
12. sep 2010

@natalianr nebývaš teraz v tých nových bytovkách?? 🙂 lebo tam mi známa býva 😅 😉

@icerna tak ste boli s kočkami v Mlynoch nakoniec? 😉 veľa ľudí bolo?? a čo to vlastne bolo?? 😀 ja som neni v obraze 😕 ale tuším, že výročie mali- 1 rok 🙂

@sasulec pekná je malinká, šatičky krásne 😉

sasulec
12. sep 2010

Dakujeme za pochvalku..😉

@icerna skooda,asi sme sa nespoznali,alebo prehliadli,aj ste s boli malovat? my sme sedeli na stolickach,no potom sme tam mali neziaducu navstevu tak sme sa spakovali.. 😖

sasulec
12. sep 2010

@domyyy hej 1. vyrocie,vcera tam mali byt elanisti a dnes mala byt doba ladova a nejake hry ale skor pre starsie deti,my sme tam boli chvilku,lebo akosi to stale natahovali.. 😖

icerna
13. sep 2010

dobre ranko 😉
@sasulec no skoda,asi sme sa minuli 😒 mi sme behali po sutaziach,vanesska by mi to neodpusila 😕 😀 a dolu to velmi hucalo a lili mi skoro cely cas spinkala 😉
@domyyy ako ti je dnes?marodujes?

domyyy
13. sep 2010

ahojte kočky, som doma.... ráno som sa chystala na kontrolu ku gynekológovi s cystou (dúfam, že praskla, i keď neviem keď je až taká veľká 😖 ) ale nedalo sa naštartovať auto, tak som si nestihla vyzdvihnúť časenku....pôjdem tam asi zajtra... no bola som u obvodnej od štvrtku som chorá, ale zhoršilo sa mi to, tak mám užívať ATB každých 12 hodín tak snáď zaberú 🙂 vy ako??? 🙂 😉

@sasulec ahaaa 😉 díky za objasnenie 🙂 inak som Ti chcela napísať, že malinká sa strašne vyšvihla odkedy som ju naposledy videla, už je veľká slečna, inak celáá mama 😀 😀 😉

@icerna maródujem moja 😒 na ďalší týždeň som vypísaná 😒 no uvidím, ako mi bude... a čo vy?? Lili má stále soplíky?? 😕 keby nie som chorá tak sme mohli byť spolu...ach jáj 😒

sasulec
13. sep 2010

Ahojte tak ako,dnes uz nesvieti slniecko,ale aj tak by sme radi vybehli na vzduch..😉
@domyyy aaano? to rada citam..😵 Dakujeme..😉

sasulec
13. sep 2010

@icerna pamatam si ked sme sa my ako deti zucastnovali takych hier,v rozpravkovom parku..😉 snad este nieco take zazije aj mala bolo to super..😵

sasulec
13. sep 2010

Ajojte tak som opat tu,dieta som ucitala urozpravkovala k spanku, tak troska vegetim,sa aj slniecko ukazalo,tak vybehne troska von,na pesej vraj vymienaju zipsy na bundach videla som reklamny apilon tak tam hadam skocim a budeme mat prechadzku,potom nas caka este navsteva..😉 tak prajem pekny vesely dnik ako mame my..😉

lucida
13. sep 2010

Ahojte mamicky,chcela by som vas poprosit o radu tie co mate male deticky,asi viete o tom vigantole...neviete nahodou,v ktorej lekarni by som mohla zohnat vitamin D od slovakofarmy?
dakujem za radu,ak niektora viete🙂

zuzanakarolinka
13. sep 2010

@sasulec aké rovnačky ste na tej foto, no toto

sasulec
13. sep 2010

@zuzanakarolinka snaha bola..😵

icerna
13. sep 2010

ahojtee 🙂
@lucida neviem o tom ze je nahradny,lebo mne dr povedala,ze jej nemam 3 tyzdne davat a ak ho do vtedy nevyrobia novy,tak predpise. ale aky to neviem 😅 ze po lete maju deticky dost vitaminu D,tak sa nemusime bat,ja len dufam ,ze ma pravdu 😉
@domyyy ako ti je?uz lepsie? nam pride zajtra tato neplanovane,tak sa tesiiiime,len neviem na kolko,hadam zo 3 dni tu bude 😵 dam vediet 😉
@sasulec,aka bola prechadzka?dnes bolo vonku prijemne,mi sme sli von o 16 a bolo super,len keby ma ta moja starsia papulnata dcerenka tolko nevytacala ☹ asi mi ju niekto vymenil,lebo ja ju fakt nepoznavam 😠 nech sa mi vrati 😵

domyyy
14. sep 2010

ahojte kočky, tak dnes o deviatej idem na kontrolu 😕 držte palce 😵

@icerna jáj to bude radosti keď tatinko príde 😵 teším sa s vami 🙂 🙂 len si ho užite 😵 😵

sasulec
14. sep 2010

Ahojte,tak som tu zas..😉

@icerna hodila som foteciek par,bolo fajn,vcera celkom prijemne fakt,ani teplo ani zima 😀 dalo sa v kosielkach behat,to je moj cas,ked je takto..😉
a mala je ukecana? chichi aj ta moja,obcas zapapulkuje,si potom vravim ach jooo, co to bude v 15ske..;-D 😀

sasulec
14. sep 2010

@domyyy no ako??? drzkam paste..😵