Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
ahojte kočky....viem nebolo ma, a vidím, že ma @marianca hľadala 😅 moja...bola som v TRnave, no dnes som už nešla...som fest chorá 🙄 včera som si myslela, že umrem 😝 😖 škoda, že si mi necinkla, keď si tam bola 😅
@icerna ahoj cicka moja 🙂 tak konečne ťa je už aj tu vidieť 😅 ako sa máte? 😉 🙂 ja som teraz chorá tak sa Ti ozvem až potom keď to prejde...nemôžem vás nakaziť 😒 😒 a Lili ako so soplíkmi? asi ste mali ťažkú noc, či nie? ja som v noci furt hore...strašne ma to draplo 😝 a gratulujem....k prvému zúbku 😵 😵
@zuzana76 fotky máte krásne 😵 malinký je pokladík 😉 a inak ste krásna rodinka 😵
@natalianr vitaj medzi nami 🙂 pozerám, že si z Čakajoviec 😉 ja tade často prechádzam...chodím totiž do Šurianok 🙂
no dominika uz jej to ide super,sa tu s nami nahana 😵
aj mi sa na teba tesiiiiime 😵
@natalianr tak potom som tam uz nebola,davali aj nove solaria?lepsie?nezacali ste s tim striekanim na telo? 😕 ci to bolo inde,uz si nepamatam 😀
ja malu mam stale v postielke,ona nespi pri mne v postely,nechcem aby si na to zvykla,lebo potom ju tam nedostanem 😀 ale ked na obed vymysla,tak vacsinou ju uspim na rukach 😵 a rano mi zaspi na ciciku vzdy a vecer v pohode sama 😉
co ste dnes robili?
mi sme boli chvilu v mlynoch,vaness si zasutazila a isli sme domov 😉
Ahojte,icerna aj my sme boli v mlynoch okolo 15.30 -16.30 😕
chcela som ist s malou nech zaspieva,ale hanbila sa,este musi podrast zato doma spievala macka uska,maju aj finlyho o dusuu 😀
Mala si od babiny vysluzila nove satecky,boli sme kuk v HM ci nedostali tie pancusky,tak aspon satky sa nam utreli,hadzam fotos do albumika..😉
@icerna ano boli tam nove stroje a aj sme striekali 😎
mne Patko tiez spinkava sam vo svojej izbicke, ked sa tak casto budieval skusila som ho dat aj k sebe, ze ci to nie je preto ze spi mimo mna, ale je to jedno 😠 takze som sa zas vratila k samostatnosti...
tak ste si to uzili v tych mlynoch🙂
ahojte kočky, som doma.... ráno som sa chystala na kontrolu ku gynekológovi s cystou (dúfam, že praskla, i keď neviem keď je až taká veľká 😖 ) ale nedalo sa naštartovať auto, tak som si nestihla vyzdvihnúť časenku....pôjdem tam asi zajtra... no bola som u obvodnej od štvrtku som chorá, ale zhoršilo sa mi to, tak mám užívať ATB každých 12 hodín tak snáď zaberú 🙂 vy ako??? 🙂 😉
@sasulec ahaaa 😉 díky za objasnenie 🙂 inak som Ti chcela napísať, že malinká sa strašne vyšvihla odkedy som ju naposledy videla, už je veľká slečna, inak celáá mama 😀 😀 😉
@icerna maródujem moja 😒 na ďalší týždeň som vypísaná 😒 no uvidím, ako mi bude... a čo vy?? Lili má stále soplíky?? 😕 keby nie som chorá tak sme mohli byť spolu...ach jáj 😒
Ajojte tak som opat tu,dieta som ucitala urozpravkovala k spanku, tak troska vegetim,sa aj slniecko ukazalo,tak vybehne troska von,na pesej vraj vymienaju zipsy na bundach videla som reklamny apilon tak tam hadam skocim a budeme mat prechadzku,potom nas caka este navsteva..😉 tak prajem pekny vesely dnik ako mame my..😉
Ahojte mamicky,chcela by som vas poprosit o radu tie co mate male deticky,asi viete o tom vigantole...neviete nahodou,v ktorej lekarni by som mohla zohnat vitamin D od slovakofarmy?
dakujem za radu,ak niektora viete🙂
@sasulec aké rovnačky ste na tej foto, no toto
@zuzanakarolinka snaha bola..😵
ahojtee 🙂
@lucida neviem o tom ze je nahradny,lebo mne dr povedala,ze jej nemam 3 tyzdne davat a ak ho do vtedy nevyrobia novy,tak predpise. ale aky to neviem 😅 ze po lete maju deticky dost vitaminu D,tak sa nemusime bat,ja len dufam ,ze ma pravdu 😉
@domyyy ako ti je?uz lepsie? nam pride zajtra tato neplanovane,tak sa tesiiiime,len neviem na kolko,hadam zo 3 dni tu bude 😵 dam vediet 😉
@sasulec,aka bola prechadzka?dnes bolo vonku prijemne,mi sme sli von o 16 a bolo super,len keby ma ta moja starsia papulnata dcerenka tolko nevytacala ☹ asi mi ju niekto vymenil,lebo ja ju fakt nepoznavam 😠 nech sa mi vrati 😵

pridavam foto,ta prva je ako sa vanes vyparadila 😅 a posledna ako mi mala usla pri prezliekani 😀ale vsetky intimne miesta ma prekrite 😀