Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
BAby nemate nahodou kuponovu knizku DM drogerie z roku 2007???? 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 potrebovala by som kupon na stavebne sporenie 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝
trošku som čítala dozadu 😅
@zuzana76 zuzi no ja mám v alexíkovi rovnakého super pomocníka 🙂 odnesie špinavú plienku, podá čo potrebujem, ked treba dá dudlík, natočí kolotoč, povozí, pohojdá v lehátku, zapne vibrácie /no ale to sa našej moc nelúbi 😝/, a rozpráva jej - a ona naňho krásne reaguje, usmieva sa naňho, tiež mu "rozpráva", otvára ústočká a už prišla na to ako sa výska taká je podarená 😵 chorôb zo škôlky sa veru obávam, no ale už je predškolák, nemohol so mnou ostať doma, ten kolektív bezpodmienečne potrebuje, vidno to na ňom, trošičku sa spolieham na to že on má dobrú obranyschopnosť tak dúúúúfam že tých chorôb domov veľa neprinesie, dúúúfam že neprinesie žiadne, no ale tomu sa asi nevyhneme 😒
náš alex tiež toho veľa nezje, nechápem z čoho on rastie a priberá, má niečo vyše 22kg, ach kde sú tie časy kedy by zjedol aj mňa 😝 na obed horko-ťažko polievku, druhé iba porýpe, jediné čo mi zje ozaj schuti je mäso na šťave s tarhoňou 😝 ale zato ovocie, jogurty a čerstvú zeleninu by jedol na kilá 😅 a o tom ako papá v škôlke radšej pomlčím - čistá katastrofa 😝
včera sme skoro celý deň boli vonku, doobeda som bola s emkou asi 2,5hodky, potom pred 15tou som išla pre alexa do škôlky, boli sme vonku do 17tej, potom sme boli emku nakrmiť a potom znova šup šup von no a prišli sme pred ôsmou, najprv som alexa osprchovala bo emka ešte hajala v kočíku, ani sa poriadne nenavečeral bo skoro ani nevidel čo bol taký unavený, potom emku okupkala a pred deviatou sa u nás už sladko odfukovalo 😵
dnes sa tiež chystáme niekam, o hodinku pôjdeme pre toho nášho veľkého brata 😎
ahojte 🙂
dnes máme lážo plážo bez učenia, tak si to užívam 😝 , drobec ešte hajká, dáko dnes vymýšľal so spánkom, neviem čo sa deje, žeby sme už prestávali poobede spávať, to snáĎ nie ☹ . vonku je krásne, pôjdeme to využiť, aj doobeda sme boli dlho vonku, olku sme počkali a šli sme domkov.
naša sárinka vymýšla so škôlkou každé ráno, popritom jej tam je dobre, všetky deti sa chcú s ňou hrať, dokonca plačú, že ona má vytipované svoje "kamošky" a s nimi sa hrať nechce, učiteľka je z nej nadšená, je jej pravá aj ľavá ruka, je proste všade, ten náš generál, ale ráno vymášlať bude. majú kopec akcií v škôlke, začínajú chodiť do domina na tvorivé dielne, po novom roku budú mať plávanie, no a koncom marca zas pôjdu do školy v prírode, už len dáku banku vylúpiť potrebujem 😅 😝 😝 .
ale čo je horšie, začína sa nám ručička ozývať, všimla som si, že ju vôbec nevie vytočiť a keď obliekame mikinu cez hlavu alebo čosi tenšie, nevie si ju natočiť tak, ako by to bolo potrebné a bolí ju to, tak som vážne zvedavá, čo nám povedia v nemocke 😒 .
čo sa týka našej prerábky už pomaly (konečne) finišujeme, ešte tento víkend marek zamaká a snáď bude hotofka, aj dvere by mali konečne doraziť a môžete prísť kolaudovať 😉 🙂
any, zuzi, sašula, fotečky máte krásne, bábenká na zožratie, saška kočka veľká, vyfintená ako vždy 😉
@majulcek ja nemám tú knižku, skúsim sa švagrinej spýtať, či náhodou nemá 🙂
ahojte kočky 😉
@sasulec .... všetko je v poriadku 🙂 písala som do súkromnej 😉 🙂
@any23 tak si zapriahla drahého? 😅 😀 veď nech si užije aj on a ty si si aspoň porobila všetko v klude 😉 a musí byť určite krásne vidieť ako sa detičky ľúbia 😵 nie je asi krajšieho pohľadu pre matku, však? 😵 super, že máš v Alexíkovi pomocníka, je naozaj zlatý 😉 🙂
@jajka968 ahoj jajuš, včera som na teba myslela zrovna, že sa ani neukážeš ako je škola...istotne máte toho veľa teraz 😒 kedy sa chystáte do nemocky so Sárinkou?? 😕 držím palce, aby jej to konečne dali doporiadku 😔 nemôže to mať celý život 🙄 fakt ma to akože vytáča....pretože dobre viem ako ste kvôli tomu behali stále po lekároch a nakoniec sa na to vykašlali 😖 a teším sa na kúpelku 😉 potom prídeme skolaudovať 😀 😉
pekné ránko,
užívame si nenaháňačkové ránko 😀 , idem spratať perinky a pôjdeme do tesca starého, idem si kúpiť mikrovlnku, odišla nám a život bez nej hotová katastrofa 😠 , tak si človek zvykne na vymoženosti doby, že je potom bez nich stratený..
@majulcek , no mala chodiť na cvičenia hneď ako jej dali dole sádru, lenže niekto to riadne poserkal, teraz je to zle zrastené a vážne ma to štve, že sme to už mohli mať za sebou, bola som psychicky na to pripravená a nič a myslím, podľa môjho laického pohľadu, že nás to asi neminie, lebo vidím, že ohybnosť rúčky je zlá, tak som zvedavá 😒
@domyyy no vhupli sme do kolotoča, no a keď drobec hajká poobede, tak dováram, alebo upratujem, no a potom dorazí olka a učíme sa a potom letíme po sárču, takže času na pc je málo 😒 , využívame ešte pekné dníčky a sme veľa vonku, veď keď zima príde dosť sa vo vnútri nakvasíme. a večer, už ani pc nezapínam, marko chodieva neskôr hajkať, tak okolo 21, to sa mi už potom nechce.
už sa teším, keď prídeš skolaudovať, čo nato povieš 😉
ahojte kočky 🙂 .
@jajka968 jajuš no ja si tiež užívam nenaháňačkové ráno, spinkali sme do 9.30 čo cez škôlku veru nehrozí 😝 s tou rúčkou ma to mrzí, chudiatko, tá si teda vytrpí s ňou 🙄 dúfam že vám to už konečne dajú do poriadku, nech máte už pokoj 😒 😠 a ďakujeme za pochvalu 🙂
malinká sa zobudila o 4tej a potom až o pol 10tej - no super som sa vyspala 😵 doteraz bola hore, vysmiata ako slniečko, ale teraz už zase sladko odfukuje 🙂
@domyyy no veru je to krásne, no ale niekedy by som bola radšej keby ju nechal na pokoji 😝 hlavne keď tak pekne ležká v postielke, hrá sa pod hrazdičkou čo ju unaví a začne tak klipkať s očkami a vidím že už-už bude spinkať a on doletí a "emíííí" no a je po spánku 😝 😠
dneska pôjdeme po obede asi k našim do jelenca, kuk babinku nech sa poteší 😅
ahojte
tak nám sa včerajší deň trošku dovrzal, vychystali sme sa von a vtom sa mi zdalo, že marko má horúce čielko, telo mal studené, ale čielko mu horelo, pravda mám 3 teplomery, ale tie haluzné teploty čo ukazovali, jáj som nervy mala 🙄 . potom mi zaspinkal ale okolo 10.45, nezvyčajný čas pre neho, zobudil sa a bol celkom ok, vymýšľal, behal. no ale už okolo 15-tej mu znovu išla teplota hore, bola som si žičnúť teplomer u susedov a okolo 18 tej už mal 39,8, tak sme šli na pohotovosť. tak a marko si zaniesol nejakú infekciu do pusinky, má ju celú pupáčikovú, to ako si stále dáva rúčky do pusky, tlačia sa mu posledné stoličky a všetky 4 naraz. nedostali sme ani atb, nie sú potrebné, len sirup od teploty. v noci ešte teplotoval, ale ráno už super, bez teplotky, pekne sa hrajká, tak som rada, že nič vážne 🙂.
@any23 to máš ale poslušnú princezničku 😉 a ešte aj akú krásnu usmievavú 🙂
ahojky ako sa mavate,my sme vcera mali tiez maroda ,,ala mna,,ma zas ucho bolelo,dnes aj mandle,jedno od druheho asi,stale sa mi to vracia a som na nervy uz z toho..😢
nuz ale co uz s malou musim fungovat a tvarit sa na 120 % zdrava,takze vymyslam kam sa dnes podejeme,tak som vymyslela,ze pojdeme gumkace prevetrat,ale neviem ani kam,potrebujem ist do maxu,kuk cizmy obom,preventivne len kuk,snad nenapada este sneh,lebo tento mesiac nam to nevyda,ale v oktobri uz radsej kupim,sak nikdy nevies co bude zajtra.. 😀
dobre ranko babule 🙂
tak hlasim sa opat k vam 😀 tato nam vcera skoro rano odisiel 😖 tak ale aspon sme si ho trosku uzili 😵
ako sa mavate a ako ste vikendovali?
ja som dnes vanes nedala do skolky,lebo sa v piatok vecer vyhadzala,v sobotu mala pupacikov viac,tak som sa bala ze ma kiahne,tak sme sli na pohotovost pre istotu vcera ale ani dr nevedela ze o co ide,tak si myslim ze mala reakciu na jedlo v skolke,asi kapustova polievka to sposobila(teda to si myslim podla jedalneho co som si precitala) 😒
dnes nema ziadny novy,tak som rada 😵
krasne nam svieti slniečko 😎
Ahojte kocky,tak ste dobre vytanikane vravite? no my sme tanikali v obyvacke skoro celu sobotu a potom aj v nedelu,prerabali sme obyvacku a v nedelu sme si s malou robili ,,dííízu,,ked uz tu mame teraz tolko miesta..😵
Dnes je krasne,urcite vybehneme von,musim na trznicu,do opravy pre bundu a potom zhanat darcek pre kamosku,v sobotu budeme zase trsat,ide sa do Lv na 30ku! 😀 😀 😀
vitáááááááááám dievčatka, mrzí ma že takto neskoro ale čo už, u deda a baby je úžasne, teraz som im oznámila že náš tatino doma papá pirulky že je chorý tak dedo od radosti len preglgol 😀 vnuka má rád ale keď je u neho dlhšie ako týždeň chytá stavy úzkosti 😝
babka berie návštevu vnuka ako tabletky na spanie, dedo vravel že o deviatej slintá na vankúš ako padne unavená do postele 😲
ja som vcelku v pohode, až na to že nie som zvyknutá na trojizbák, behanie za riťou môjmu synovi ma už nebaví a tak som nestihla zachytiť toho loptoša a už máme rozťatú hlavu o radiátor, porazí ma a teraz si narazil na stôl hubu tak má namiesto jednej čiarky na pery potiahnutú modrinu až po ucho 😠
zajtra idem na tie skúšobné jazdy na vodičák, dva roky som nešoférovala tak to bude zábava, dedo chce aby som chodila autom, lebo keď budem chodiť s malým na plávanie tak aby neprechladol - ja som chcela chodiť busom 😕
idem zase dedo vysmažil patizon tak sa idem nagniaviť 😉
@majulcek sereš tigra? máš jedinú smolu že je tiger nažratý, dedo ma vykrmil patizonom a tekvicovou polievkou, inak bych ťa prišla zežrať..........šak ja som zlato človek 😀
síce dedovi nie moc po chuti, lebo vraj frflem naňho a jeho vlastná žena ho toľko nehreší jak ja, ale šak čo mám robiť, ten môj doma v posteli s horúčkou tak koho budem je.ať ak nie deda, iný chlap tu neni, brácho zdrhol do čiech na výlet 😝
@majulcek brácho bol už týždeň v nemecku keď sme sa my dvaja s richardom dovalili 😀 ale myslím, že náš ocino trochu blicuje aby si užil kľudu, podozrievam ho 🙂 v piatok má cestovať na stretávku zo strednej, verím že mu ani korela nebude v piatok - keď sa má chlastať tak je zdravý jak ryba 😝
@sasulec v topíkoch neviem dokedy skysnem, ale verím že do piatku ten náš maród vyzdravie a vypadne z domu, ale zasek na víkend sa vracia segra z dovolenky, bola na nejakom gréckom ostrove, takú fotku mi na mobil poslala že som mala sto chutí rozmlátiť ho - jéééééééééééééžiši aj ja kceeeeeeeeeeeeeem 😠
idem uspať toho tigra a dojdem, teraz si zmyslel brácho že zavolá cez skype z nemecka, truľo - prebral mi richarda a ten pri slove "spinkať" sa tvári že či to myslím vážne 😖
no čaute hviezdy,
blaži ty si ma zas pobavila 😀 😀 😉 , budúci tt začíname na klokočke, tak sa ponáhľaj dievča do nr, veď som riška videla ešte ako bábo, presne pred rokom 🙂
ja sa idem dneska vyvenčiť, začína mi zumba, sa táááák teším, ako kebych v lotérii vyhrala džekpot, drobca berem zo sebou, zabezpečujú aj babysitting, takže 2x týždenne mám program pre seba 😵
@icerna , aj moja sárinka chodí na štefánikovu do škôlky, ku akým učiteľkám chodí Vaneska? nemá náhodou renatku s johankou 😕

ahojte kočky 🙂 ja som dnes "zneužila" tatinka nášho a spravila z neho au-pairku 😀 venuje sa od rána emke, dnes ide na poobednú tak nech si ju užije aj on 🙂 ja som si aspoň v klude, bez prerušenia pekne navarila, upratala, požehlila, poprala a aj oddýchla tak som spokojná 😅 teraz obidvaja spinkajú - ale im je dobre 😅
alexík už asi tiež v škôlke oddychuje, spať asi nespí - on nechce 😝 trošku vymýšla, hovorí síce že sa mu v novej škôlke páči, no ale ráno vyjednáva že tam nechce ísť, ale len kým sme doma, ked už sme na ceste tak je dobre - už nefňuká a ak preňho poobede prídem tak ani nechce ísť domov 😀 😝 @jajka968 @marianca mi už tiež máme doma predškoláka 😅 😵 😉
@natalianr máš rozkošného synčeka, zlatučký je 😵 😉 inak mne už teraz malinká prespinká skoro celú noc - posledné dni spáva tak že zaspí okolo deviatej a zobudí sa okolo 5tej a niekedy vydrží aj do 6tej 😕 😵 ale zasa niekedy sa zobudí aj skôr - okolo 3tej no ale to len vypije mliečko a spinká ďalej 🙂
@sasulec krásne fotečky, zlatučké ste 🙂 😉 malinká ako narástla 😅 😵 😉
@domyyy držííím palce 😉 😉 😉