icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

majulcek
27. sep 2010

@blazka24 nie,kkta mihala treba poslat do ciganskej osady ...

blazka24
27. sep 2010

@majulcek taká som bola vytočená, išla som vyniesť smeti a až teraz som si všimla že som bola v pyžame? 😕 ešteže je tma, inak by ma zavreli ako blázna 😀

majulcek
27. sep 2010

@blazka24 este ze ta nik neukradol 😀

blazka24
27. sep 2010

@majulcek kto by kradol babizňu v pyžamku a šuchačkách 😀

majulcek
27. sep 2010

@blazka24 sak volaky uchyl 😀 😀 😀

blazka24
27. sep 2010

@majulcek bych mu šlahla tou fľašou z batole 🙂 eštik aj krabicou od džúsu 😀 inak nikdy nevíš kdo ti urobí dobre 😝

blazka24
27. sep 2010

@majulcek idem spať moja bo som jak zbitý pes, ledva vidím na obrazovku - možno to súvisí aj s tým, že som si omylom pichla do oka richardovou zubnou kefkou 😀 toľko sme sa bláznili až som skoro oslepla 😝

blazka24
28. sep 2010

nááááááááá už moji chlapi spia a ja sa tu bavím sama so sebou tá di dá di dá 😀
idem teda dočítať mama a ja 😉

sasulec
28. sep 2010

@blazka24 jaajha,padam zo stolicky..😵 😀 😀 😀
a co sa stalo malemu? hapal vo vani ci? 😀
Mooje malinkate,sak ocuvaj ty davaj na neho troska pozor,nee? 😝 😀

@majulcek idzem kuken 😀

domyyy
28. sep 2010

@sasulec včera som ťa videla sasul, išla si okolo mňa s malou, ale mala si naponáhlo, tak som neletela za tebou 😝 by som si nohy polámala 😀

jajka968
29. sep 2010

čafte,

tu nikoho 😕 , ja sa idem pri vás trochen odreagovať, som špinavá jak cigaňa, upratujem ten brajgel, mám riadne nervy, lebo v pondelok volali, že prišli zárubne a dvere, tak sme natešení boli, marek šiel poto, no a tam tetula zbadala, že len jedny dvere prišli, zárubne žiadne, no môžu si ich potototo, čo si tie dvere na klince zavesíme 😠 , tak znova čakať neviem dokedy 😖 . ináč kúpelka už ako tak hotová, drhnem už od rána a nič za mnou nevidno, len cez okno už konečne aj von vidíme.

sasulec
29. sep 2010

@domyyy jeej domy to je skooda,sak si mala po mne daky enem suter,lebo cihlu hodit..😉))
Jajka este stale sa trapite? 😔
A ja som dnes stretla Zuzku s Kajkou malou herecky boli na spacirke mala je uz veelka aj hodila na mna eden holiwoodsky zubaty, zlatunka bola..😵

zuzanakarolinka
29. sep 2010

@sasulec no vy ste boli tiež fešandy a Saška tam lietala ako princezná, ešte aj ladili, na fialovo, tip top paničky a potom som ešte videla aj Klbku aj s mm aj malým, ale oni mna asi nie, niečo si pravdepodobne kúpili, lebo Klbka mala tašku

sasulec
29. sep 2010

@zuzanakarolinka diky mooja 😵

blazka24
29. sep 2010

@beruska113 dúfam, že ste už zdraví a ak nie tak skoré uzdravenie 😉

@sasulec malý si nadtrhol zadok v sprche ale vážne, oškrel si zadok, vymýšľal a kým som ho stihla zachytiť tak mal tri škrabance a tieklo krvi ako keby si nadtrhol kakač 😀 ale už je v poriadku, už si to ani nechytá takže asi už to nesvrbí alebo čo to robilo, plienku si normál nadrapoval 😕

@jajka968 tak s tými zárubňami to bolo dobrééééééééé? dúfam, že to už dotiahnete a supiš že je kúpeľočka hotová 😉

ako vidím náhodné stretnutia fungujú, len my asi chodíme kanálmi s krpcom že nikoho nestretáme 😠

klba
30. sep 2010

ahojte. 🙂
ako sa mate? no my bohvie ako nie, maly je ako cert, stale nam uteka, vobec neposlucha, pred tromi dnami si vybil predny zub, 🙄 nie cely ale ulomil si kusok, tak vyzera ako strbavec, utekal mi po schodoch vo vchode a takto to dopadlo. 😖
@zuzanakarolinka ja som ta tusim aj zahliadla, ale az z dialky a to uz si bola daleko, isla si aj s nejakou kamoskou zo zelenymi kocikmi?
no ahojte, prajem pekny dnik. 😎

zuzka2010
30. sep 2010

baby ktore ste z nitry?potrebovala by som s vami vyplnit kratky dotaznik..ak mate zaujem, poslite mail..vdaka

zuzanakarolinka
30. sep 2010

@klba presne tak, jedna mala sivý a druhá zelený? a čo si si kúpila?

klba
30. sep 2010

@zuzanakarolinka ano, tak ste to boli vy, 😕 skoda ze som vas nezbadala skor a ked ste boli daleko nebola som si ista, 😅 bez brylov som slepa, 😝 tak nabuduce uz dufam pokecame. 😉 🙂
inak boli sme sa skor len z drobcom prejst, kukali sme ci je nieco este otvorene a ten obchod som objavila len den predtym, vtedy som si tam kupila rifle a muz tam este nebol tak sme nakukli, 😉 za pol hodku zatvarali tak sme stihli kupit len ponozky, 😀 lebo uz predavacky umyvali zem a netvarili sa dva krat milo. 😅 😝

leomami
1. okt 2010

vsetky mamicky, nemamicky, buduce mamicky, vsetci ktorym zalezi na vyske rodicovskeho prispevku pozrite odkaz od
kocky majulcek a podporte dobru vec!!! my sme podporili v pisomnej forme, moze sa len raz, bud pisomne alebo elektronicky 🙂

didiana333
1. okt 2010

Podporila som 😉 ,dufam,že sa tp podarí.... 🙂

leomami
1. okt 2010

dakujeme vsetkym ludom ktori nas podporia!!!

klba
1. okt 2010

no ja by som radsej podporila peticiu osobne v NR, ale zatial sa nikto do toho nehrnie 😒 a velmi teda tej elektronickej forme sancu nedavam ze ju uznaju, 😅 moj nazor, 😉
ja budem priebezne sledovat temu ohladne RP na FB a ak sa nikto v NR na to neda potom podporim aj tu elektronicku peticiu, radsej som vsak za papierovu verziu. 😉

pami2
1. okt 2010

ahojte, som tiez z NR, podporila som tu elektronicku.

@klba preco si myslis, ze ta elektronicka zavazi menej ako papierova?
prosim dajte mi vediet, ak sa bude konat peticia aj v NR, som sice na PN na rizikovom ale kvoli tomu sa vytrepem do mesta 🙂
bola by skoda, ze krajske mesto a prave my sme tu nic nespravili...ved dokonca aj Surany maju, tak sa nedajme zahanbit

klba
1. okt 2010

@pami2 preto myslim lebo sa tam neda elektronicky podpisat, proste v papierovej forme mas miesto aj pre podpis a mozno sa obavam zbytocne ale radsej by som podporila tu klasicku verziu. 😉
inak pami2 ak si uz podporila elektornicku formu uz sa nemozes zucastnit aj papierovej verzie, resp. mozes sa pripojit len 1 x a tiez dufam ze sa v NR alebo okoli niekto na to da.

klba
1. okt 2010

@pami2 tak nakoniec sa mozno na tu elektronicku formu dam aj ja, ak to nepojde osobne, kuk na toto,
http://www.slobodavockovani.sk/news/ako-je-to-s...
Tu uz baby chceli stopnut elektr. peticiu, ale vid text dalej:
Prax plne rešpektuje existenciu internetu. Prostredníctvom našich stránok (tzn. http://changenet.sk - pozn. red.) sa za posledné roky vyzbierali desiatky tisíc podpisov pod desiatky petícií a nepamätám si, že by adresáti spochybnili ich elektronickú formu.
Takze uz sa neobavam neuspechu. 😎

pami2
1. okt 2010

baby, trocha pomimo otazka, ale nenasla som 1 vec: tych 190 eur ma platit len do 2 rokov dietata a potom od 2 rokov uz len tych 164? alebo tych 190 eur je uz do 3 rokov?
diki

klba
1. okt 2010

@pami2 myslim ze az do 3 rokov rovnaka vyska, t.j tych 190 € po novom. 😉
a okrem toho ta elektornicka podoba ma stale odradza, citala som ten link a dole naspodu je pisane ze neuznali peticiu prave kvoli tym podpisom, tak stale dufam ze sa na to niekto aj v NR da nech to mozme aj my podporit,
takze kopirujem este toto.
http://www.slobodavockovani.sk/peticia/ pisu:

"Ako a kde sa dá Petícia podpísať?

V tejto chvíli možno podpísať Petíciu už len ručne (perom na papier - podpisový hárok). Do 24.V.2010 bolo možné podpísať Petíciu aj nezaručeným elektronickým podpisom na stránke changenet.sk, avšak nešťastná novela Zákona o petičnom práve urobila všetky tieto podpisy neplatnými. Prosíme preto aj všetkých "elektronických" signatárov, aby podpísali petíciu na papierový podpisový hárok. Ako?...." atd.

Dievcata, naozaj teda bude elektronicka platna?

sasulec
1. okt 2010

ahojte ak sa bude nieco konat v Nitre rada sa pridam 🙂