Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
😀 😀 na stretku bolo sjuper..len mam problem nahravat tu na Mk fotos takze ak sa podari aspon par,inak su na Fb seckyyyy 😀
caute 😎
@klba , @helenkasabinka gratulujem aj ja..inak klbi o tebe som vobec nevedela,si to teda riadne zatlkla,u heli mi to doslo,kedze naznaky boli viac ako jasne 😀 tak baby nech sa o par mesiacov tesakujeme zase 😵 tfuj,tfuj....
@blazka24 blazi a dokina je stale takto na nervy alebo to len v ten den bola mimo?inak co sa tyka knihy odporucam ti Halima Bashir"slzy puste",ako ze co som sa ja urevala pri tej knihe,neskutocne opisana hroza ☹ poziciam ti ak si necitala
@marianca havka mate krasneho ,uz som ho okukavala na FB 😎
@beruska113 berus co mas nove cica? 😕 neste sa ti ist vecer von?
ahojte kočky 🙂 aj ja chcem vidieť fotky zo stretka 😅 len Sasul ma nemá na FB 😠 😝 😉
baby idem sa pochváliť, síce som dlho nebola, makákme ako šrobny, nie je svokra doma, tak na záhrade, a Kajka už prespí celú noc, takto fungujeme celý týždeň, večer vypije fľašu a budí sa cca 6,30 a vypije zase fľašu a fungujeme cez deň, ale chodí spávať už iba 1x,tak sa teším
a helenkesabinke sa teším strašne 😉
kocky vdaka, 😉 a inak na stretku bolo fajne, len malo. 😅
@marianca havko je krasny 😵 😵 😵 a to meno nema chybu, moc sa mu hodi. 🙂
@majulcek, no este som to chcela tajit, ale uz ma par bab odhalilo v inej teme, 😉 tak som sa nakoniec priznala a okrem toho nesmiem zaostavat za helou, ta ma snad este aj predbehne. 😀
😉
ahote baby
tak ste mali super stretko,skoda ze som nemohla,rada by som sla 😉 a dajte aj sem dake foto,ja vas nemam na fb 😢
klba gratulujeeeeeeeeeeem 😵 aj helenke samozrejme 😵 ako sa citite?
@beruska113 tak dokinu ideme asi vážne hľadať, som znechutená, malému to neprechádza ale to asi ten horský vzduch v podkylave s ním robil, drichmošil aj doobeda, som bola v šoku z neho 😀
@marianca som rada že nie som nejak stresman a mám dobrý pocit že doktor je tam na to aby liečil ale ako hovorí môj muž že preháňam a som precitlivelá lebo je to richard tak neviem.............ešte jej dám šancu, ale to takú že sa k nej dotrepeme znova lebo richardovi sa to stále vracia, odsajem sople a je to tu znova 😠
havino je neskutočne zlatý, človeče keby dovlečem domov ešte psa, robo ma za uši na sušár von oknom vyvesí 😀
@majulcek a ty ma chceš zabiť???? ja si čítam knihy pri ktorých sa nereve.............posledná pri ktorej som revala bola bez dcéry neodídem a tuším Erik - iné nehrozili 😲 ale šak ak začnem robiť a budem mať sklz v robote zeberem od teba na požičku, nech ich šlahne že čítam v kancli za stolom za štátne peňáze 😉
@blazka24
a ved hadam mu to uz prejde. aj horucky ma?
@marianca
veru havino krasny. nas dnes Luki zobudil recnenim ako ked pes steka, tak muz skonstatoval, ze psa uz kupovat nemusime, ze uz mame.
@icerna
ved si nas tam supni- na FB myslim.
@zuzanakarolinka
tak kajke blahozelam, ci hlavne Tebe? A nas krpec sa meni na detske casy a to uz prespaval v pohode a teraz uz asi tyzden jedava 3krat za noc a rev, kym mu jest nedame. Nechapem. Ale konecne pribral a presupol sa cez 10kg, aspon myslim, lebo ho vazim obleceneho, ale zajtra ho skusim asi po kupani odvazit.
Ja mam okna konecne okrem 1izby umyte, upratujem, zelinu okolo domu trham, pripojku na kanalizaciu chystame, drevo na zimu, s kvetinami robim, roboty ako na kostole. Inak nic nove.
@majulcek
jej aj ja chcem knihu, jednu sice citam od februara, ale ked ma zaujme, precitam sup sup.- A to nie je nahodou namet toho filmu Kvet puste ci Pustny kvet ci ako? Lebo to som videla.
caute holky
@beruska113 nie to nie je pustny kvet,ale mam aj tu a myslim ze bola zaujimavejsia ako film,vela veci nespomenutych..hod do google recenziu na halimu bashir a precitaj...a knihu necham u nasich a dojdi medzi rozkami po nu 😵
@blazka24 no ja ozaj nezvyknem truchlit ale tato ma dostala,aki dokazu byt ludia kruti atd...a cica ja mam doma tolko knih ze ked ti ich poziciam polroka nebudes v robote nic robit 😀 😀 😀 😀 blazi pocuj a dokina nezobrala ziadne vytery,alebo neposlala ta k aleorgolovi? 😕
@majulcek
ok, dohodnute, daj vediet, kedy ju tam nechas. a keby chces ten film, tak zicnem. a to som ja nevedela, ze Ty taka citatelka, no Tebe sa tusim budem vtirat, nech zicnes. U nas dava Peto tolko za knihy, ze ja uz radsej nic nekupujem.
@beruska113 videla som aj film,ja som uchylacka 😀 😀 😀 no knih mam kopec,uz ich skladujem kade tade, v perinaci,u nasich ... 😀 😀 😀 akoze moja vtirat sa vobec nemusis,staci ked dojdes a vyberes si...oki knihu necham a napisem ti potom spravu ze mas ju tam a neskor ked budu mat nasi konecne hotove obydlie,kludne si dojdi vybrat aby si sa po zimnych veceroch nenudila 😀 😀 😀 😀
Ajojte,niekto na krmenie kaciek dnes??? 🙂 🙂 🙂
Ahojte maminky z Nitry...prosila by som vás o info...Kde je v NR nejaké materské centrum? Ktorá chodíte? Potrebovala by som aj kontakt na niektoré. Velmi ďakujem,ak mi niektorá odpíšete.... 😉
@didiana333 skus pozriet:
http://www.mcklokancek.sk/ tam tusim chodila @karinka
DOMINO Ul. Topoľová 1, Nitra - Chrenová tam www neviem ale skus poslat ip @sasulec ona tam bola...
@majulcek ďakujem.... 😵 😉
@didiana333 v utorok a v piatok od 9.00 do 11.00 za skolsky rok poplatok okolo 20 eur 😵
@sasulec ďakujem za info... 😉 😵
@didiana333 rada 😔
Ajoj baby mali sme pekne popoludko,najprv ma prekvapkala byvala kolegina a doniesla mi ukazat taku malu 3 tyzdnovu bambulku,booze take to bolo mrnave,prtave,milene a lahke ako pierko,mala sa tulila k nam,asi pocit ohrozenia?? hehe 😅
A potom sme vybehli troska so severkou a jej malou Barbinkou von 🙂 Boli sme pozret aj tetu Bodku v mlynoch 😅
Den sme ukoncili jazdou busikom,mala sa tesakovala a este kukla vecernicek a uz hajka 😵 a vy ako?
@sasulec
a este hod ifo, co sa v tom MC robieva. Sak Luki je uz dost stary na take aktivity, uz aj deti menej bije,uz aj hracku na chvilu pozicia. My sme si dnes s Lukim boli dat haro skratit. Skoda len, ze preplakal cele jeho strihanie, cle moje strihanie a fen ho uz uplne dorazil. Takze tak aj vyzerame. A potom som zahajila nakupovanie vianocnych darcekov. Malý bol vyrevaný z toho kaderníctva a v najblizsom obchode mi hovori predavacka, ze ako krásne spinká, a ja som ani nevedela. Tak rychlo ho to zlomilo. Ale ked sa vyspal mi parkrat zdrhol v obchode, mal z toho strasnu srandu, raz som ho v kabinkach nasla, potom nakup papanice na tyzden, cele to trvalo 6hodin. Ale drzal sa statocne. A potom sme bli u susedky, blaznil sa s Meli. No a teraz zacinam pit kavicku, ktorú som si spravila asi o 15:30. Taka prijemna korculová.
@didiana333
a uz chces chodit s malým? Ja som raz bola so segriným malým na Klokočine ešte a prišla som s nim domov normalne zničená, sme skákali na loptách a on tažký ako maco, no horor.
@beruska113 aj by som šla,len už robím a času je málo... 😅 Ale chceli by sme s babami z MK urobiť stretko "novembroviek" v NR,lebo tam to maju všetky skoro rovnako daleko....tak asi v klokanovi to bude,ešte uvidíme,ako sa to dovybavuje
Ďakujem za info.... 😉
ahojte herečky 🙂
chcem sa poďakovať našej Sašul so Sašuliatkom a Sev s Barbinkou za milé prekvapkanie .... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 tááákto ste ma potešili babulky,len škoda že sa stále motali ľudia ☹
@bodka13 Bodulik, my rady! 😉 Simus ma vzdy super napady 😀 😀 aj nabuduce prideme 😉 a musime si niekedy vybehnut len tak bez deti niekam. Konecne poriadne pokecat 😀
@seve_ranka ja vás tiež veeeeľmi rada vidím a tá spoločná bezdetná káva je super nápad 😉 😵 😵 😵

prekrasny je a ako sa vola?
@marianca