icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

seve_ranka
16. okt 2010

@bodka13 Bodi, kedy ideme? 😉

beruska113
16. okt 2010

@bodka13
a vktorom obchode tam robis?

bodka13
16. okt 2010

@beruska113 ahoooj...na druhom poschodí v spodnom prádle Danae-je to vzadu ako sa ide do fastfoodov

beruska113
17. okt 2010

@bodka13
fuha, tak to netusim kde je. Ale hadam raz natrafim.

jajka968
20. okt 2010

ahojte,

ja len na skok, este stale pokazeny pc mame ☹ , marko mu dal riadne na frak. inac zijeme, dychame, ucime a tak dokola. ani vas citat nejdem, kto by to aj docital 🙂

majulcek
20. okt 2010

kocky kamaratka predava a prepacte ze vam to sem hadzem:
Ochranna ciapka..NO SHOCK
Kryje fontanely na lebke a všetky chúlostivé oblasti na lebke.
Chráni mozog pred nárazmi a údermi.

Charakteristika:
• pohlcovanie nárazov zaistené výplňou zo sieťovaných penových hmôt - polyolefinov s mikroperforáciou
• schopnosť prizpôsobiť sa tvaru hlavy ktoréhokoľvek dieťaťa
• pre deti od 8 do 20 mesiacov, veľkosť hlavy 44-52
• suchý zips z mikroplastu, šetrný voči pokožke
• ak je štítok obrátený nahor, zvyšuje sa dvojnásobne pôvodná úroveň ochrany nosnej prepážky
• krčný ramienok
• vonkajší poťah zo 100% polyesterovej tkaniny odolnej voči odretiu
• vnútorný poťah zo špeciálnej jemnej látky, upravenej metódou Sanitized® z dôvodu obmedzenia a prevencie tvorby pliesní a množeniu baktérií
na nete cca 31,-..predam ju za 25,- nová s visačkami
Dnes o 17:31 • 1 dieťa • Odpovedz • Opraviť preklepy

majulcek
20. okt 2010

@bodka13 a vy ste akej cenovej kategorie,vies ci sa mi tam vobec oplati aj s mojou materskou skocit 😀 😀

beruska113
20. okt 2010

@jajka968
sak nikto nepise, niet co citat. Po oprave PC cakame tie fotky. Aj mne mlay vypne zapne PC, tak uz musime dvere zatvarat.

@majulcek etri, muza uz mavas doma, tak reskiruj.
My sme zdravi, vyuzivame posledne ako tak jesenne dni, behame kade tade. Vianocne darceky uz mam skoro pokupene, krizovi su ako vzdy moji rodicia. Kupujem 11ludom, k tomu mi segra a mama daju prachy, ze kup vám a mi to dáme pod stromcek. No zjasit sa mozem.

majulcek
20. okt 2010

@beruska113 kokos inak dnes jak som sla domov po tvojom telefonate som rozmyslala ze ty si jaka dobra ze uz vianocne darceky kupujes,co ja secko na poslednu chvilu 😝 a inak prvej vete nem rozumim 😀 😀 😀 😀 ale snazila som sa

majulcek
20. okt 2010

@beruska113 a este nieco..sprintuj zdielat moj odkaz 😀 😀 😀 😀
aj ostatne,podme!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀

beruska113
20. okt 2010

@majulcek
aky? sak ziadny nevidim

bodka13
20. okt 2010

@majulcek no Majul ja ti nevííím 😀 detské pyžamká máme od 12€ dospelácke od 19€,podprdy od 17€,
župany od 25€ 😕 😀 😀 😀 ale veď príď ma aspoň kuknúť 😉 🙂

beruska113
20. okt 2010

aha vidim, blbne mi Pc, ale idme na to.

majulcek
20. okt 2010

@bodka13 jaj tak to ozaj nist pre moju penazenku..tu asi ani vypredaje nepomozu coo 😀 😀 😀 😀 no ja do mlynov casto nec hodim ale ak sa nahodou ocitnem budem silno kukat ze ci si tam neni 😵 😵 😵
@beruska113 jak ze nevidis 😕 😀

majulcek
20. okt 2010

@beruska113 ponizene pekne dakujuu 😀 😀 😀

beruska113
20. okt 2010

@majulcek
ze nesetri to malo byt. no u mna s malym darceky na poslednu chvilu nehrozia, jedine ak by som ho na obojok dala. a ja neznasam zimu, tak radsej teraz pokupim. a hlavne, kym su prachy. idu poistky zivotne, potom v decembri auta, vozik, tak neriskujem.

beruska113
20. okt 2010

@majulcek
sak preto.
Ja som kupila minule v tescu belindy tusim za 3,5E, tak 4ks isli. no nekup to.

majulcek
20. okt 2010

@beruska113 jaaaaj no sak to mame aj u nas..a vies co pojdem aj ja z tejto materskej aspon jeden darcek kupit 😀 i ked ja to nevydrzim len tak schovavat v skrini 😝

majulcek
20. okt 2010

@beruska113 kua dobru cenu si nasla,a tutok bodka nam za 17 nuka 😀 😀 😀

bodka13
20. okt 2010

@majulcek no my ani výpredaje nemáme 😢 😢 😢 ale si očakávaná,tak silno kukaj či som v práci 😵

@beruska113 a ty už vážne máš skoro všetky dárky na kópke? 😀 😀 😀

beruska113
20. okt 2010

@majulcek
donesk skovat k nam. Ja uz to mam aj pobalene v taskach. Ale zas kravickove pyzamo mam za 17 a vyberala som ho, akoby som na ples v nom mala ist.

majulcek
20. okt 2010

@bodka13 no nist apson si silno kuknem tie vase kusky a naprazdno popreglgam 😀 😀 😀

majulcek
20. okt 2010

@beruska113 sak ale take pyzamo to iny kusok v skrini,to aj u mna je velice dolezita cast roooby,na vanoce musi byt 😀

beruska113
20. okt 2010

@bodka13
tak mam svokre narodky, segre meniny, sere a svokre vianoce, styrom krstnatam, uz len neteri, mame, tatinovi, muzovi a malemu. Neteri, muzovi a amelmu uz viem co, len kupit, len ti rodicia su problem. Ja tak neznasam tie stresy vianocne. A predminuly rok som od nervov dve cervene presla den pred Vianocami, aj policajti s hukackou ma nahanali, tak uz neriskujem.

beruska113
20. okt 2010

@majulcek
veru veru, volaco hovoris..

majulcek
20. okt 2010

@beruska113 fuuuuuuuuuuha ty iny dabel na cestach pocas sviatkov..to akoze len klapky na ociach a insee ako darky pre teba neexistuje?

beruska113
20. okt 2010

@majulcek
nieeeee. to uz som domov isla. meniny som mala, na darceky som sa tesila, chamtiva svina som. a nasral ma sofer z LV predo mnou, tych silno milujem. Vlece sa jak slimak a potom tesne prida a ja som zanho nestihla. A len min. tyzdens om sa Petovi priznala, ze tie cervene boli dve. Ale taki boli ujovia policajti mili.

bodka13
20. okt 2010

@beruska113 no ale beruš...pri darčekoch sa na žiadnu červenú nekuká 😀 😀 😀 ...ty už aspoň nejaké dárky máš,ja zatiaľ ani netuším čo bude "ježiško" nosiť ☹

@majulcek čo ty vieš ...možno aj nakúpiš 😀 😀 😀

sasulec
21. okt 2010

ajojte,tak ked uz o Vianociach aj ja som uz dostala darcek,notaas..taky mini biely,takze uz z pohodlia gauca mozem kuk ordinaciu aj tukat do notaasa..😵

majulcek
21. okt 2010

@bodka13 no ja t-i neviem....xcem nove cizmy takze na zupan asi nevyda 😀
@sasulec sasu no supeeeeeeeeeer,ty si moooc posluchala 😵 ty biely,ja cierny,ale klavesnica sa dere rovnako... 😀 😝 takze ak mas moznost a nesedis pred telkou na gauci zapoj si aj externu klavesnicu 😉