Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
Aj malemu som garderobu objednala cez net, ale vela zimnych veci je mu este dobrych z minuleho roka, dokonca aj cizmy, to mal asi minuly rok velke lode 😀
akurat mozno druhemu malemu pojdem nieco popozerat do HM, lebo rastie ako z vody a uz nosi 62-68, takze za mesiac bude hadam aj 74 nosit a to uz nemam dostatocne zasoby, co to po Patkovi, ale potrebuje aj nieco nove, nech ej svihak
no, asi idem, navarene sice mame od vcera, ale dnes mam endokrinologa a poobede ma Patko anglictinu, tak sa utekam uclovecit, papa
ahojte,
že dovi dopo- najskôr bol chorý richard a teraz som ja, mám ATB a horúčky, hlava sa mi to točí a muž je v robote lebo musí včera večer som aj slzu vyronila z nemohúcnosti aká som nemotorná, ako neviem vstať z postele a keĎ vstanem idem zobrať zárubňu 😕
tak odchádzam lebo som egoista a chcem si pospať kým spí richard 😒
pozdravujem vás dievčatká a myslím na vás 😉
@sasulec nooooooo po pravde, týždeň som odolávala ale včera som sa už musela vybrať k dokine, to len preto že nejaká nezodpovedná krava /mamička/ sa vláčila s malou na návštevu k nejakej tete a postavila sa na zastávke vedľa nás a ako prská tak prská,kašle bez toho aby si dala ruku pred hubu a tak som robovi povedala že ak táto trúba neprestane kašľať a prskať tak to u mňa silácky vypukne a mám tu späť svoje slová 😠
takže idem do postele lebo ma fakt trhne........richard sa zobudí a ja som grogy 😝
@zuzana76 Zuzi a nechodíte do pastoračného na tu anglinu na 14:30? Lebo som teraz volala kamoske aze tam ide s malým. Sa volá Jakubko, taký blondáčik.
@blazka24
ejha a my sme na vás intenzívne mysleli, ze by sme vás von vytiahli. Tak skoré uzdravenie.
@sasulec
fiha a koho si tak posluchala, ze si taky darcek dostala?
Malý mi tu roztrhla celý blok kým som to napísala. Tak diem upratovat.
@zuzana76 zuzi potom hod fotecky adventnych nech sa inspirujeme 😵 som vcera na teba myslela 😀 😀 a inak co s atyka pyzama tak u mna to je tak ze pokial ozaj nemusim ist niekde tak beham v nom aj cely den...sak co...kto ma vidi 😝 maly chodi na anglinu?a co ,ako sa mu paci? 😕 chyta sa nanho 😕 😕
@blazka24 blazi no koneeeeeeeeeeeec,vy sa vyparte dakde prec sak co si v nitre to ste furt chori,sa uzdrav bo starat sa o dieta s horuckou,cista katastrofa 😝
@beruska113 vidis berus my sme tiez posluchali a mame prd 😀 😀 😀 😀 jedine ze by si sasu kupila sama a mala pokoj s kazdym 😀
@majulcek ano chodi na anglinu do pastoracneho centra
@beruska113 ale su 2 skupiny tusim, ale mozno chodi aj Jakubko, ja ani neviem 😀 , viem ze je v skupine Filipko, Samko, Paťka, doteraz sa naucili asi 10 slov, celkom si to lahko pamata a dnes isiel na hodinu s tym,ze sa pani ucitelky musi opytat ako sa povie Hrdzavy Mater - to je to auto z rozpravky Cars, niesli ho tam nasi, ja idem zatial poumyvat podlahy a Samko lezi na prebalovacej podlozke a pozera na mna 😀 , tak dufam,ze bude mat zabavu, ked ma tu bude vidiet kmitat 😝
adventne vence pofotim, ale to budem robit asi az za mesiac
@beruska113 jaa? sak ja vseckyych jaa som andel,nevis? 😅
@sasulec
andelicek prdelicek?
@beruska113 😝 😀
B.U.K.E.K.E.L.A V.I.A.N.O.C.E 😀
@beruska113
Co len Dede moze mat Vianoce v oktobri? :-P
že zdravím ve spolek, som vám nesmierne vďačná za podporu - zdravá ešte nie som, ale doberiem ATB a už to snád pominie 😝
čo sa týka cestovania, máme v pláne vypadnúť na liptov, ak nezaberie ten čerstvý vzduch vyvetrám si hlavu a snád mi sople zamrznú a kooooooooooooooonečne budem v poho 😉
chýbate mi zlatíčka ale tento tiger môj nie a nie spávať kedy ja chcem 😠 potom začnem rýchlo makať a keď sa rozhodnem že sem dobehnem už je doma muž a je z toho prd 😖
Blazka tesime tesime,ze je lepsie a tigra zavri do klietky a bud priist..😵
ahojte baby,kde ste vsetky 😕 ´
chorym prajeme skore uzdravenie,aj ja mam baby chore 😖 soplave 🙄
ahoj majulcek,no veru,najlepsie ked ju mas pod dohladom,aspon sa jej to hadam nezhorsi 😉
@helenkasabinka sabinke vsetko najlepsie zelame a posielame boztek 😵
zdravim babule,
no ale ste toho popisali. nemam ani co citat. mali sme nieco s PC, tak som sa sem nedostala, ale vyzera uz ok. Tie sople sa asi vzduchom siria, lebo od vcera je aj Luki soplikavy. Ale zatial ziadna hroza. Ale ked mu odsavam, ta musim na nom sediet, ciste tyranie, on krici mama mama ne ne ne ne. a ked prestanem, hned sa smeje. inak nic nove.
heli,
vsetko naj sabinke.
ajojte,alergologia zmaknuta testy negativne..aspon mozem papkat medik 😝
Vraj je virus daky kakackovy vo vzduchu hadam osm si nedoniesla nic doom..papa
chorym skore zdravicko.. 😵
ahojte kocky.
nemate tip na dobreho zubara v Nr?
pri nitre.
@zajo79 nic ine som tu nenasla...
ale baby ako @helenkasabinka,@mariynka,@zuzana76,@klba,@domyyy tu uz tusim spominali o zubaroch,tak hadam ti poradia oni
https://www.modrykonik.sk/forum/hladame-lekara/poznate-dobreho-a-cenovo-prijatelneho-zubara-v-nitre/
https://www.modrykonik.sk/forum/hladame-lekara/zubar-v-nitre/
https://www.modrykonik.sk/forum/hladame-lekara/dobry-detsky-zubar-ku-komu-ist-v-nitre/

ahojteeeeeeeeeee
aky dialog, rovno pre mna 😀
aj ja uz nakupujem darceky , teraz toho nebudem mat vela, len bratovi a svagrinke a svokrovcom, nasi idu do Spanielska za sestrou cez Vianoce na mesiac, takze povedali, ze im nemame nic, ale mozno nejaku drobnost aspon
a pyzama to je aj moja dolezita sucast satnika 😀 , este v nom sedim 😀 , ale ked my sme len pred chvilou vstavali, tak ranajkujem kludne, pijem kavu, maly lezi na prebalovacej podlozke a vyprava si a druhy maly ranajkuje.
a ja nakupujem tento rok uz vylucne len cez internet, fakt, tusim aj hracky tak objednam a nebudem musiet nikam ani pachnut, ja tiez neznasam ten predvianocny zhon a navyse s malym sa mi do centier ani terigat nechce, ja som bola tusim v Mlynoch naposledy v auguste, ked som zhanala pre maleho flasku, ked som isla do tej nemocnice, aby som mu potom mala dat z coho UM po uspati a to bolo vsetko, teraz len na prechadzky von ideme.
A sebe som si objednala aj matwrial na tvorbu adventnych vencov, tak o mesiac uz budem majstrovat 😵