icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

zajo79
1. nov 2010

ano?? diiik, uz aj pisem cislo.

v hc mam dobreho, ale 100eur za jeden zub..no sorry.

a druhy v hc je tiez dobry, ale je moj byvali svagor...s nim som sa teda nerozvadzala, ale z jeho bratom, ale bolo vela zleho... tak nemusi doma rozpravat ze som tam bola. a to viem ze rozoberal vzdy... kto bol aky pacient a co mal v hube 🙄 😠

bambi2
1. nov 2010

@zajo79 chod ku Klcovi, on je fakt super... mne robil vsetky zuby on, jeden tusim zena a 2 jeho dcera... cela rodina zubarov... 😅 ked tam pojdes, tak ho pozdrav, povedz ze zo Svajciarska, z Zürichu...

beruska113
1. nov 2010

Akurat som dnes na zubarku myslela, a tu sa zuby preberaju. No moja zubarka porodila teraz dvojicky, tak netusim, kedy sa dostane do prace. A zastupuje ju starucka tetula, ktora kedysi davno fackovala deti. Tak ale preventivku treba, tak sa tesim moc. Maleho k nej radsej nevezmem a na mna si hadam netrufne 🙂
A inak kde ste kto? Ja som sa rozhodla, ze malemu spravime detsku izbu v inej izbe ako sme mysleli a nabytok bude mat ten, co tam mame. Tak som sa dnes na t vrhla, zoznam do Ikei na doplnky napisany, len kedy sa tam dostaneme, ani srnky netusia.

majulcek
1. nov 2010

@beruska113 berus a ktoru detsku? 😕

beruska113
1. nov 2010

@majulcek
ta co fackovala? ja netusim ako sa vola, to mi segra hovorila, ona je zubna technicka, tak vie klebety. ale tu fackujucu si pamatam. v takom dome pri rieke robila, tam chodili deti z NR skol vzdy pocas vyucovania, take valovy zelezne tam boli, kde sa zuby umyvali, no hruza.

majulcek
1. nov 2010

@beruska113 ???? co moja? 😀 😕

beruska113
1. nov 2010

@majulcek
co co? A mala je uz zdrava? Kniha davno docitana, pocula som, ze Katka je chora, aj maly sopli, tak neviem, kedy vratime. A aj nieco nachystas? A pridi pozriet co mam ja, aj ked teda nic moc zbierka. Ale zato o hadoch mame vo vsetkyc moznych jazykoch.

majulcek
1. nov 2010

@beruska113 no som reagovala na prispevok 20:10 a fakt netusim o jakom fackovani si sa tam rozpisala 😀 😀 no hanci uz lepsie,vysavac fungoval stale,dneska uz len raz sme utierali nostek 😅 nachystam co len chces,pocuj ved ja mam z tych novsich urobeny zoznam tak ti to poslem,a ty si pokukaj na nete recenzie a povedz si potom..inak uz som si kupila dalsiu,ale to od nasej spisovatelky"anjeli neplacu" 😎 a akoze som zvedavaa co mas doma,hadiky necham tvojmu drahemu,plazy a hlodavce nemusim..mam z nich panicky strach 😝 😀

beruska113
1. nov 2010

@majulcek
a ved prave preto, mozno by ta to preslo. no. moj zoznam velmi chaby, ale rada poziciam ak si nedajboze necitala.

majulcek
2. nov 2010

@beruska113 jaj nadi bodaj by si mala pravdu,som sice uchylna a pozeravam dokumentarne aj o nich ale ked ich vidim hned mam husiu kozu..brrr 🤐 a co sa tyka knih,neboj kopec som toho precitala ale musela by som mat aspon dvesto rokov a straasne moc penazi aby som zvladla aspon polovicu co je na trhu 😀 takze urcite z tych tvojich som nejaku v ruke nemala 😵

beruska113
3. nov 2010

@majulcek
no vyliecime. nemboj. v zime dame do domu konecnce terarko s hadom, hadika otvorime, hodime na majul a si vyliecena.

beruska113
3. nov 2010

@sasulec
uz ste doma? dnes sme vam pod oknami s Lukim chodili, ale to by ste hadam este spali ako vas poznam, tak sme ani neskusali volat.

majulcek
3. nov 2010

@beruska113 jak ze konecne?to akoze sa tesis ked budes miesto do krbu na hada kukat? 😀 no by si ho na mna hodila tak by cela dedina ocula jak sa u vas vrieska..fuj!!!! 😀 a co si ty pod sasul oknami robila?

sasulec
3. nov 2010

@beruska113 vy ste ale saak si mala zavolat,spali sme tak do 8. kedy ste tu boli?

beruska113
3. nov 2010

@majulcek
to na chodbu, namiesto rybiciek ubohych. Luki bol sasuliatku serenadu spievat.

@sasulec
vy mate tie kvietky v oknach? o 10h. ale sme nevedeli, ze tam pojdeme, muz bol pre nejake potvrdenia kvoli dovolenke zvysenej, my sme sli k rieke, potom ho bavilo sustanie listov, tak sme sa dosuchotali az pod vase okna skoro. ani sme nevedeli, ako dlho tam muz bude, tak preto.

sasulec
4. nov 2010

@beruska113 teeda mohli ste zatukat,my sme mali asi este zastrete a v pyzamku polihovali a rozpravocky kukali,ale mohli ste tuk tuk..😉

majulcek
4. nov 2010

@beruska113 no jasne akvarko jak akvarko 😀 😀

beruska113
5. nov 2010

no posledna poradna je od vcera za nami. maly ma 1050g, pribral 600g za 3mesiace. hrozne jeho jedenie. a meria 80cm. pri ockovani mi zoskocil zo stolicky, branil sa ako divy. o 6mesiacov druha vakcina na zltacku a potom uvidime.

majulcek
5. nov 2010

@beruska113 berus mozes byt rada ,ma tolko kilov kolko mu treba...aj maciin Nicolas je take tintitko,aj Hanci nasa...proste vahu neries 😅

marianca
5. nov 2010

Avojte, dlho som tu nembola, jak sa mávate?
My všetko po starom dietky ma priebežne nasierajú a tak 😀
Bože spomínate zuby, to je moja večná mora..... 😝
@beruska113 ale veď to váži v pohode, môj Kubčo bude mať v januári 2 roky a akurát som ho včera vážila a merala má 87 cm a 11,1 kg. A on papá pekne a stále niečo tlačí do tej malej hlavy....
a presne ako hovorí majul, má toľko koľko mu treba a radšej o niečo menej ako ho potom trápiť, že nemôže toľko jesť a tak...

sasulec
5. nov 2010

ajojte zienky vcera som zostala v soku,prestalo mi nabijat notas som myslela,ze sa nieco poseruskalo,nastastie to bola len banalitka,odisiel len kablik od adaptera,vymeneny fachcim dalej.. 😀
Marianca koonecne,ze si aj nakukla moja,de sa taruskach,chodis vencit havana 😀
A ked riesite vahu,na moje prekvapko sme malu minule vazili,lebo ked sme boli v Tn kazdy kto ju chytil zostal prekvapeny,ze jaka je tazka,ze ani nevyzera a mame 14kg a tych 95 centi slusne,nie? minule mi tak padla do oka tema o 4 rocnych detuskach a mnohe mali 94-95 a 14-15 kilov tak asi budeme chodit so Sasulkou behavat,povinne 😝 😀

marianca
5. nov 2010

@sasulec vééru povinne chodíme všetci s Nikom von 😉
Pche a čo trápiš Sasulku?????veď ona ako baba bude v puberte furt riešiť váhu aj keď bude mať 50 kg....takže nech si to ešte užije, ešte stále má nárok na faldíky 😀
Jáj ja som tu po 100 rokoch a tu nikoho.
A čo sa týka jedenia u nás Jakubko zje absolútne všetko, ešte sme neprišli na jedlo čo by nechcel, papá aj šaláty zeleninové, veškeré polievky, špenát, lečo... a Fifo zasa ľúbi cestovinu s kakaom a vývar, toť vše 😝 takže jeden žerká a druhý to má ako trest, ale Jakub napriek tomu že furt tlačí do hlavy je oproti svojim vrstovníkom taký drobný, taký útly, on stále pôsobí tak bábatkovsky....

sasulec
5. nov 2010

@marianca aale nie neboj,len ked sa chce blaznit mam co dvihat,ale sak to zas mne prospie,heh budem jak Arnold.. 😀

domyyy
6. nov 2010

ahojte baby, tak ja som dnes bola v Mlynoch, že idem pozrieť Želku a ja som si ju asi pomýlila 😕 teda tá žena mi povedala, že sa nepoznáme 😅 no stále sa mi to nezdá 😒 😒 ja som stále v tom, že to bola ona 😀 😀 😀 strašné niečo ☹

sasulec
6. nov 2010

@domyyy dakujem za radu, sak vies ten notas som bola v tom obchode a nakoniec bolo treba kupit len kabel od adaptera do zasuvky,neva tak uz mam so slovenskou koncovkou,mala som anglicku.😉 Este raz dik 😵 😵 😵
Inak ahojte all ako si nazivate, nas trocha skolila nadcha,ale v poho bez horucok teda tfuj tfuj nech to nezarieknem 😝

bodka13
6. nov 2010

😢 😢 😢 ja sa tak strašne hanbím 😢 😢 😢 😢

@domyyy Domi-prepáč ,ale ja som ťa nespoznala ☹ ☹ ☹ ...je z teba kočka-veľmi si sa zmenila ....a v tom šoku,že si ma pozdravila ahoj som ti ani poriadne nerozumela,či si mi povedala svoje meno a odkiaľ sa poznáme ☹
....celý čas ako si odišla som rozmýšľala,kto bol tá kočka...ešte aj kolegyňa mi našuškávala kto by to tak mohol byť....a ja som jej povedala,že to bude určite kamoška z koníka,ktorú som nespoznala 😢 😢 😢 ...ešte som vykúkala či nepôjdeš okolo ,ale som ťa už nevidela a číselko na teba nemám....Dominička,prosím ťa nehnevaj sa na mňa a zastav sa niekedy za mnou,len sa prosím pripomeň 😉 😵 😵

icerna
7. nov 2010

ahojte baby 😉
konecne sa to tu trosku pohlo 😲 😀
@marianca ved ,maly nahodou vazi normalne,aj ked je pravda,ze niektore 10 mesacne deti tak vazia 😕 ale to maju aj v rodine podla mna. nasa lili bude mat tento mesiac rok 😵 a ma asi 7.5kg 😅 taky červik malinky,ved @domyyy vie 😵 aka je..
@sasulec no veru nasa vaness bude mat 5 v marci a vazi skoro 15kg...
@bodka13 ahoj,mi sme sa minule stretli,ked sme boli s jajkou v mlynoch 😵 😉
co robite dnes? nam o 5 tato odisiel a pride asi az ako vianočny darcek ☹ nuz budeme musiet vydrzat

jajka968
7. nov 2010

ajojte,

idem písať pozvánky na schôdzu a nakukla som aj k vám konečne 🙂 , zanedbávam vás, ale akosik sa nám toho nakopilo, ohľadom domu stále čosi vybavujem, lietam jak striga na metle, veď icerna vie.
včera som sa narobila jak také hoviadko, mám normálne svalovicu a 3 pluzgiere na rukách, jeden už praskol a bolí jak sviňa 😒 .
dnes ideme na obed k našim, tatino mal meninky cez tt, imricha bola, tak ideme gratulkovať a nemusíme variť 😵

@icerna , vy niečo slávite, keď tá torta 😕 , zas mi niečo ušlo 😅
@domyyy , ty si riadna kočka, veľmi si sa zmenila, sa ani nečudujem, že ťa bodka nemspoznala 😉
@bodka13 , nič si z toho nerob, ja som nespoznala icernu, tiež som sa hanbila 😀 a teraz som rada, že ich máme, kvôli sárče, má konečne kámošku vo svojom veku 🙂
@sasulec , hlavne že už NB fachčí ako má 😉

icerna
7. nov 2010

@jajka968 nie nic ti neuslo 😀 len sme museli vyskusat ten mixer od tata 😀 tak zo surovin -čO DOM DAL 😀 sme s vanes piiekli,samozrejme s lili na rukach a vanes vyhrabala v šuflikoch sviecky,tak sme akoze oslavovali,sme sa hrali,aj som im spievala a ta detska radost 😵 😀 😀
a ja som si myslela,ze aj trosku koli mne,nie len koli sarce sa s nami kamaratite ☹ 😉
a veru domča je riadna kočka a mamka tiez 😉

icerna
7. nov 2010

a tu su foto 😉