icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
7. nov 2010

@icerna jeej to je ake pekne,takto ste si urobili oslavicku necakanu,teeda to mna nenapadlo..😉
Ale vlastne hej,minule sme si robili minibabovecky len tak s malou.. 😝 😀
Jajha babule potrebujeme vianocny stromcek,nemate typ na nejaky dobry vyber? 😀 umely chceme,ten minulorocny sme uz dali het bo uz sme chceli po 6 rokoch nieco new 😉

@jajka968 no neveriiiim,ona prisla,ona prisla.. predsa len prisla 😀 pocuj ty perinbabka ci ktora si,nelitaj a bud doletiet niekedy aj k nam 😀 a aky ze dom? vy stavate???? 😕
Pozdravujem aj ostatne,posielame cmuk 😲

domyyy
7. nov 2010

ahojte 😉

@sasulec neni zač moja 😉 veď to je maličkosť 🙂 a snáď si tam tak veľa nenechala za to 😅 a mne vtedy odišlo to isté čo tebe 😉

@bodka13 ahoj 🙂 nevadí moja 🙂 🙂 to je v pohode 🙂 len ja som stále nad tým premýšľala či mi šibe, že som si ťa s niekým splietla 😕 😅 už som rozmýšľala či máš kolegyňu dvojníčku 😀 😉 veď nabudúce, snáď už pokecáme 😵 😉 teším sa 😉

@jajka968 ahoj moja 🙂 asi am dorazíš, ale teraz dosť často chodím okolo Vás, ale vždy som taká unavená, že sa ani neozvem, hneď idem domov a padnem do postele mŕtva 😅 a inak všetci mi vravia, že som sa zmenila 😕 no neviem 🙂 a tú tvoju vrtulu poznám 😀 😀 stále beháš kade tade 😅 a čo si robila keď máš pluzgiere? 😕

@icerna aké krásne fotečky 😵 baby museli mať radosť 😵 😵 😉 inak... teším sa na Vás moja 😉 😉 🙂

baby a nechváľte ma toľko 😅 ešte budem namyslená 😅 😉 🙂

sasulec
7. nov 2010

@domyyy noo,aj ja ta cem vidiet!kedy dojdes na cajik o piatej? 😀

domyyy
7. nov 2010

@sasulec a čo tak stretko dať? 😉 😵

sasulec
7. nov 2010

mozme navrhni kedy ja som za uz teraz,sak ma poznas..
enem tento tyzden ee mala ma kasel,alebo mozme bez deti dat..mas kde nechat deti 😝 😀
zartujeeeeeeeeeeem..😉))

icerna
7. nov 2010

no @domyyyy teraz si prisla odomna a uz ma podvadzas 😀 😀 😀 uz si dovarila?
@sasulec a mna nepoznas este 😝 😀

domyyy
7. nov 2010

@icerna ja som len tebe verná 😵 😵 😵 to je jasné moja 😀 😉 ale ja myslím stretko, že všetky baby 😵 🙂 🙂

icerna
7. nov 2010

@domyyy 😀 😀 😀 tak som rada 😀 😀 😀

domyyy
7. nov 2010

@sasulec dobre, že nemám deti 😅 aj tak by som ich nemala kde nechať 😀 😉 a mne je jedno či s detičkami alebo bez 😉 uvidíme ako baby povedia 😵

@icerna opica moja 😀 😀 a ako inak? 😕 už si sa prebrala trošku? 😀 dobre som ťa nakazila, že? 😅 ale drapáky už sú, teda jedna várka, ešte zopár ich bude 😉 🙂

icerna
7. nov 2010

@domyyy no mna prebrala ta prechadzka 😀
a kedy chcete to stretko?aj ja mozem 😀

domyyy
7. nov 2010

@icerna mňa prebralo to keď som si spomenula, že musím urobiť cesto 😀 😀 a stretko neviem ešte kedy, čakáme kým viaceré napíšu kedy môžu/nemôžu 🙂 😉

icerna
7. nov 2010

dones mi na ochutnavku drapaky 😀 ja som este nejedla take a mozno aj ano,len to poznam pod inym nazvom 😅

jajka968
7. nov 2010

@icerna no veď jasné že aj kvôli tebe sme radi, že vás máme 😉 , veď si super baba a vždy ochotná podať pomocnú ruku 😵 😵 , máme si stále čo povedať, aj keby sme každý deň spolu 😉 . dnes sme nestihli prísť, ale veď ešte prídeme, v plnej polnej 😅 😉 .
a tortička supišná, detičky 😵 😵 . sárča celý deň škemrala, že poďme vaneske, ani som nemohla priznať, že si písala, však by ani dedkovi gratulovať nešla.
@domyyy , to ani nevrav nahlas, že chodíš okolo nás a bez nás ☹ , ale chápem, ja som tiež hotová, keď ja ani do 10-tej telku nevydržím kukať, tak to už je strašné so mnou.
@sasulec, jáj keby sme stavali, ale nie, nestaviame, to by si isto vedela. okolo nášho domu, ako celku myslím, vybavujem jedno, druhé, tretie, toľko vecí. každý deň čosi a kopec problémov, však poviem osobne, nechce sa mi toľko ťukať.

no a stretko by som brala, ak by sa dala tento tt čo ide, lebo od pondelka 15-teho sa radím medzi pracujúci ľud.

jáj a ešte čosi, zajtra nám držte palcoše, ideme so sárčou na infekčné, máme výsledky, bojím, bojím, do fónu mi nechcela nič povedať, snáď nič zlé nás nečaká 😒

domyyy
7. nov 2010

@jajka968 jajuš ja sa stavím....sľubujem 😉 🙂 a veru to stretko by mohlo byť aj tento týždeň... ešte mi musíš o tej robote porozprávať 😕 sme zabudli na to 😒 a inak braček Palko ako sa má? 😉 😀 😀 som dlho o ňom nepočula 😀 😀 ešte stále ma nechceš za švagrinku? ☹ ☹

icerna
7. nov 2010

@jajka968 😵 aj mi sme radi ze vas mame,len teraz asi budeme menej spolu ☹
a zajtra drzime palce a potom hned volaj,alebo sa stavte. venes tiez cakala,ze pridete na torticku,ked ju tolko zdobila,ani som jej nevravela,ze idete inde 😅 by tu pištala,stale len sarika sem,sarika tam 😀

majulcek
7. nov 2010

@sasulec sasu v merkury mali stromceky 😎

kuspitka
8. nov 2010

Ahojte,neviete ,kde v nitre mozem kupit marcipánové postavičky?

karinka
8. nov 2010

kuspitka urcite v kauflande predavaju takych mackov a kvetinky marcipanova,to som videla

zajo79
8. nov 2010

@kuspitka na trznici je obchod, z cukrarskymi potrebami, urcite budu mat aj postavicky. 😉

beruska113
8. nov 2010

@kuspitka na trznici vo velkej budove ako vojdes maju vela

kuspitka
8. nov 2010

@beruska113 neviete mi poradit,ako sa to vola?

zajo79
8. nov 2010

tam je napisane, cukrarske potreby...to najdes, ked tak sa spytas.

zuzanakarolinka
8. nov 2010

ahojte baby, no tento čas otras, so zvedavá čo budeme robiť celý deň, lebo na von to nevyzerá ani z ďaleka ☹

sasulec
8. nov 2010

baby nepojdeme na particku spolu? ta je 28.11. ja chcem ist,listok je cca 13 euro a ma to byt v UKF 😀

disky
8. nov 2010

caute, snad sa k vam mozem pridat ;)

sasulec
8. nov 2010

@majulcek dik za typ..😵

jajka968
8. nov 2010

čafte,

tak sme doma, na kontrole ok, ani zlepšenie-ani zhoršenie, tak som rada, som sa bála, že čosi v neporiadku je, keď mi v piatok kázala hneď v pondelok prísť 🙂 . ináč sme riadne zmokli, no však keĎ dáždniky nebereme, čo aj iné sme mohli. dovárame obedík a pôjdeme haji beli.

pobede chceme a musíme do mlynov ísť, orange volá, faktúru zaplatiť treba, snáĎ nebude pršať.
@icerna , nepôjdete s nami, ak nebude pršať?
@sasulec , tak na partičku sa ti zachcelo 🙂 , aj by som šla, ale nechcem moc do kasičky zasahovať, vianoce sa blížia a my veľká family 😉
@disky , kľudne sa pridaj 😉 🙂

icerna
8. nov 2010

ahojte 🙂
@ jajka968,tak super ze ste ok a ten cas je na... aj ja musim na postu 😕 a zase sa neviem dovolat do tej skolky 😠 je to normalne od pol7 tam vyvolavam,hadam mam dobre tč 😲 pojdem na bus na otocku a poobede sa stavte,hm?naskocite od trznice na bus 25 😵
@disky vitaj 🙂
@sasulec,ja by som nemala kde nehat krpane 😀
a dik za tip na marcipanove ozdoby,lebo som vcera kupila v bille marcipan a ine nemali 😨 😉

disky
8. nov 2010

@jajka968
@icerna dakujem obom za privitanie ;) vidim, ze uz mate detuse. Myslela som, ze sa tu najde aj nejaka cerstva tehulka.

majulcek
8. nov 2010

@disky mame tu dve cerstve tehule...@klba a @helenkasabinka 😉 a vitaj a nist nepytaj 😅

@jajka968 jaji aj my sme riadne zmokli teraz ako sme sli zo skolky,dazdniky vozime v aute 😀 pocuj a detusikom si uz vymyslela co pod stromcek?bo ja mam detusiky z celej family a ani za svet netusim co ktorym kupit 😝 a do prace kam? 😕

@sasulec neni zac,som tam v piatok bola kuk ze co to za obchod a stromceky som si akurat vsimla 😀

@beruska113 som ocula ze si bola kuk dole v dzedzine 😀 v sobootu som uz nejake knihy vylozila tak skoc kuki 😵
@zuzanakarolinka a uz si sa poinfo a MC? 😕