icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

beruska113
11. nov 2010

@blazka24
no vidis ake prekvapko. No svokra maleho skoro dala spat, tak to nezvladol a poobede cestou domov zaspal zase a o 22bol este hore, co inokedy o 20spi. Takze uz definitivne snad naposledy spal tak poobede.

klba
12. nov 2010

caute kocky, co mate nove? 🙂
my sme boli v pondelok na pohrebe, Jurimu zomrel dedkov brat, vlastne sme ho brali za nasho dedka, kedze Juri uz nema starych rodicov a nas maly ho zboznoval, na 81 rokov bol az moc akcny, kazdy den chodil busom z Krskan do NR na spacirku a casto sme ho stretli v meste, tak nam bude chybat. 😔
teraz sme dost rozlietani, stale niekde spacirujeme kym pocasie praje, 😉 vcera sme boli v Luziankach u segry, maly jej trochu "poupratoval" izby na svoj obraz, 😀 😝 ale bolo super, konecne sme spolu pokecali aj osobne nielen cez mobil.
inak nic nove, brucho rastie, 🙂 zatial je vsetko ok, o 2 tt ma cakaju prve odbery tak snad bude vsetko ok.

@olganr aky super napad, 😵 skusim ukecat muza ze by sme sa tam isli kuk. 🙂

olganr
12. nov 2010

@klba kludne pridi budeme sa tesit a dufam ze dobre nakupis ja osm naposledy malemu kupila asi 10 vcei za necelých 20€ a adidasy kopacky take na donosenie gratis ale ved na odrazadlo mu este splnia ucel
a nepojdes predavat?????

klba
12. nov 2010

@olganr ja asi pojdem skor nakupovat, cakame druhe mimi tak sa nieco nove vzdy zide, 😉 a predavat ani nemam co, 😅 kedze sme druhe mimi planovali, tak som si oblecenie odkladala. 😉
a co vsetko sa tam predava, myslim okrem oblecenia, predavaju sa tam veci aj pre dospelych ci len pre deti? a ozaj predavaju tam baby aj tehotenske oblecko, alebo napr. sane, hracky a tak...

olganr
12. nov 2010

tak ja som naposledy bola predavat stolicky fischer price taka hupacia komplet vsetko oblecko dets. taniere kozmetika mam kociky teraz mam 8d supravu na postielku hracky atd aj tehotensk veci neviem co prinesu mamicky a kedy cakas mimco a vies aj co to bude ja som mala strasne vela veci na predaj na miminko vsetko dovoz z fr este mi ostali neake satky a bodicka uplne malicke 50 vel

olganr
12. nov 2010

@klba tak ja som naposledy bola predavat stolicky fischer price taka hupacia komplet vsetko oblecko dets. taniere kozmetika mam kociky teraz mam 8d supravu na postielku hracky atd aj tehotensk veci neviem co prinesu mamicky a kedy cakas mimco a vies aj co to bude ja som mala strasne vela veci na predaj na miminko vsetko dovoz z fr este mi ostali neake satky a bodicka uplne malicke 50 vel

klba
12. nov 2010

@olganr este nevieme co to bude,termin mam az v maji, 😉 a do 3D sona daleko, zatial som este nic nekupovala ale mozno prave na tom bazare zacnem, moj muz sa bude za hlavu chytat ked mu poviem ze idem prasule rozkotulat. 😀
ale dobre vediet ze aj ty este nejake vecicky mas, ved snad na bazare stihneme prehodit par slov. 🙂

olganr
12. nov 2010

no to urcite ja nejdem predavat lebo už nemam vela na predaj len to co mam v bazare tu na stranke a cakam na tovar z Fr ale to bude asi az na jar
inak som mala krasne veci do 3m vsetko dovoz a za super ceny aj letne mam uz len nekae tricka na 1m asi 300ks som mala toho vsetko sa to behom mesiaca predalo 🙂))

olganr
12. nov 2010

@klba no to urcite ja nejdem predavat lebo už nemam vela na predaj len to co mam v bazare tu na stranke a cakam na tovar z Fr ale to bude asi az na jar
inak som mala krasne veci do 3m vsetko dovoz a za super ceny aj letne mam uz len nekae tricka na 1m asi 300ks som mala toho vsetko sa to behom mesiaca predalo ))
inak ja tiez malmu nakupujem bud na bazaroch alebo chodim na blsak do francuzska naposledy som isla so 4kuframi a nic pre mna ale tak na tri roky mame nakupene zasoby a perfektne veci vsetko znackove aj boty kvalitne co stoja jedny okolo 100€ ak by sa mi bazar vydaril tak by som ho chcela organizovat kazde 2 alebo 3 mesiace

blazka24
12. nov 2010

zdravím ve spolek,
malý s mužom vonku a tak som sem prikvitla............idem skúsiť počítať trošken ale neviem ako dlho mi to vydrží alebo chlapom vonku 😉

klba
12. nov 2010

@olganr vdaka za info, pojdem kuk do albumu, 😉 porodim aj tak az na jar tak mozno sa nejako dohodneme. 🙂

ozaj baby, dnes sme sli s malym rano von a kym som sa obuvala pocujem z kuchyne suchot a to maly vliekol vrece zo smetami-pomaly vacsie od neho a vravi mami este si zabudla zobrat smeti. 😀

beruska113
12. nov 2010

@klba
esteze ho mas. Aj Luki minule niesol do kuchyne z chodby 2,5kilovu zamrznutu kacicu. Som nechapala. On ma 10,5kg a tlko uniesol.

lykos
12. nov 2010

ahojte nitrančanky. prednedávnom som sa sem prestahovala a nejako tu nikoho zatial nepoznám. dúfam, že sa možem pridať ku vám 🙂

klba
12. nov 2010

@lykos vitaj, 😵 a napis o sebe nieco blizsie, kde byvate a tak... 🙂

@beruska113 😀 pomocnik na nezaplatenie. 😉

olganr
12. nov 2010

@klba fuha tak ked mas takeho robotnika posli ho aj k nam nech sa maly nieco od neho nauci

klba
12. nov 2010

@olganr no zatial mi pomaha ochotne a rad, ktovie ako dlho mu to vydrzi, 😅 ale napr. rozbijanie vajec, klepanie reznov, obalovanie bez jeho pomoci nie je ono, 😉 proste ta detska radost ked moze byt uzitocny stoji za to. 😵

majulcek
12. nov 2010

@beruska113 maly uz chysta hody? 😀
@lykos vitaj a nist nepytaj... 😀
@klba tvoj maly by sa zisiel aj mne ja stale zabudam smeti 😀

jajka968
12. nov 2010

čafte, čafte,

ako ste sa rozpísali 😉 🙂. marko bol už slúžiť včera a dnes na 2 hodky, včera supiš bez plaču, dnes aj s plačom, no čo už 😒 , snáď si zvykne a ja s ním ☹ . potom ma v posteli tááááák stískal a stále bozkával, až mi slzy tiekli 😵 😵 , dala som sa na boj, musím bojovať.
sašul, sorkáč, neozvala som sa , vysvetlím osobne 😉
@klba, už som na vás myslela, že crnknem, keĎ vás tu nevidieť 🙂. rastiete, rastiete a šimonko pomocník veľký, aj marko je rozum môj, toľko nových vecí sa naučil, až zíram každý deň, čo všetko už vie 🙂. pomocník pri varení na nezaplatenie, len keby ten bordel mal kto upratať 😀
@lykos , vitaj 🙂

domyyy
13. nov 2010

ahojte kočky 🙂

@kuspitka snáď sa malinká zmení časom a bude lepšie 🙂 ja ešte bábo nemám, ale za pár rôčkov sa pustím do snažilkovania 😉 😵

@klba...ahoj moja 😵 pozerám, že už si v 14tt 😵 ale to letí 😅 bruško je krásne 🙂 🙂 🙂 vidieť, že sa bábätku dobre darí 😉 😵

domyyy
13. nov 2010

@lykos vitaj 🙂 😵 gratulujem k bábätku a pozerám, že maličká sa volá ako ja 😵 🙂 kde presne bývate? 😉 možno tu máš nejaké susedky 🙂 🙂 🙂

@jajka968 ahoj moja 🙂 včera som tuším Olču videla ako som išla na autobusi do Mojmíroviec, išla okolo domu ako máte tú bránku o trištvrte na tri, môže byť? 😕 a teda za dva dni už nastupuješ do práce...snáď to bude dobré a Marko si zvykne 😵 ale teším sa, že ste našli niekoho koho si oblúbil trošku 🙂

icerna
13. nov 2010

ahojte 🙂
krasne rano slnecne prajeme 😵
co mate dnes v plane?
@domyyy dobre ranko,dnes sa ides teda vytesovat 😵
@jajka968 to ti verim,ze ti slzicky tiekli ☹ ale neboj zvyknete si,aj malinky stuplik,ked ho teta dobre zabavi,nebude plackat 😵
@lykos vitaj 😵
@klba ahoj,krasne brusko uz mas 😉
aj ostatne baby ahojte 😀 😵

jajka968
13. nov 2010

ajojte 🙂
@domyyy , no možno aj, vieš ja strácam v poslednej dobe pojem o čase, toľko behám a vybavujem. včera mala olča gitaru, tak šla tam 😉 . a ty čo v mojmírovciach 😕 . veru, veru, ešte trošku počkaj, nech mi marko podrastie a potom šup šup snažilkovať 😉 , veď mám ti čo oplácať 🙂
@icerna , pevne dúfam, že to zvládneme. neviem, ale baby neboli až tak naviazané na mňa, normálne ma prenasleduje krpec jeden na každom kroku teraz, ako ma stratí z dohľadu, už aj kričí kde som 😖 , potrebuje čas a isto to bude dobré. a pôjdete dnes do tých obchodíkov 😕 . ja teraz idem rýchlo na polygón kuk, či si ešte niečo nenájdem na seba, ak tak sme vám pobede k dispozícii 🙂

beruska113
13. nov 2010

@lykos
vitaj medzi nami. No pis pis, uz sme zvedave odkial si. A aku malinku bambulku mas.

@majulcek
ale nakoniec nehodujeme. na zabavu nejdeme, P. ma nocnu. A zajtra tiez nehodujeme, rodicia nieco maju. Takze suma sumarum, kacicu zozeriem celu a vybavene.

Dnes sme od rana po NR chodili. Ujovia policajti isli papuce davat, tak som ich s Lukim stopla, ze idem listok kupit, ale ze s malym to potrva kym sa vratime od automatu, tak nech nam papucu zatial nedaju. V metre som so segrou na pampersky bola, potom si neter korcule bola kupovat. Na otcovom aute som bola a vdaka bohu za posilovac riadenia. Normalne som si svaly precvicila na tom aute. A zajtra mame slubeny vylet do prirody, na hrad, do parku alebo neviem este kde. A zabudli sme kupit farbu na izbu, tak foky este nemam. Ale bordel tu uz malý robí.

beruska113
13. nov 2010

@jajka968
tak držím s Markom a prácou palce. Moj malý tiež mu zmizne z dohladu a uz ma volá.

zuzana76
13. nov 2010

ahojte

dlho som tu nebola

@jajka968 drzim palce , nech sa v praci dari
a Marko nech si skoro zvykne

vitajte nove tvare 🙂

my sa mame fajn, Samko rastie, Patko pomaha, ale inak vobec to nie je take strasne to druhe dieta, ako som si myslela, tak tretie by som zvladla uz asi lavou zadnou 🙂 , ale zase musim povedat, ze mam aj pomoc od nasich, obcas si vezmu Patka na pol dna, alebo ma odvezu k lekarovi, alebo postrazia krpcov

V piatok idem na stuzkovu, tak budem prvy krat bez Samka, musim odsavat mlieko 🙂 , bude ho strazit moja mamina a Patko s nim este uvidime co, ci zostane tiez u nej, alebo u svokry.

Inak nic noveho

@beruska113 kacku by som si aj ja dala 😀 😝 mnam, ja dnes nejako nevarim, len muz dusenu zeleninu, hranolky a rybie prsty, lebo Patko je na Chrenovej , ale uz som zacala s predvianocnym upratovanim, no upratovanim, chcem oprat vsetky zaclony a upratat spajzu a skrine atd...

A isla by som sa vyvencit do Baumaxu, nejako nam synator zlikvidoval vianocne ozdoby, take drevene, tak musim nieco dokupit, ale asi nie dnes, muz nebude doma, ide na turnaj.

papa zatial.

kuspitka
14. nov 2010

@domyyy ahoj.
ci zatial sa chcete len snazit?
my sme boli v piatok v Mlynoch bolo super ,mala sa tam hrala pekne medzi detmi....

beruska113
14. nov 2010

@icerna
ja som Ta dnes asi s babami hned po obede v Galerke v tescu videla. moze byt? Len som utekala ako raketa, lebo maly mal spat a bol u mamy.

majulcek
14. nov 2010

@beruska113 co kacica dobra bola????ja som sa nazrala jak prasa...fuj...a tusim som ta videla na aute nesla si poobede okolo kolotocov? 😕

icerna
14. nov 2010

@beruska113 ano moze byt 😵 spravili sme si taku dlllllhu prechadzku,peso od nas az do tesca a spat peso,idem teraz skapat,ako ma bolia klby 😅 😝 ale aspon sme sa doma nenudili. vanes mala kociar zo sebou,ak si si vsimla,tak sme to boli mi 😉

beruska113
15. nov 2010

@icerna
tak ste to boli vy. tak nabuduce snad. ja neviem kde byvate, tak neviem, aky kus. ale mna klby bolia aj po kusku.

@majulcek
kacica nebola, hody sme zrusili. a isla som okolo, ale to bola tak okolo 13:30. mozno ta druha teta.

Ja som dnes bola na preventivke u zubarky, nastastie bez ujmy na zdravi, ale hlavne penazenke. S Klbkou sombola chvilku. A potom co neminula penazenka u zubarky, minule v obchodoch: Ale teda uz som bola zufala, hadam 15ks nohavic som si skusala. A zase som si povedala, cica nezeres. A prave papam chipsy. chups 😕