icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

dupinka
25. nov 2010

@blazka24 ja ho ani nemôžem ísť zvesiť. Adam mi spí, a navyše ho nemám kam rozložiť, tie oblečky a plachty... 😠 😖

blazka24
25. nov 2010

@dupinka mne zmoklo a ide ma trhnúť vrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dupinka
25. nov 2010

@blazka24 a myslíš, že moje prádlo bude suchšie?? 😀 😀

Inak, my to dnes máme za 22 dní!!! 🙂)) a príde ocinko!!

zuzanakarolinka
25. nov 2010

aj ja som schováva, malá spí, no hrazne si vynucuje veci po tej chorobe, normálne že iné díte mám ☹

zuzanakarolinka
25. nov 2010

@dupinka jéj, to bude veselosti 😉

blazka24
25. nov 2010

@dupinka tak neviem či bude suchšie ale ja nemám striešku len sušiak na okne 😠 a tak si môžeš od dnes spievať už len 22 dní, prosím nezabudni čas sa kráti 😀

majulcek
25. nov 2010

@blazka24 rozkaz!!!

majulcek
25. nov 2010

@dupinka jeeeeej vidis a nedavno si draheho vyprevadzala a jak to rychlo ubehlo 😵

dupinka
25. nov 2010

@majulcek oni mali byť do apríla, ale končia už teraz.... Ušlo to rýchlo, aj keď niekedy mám dosť. A veľa som zistila o susedskej a všeobecne ľudskej závisti. 😒

jajka968
25. nov 2010

avojte,

no v robote o kúšťok lepšie, porozprávala som sa s dotyčnou a aj s riaditeľom, no snáď do konca januára to vydržím a potom bude lepšie. čo ma moc neteší je to, že aj 23-ho decembra musím naklusať, bo všetci si dovče berú a ktosi kdesi tam byť musí ☹ , takže voľba padla na mňa, ale upokojuje ma pocit, že pán riaditeľ vraj odchádza okolo obeda a dovolí odísť aj mne, tak uvidíme ako bude a medzi sviatkami som doma, jupíííííí 😵 😵.

@dupinka , to je normálne, už si myslia, že hádam miliony ten tvoj muž odtiaľ prinesie, to máme aj my, každý si myslí,že keď marek podniká, že môžeme rozdávať, ale to, ako sa narobí a že nemá ani sviatka ani piatka, ba ani víkend, to nikto nevidí ☹

dupinka
25. nov 2010

@jajka968 asi tak. A pomoc, no comment.
Ked ma sused videl, ako taham zimne kolesa do auta, tak mi len "poradil" nech nosim po jednom, nie dve naraz. 😠
Rodina daleko, tak obcas smutok, ale zvladame to a uz je to naozaj za par.
Akurat riesime, ako pridem v noci v zime pre jeho veci, kedze oni pokracuju do "karanteny" v Tatrach. Neviem, ci bude uz maly spat, a ak ano, komu ho necham, ako zvladnem cestu do Hlohovca, lebo ja neznasam jazdu v noci... 😒

majulcek
25. nov 2010

@dupinka ,
@jajka968 jaaaaaaaj baby aj u nas sa zarabali tazke miliony ked ivo hraval...a to ze robil ku koncu aj den,noc to nikto neriesil...
takze dupi ludsku zavist mozes akurat tak...ta tu bude vzdy aj keby si zila na lazoch...pocuj ved ked citam ze co malinky a tak to potrebujes niekoho k nemu ci ako? 😕 lebo tutok nasa pestunka domyyyy je prevelice sikovnaaaaa 😵 😵 😵

jaji a sak to ked mas medzi sviatkami volno tak januar ti rychlo ubehne a parada uz bacujes sama 😀

blazka24
25. nov 2010

@majulcek som rada že aspoň niekto plní moje rozkazy 😀 to vieš doma ma ignorujú tak rozkazujem po svete 😝

@dupinka jááááááááááj moja tak závisť bude vždy, ak si sa nedostala do stavu že sused bude chodiť k smeťáku čo za škatulu si to dala do smeťáku si na tom dobre 😀
@jajka968 tak som rada že ti to takto nakoniec dopadlo a tie sviatky, no vieš nováčikovská daň sa tomu hovorí 😉 ale ked odídeš okolo obeda by si mala super 😝 zo závisti si nerob nič, vždy tu bola a aj keby si mala doslova ho.no tak ti budú závidieť že si si kúpila nové spodné prádlo 😝

domyyy
26. nov 2010

ahojte babulky 🙂 prišla som vám dať ponuku 😀 😀 ak budete potrebovať ísť pred Vianocami na nákupy a neviete čo s drobcami som tu 😉 stačí napísať IP, alebo zavolať 😉 🙂

@jajka968 teším sa moja, že už je lepšie 😵 😵 😵 však som Ti písala na FB, že bude najlepšie keď pokecáš s riaditeľom aj s dotyčnou 😝 jáj ako by som jej ja naložila 😅 😀 😉

@dupinka vieš moja, že keď treba tak sa môžeš ozvať 🙂 🙂 a teším sa, že drahý je doma za tri týždne 😵

@majulcek ďakujem moja 😅 😵 😉

jáj baby...stále som chorá....včera som bola u doktorky zas, veď som nemohla celú noc spať ani nič ☹ a samozrejme, že mi musela zmeniť lieky, tá čo zastupovala mi nedala ATB, ale lieky z ktorých vždy ešte viac ochoriem 😒 tak to prišlo až do toho štádia, že mám hnisavú angínu... nemôžem prehĺtať, piť, jesť ani nič.... sú to ukrutné bolesti 😖 dúfam, že ATB rýchlo zaberú 😵

dupinka
26. nov 2010

@domyyy dík za ponuku, ale v piatok večer nebudeš chcieť trčať u nás doma,... MM chce strašne aspoň na chvíľu vidieť drobca, tak asi pôjde so mnou a bude spinkať v aute... Neviem dopredu nič naplánovať, lebo všetko bude závisieť od toho, ako pôjde im cesta z Sarajeva. 😒

jajka968
26. nov 2010

tak bačujem tu robotke už skoro sama, šak piatok, treba sa domkov ponáhľad 😀, že nakuknem ako sa mi tu mávate, lebo doma času málo, koooopec zameškaného ma čaká 😖, by som víkend potrebovala natiahnuť aspoň aby raz toľko trval. včera prišla na mňa kríza, som revala jak tur, mi prišlo ľúto, že ja v robote a marko s cudzím človekom, ach , ach, zas som pokúšala osud 😖
@dupinka , júj tak onedlho budete už komplet rodinka 😉 🙂 a sa drahému ani nečudujem, že chce aspoň na chvílenku drobca vidieť, i keď sú výdobitky techniky, ale na vlastné okále, je na vlastné okále 🙂.
@blazka24 a vieš, že ja som vyniesla smeti a šikovné susedky rýchlo išli okukať, čo papáme a s čím sa umývame a tak, kontrola musí byť 😀
@domyyy no to vieš, že ťa beriem za slovo na to stráženie moja 😉 🙂 zlatá pomocníčka, tak sa rýchlo uzdrav a potom si ťa rezervujem aspoň na dve hodky 🙂
@majulcek no aspoň to ma teší, že medzi sviatkami budem doma s deckami, jáj si ich jak užijem

domyyy
26. nov 2010

@dupinka Jani v pohode ak treba, moje číslo máš 😉 cez víkendy bývam doma 🙂 jedine na koncerty idem raz za čas... ale najbližší je 17.12. dovtedy nič, a ani po ňom nič 😅 veď uvidíš kedy drahý príde a povieš mi 😉

@jajka968 ako moja s Markom? už neplačká?? nebuď smutná, že pracuješ... euráče treba to dobre vieš 😒 a ak je už Markovi lepšie s tetou tak sa nemáš čoho obávať 😵 a jasné, na stráženie som nachystaná 😉 😉 ak by si potrebovala aj budúci víkend tak môžem... teda mala by som byť zdravá už 😕 veď Ti dám vedieť 🙂

majulcek
26. nov 2010

@domyyy ze keby poviem ze stem hanu strazit tak sa akoze konecne dotrepes 😀 😀 😀

domyyy
26. nov 2010

@majulcek Majka ja síce nemám moc času na stretávanie a som sama na seba za to nahnevaná 😠 ale ak treba pomôcť tak som hneď "po ruke" 😅 🙂

majulcek
26. nov 2010

@domyyy nestem pomoc 😅 ..stela som navstevu...a som vysoko urazena ze uz si ozaj vsade bola ale u mna este ne.. 😀 😀 😀 😀 😝

domyyy
26. nov 2010

@majulcek ja dojdem moja neboj nič 😀 😀 😀 ale prídem neohlásene nech máš väčšiu radosť 😀 😀 😀

majulcek
26. nov 2010

@domyyy no tak too budem mat ozaj radost...aspon uvidis tie bojove podmienky 😀 😀 😀 😝

domyyy
26. nov 2010

@majulcek raz budú lepšie 😵 chce to čas 🙂 🙂

majulcek
26. nov 2010

@domyyy domy poznas moju situaciu uz nejaky ten rocik takze vies ze ja som trpezlivaaa 😅

domyyy
27. nov 2010

@majulcek veru majul poznám 😉 trpezlivosť ruže prináša 😉 😵

domyyy
27. nov 2010

kočky pridala som fotky sesterničky ak chcete pozrite 😉 🙂

majulcek
27. nov 2010

@domyyy uz sme videliiiii...a pasuje vam to 😵

zuzana76
27. nov 2010

@domyyy dominika, zlata je mala a veru teda normalne ti to sekne s takym malym babom, ale mas este cas

domyyy
27. nov 2010

@majulcek ďakujeme 😵 len škoda, že sme nemali po ruke lepší foťák/mobil...aspoň budem nabudúce myslieť na také veci skôr 🙂

@zuzana76 Zuzka ďakujem 🙂 🙂 hneď by som také malinké brala 🙂 mať tak o pár rôčkov viac a rozumu naviac neváhala by som 😉 🙂

reisi
29. nov 2010

dievcata, prepacte, ze vam sem idem mimo temu, prosim viete mi poradit dobreho zubara v NR? Hlavne, aby mal ludsky pristup, bol odbornik , mal vybavenu ambulanciu a osetroval i deti. Dost toho chcem 😝 dakujem