Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
@jajka968 kontrola musí byť, čo ak by ste jedli niečo čo oni nepoznajú 😀 moja a nebul, ja mám zase krízu že chcem byť na opustenom ostrove totááááááááálne sama s knižkou a opaľovacím krémom 😝
@domyyy človeče že ty už nerobíš na materstve 😉 ja som do doby kým som neporodila odmietala vziať bábo do rúk, lebo som sa bála že mi spadne 😀
@dupinka tak mi napíš kde sedí, nech sa tam objednám aj ja s malým, lebo ešte nemáme vybraného zubára pre krpca 😉
@blazka24
napíš do snívajte s nami, inak asi bez šance. Najvacsi problem je asi byt sama. A inak ako sa darí? Luki zacal vcera kaslat, ale zatial bez horucky. Pre istotu som mu sirup dala. vecer ani nechcel ist spat, stal v okne a obdivoval sneh ako pada. A inak ani ja som cudzie deti nechcela pestovat, som sa bala.
ahojte babule...
@beruska113 bola som dnes na lapasi cely den ale ja som total zabudla na nejake knihy...a srosta som ved som mohla k tebe naskok...co uz 😝
inak spominate zubarku,my sme 21dec prvykrat objednani,Hanci bude mat premieru tak dufam ze bude oki.. 😵
dupinka, dakujem!
Ahojte mamičky
Tak v sobotu 4.12 od 10 do 15 VáS pozývam na náš 🙂 🙂 Vianočný 🙂 🙂 BaBy 🙂 🙂 Bazar 🙂 🙂
ani som neratala ze tolko ludi prejavilo zaujem az nakoniec aj miesta bude malo mame siroky sortiment tovaru hračiek nie len detských veci ale aj tehotenske veci a oblecenie ako take tak ak chcete nakupit veciciky pre detičky za super ceny a nieco pekne pod vianočný stromcek tak sa pride pozriet do RISNOVIEC je to medzi NR a HC
Budeme varit aj ničo na zahriatie Vianočný Punč
tešíme sa na VáS
klba
Ahojte mamičky
Tak v sobotu 4.12 od 10 do 15 VáS pozývam na náš Vianočný BaBy Bazar
ani som neratala ze tolko ludi prejavilo zaujem az nakoniec aj miesta bude malo mame siroky sortiment tovaru hračiek nie len detských veci ale aj tehotenske veci a oblecenie ako take tak ak chcete nakupit veciciky pre detičky za super ceny a nieco pekne pod vianočný stromcek tak sa pride pozriet do RISNOVIEC je to medzi NR a HC
Budeme varit aj ničo na zahriatie Vianočný Punč
tešíme sa na VáS
JAj baby, asi nestihneme Mikuláša. Malý od nedele kasle, zajtra asi pojdeme k doktorke, sirup asi nezabera. Uvidime co povie. A kde ste kto?
@beruska113 my sme tiez chori 😝
čafte babuľky,
som si v robotke sama, moja kolegynka premilená má dovču aj zajtra, jupííííííííííííííííííí, jak mi je tu bez tej starej fúrie dobrééééééé 😉. čo by sme mali výplaty robiť ona sa tára kade tade 🙄 , to je morálka.
ináč doma toho veľa nestíham, tak aspoň teraz som kuk čo máte nové, vidím, že choroby zas úradujú 😒 , našťastie u nás všetko zdravé.
v nedeľu sa chystáme na mikuláša pred dab a možno pred tým skočíme ešte do mlynov, tam tuším o 15-tej začína 🙂
@jajka968 ahoj zlatko moje, 😵 no dlho sme nekecali a vidim ze ty mas same nove spravy. 🙂
ja sa tiez chystam v nedelu na Mikulasa niekam vyrazit, na pesiu ma moc nelaka, min. rok mi tie davy ludi stacili, clovek z toho vela nema, ani vela nevidi, 😝 tak rozmyslam nad inou alternativou, nieco som citala ze ma byt Mikulas na agre, vraj vozi deticky na vlaciku, tak nad tym silno hutam. 😉
inak dnes som volala na vysledky krvi, vsetko je zatial v poriadku, tak sa tesakujem, 😵 babo je zdrave. 🙂
a 22.12 idem na sono, pokukaju mimi, ci ma vsetko na svojom mieste a snad sa uz dozviem co cakame. 😉
a co je zo sasul,@ sasulec kde si, ani neviem co je nove, som tu dlho nebola. 😅
@domyyy takže si opatrovateľka ako vyšitá z knižky 😉 máš môj obdiv, v tvojich rokoch som veru nevedela o deťoch nič len že plačú, jedia a kakajú 😝
@beruska113 ako sa nám darí? no vcelku to ide, soplíme ale bez horúčky tak som zaviedla režim a ide sa von, dnes sme boli pol hodinu a malý mi cestou domov zaspával na rukách 😀 takže toto bude náš každodenný rituál odteraz, ak bude spať viac ako hodinu a pol tak si môžem gratuľovať 😝
a lukinko ako? už bez kašľa? takže kašlete ďalej? to ma mrzí, že nebudete na mikuláša, ja pôjdem síce neviem či to vydrží ale snád hej 🙂
@jajka968 moja tebe by teda neviem kto vyhovel 😀 blbá stará mátoha si zebrala dovču a ty sa hneváš že treba výplaty robiť 🙂 kašli na ňu, nejak spravíš 😝
@klba ahojček, sasul má pokazený net ale dokedy to netuším 😕
@majulcek takže na mikuláša moja nedojdete? taaaaaaaaaak som sa tešila fňuk, tak skoré uzdravenie Hanke prajem 😉
@klba
len tak dalej, nech je vsetko OK.
@blazka24
dnes sme boli u doktorky, od nedele kaslal. Uz aj píska, soplí, ale horucky nema. Ze to je take ochorenie, dlho sa to lieci a piskaju pri tom pri dychani. V utorok ideme na kontrolu. Mame dva sirupy a aj ATB. Mne sa nezdá že by býval často chorý, tuším za 16mesiacov bol 4krát sa mi zdá a nemáme chodiř na plávanie, ani hrávat sa s detmi v uzavretých priesotorch... Ale váne sa mi nezdá, že by bol nejaké chorlavé dieta. Kolkokrát bol aj so sestrinými detmi chorými a nic nechytil. Od pondelku som s ním doma, Peto stále v robote, aj navyše služby mal. Malý umrnčaný, včera som to už vzdala, zavrela sa do izby a nechala ho Petovi. Mikuláš ma stve, ale co uz. Tu sa dá objednat aj domov, ale uz je asi neskoro.
@beruska113 tak skoré uzdravenie moja, neboj choroba pominie, my soplíme tiež, ale von chodíme ked nemá horúčku, no a ten mikuláš ma mrzí čo už.........neboj tiež som sama celé dni lebo robo nonstop v robote a ked doma tak strácam nervy, dnes mi rupli tak som to vzdala a poslala ich von, malý bol vonku asi pol hodku a zaspal robovi na rukách čo nevládal 😀
dnes aj včera len plač a plač, dala som nurofen lebo hryzie jak malý havino všetko a nervičky má riadne, normálne odmieta poslúchať ani sto krát za sebou nono neplatí tak už ziapem až hlasivky strácam 😝
baby, idete zajtra na Mikuláša? Ako to tam vyzerá, nie je až príliš veľa ľudí?
My chceme ísť zajtra, ak nebude až príliš mrazivo.Ale auto neberiem určite, pôjdeme busom. Len premýšľam, či brať kočík, alebo to risknem na rukách..

@reisi my chodíme k MUDr. Sádeckej, poliklinika Klokočina. Ošetruje aj synčeka (1,5r.), teraz ideme na preventívku 2x.
Veľmi príjemný ľudský prístup, a to ja zubárov moc nemusím. Pri nej nemám obavy zo zákroku..