Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
@beruska113 a teraz kde byvate? my zatial niesme sami... a skor jak zacnem robit ani nebudeme 😝
ahoj, neviete niekto či je zajtra otvorený úrad prácev NR?
@cukruska1920 v Malom Lapáši
@beruska113 no tak výsledky máme v poriadku, tak že tie zubále to asi budú keďže iné príznaky choroby nemá... odlahlo mi 😅 budeme to museť pretrpieť, nič iné nám neostáva... ale že keby mala teplotku aj cez víkend tak v pondelok máme znova dojsť, že jej opäť zoberú krv a aj moč... od rána je bez teploty ale je umrnčaná, uslintaná a čo chytí do ruky zúrivo kúše a hned zahadzuje, zle papká, len by čaj chlípala 😒 teraz už dve hodinky spinká, ja som si tiež lahla, hodinku som si zdriemla, už som nevlááádala 😝 a my máme doma presne takého istého čierneho pasažiera v posteli - síce to už nebýva každú noc, ale tiež sa lúbi v noci priplichtiť, emka spinká našťastie v svojej postielke, málokedy sa stane že sa pýta k nám, ak hej a je už "obsadené" tak ideme spolu do alexíkovej postele, tam by sme sa už nezmestili, a on má dosť velkú 😅
@luciaa86 lpozerám že budete mať bábenko 🙂 ako sa cítiš? všetko prebieha tak ako má? 😅 😉 dúfam že dnešná poradna dopadla výborne 🙂 boooožinku ako to rýchlo letí, takto pred rokom som sa aj ja pomaličky gulatila a už mám doma skoro polročnú slečinku 😵 😉
alex akurát pozerá "ten chlapec je postrach" a práve tam grcali na kolotoči a normálne začalo napínať aj jeho 😝 😀 😀
@beruska113 aj ja som chodila na chrenovu pred 5 rokmi ale bolo to daleko 😀 tak som to vzdala a zacala chodit blizsie 🙂 no poradna nedopadla moc dobre sa mi krcok skracuje a tak 😖 ''parada'' ze mam doma lezat a nenamahat sa a ze ci mi ma kto pomoct doma 😀 jaj no schuti som sa unho zasmiala....a povedal ze o 2 tyzdne mam prist na sono...a napisal mi do knizky datum 26.1. bud bol nejaky oblbnuty alebo uz sibe mne 😅
aj ja som chodila na chrenovu pred 5 rokmi ale bolo to daleko 😀 tak som to vzdala a zacala chodit blizsie 🙂 no poradna nedopadla moc dobre sa mi krcok skracuje a tak 😖 ''parada'' ze mam doma lezat a nenamahat sa a ze ci mi ma kto pomoct doma 😀 jaj no schuti som sa unho zasmiala....a povedal ze o 2 tyzdne mam prist na sono...a napisal mi do knizky datum 26.1. bud bol nejaky oblbnuty alebo uz sibe mne 😅
hups nejako mi to tu zblblo
@beruska113 hej? mne byvaju krstni vo velkom lapasi
caute holky,stare,nove secky 😀
@luciaa86 koho mas krstnych na lapasi,lebo my sme tu viacere take polapasovane tak trosku aj pozname tu dzedzinu 😀 😀 😀
@any23 ja som tak videla grcat jedneho chlapa a mala som dost,fuj ..jaki sme fajnovi 😀 😝
@beruska113 cica jak silvestrujete?
@luciaa86 juuuj no ale neboj,zvladnete to 😉 mne sa tiez pri oboch skracoval,brucho tvrdlo,priserne tlaky odspodu,pri prvom som si aj v nem.polezala,strasili ma predc.porodom a nakoniec som tyzden prenasala😝pri druhej to iste akurat som v nem.nebola chvalabohu,ta sa narodila presne na termin😵tiez som odvsadial pocuvala ze mam lezat a oddychovat no ale ha ha ha pri zivom poklade nehrozilo ani nahodou😝drzim palceky🙂
@majulcek nooo fajnovy je no ale mne by tiez nebolo vsetko jedno keby musim po nom upratovat😝a jemu aj posrata plenka vadi,ked emu rozbalim a je nahodou pototo a on nakukne tak uz ho natahuje😀
@cukruska1920 ja som pristahovana, ja tu ludi moc nepoznam. len z okolia co byvaju alebo maju male deti.
majul bude skor poznat.
@any23 no tak aspon ze tak, že nic vazne. aj ked teda ked su to zubky, tak to asi este potrva. tak drzim palce, nech su rychlo von.
@luciaa86 aj ja som bola od 21tt v nemocnici, teiz sa mi skracoval krcok na 1,5cm a spic prsta otvorena. a podla mna oni sami nevedia, kde je sever, lebo pred porodom, samozrejme som prenasala, uz pomaly tvrdili, ze je v poriadku. takze zbytocne sa nenechaj vystresovat, ale aj tak radsej oddchuj. Kým nemas druhe mimco ako any pisala, tak sa da. aj ja som zvedava, co ma caka.
@majulcek nijak, doma. ja aj tak nevydrzim do polnoci a mne Novy rok ako sviatok nic nehovori. Ale na ples sa chystam, ak budem fit.
@beruska113 my by sme chceli tiez stavat ale pozemky su strasne drahe
ahojte kočky 😵 ja som prišla s dobrou náladou 😀 práve som kapustnicu dojedla 😵 😅 bola som v obchode a idem ešte hava venčiť 😉
@any23 ahoj moja, zase je Alexík chorý? 😕 toto už neni možné 😒 😖 veď sa to ťahá pomaly dva mesiace, viem, pretože so mnou je to rovnako 😒 ja už len čakám kedy prejdu sviatky a letím sa objednať na alergologické.... to hrdlo je stále horšie, nemôžem v noci spávať kvôli tomu, a najhoršie je, že nič nezaberá 😝 a dobre, že Emka je ok, dúfam, že teplotky rýchlo prejdú 😵 pošli drobcom cmuk 😵 😉
@beruska113 Ďakujeeem 🙂 aaa psík? 😅 čivava to je 😉 je to riadny nezbedník, nevidela som hyperaktívnejšie šteňa ako je on 😝 😀
@majulcek čauko cica 😀 😀 som videla fotku zo štefánskej 😀 nejako sa Ti disko zapáčili 😀 😅 😉
@cukruska1920
@luciaa86 vitajte 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 som rada, že prišli nové členky 😉 🙂
@domyyy a nic nepytajte 😀
@cukruska1920 😀 😀 😀 veru ako majulcek vraví 😀 😀 inak tvoj drobček je krásny 😵 😉
@domyyy dakujem... stalo to zato ze som si predtym uzila tolko trapenia...oplatilo sa cakat
@beruska113 kam ide na ples?
@zuzanakarolinka ale len na obecny. chodili sme na futbalisticky k nam, ale teraz ideme na obecny ak znami zozenu listky. mne sa nechce ani tam, to uz budem riadne bruchata. ale aj maleho ked som cakala som bola. tak hadam vydrzim
dievčatká prajem krásny a hlavne skvelý Nový rok 2011, nech sú detičky zdravé a mamičky šťastné 😉
Všetkým, ktorí si myslia, že som im ublížila – prepáčte 🙂
všetkým, ktorí si myslia, že im prekážam – vydržte 🙂
všetkým, o ktorých si myslím, že som im pomohla – nemáte za čo 🙂
všetkým, ktorých mám rada – stálo to za to!
a nech je rok 2011 lepší ako ten predošlý !!!
Všetko dobré v Novom roku !!!!
Ahojte baby 🙂 tak stastny novy rok Vam prajem vsetkym vela zdravia stastia a lasky 🙂 ako ste oslavovali??? my dost zle lebo maly vcera dostal nejaku virozu alebo co stale ho prehanalo a bolo to take cierne hlienovite a bol uz uplne dehydrovany chudacik malicky tak musel ist do nemocnice na infekcne a zistili mu rotavirus a este nejaky ale to som si uz nezapamatala ☹ tak sme novy rok stravili sami bolo to cudne a smutne zaroven .... a ja som snim samozrejme ostat v nemocnici nemohla kezde som tehotna tak tam snim ostala bio babka 😉 cize maleho biologickeho otca mama kedze on sa nanho vykaslal 😒
@beruska113 aj podla mna to bude v pohode...zle sa necitim obcas boli v podbrusku a v krizoch ale da sa to zvladnut a myslim ze to neni az take hrozne ako povedal DR 🙂
@luciaa86 jaj, tie rotavirusy ma mrzia. my sme ockovyni, tak snad to maleho obide. a teda aspon že je bio babka taká, že sa postera, ked treba.
No nazdar baby 😵
Vsetko dobre do noveho roka Vam prajem,nech je tento rok lepsi ako bol predosly.. 😵 hlavne aby tehulky dobre s babatkami pochodili 😉
@domyyy cica vies co ani nie,len to mas tak ze ked pride zopar priatelov domov na par dni,chceme sa spolu zabavat,travit cas a takto nejak to vypalilo... 😵
@beruska113 obecny ako na velky lapas myslis ci kam?
@luciaa86 no uz nas tu zopar bolo co sme s detickami travili pobyt na ifnekcnom..drzim palceky nech mas drobceka cim skor doma 😵
@bodka13 paradny vins,celkom ma pobavil 😀
inak my sme akoze silvestrovali u nasich na lapasi,ale asi tak ze ked bol ohnostroj uz som lehnila a nechcelo sa mi z postele vstavat 😀
ahojte baby 🙂
aj ja vám všetkým dodatočne do Nového roku prajem len to najlepšie, nech je ešte lepší ako tie predošlé, nech sa nám to tu pekne rozrastá, maminkám nech detičky len radosť robia a tehulkám nech sa splní ten najkrajší sen - zdravé, krásne a spokojné bábenká v náručí 😵 🙂 😉
my sme silvestrovali doma, bola u nás sestra s frajerom, bola sranda, do 4tej sme strašili 😝 Emka sa ani nezobudila na ohňostroj, ale o 6tej už bola hore a kto sa o ňu postaral? no nikto sa do toho nehrnul tak to ostalo na mne 😝 ôsmej si ešte pospala hodinku tak som zdriemla aj ja, ale bola som jak máčala celý deň, ledva som čakala na jej obedný spánok nech môžem aspon na chvílu zavrieť oká a večer bol pre mňa výkúpením 😝 ale nesťažujem sa, prežila som 😝
@domyyy no veru zase je soplavý a ukašlaný 😠 ma poráža z toho, nie anie aby sme boli všetci konečne zdravý 😒 ☹ Emka už dva dni nemala teplotku ale je strašne mrzutá, keď aj má dobrú náladu, tak len chvílu, len by všetko kúsala a kúsala a slintá ako bernardín 😝 už aj horné dasienka jej napuchly tak vyzerá to že jej idú štyri zubčeky naraz 😒 len ktovie kedy sa jej prerežú 😒 teba to ešte stále neprešlo, no strašnééé a vtedy na tom krčnom ti čo zistili?
@luciaa86 juj no to mi je lúto že máš drobca v nemocnici 😒 tak nech sa ti rýchlo vráti domkov, ti verím že je ti smutno a čudne sa cítiš, ešteže babka bola ochotná a mohla s ním zostať v nemocke, ja som s našom Emkou tiež ležala na infekčnom, sú to už skoro dva mesiace, to mala štyri mesiačiky a boli sme tam týždeň, mala hnačky, teploty a krče v brušku, nechcela piť mliečko ani čaj a tiež bola dehydrovaná, tri dni bola na infúzkach, rozpapávala sa len velmi velmi ťažko, ešte teraz to nie je ani zdaleka taká aké by malo byť... a pridal sa nám k tomu ešte zápal plúc, no hrozný týždeň sme tam prežili 😔 ešteže tam má niekoho blízkeho, tie detičky čo tam boli samučké to hrozne zle znášali, bolo mi ich tak lúto 😔
@bodka13 jéj aké zlaté, ďakujeme
aj ja prajem všetkým zo všetkého to najlepšie, z krásneho to najkrajšie, tehulkám zdravé deti, detičkám veľa radosti a zdravia a tým, čo sa chcú rozrásť, veľa úspechov, aby to vyšlo 😉
ahojte
dodatocne všetko dobré do nového roku 😀

@luciaa86 držím palce. ja idem v pondelok na chrenovu chodim. ale ja by som niekedy menila byvanie. ale asi iba na chvilu