Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
@zajo79 a do MC nechceš ist?
@beruska113 co MC?
jaj, uz som nasla..medicinske centrum. boli ste tam na sono? co sa plati? venuju sa vam? take z rychlika nemusim. 🙄
sa nato vykaslem asi... uz nech to je co chce.. aj styria chlapci naraz 😀
placentu mam na prednej stene, to sa bude krpec schovavat
tak ja kebyze cakam niekedy tretie, tak asi by som nechcela vediet co to je, nech mame vzruso 😀
@zuzana76 zuzi ty by si to vydržala? 😝 no ja by som asi umrela od zvedavosti, však by som spávať nemohla 😝 😀
alex mal v noci teplotu, trochu pokašliava, asi ma porazí 😒 aj mňa trochu škriabe v hrdle, na raňajky sme si dali ovocný tanier a nalievame sa čajom, snáď nás to len tak zľahka lízne a hlavne nech emka to nedostane 😔
@beruska113 my sme slúbili alexíkovi psíka, ale až keď bude mať aspoň 10rokov, aby sa vedel starať oňho 😅 mala si ho vidieť keď sme boli pozrieť hentých sestriných a potom keď mali ešte malých yorkshirov, taaak sa z nich vytešoval a samozrejme chcel jedného domov 😝 takého yorkiho by som ešte brala 🙂
@any23 hi, to áno, už aby to bolo, už mi je dlho 😀
@any23 neviem ci by som vydrzala, ale tak mne je to vo vseobecnosti jedno co to je, ved dieta je dieta, ci dievca, ci chlapec, nasu lasku potrebuju rovnako, zvedava by som asi bola, ale asi by bol zvedavsi moj muz, lebo on zasadne nechce vymyslat meno, kym nevie pohlavie napr. ze on si musi to dieta nejako predstavovat, a az potom sa vie zamerat na vyber mena 😀
inak ma tesi, ze tolko vela rodicov uz dnes rozmysla tak, ze ma aj viac deti, teda nielen 2, ale ze ludia , teda tu na Mk uz poznam dost rodin, co maju aj 3 deticky, strasne fandim velkym rodinam, samozrejme nemyslim tym teraz bezhlave plodenie deti za ucelom nejakej zarobkovej cinnosti, ale rodiny, ktore naozaj chcu mat aj 3-4-5 deti a vzorne sa o ne starat .
@zajo79 ja že poznáš Medicínske centrum. Ja som tam nebola, tak neviem, ale viem, že sa tam chodí. Ale ako Zuzka písala, ak sa bábo neukáže, možeš prist zdarma znovu. To v Hlohovci nie je. A podla mna v hlohovci odhalí, čo to bude, aj ked je placenta vpredu.
@any23 pes knučal, ale nie celú noc, nešli sme prinho, že si skor zvykne. ale knuci aj cez den, ked je sam. malý sa dnes s nim už hral, aj suseda mala už bola, tak uvidíme. Už začína aj na meno regovat. A ked boli susedia u nás, aj tak behal len za malým.
@zuzana76 my chceme teda dve, ale keby sa aj podari, tak nevadi. mne sa pačia velke rodiny. ale je inak sranda, ako na nás ludia bud pozeraju, alebo sa hned pýtaju, či sa nám len podarilo tak skoro druhe. akoby človek nemohol mat tak po sebe deti.
@beruska113 ja neviem, mne sa 2 roky nezda az tak po sebe - kedysi som mala vela kamosiek co mali surodencov mladsich o 2 roky, alebo starsich o 2 roky a bralo sa to normalne, ja si myslim, ze teraz uz aj ked sa das na druhe dieta, tak vacsina ludi si mysli, ze naco, co si vsimam, tak vela rodin si teraz dovoli vacsinou jedno dieta, ved to je podla mna dobry rozdiel ako mas ty a aj 3 roky ako mam ja, ja som chcela mat rozdiel 3 roky a aj sa to az na par dni podarilo. Aj nasi vratane svokrovcov,ze naco chceme druhe, ze ved jedno staci aj na radost aj na starost a teraz by ho nedali za nic a Samko je ich milacik. To kebyze poviem, ze by som brala aj tretie, tak by asi nechapavo krutili hlavami. Moja mama nas mala troch, tak jej verim, ze s 3 detmi to nie je vsetko take lahke a ruzove, pokym ich clovek vychova a "vyletia z hniezda" . Ale zase aj sme boli nauceni pomahat si, drzat spolu ako rodina.
@zuzana76 veď mne to bolo tiež jedno čo to bude, z chlapčeka by sme sa vytešovali úplne rovnako 😵 😉 len by som bola zvedavá na pohlavie - nedalo by mi to, chcela by som vedieť na čo sa pripraviť - či kupovať modrú alebo ružovú výbavičku 😉 v živote by som nevypustila z úst také niečo ako chlapca/dievča nechcem /poznám aj také/ 😝 a napísala si to úplne trefne - na nás tiež pozerali ako na mimozemšťanov ked sme spomenuli že by sme chceli druhé bábo - čé sme sa my napočúvali poznámok typu - a načo, však alex je už velký, samostatný, zase chcete zažívať všetko nanovo 😒 akoby dieťa prinášalo len starosti, pre nás je to hlavne o radosti 😵 našťastie nikto z mojej strany takto nerozmýšlal, tam sa všetci od začiatku velmi tešili na vnúčatko či synovčeka alebo neterku, a tých druhých komentovať nebudem, teraz sa z nej vytešujú všetci rovnako, ale aj tak im to ja nikdy nezabudnem ako sa k tonu stavali, vyčítať to nikomu nebudem, ale majú to u mňa 😝 ja mám tri sestry tak viem čo je to vyrastať vo veľkej rodine a vžýdy som chcela aspoň dve detičky, so sa mi aj splnilo 😵
@beruska113 no teeda, nakoniec s lukym aj kaaamoši budú 😅 😝
@beruska113 berus, zachvilu uz bude kopcovat, mna druhy uz v 15 tt zacal, take slabe bublinky
@zuzana76 mne sa niekedy zdá napr aj včera v noci ked som na chrbte ležala, že som niečo zacítila, ale podla mna to črevá, neviem. Tak pri malom som si kopania užila až až, tak uvidíme, nakolko bude toto mimčo akčné
a deti som mala obe akčné už v brušku a veru im to zostalo 😎
@beruska113 žeby ste im ju posunuly ked ju tak obdivuje 😝 😉
@any23 no veru to by mi uplne vyhovovalo. Malý by sa tam chodil so psom hrvat a hotovo.
Inak baby, musím sa pochválit. Dva dni spal malý cez obed 3h a zaspáva už aj cez obed sám v našej posteli a do 5min spí. A to doteraz len v kočíku. Asi mu už v nom bolo tesno.
@beruska113 no super, kočík treba prenechať bábatenku, Luky je už velký chlapček keď zaspinkáva sám 😅 nech mu to aj ostane 😉
@beruska113 kludne to moze byt, ze to je uz ono , aj mna to mzono uz v tom 14 tt ,ale tiez som si nebola ista, ale v 15 tt som si uz bola ista
@any23 ani ja to nemam rada a ked nahodou sa tak raz rozhodneme, tak to tiez nebudem nikomu vesat na nos
@beruska113 tak tfuj tfuj, nech mu to zostane

@beruska113 tak to mozem uz pockat do hc... radost. 😀