icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

any23
27. jan 2011

tie krížiky tam dopísala ona, ani som si nevšimla 😝

blazka24
27. jan 2011

@any23 čo sa týka toho obliekania a potreby, richard sa pravidelne dokaličil keď sme mali ísť von alebo keď som bola s ním vonku, takže v každom nákupnom centre som hľadala prebaľovací pult a včera mi muž hovorí, že malý oblečený a už vychystaný a zohol sa mu dať čiapku na hlavu a cíti smrad a malý sa škerí jak kura na pekáči? že skoro ho rozdrapil vejpúl 😀
a k maličkej - čítala som že dievčatá sú pohodlnejšie takže žiaden stres, môj syn taktiež odmietal loziť, on skôr presne ako ty píšeš rovno do sedu, ešte sme sa smiali že ani loziť poriadne nebude ale hneď začne chodiť 😀

blazka24
27. jan 2011

@any23 tak vidíš aké máš nadané dieťa? načo by lozila, také inteligentné osoby majú na to lidi aby ich vozili 😀

natalianr
27. jan 2011

@beruska113 no musi byt zlaty 🙂 ale neboj, urcite si na surodenca rychlo zvykne...ja planujem tiez taky ten mensi vekovy rozdiel, tak sa uvidi co a ako :D a ten zubok to sa mu teda podarilo ☹
@any23 ano, len sa plazi a potom sa rovno stavia, nazorne mu to stvornozkovanie ukazujem 😎 a nic 🙂ozaj a Emku este kojis ci uz papate zeleninku?
@blazka24 hehe, to poviem drahemu ked pride domov..... 😝

blazka24
27. jan 2011

@natalianr ak si myslíš že to zaberie 😉 môj starý skonštatoval že on sa narobil keď malý vznikol 😝 sviňa jedna mrchavá, masíroval kým sme neboli zobratí a potom ani bohovy, vraj mi zaplatí maséra no nešlahnem ho vechťom? 😠

any23
27. jan 2011

@blazka24 😀 😀 😀 by ma rozdrapilo od jedu tiež 😝 no ale čo už - keď ide dnu, musí aj von 😝 ema bola tiež donedávna rovnaká - tiež jej bolo jedno či sme doma, či vonku, najhoršie bolo keď sme sedeli v aute v zápche a tam smraaad jak v carihrade 😀 najnovšie kadí večer po kúpkaní - keď je čistučká a voňavučká 😝
@natalianr nie my sa nekojíme, pijeme špeciálne - bezlaktozové mliečko, laktoza jej robí šarapatu v brušku, ale zeleninku už tiež papkáme, aj mäsko a veeelmi jej chutí 😵 normálne si pri papkaní mlaská a vydáva také niečo ako "haaaaaaaaaammm" 😵 aj ovocie sme už skúšali, to jej moc neberie, spapá len ak jej doňho rozdrvím sušienku 😉
@blazka24 no u nás taky tak - tiež radšej povie nech idem na masáž 😝

any23
27. jan 2011

no, už sa aj zobudila, už ju počujem ako kope do tyčiek na postielke 😝 aj toto sa nám troška zlepšilo - donedávna v postielke cez deň ani za svet, jedine v kočíku, včil zaspí aj tam keď je moc unavená 😝

blazka24
27. jan 2011

@any23 no v aute ani nespomínaj, my na ceste na liptov a na diaľnici smrad jak hovado, muž na mňa ziape že fuj to sa nedá dýchať a ja že ty si ale múdry, ty sedíš v predu za volantom ale ja vedľa toho smraďocha 😀 richardovi nerobilo problém sa pokadiť počas spania 😒
tí chlapi sú ale leniví pomasírovať tie svoje polovičky, ja bych taaaaaaaaak potrebovala masááááááááááááž a ništ 🙄
už ste hore? človeče to ste veľa nenaspali 😝

any23
27. jan 2011

@blazka24 to ona vždy doobeda tak - maximálne hodinku pospí cez obed si to vynahradí - to aj tri hodky zvykne 😝 a navečer okolo piatej ešte hodinku potiahne, občas aj dve 🙂

blazka24
27. jan 2011

@any23 človeče toto by som chcela aj ja, richard ten doma ani keby čo, ja som behala po klokočine jak zblúdený meteorit lebo drichmal len vonku v kočíku, doma tak maxi pol hoďku 😠

any23
27. jan 2011

@blazka24 ale aj ona väčšinou len v tom kočíku cez deň hajá - to v postielke keď zaspí tak oslavujem 😝 buď ideme von alebo ju dám na balkon - ona našťastie nevyžaduje aby sa s ňou chodilo, stačí keď je na vzduchu 😅 ale sem-tam sa zobudí aj po polhodine a to ju trochu povozím a znova sa hajá 🙂

blazka24
27. jan 2011

@any23 toto je ten môj problém že sme nemali balkon, takže ja som jak uderená behala s malým po vonku a brázdila ulice klokočiny 😀 pred vchodom som ho nechcela nechať, veď uznaj 😝

miroslava44
27. jan 2011

@any23 no už niečo mám aj poukladané, ale ešte musím poprať nejaké vecičky, asi to pomaly aj začnem robiť, aj keď ešte 2 a pol mesiaca pred sebou. Nemám ja žiadne výrazné problémy....Mne len končila v decembri zmluva a tak to mám teraz celé komplikovanejšie 😒 Po materskej sa teda nemám ani ja kde vrátiť, ale vôbec neľutujem...
@beruska113 no ja som našťastie len raz padla na bok, ale to máš lepšie v lete, aj s tým obliekaním, ja už neviem akú bundu si zachvíľu na seba dám, len ťahám zaradom zo šatníka a skúšam, že ktorá mi je dobrá, tak už by ani nemusela byť veľká zima 😀

blazka24
27. jan 2011

@miroslava44 s tým oblečením v tehu v zime je to o držku 😀 zabalená jak cibuľa 😝 tak veľa zdravíčka a s prácou sa teraz netráp, po materskej budeš riešiť a uvidíš že bude lepšia 😉

beruska113
27. jan 2011

😀 😀 😀 dobrá téma s tým kadením drobcov. My naštastie celkom OK, síce do roka kakával aj 5krát, teraz tak 2-3, ale v)čšinou pekne doma, niekde sa uzemni- za kvetinac, za stolicku, alebo do kuta za dvere. A ked sme u nasich, tak za stolickou, ked sa tam dobija, už vieme, že sa ide na to. Ale ked ho vyrušime a dáme na WCko alebe serbel, dovidenia, nič nebude, zadrží.
A inak ja mám takých dobrých susedov. Včera sa tam hral malý dve hodiny, dnes pre¨ho prišli o 16 a že nech pride muž prenho ked pride z roboty, teda cca 18:30. Ale predpokladám, že už nebude hovorit iba, že sa volá Miro, ale aj ich priezvisko. Takže po chorobe mám dve deti zase ja- Lukiho alias Mira a Meli. 🙂

natalianr
27. jan 2011

@blazka24 :D :D :D :D šlahnem vechťom asi aj ja, som bez masaze 😠

majulcek
27. jan 2011

aj ja chcem masaaaaaaaaaaaaz

bystricanka
autor
29. jan 2011

ahojte 😵

dnes bude krááásna zima....vonku je -16stupnov a začína svietiť slniečko 😵 😵 To je nádhera...takéto to ľúbim 🙂

môj manžel je teraz na Donovaloch. Lyžuje tam od štvrtka, tak tam musí byť super. Aj ked si myslím, že tu v NR bolo chladnejšie než hore 🙂

no idem si vás trošku prečítať, lebo nie som v obraze 😉

any23
29. jan 2011

ahojte 🙂

idem si dať kávičku, od pol šiestej som hore, tá malá potvora sa rozhodla že ma bude ničiť 😝 večer zaspala už o pol ôsmej, prvýkrát bola hore o 11tej, potom o 1nej, o 3tej no a o pol 6tej už bola akože vyspatá - velice sa jašila v postielke, oči ako trnky, tak bolo po spánku 😔 o pol 9tej sa mi ju kooonečne podarilo uspať a už je zase hore - spala presne 40minút 😕 ale stihla som sa zatiaľ osprchovať a naraňajkovať, zatiaľ má dobrú náladu, dúfam že jej zostane 😅 včera bola umrnčaná, ach jaj tie nešťastné zuby 😒 hrozne zle znáša prerezávanie zúbkov, tlačí sa jej tretí a rovnaký scenár ako pri tých dvoch predošlých 😒 akurát že teraz nemá teplotu /klop klop klop/
@bystricanka no ja mám tiež rada také slnečné zimné dníky, no ale už by aj stačilo, nieee, ja už by som chcela jar 😵 už ma nebaví to obliekanie, malá pri tom jačí jak keby ju týram 😝

baby nechcem provokovať ale ja som sa včera tej masáže po sto rokoch dočkala 😝 síce to bola len taká 10minútová no ale potešila 😅 a vzpružila 😉

miroslava44
29. jan 2011

@blazka24 už sa ani netrápim s prácou, som rada, že sa tam nemusím vrátiť, verím, že si nájdem po rodičovskej niečo oveľa lepšie... 😀
baby, teda vy tu takto masážujete?aj ja by som chcela, no môjmu drahému to vydrží tak 1 minútu 😠 😀
@any23 pozerám, že to máš dosť krušné teraz 😵 , žiadna sranda...mojej sestry deti, tie tiež chodia spať o ôsmej večer a o 6-tej, 7-mej ráno už vyspaté...no katastrófa, ešte že s nimi nebývam, ale začínam si zvykať, lebo neviem čo bude pri mojom malom 😀 Hi, a tú masáž ti závidím 😉

beruska113
29. jan 2011

@any23 hádam sa tie zubky časom zlepšia. My prvé tiež bol umrnčaný trochu, ale potom sme ani nevedeli, že rastu. Luki bol dnes hore 6:15, potom zdriemol, ale o 7 už definitívne. A jar chcem aj ja.

@miroslava44 aj moj Luki spáva o 20 a ráno boli časy, ked bol aj o 5hore, potom medzi 6-7vstával, tearaz isstu dobu po 8, ale už zase medzi 7-8. Ale aj ked niekedy výnimočne ide spat okolo 9, aj tak vstáva rovnako, tak aspon večer je klud.

Baby mna picne, muž ide dnes pre stena bulteriera, fenku. Ja sa psov bojim a ešte taký bojovný a pri deti. Mení ho za hady, tak že ho možno predá ešte, ale pochybujem. To len hovorí akože, aby som bola kludná.

any23
29. jan 2011

@miroslava44 momentálne to s ňou veru nie je najlahšie, ale aj tak by som ju nevymenila za nič na svete 😵 nie je nervná stále, to má občas také "záchvaty" 😝 do troch mesiacoch sme ani nevedeli že ju máme, tak si to musí teraz vynahradiť 😝 a mne tiež nie je lúto roboty, však nejaká sa potom nájde 🙂
@beruska113 podľa mňa sa bulteriérov báť nemusíš, je to pes ako každý iný, aj moja sestra ich chová, teraz majú iba jednu fenku ale čo mali predtým, ani s jedným nemali nikdy žiaden problém že by boli útočné, podľa mňa je to všetko o výchove 😉 a kludnejšieho a flegmatickejšieho psa ako je Nely som ešte nevidela 🙂 len sa im treba od malička veeelmi venovať a vtlkať im všetko do tej ich hlavy bo sú tvrdohlavýýý 😝

takto sa škerím keď ma zrovna zúbky netrápia 🙂

miroslava44
29. jan 2011

@beruska113 to hovorím aj ja, že večer je aspoň pokoj, človek si oddýchne 😉
@any23 to je jasné, človek svoje malé najzlatšie nikdy za nič nevymení, no uvidíme aký bude ten môj, dúfam, že nebude moc ponocovať🙂

beruska113
29. jan 2011

@any23 jejda, svetová je kočka. Problém je, že ja psov neznášam. Toto bol pokus, ak nič, tak ho skusi predat, alebo ho bude mat za domom vo voliere. Akože ho dal na 10min do domu a išiel mu muž do garaže pelech nachystat, pes malem oblizal tvar, maly nervy, potom pes začuchal v skrinke napolitánky, postavil sa na zadné a zašal škriabat na čiernu lakovanu skrinku, skoro som infarkt chytila. Bála som sa ho odsotit, tak som po nom kricala, on začal štakat, potom som mu hadzala pagač, omrvinky po celej obývačke, malý začal plakat, no horza. A teraz pes reve v garazi. Ale maly zaspal v pohode. No a ja som nanho take nervy chytila za tu skrinku, že ma brucho rozbolelo a zatial neprestalo.

any23
29. jan 2011

@beruska113 vdaka 😵 ojoj no to som nevedela ze psov nemas rada,ja ich zboznujem,ale zase macky neznasam tak ta viem pochopit 😝 hlavne klud,mysli na babenko,za tie nervy ti to nestoji 😉 mozno si nanu aj zvyknes,mozno nie vsak uvidis ako sa to vyvinie 🙂 no a si predstav ze sestra to mala v panelaku-tri stence plus ich mama,kym boli krpate tak sa to dalo,ale potom to vsetko hryzlo-postel v spalni maju dohryzenu,museli malovat steny,podlahy doskriabane od pazurov,vsak kika vie-chodila ich varovat😝stara v pohode-ze aj by si zvykla byt bytovym psom no ale ti krpani😝normalne to maju vo volierach na zahrade ale zobrali ju domov nech to maju pod kontrolou-ale povedala ze uz do bytu uz nikdy viac😝

any23
29. jan 2011

@miroslava44 onedlho uz zistis ci ta malinky necha vyspinkat 😵

beruska113
29. jan 2011

@any23 veru do bytu nikdy. keby sa mi dotknu sedačky, tak umrem. Moja mama bulteriera definovala, že jaj, viem ktorý je to, vyzerá jak prasa a pohlad má jak retardovaný. A vystihla.

zajo79
29. jan 2011

kocky, kde v nitre robia 3d sono? a teda.. aj s neakym obrazkom.. a dobre. brestansky v hc ma volne az o tri tyzdne...TO JA TOLKO NEVYDRZIIIIM

beruska113
29. jan 2011

@zajo79 čo ja viem, tak len v MC na Chrenovej

beruska113
29. jan 2011

@zajo79 a ja by som išla v 25tt. My sme boli asi tak asko si Ty a ešte to nebolo uplne take krasne vyvinute. A nevieš, do kolkeho tt robia? Už som zabudla