Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
@klba no tak ja by som brala, ale nakolko tehu saty rozpredavam, tak takto skoro sa na tretie enchystam, aj ked Clovek mieni a Pan Boh meni, ale muz sa ma pytal nieco v tom zmysle, ze ci este doplnime rodinnu zostavu o dievcatko 😕 , tak neviem, mzono ho to este chyti neskor, ja som si povedala,ze tak o 5 rokov by som este jedno babo brala.
@zuzana76 no len aby bola dievka, 😅 v teme maj sa dost babam pohlavie zmenilo, 😕 aj v okoli poznam pripady ze sa dr sekol, tak dufam ze to nebude nas pripad, 😝 uz mam takmer vsetko nakupene, ale v utorok idem na 3D tak snad to uz budem vediet na 100%. 🙂
a potom ked budete chciet babu tak skus toho Jonasa, za 20 € sa to oplati vyskusat, uz len kvoli tomu pohlaviu a ak by to nevyslo aspon snaha bola. 😉
Ahojte vsetky maminky z Nitry.....som bola odporucena ist sem a skusit najst niaku maminu na spolocne kocikovanie, mozno kavicku. Mam 3 mesacne babko a som v NR nova..dakujem
@cudo ahoj. A kde v NR bývaš, ja síce už teraz nie som priamo z NR, ale chodievam, len nech sa už oteplí a možme byt vonku dlhšie. A máš dievčatko, či chlapečeka?
@beruska113
ahoj, momentalne byvame dole na klokocke - kusok od polikliniky, ale mam auto, takze chodim kocikovat do parku k PKO, alebo na Zobor ci Kalvariu...v podstate vsade... chodime s manzelom aj do dedin v okoli NR ked ma cas. mam dcerusku terezku... a co mas ty?
@cudo jej, tam sme bývali na Alexyho. La mám Lukáša 18m a budema mat na začiatku augusta dúfam že Terezku 😅
ahojte 🙂 alexík je v škôlke, emka spinká na balkone a ja si vychutnávam to tichooo 😅 vypijem kávičku a pôjdem sa pustiť do obeda 😅
@cudo vitaj medzi nami 🙂 mňa by tiež zaujímalo odkiaľ presnejšie si, my bývame na chrenovej 😉
@beruska113 no ja tiež čakám na oteplenie jak kura na sopel 😝 😀 nedá sa byť dlho vonku, už nech je aspoň apríl a môžme sa túlať kade lahšie 😝 ako sa mávaš? bábatenko poslúcha? 😵
@klba gratulujem k bambulke 😵 😵 😵 keď už to to 3D sono potvrdilo, tak myslím že môžeš byť na tisíc percent istá že to bude dievčatko 😉 aj keď... priateľka môjho strýka mala termín týždeň predo mnou, čakali dievčatko, nakoniec sa narodil chlapček /v myjavskej pôrodnici, kde jej ešte tesne pred pôrodom robili sono a že no podme na tú babu, ešte sa doki divil aká je veliká, mala cez 4kg/ dva dni pred emkou, vieš si predstaviť ako som zneistela keď som sa to dopočula 😝 no ale jej robili sono iba dvakrát tak sa ani nedivím že sa netrafili 😝 a na 3D nebola ani náhodou 😅
@zuzana76 ja mám tiež takú predstavu - že o takých 5rôčkov uvidíme ako sa budeme na to cítiť mať ešte tretie, ale ja by som brala 😅 rada by som ešte jedného chlapčeka 😵 ale zase ani ďalšie dievčatko by nebolo odveci 😅
@any23 dnes je strašne vonku. som chcela ist peškom do potravím, lebo muži mi asi otehotnel so mnou, len sladké by jedol a to on nikdy nelubil. aj priberá, no neviem neviem. Bábo poslúcha, raz už kopalo, ale potom už nie. Ale už mi je dobre konečne. Síce ráno mávam problém s prebalením Lukiho, ale to je už v pohode. Emka čo zúbky?
@beruska113 no to ten môj tiež držal krok so mnou čo sa týka priberania 😝 😀 teraz máme také kludnejšie obdobie, ide jej štvrtý zúbok, už je kúsok vonku ale nerobí jej problémy /klop klop klop/ 😅 spodná dvojka sa jej tlačí, sranda tak iné deti majú dva dole a dva hore a ona bude mať štyri dole a hore nič 😝 ale aj tam má opuchnuté dasienka, ale to ešte vyzerá nadlho 😝 už sama sedká, minule jej maťo robil zle - štuchal do nej - chcel vedieť či udrží rovnováhu a ona udržala 😵 zakaždým ako do nej štuchol, vyrovnala sa naspäť, nespadla 😅 😵 ale je to potvora - furt ma cápe 😝 ako sa rehoce na tom 😅 som ju učila ťap ťap ťapušky a ona to pochopila po svojom 😝
@any23 ale moj muž nepriberáva nikdy. tak preto som v šoku. a koláč musím piect, si rozkázal. strašné, na staré kolená aby som sa piect učila. Podarená Emka a Teda muž takto testoval? Dobrý je. My sme mali dolné jednotky, horné dvojky, čistý upír. naštastie rýchlo dorástli aj jednotky
@beruska113 ja tiež nepečiem, to ma moc nebaví 😝 na trúbu sa už vyhovárať nemôžem, mám novú elektricku, ale nebaví ma to... sem-tam ešte tak bábovku alebo bublaninu ale také tie kysnuté - to nehrozí 😝 keď máme na také chuť, babka spraví /teda mama moja/ 😅 a emka dnes držala rekord v noci - večer o pol ôsmej mi vypila 150ml a potom sa zobudila až o pol druhej 😅 no ale potom po 2,5h tak nič moc 😝
@beruska113
ja tiez byvam na Alexyho.... v tom uplne prvom panelaku..... a dufam, ze Terezka Ti vyjde
@cudo sedem mesiacov má 😵 rastie neuveriteľne rýchlo 😕 😎 a ešte mám skoro šesťročného loptoša, ktorý od septembra bude chodiť do školy 🙂 ja som vyrastala na klokočine, odmalička som bývala v tom 12poschodáku čo je hned nad kauflandom 😅 ked mal alex skoro dva roky sme sa presťahovali na beethovenovu ulicu, tuna na chrenovej bývame necelý rok, v apríli sme sem prišli 🙂 ale hore na hôrke mi býva sestra, tak ked bude bývať trochu teplejšie tak sa tam budem pomerne často vyskytovať 😉
@cudo my sme bývali na č.10. Vy asi v tom hned na školou?
@any23 ja tiež len bábovku a hotovo. A asi si budem musiet aj menší plech kúpit, lebo že to mám na moj robit z 1,5dávky. Ale ked mm tento koláč nezje, tak zas tak lahko nepečiem.
@beruska113
ano my byvame v tom hned za skolou, sme sa pristahovali v oktobri, len 4 tyzdne predtym ako sa narodila mala... je to taky nas prechodny bytik, ale sme tu spokojni, hoci mame malo miesta 😵 ale aspom nemusim vela upratovat
kde byvas ty teraz?
@cudo 7km od NR. Malý Lapáš.
No baby, koláč upečený. Vysoký je akurát, večer namáčeme do čokolády a kokosu. Uvidíme, čo z toho bude nakoniec. možno žrádlo pre psa. Vždy mu odo mna tak chuti. 😀
@beruska113
Poznam maly aj velky lapas... rodina mojho muza je odital. na malom je vela novych domov, tak typujem ze si asi v jednom z nich...mam to tam rada. Dufam ze kolac bude dobry. ja som tiez dnes nakupovala ingredients na chessecake ..este som neskusala tento recept co mam tak uvidim ci sa podari...ale to az na nedelu chystam
@cudo hej v tých nových bývame. Už si tu zvykám, aj ked NR mi niekedy chýba. Ale tak máme 2 autá, tak to nie je hrozné. Koláš hotový, nemám nan vobec chut, tak neviem aký je.
ahojte baby, tiez ma dnes odporucili k vam 🙂mozme sa pridat? hladame si so syncekom nejaku kamosku na pokec, kavicku, detske ihriska.... mam synceka jakubka, 14 mesacneho. byvame na klokocine nastahovali sme sa pred dvomi mesiacmi na golianovu a zatial tu nepozname ziadnu mamicku.
@lenusiknr vitaj medzi nami. a za 1den 2 maminy z klokociny. Aj cudo tam býva. Takže šup šup, štatujte kočíky. Aj ked Tvoj Kubko sa už asi moc nevozí. Ako sa vám býva?
@beruska113 dakujem velmi pekne🙂akurat citam ze aj ona sem dnes napisala 🙂 byva sa nam dobre, konecne vo svojom a zda sa mi to byt aj fajn lokalita. dnes som prisla nato ze mam pod oknami MC klokancek tak sa z toho vytesujem, aspon sa mozme chodit hrat medzi deticky.
kubenko je najradsej ked moze behat ale ked sa chcem niekam dostat rychlejsim krokom tak sup do kocika a ide sa.. zatial nenamieta tak som rada🙂
@lenusiknr tak to je super. My sa už od roka nevozíme. tak úplne výnimočne, raz za mesiac. ja stále neviem, kde je tam to MC.

@zuzana76 no Zuzi len skoda ze ty mas chlapcenske veci a ja budem mat dufam dievca, 😉 ak sa to uz nezmeni, 😝 ale kopec veci sa da vyuzit aj pre dievca a aj tie tehu veci mas krasne, este si pamatam ked som ti ich obdivovala v albume ked si bola tehulka. 🙂