Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
@jajka968 ďakujeme a vy čo ako sa máte, teda už čítam že PN, tak skoré uzdravenie aj Vám 😉
@domyyy no teda, pekne prázdniny ta čakaju. tak daj v pondelok info a drž sa. nech to aspon nie je zlomene.
@zuzanakarolinka ani sa jej nečudujem, že 4hodiny po takej brutál noci.
@jajka968 no tak to obdivujem Tvojho muža. My sme viac menej všetko dali na vanilkovu a že časom sa ukáže kde sa aká hodí. Kuchynu by už bolo treba, maliar maloval jedlom a obývačku by bolo treba kvoli inej sedačke, ktorú sme nakoniec kúpili, ale muž vraj maluje o 7 rokov. Tak aj by som si vymalovala, izby som malovala ja, ale teraz s bruchom asi nie. Tak v lete možno otca nahovorím, aj ked viem, že muž sa pridá určite, ak to sám nespravi. Ale na fialovu by som ho nenahovorila. A veru by som taku chcela. Aj vankuše som teraz dala nove šit a chcela som fialove, ale odolala som. Nedáš fotku, ako to vyzerá?
@zuzanakarolinka a zuzi, ja Kajku obdivujem, že tu smectu vypila. ved to je des. V Turecku som ju pila a musela som sa premahat.
A ozaj, sem som tuším nepísala, mimčo kopalo včera večer o sto šest.
@beruska113 ja viem, dobrý humus, veď ma aj opľula, ale potom prehltla, dala som jej do striekačky, aspoň niečo som do nej dostala
@majulcek klasika, mne nič neprišlo. milujem post
ahojte baby nestiham citat strasne vela toho ste popisali,ale co com ockom zavadila
@zuzanakarolinka drzim palceky aby sa karolinka dala co najskor dokopy,tieto virozy su hrozne pre deticky,zoslabne cely organizmus 😝
@zuzana76 zuzi tie tyrkysovo modre su moj favorit 😉
@jajka968 jasne ved daj sa dohromady a volako uz bude...v kazdom pripade ak mas moznost byt s deckami vyuzi to 😵
@domyyy ty uz nepi tolko
@beruska113 a mas aj nejaky iny net,alebo tvoj drahy? 😕
@helenkasabinka fuj ty mas chute
my sme vcera tiez prehadzovali izbicku lasky,hanci ma new postel 😀 😀 😀
ahojte baby 🙂
@zuzanakarolinka skoré uzdravenie slečne 😒 😒 dúfam, že dnes už je lepšie 😵 😵
@zuzana76 Zuzka, ak máš také nižšie tak teraz by som brala s opätkom 🙂 inak tie modré sú fakt nebezpečné 😵 🙂 no ale tie ostatné sa asi hodia ku všetkému 🙂 a ty si spadla tehotná ☹ to muselo byť strašné 😒 viem si predstaviť ten strach o bábätko ☹ ale ešteže všetko dopadlo dobre 😵
@jajka968 ahoj moja 🙂 konečne si sa ukázala 😵 😵 😵 tak ste zas prerábali? 😅 ty si ozaj nedáš pokoj na chvíľku 😀 a moja ani mi nevrav, toľko som toho mala naplánovaného a nič z toho.... rada by som prišla pozrieť, ale to by ma musel k vám asi superman zobrať 🙂 prídem vás pozrieť keď mi bude lepšie 😵 😉
@beruska113 ďakujem moja 🙂 dúfam, že to nebude zlomené 🙂 a bábätko už kopkalo? 😵 musí to byť krásne júúj 😵 😵 😵 😵
@majulcek nepijem 😀 😀 😀 a akú má Hanka novú posteľ? hoď foto 😉
ahojte
@majulcek maju, tak za tymi mi srdce velmi pisti, ja mam dost vela veci ladenych do tyrkysova, tak by som ich aj vyuzila, len ich este najst v niektorom obchode , ale to ma este cas, ved je este len februar, tak do maja ich hadam najdem a este sa mi pacia tie tretie - v ottovi - take cierno-medene
@domyyy no veru spadla som, posmykla som sa na klzkej umytej podlahe isteho nemenovaneho obchodu , by som ich mala zalovat ako to robia v USA a vysudit vysoke odskodne, som ja ale sprosta , uz som mohla byt v baliku 😀 , a teraz vazne - hlavne, ze sa samkovi nic nestalo, som sa bala, ale chudatko kopkal dost po tom pade, ako som cakala u gynda na vysetrenie, no mal sok riadny asi, ten pad bol velmi nebezpecny
@majulcek no hovor mi o tych chutkach 😝 niekedy je to otrasne,ale to od toho 35tt sa mi tak chute rozbehli,dovtedy pohoda 😀
vcera som vazne jedla vsetko mozne ,co mi na rozum prislo,dufam,ze dnes to bude lepsie 😀 zatial som mala na ranajky rybaci salat 😀
@helenkasabinka ja som tiez najviac jedla zmrzku, zeleninku, ryby pocas tehotenstiev, polievky, maso som velmi nemusela a ani sladke
@sasulec moja lepím to ako sa to dá, len dúfam, že to už nebude treba tak dlho lepiť 😒
@beruska113 tak nosenie, dudula a čo je horšie, máme stále prvú dudulu od narodenia, je prehrýzená ale inú nechce, nosenie je o to horšie že je ťažký a horúčky nemá, ale za to ucho si stále chytá a si predstav že nevyjdeš z domu tri týždne tak si tiež na prášky ako Richard 😀 ja pomaly sa z toho dostávam, ale zrovna maraton bežať nemôžem, lebo kašlem jak tuberák 😝
@henka76 dakujem moja a teda zápis prajem aby úspešne prebehol 😉
@zuzana76 no presne to mozem aj ja potvrdit,ze jem vela ryb teraz ,aj zeleniny,maso moc nemusim,a zmrzliny a kyslej smotany sa neviem dojest 😀 a kysle uhorky mi chutia dost 😉 😉 😉 a moc mi mlieko aj chuti 😉 😉
pri malej mi zasa chutilo dost sladke,maso som ani citit nemohla,mlieko tiez moc nie ani kysle,ale jedla som moc ovocia a melonov 😀 a chutili mi neskutocne vajicka s klobaskou 😅 a kebab 😅 😅
zajtra mam volat do skolky u nas,ze ci teda malu prijali ,tak som zvedava teda ,co z toho bude 😕 😕 😅 lebo sice do Nitry ju zoberu bez problemov ale radsej chcem aby bola u nas v skolke ako ju vlacit do Nitry
ahojte strigule, je tu niekto? starý v robote, malý drichmoší a ja sa nudím, noooooo nie že bych nemala čo robiť ale šak čo sa pretiahnem od roboty? je nedeľa neeeeeeeeeeeee? 😀
@helenkasabinka ako vidím máš chute 😀
@blazka24 mi sme tu tuším samé, ostatní asi majú čo na robote, len mi to flákame, čo budeme, šak je nedela, naháňam sa celý týždeň
@blazka24 veru uz mi zacinaju 😅 😀 😀
ahojte, aj ja obcas nakuknem, my cakame kym sa samko zobudi a pojdeme na obed svokrovcom, patko je tam uz od vcera, tak ideme po neho. Ale samko radsej nech sa vyspi este doma.
@henka76 neboj bude dobre 😉
@helenkasabinka ja som mala strašné chute 😀 tak nech ste napapaní a v pohode 😉
padám lebo malý mi ničí komp a už ho musím aj z elektriny vypínať lebo ho vie zapať 😠
@helenkasabinka cicka, ja ani tehu nie som a mám chute jak ty 😅 😀 furt sa napchávam slané, sladké... hlava nehlava 😝 a najhoršie je, že sa teraz ani nehýbem, dúfam, že nepôjde váha hore 🙄 😅 ako sa má malý Michael? 😵 😵 zajtra Ti držím palce 🙂 nech Sabínku vezmú aj do Golianova 🙂
@henka76 ahoj moja, ako sa máte? 🙂 🙂 konečne ťa tu vidím 😉 😉 🙂
@majulcek drahý má tiež post a potom nejaký "tajný", toho ani adresu neviem. Ale zistím ak mi to ani dnes neprišlo. Nová postel? Fíha, tak to už teda hej. Aj si v nej dobre pospala?
@domyyy kopalo už v 15tt, potom nič a o týžden cca zase, ale celý večer. Ved už mám brucho jak pred porodom. Hruza.
@zuzana76 nespadal si v Lidli na Klokočke, sa mi zda?
@blazka24 dnes som ta s mužom počula k výtahu, ale neboj, len hlasy, žiadne slová. bola som u svokry, vzorná nevesta. Či starý pracoval? Tak to bol asi iný chlop, lebo ani auto som u vás nevidela. No teda neviem neviem 😀 U nás dudulky jedna značka a má cih asi 8 v obehu, leho ich hádze za postel, sedačku, tak priebežne vytahujeme.
@henka76 Ty kedy dáš malého do školky? Dnes som stretla Marietu v tescu a Vivien je dobrá baculka. 9mesiacov a 12kg. to Luki stále nemá.
@zuzanakarolinka ako Kajka? čo nereferuješ?
@zuzana76 nejaký neskorý obed?
@zuzana76 @helenkasabinka ja som tiež frčala na zmrzke, mliečne mi celkovo moooc chutilo, a hlavne posledné týždne som mäso nemohla ani cítiť 😝 nieto ešte jesť ho 😝
@zuzana76 pamätám si ako si písala o tom páde, hlavne že všetko dobre dopadlo 😵 ja som sa pri alexovi dvakrát skydla, teraz som bola šikovnááá - ani raz 😝
inak pekný večer 🙂 včera sme boli v jelenci na kafičko a alex ani za svet domov tak sme ho tam nechali 😅 veď má prádzninky 🙂 ale už mi je smutno, neni som zvyknutá že je tu taký klud 😝
@zuzanakarolinka jaaaaaaaaj chudiatko Kajka, nech sa rýchlo vylieči 😉
@beruska113 @blazka24 emka tiež má oblúbený jeden typ dudlíka, s ostatnými sa len hrá, ona má teda riadnu zbierku, všelijaké možné - ale nám trvalo kým sme prišli na to ktorý jej vyhovuje najviac 😝 ostatné pluje na kilometre daleko a rehoce sa na tom 😝
@beruska113 ,
@domyyy baby no to bol vcera taky skrat poobede o tretej ze co budeme robit,do coho pichnut tak ze podme hancik bydlo zaobstarat...mala zaspala s nami bo ze chce telku pozerat,prefikanica mala hned nam bolo jasne o co jej ide,ivo ju preniesol a rano o pol piatej ma volala nech si lazkam k nej tak sme hajali obe v nej 😵
nadi skusim ti to teda este raz poslat
@beruska113 ahoj, no zaspala teraz, tak za to nepíšem, inak by aj ona písala 😀 , ale konečne dobre, síce ešte hnačka, zajtra ani plávať nejdeme, chúďa moje, také dobré riedke z nej ide, ale už aj trošku papala, dala som jej vývar, potom suchý rožok, potom suchú ryžu, no samé delikatesy, na večeru smectu, čaj a minerálku, ešte zajtra musím doplniť jedálniček o probiotiká 😉 😀

@zuzana76 ďakujeme, dúfam, že táto noc bude pokojnejšia ako tá minulá, klop klop