Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
včera sme boli v ba, že okukáme aj tam čo za krásy kuchýň ponúkajú, ako vedela by som si vybrať, ale vysoliť 15000 eur za mini kuchynku, tak to teda ee 😒
babám som akurát trošku šatník doplnila, markovi som vankúšik s paplónikom kúpila, chceme mu posteľ už konečne kúpiť, nech už hajkáva sájm 🙂 a potom také drobnosti v ikey, ináč som bola sklamaná, akurát next mal výber, ale tie ceny, tak som sa radšej otočila 😉
dnes ideme na zápis do škôlky s markom, pre istotku a v septembri uvidíme ako bude 🙂
@zuzana76 , nemáš náhodou číslo na toho stolára, že by sme skúsili šťastie ešte tam 🙂
@beruska113 foto hodím, snáď pobede sa zadarí, terazky zachvíľku letíme preč 🙂
@beruska113 tak veru boli sme doma cicka, auto bolo na druhej strane lebo u nás systém, neskoro prídeš pred domom neparkuješ 😝
ty takáto dobrá nevestička že aj svekrušu ideš kuk? no šak som ju videla domov utekať, si skoro nohe polámala, asik vedela že dojdete 😀
inak bábo kope? a nepreháňaj s tým bruchom, ved si toľko nepribrala čo pri malom tak nemôžeš mať veľké brucho či????
@majulcek tak postel už kúpená? a ako sa v nej spí? 😀 teraz neviem či sa mám spýtať Hanke alebo tebe 😝
@any23 tak čo sa týka dudlíkov tie deti sú asi experti na výber toho správneho, musíš však uznať že aspoň vieš v čom je Emka expert, v pľutí do diaľky 😀
ahojte 🙂
tak už sme zapísaní 🙂 aj sme vonku boli,riadne sme sa vyvetrali 🙂 teraz sa maximko hrá s autíčkami,ja idem poupratovať 🙂
domyyy-dakujem,máme sa celkom fajn,taký normálny stereotyp 😅...ale ty kočka,máš to teda pestré 🙂
beruška-ved ani maximko nemá takú váhu,my máme stále len 10,5kg,len do výšky rastieme 🙂dnes sme zapísali malého do školky,nastúpi ako sa podarí,bud v máji,ked bude mať 3 alebo už v decembri 🙂
jajka-ty si žena činu,čo si zaumieniš,to dosiahneš 😉
Ahojte!
@jajka968 dobré ceny kuchýň má Decodom.
my sme teraz bez sedačky. Stará rohová nám tlmila teplo od radiátora, tak sme ju dali na bazár, a na prekvapenie sa hneď predala. Nová príde prvý marcový týždeň.
Tiež som bola v nemom úžase, ako niektoré luxusné sedačky neponúkajú s možnosťou rozťahovania, len priložiť taburetku a pod. A zase niektoré extra lacné vyzerali ako zo second handu.
Nakoniec sme si vybrali taký stred, tak snáď neoľutujeme.
@jajka968 mj bratranec robí kuchyne a má dobré ceny aj spotrebiče dodáva, síce je to TT, ale to nič nevadí 😉 mojej segre robil novú kuchyňu spotrebiče - všetko vstavané - rúra, doska a komínový odsávač pár, dĺžka cca 7 metrov, 2 farebná jedna farba korupus, druhá dverká, samozrejme doska, dres, ten neobýjateľný či ako sa tomu hovorí, vyzerá ako z obkladačiek a platili okolo 3 000 €
@any23
@majulcek my nemáme TV v spálni, takže fintu nevyužije malý.
@zuzanakarolinka ja dávam probiotiká často a asi do roka vkuse. Mal od narodenia nejaké bacily z nemocnice v črevách.
@any23 my máme všetky rovnaké. ked som zistila, že ich može, tak kupujem len tie.
@jajka968 ok, budem sledovat. Ja som bola v nexte v januári a pre malého nič. Len do 18m a potom tak od 2rokov. Celkovo sa mi zdá, že v obchodoch je tento vek nejak hluchý na oblečko.
@blazka24 veru veru, zabijem sa, ked som dobrá nevesta. Ale zas neprehánaj, ved tam idem 1-2krát za mesiac. Ale ideme na ples, tak zase svokra pride k nám. Pribrala som 2kg, pri malom v týchto tt už 4. Tak snád ich bude menej. A idu mi davat fotky ale len do albumu, aspon to mi konečne opravili, tak dnes dám bruchatú fotos.
@henka76 a robotu už pomaly hladáš?
@jajka968 my máme kuchynu z mostnej pri knihkupectve Viera su, len cez cestu, je sice maličká a stála tuším 2200aj s montážou. A drez ak sa Ti bude páčit odporúčam silgranitový. Je ako kamenový, ale úžasný. Mám krémovy a s nerezovým, ktorý stále drhneš sa podla mna nedá porovnat.
ajojte,akze ako ste spominali,karneval 6.3. tak budeme radi ked sa stretneme nech je nas co najviac 😀
@beruska113 nieje velke pekne je 🙂
Kajke skore zdravicko..😉 aj tebe Domi 🙂
jajka pevne nervicky a spravnu ruku na kuchynku 🙂
Pekny den vsetkym..😉
@sasulec no ja sa chystám, ak ns choroba ani nič neskoli. a díky. augustovky sa ma už pýtali, či naozaj rodím v auguste, či sa nepomýlili.
@beruska113 jéj ty si čačaná, prišla som z folikulometrie, tak teraz čakáme, čo z toho bude, keď boal menšia aj ja som dávala dosť často probio, teraz iba keď jej niečo bolo, keď sa vyspinká, ideme ku Kuzmovej, nech ešte dačo dá na hnačku, už sa to zlepšilo, ale nech dá, nech je to hustejšie
@zuzanakarolinka Laura, tulenie mláda. A vajo vyzerá slubne?
@zuzanakarolinka zivocisne uhlie sa uz nedava? ty kokso na to si pamatam,chutilo ble,a vsetko bolo cierne,ale zas pomahalo..😉
oki teskame Beeer! 😵
tak aj my sme už zapísaný v škôlke 😉 , pani riaditeľka keď nás zbadala, že načo sme chodili, že by nás aj v škôlke bola zapísala, ale aspoň sme reč spolu hodili 😅
aj icerna s babami boli s nami a sárča sa hneď k nim nanominovala, opica jedna.
@beruska113 jéj aké pekné bruško ti už vykúka 😵 😵 . a drez to už marek hneď , že ten kameninový či jak sa to povie chce, už ho chcel aj do tejto sterej kuchyne kúpiť.
my nemáme moc veľkú kuchyňu, potrebujeme cca 3m dĺžku a pod okno chcem roh a umývačku a oproti kuchyneskej na druhú stenu chcem také vysoké skrinky a tam osadiť trúbu, nič náročné a luxusné, tak som zvedavá, ponuky stále nechodia 😠
@dupinka to mi vrav zo sedačkou, my sme menili cca pred 2 rokmi, mali sme suprovskú rohovú pohodlnú, jedna báseň, no bola modrá a bola to eko koža, no a bola už trošku zničená, tak že kúpime novú, stavili sme na moderný štýl, no to je sedaňa akurát na parádu a nie na každodenné používania o spaní ani nevravím
@zuzanakarolinka napíš mi číselko nech ho môžem osloviť kvôli tej kuchyni 🙂
@henka76 , boli ste na správe mš? škoda že sme sa nestretli 😒
@sasulec kedy sa vidíme, hmmmm 🙂
@blazka24 som strašná, ja viem, ale čosi zbadám a už hútam ako to urobiť, ale neboj, keby si mám aj majstrov platiť tak veľa toho nenavymýšlam, toš výhoda mať majstra v dome 😀 😉
@beruska113 snubne, prsklo, tak čakáme ako to rozkvitne, idem o 2 týždne
@sasulec neviem, pôjdeme tam, keď sa malá zobudí, ale niečo vypýtam
@beruska113 -zatial som to neriešila,vrátiť sa nemám kam,tak budem pomaličky hladať 🙂 ..krásne bruško už máš 🙂
@jajka968 -ja som bola okolo 9tej..no škoda 😒
@zuzanakarolinka no super, držím place silno.čakám dobré správy. ja idem od dnes o 3týždne tuším.
@jajka968 no to je jeden keramický a druhý druh ten silgranit, tak nám vraveli. že ten keramický je vraj háklivejší. ale ved tvoj muž sa vyzná. Ty si ma tak navnadila na tu fialovu, že už som dnes mm o tom hovorila. Vankuše som sice nove hnede včera navliekla, ale prinajhoršom zase vymeníme. Ale aj tak nechce ešte malovat. ☹
@henka76 viem, si spomínala, že na to mostnu už nepojdeš. a díky.
@beruska113 no Kajka sa zobudila, tak ideme k dr.
@zuzanakarolinka aj Luki teraz. idem. držte sa
caute kocky. 🙂
dnes sme boli na zapis, aj sme vybavili poradnu ale moc dobre spravy nemam, ☹ mala som ja dobreho tusaka, ze som zacala skor vsetko chystat. 😅
zistili mi skrateny krcok, od minulej poradne sa mi vraj o dost skratil, teraz ho mam skrateny na 2 cm, suvisi to aj s operaciou krcka co som mala, ale vraj mam si davat na seba velky pozor, mam mat kludovy rezim a co najviac mam oddychovat.
Nebyt toho ze som momentalne na MD uz ma doktorka chcela vypisat do nemocnice na hospitalizaciu, kedze mi hrozi predcasny porod.
No veru nepotesilo ma to, ☹ budem sledovana v rizikovej ambulancii, mam tam chodit kazde 2 tt, najblizsie tam mam ist o 2 tt a potom o dalsie dva na poradnu, tak dufam ze to aspon mesiac potiahneme. 😖
Ale som rada ze uz mam vsetko nachystane, este musime s muzom dokupit nejake drobnosti nech nic nechyba,(povodne sme chceli pockat mesiac dva) a preventivne sa uz zbalim do nemocky, v pripade ze budem mat nejake problemy hned mam ist do nemocky.
Doktorka mi doslova prizvukovala vela sa setrit, vraj sa moze kedykolvek stat ze porodim, tak som z toho trochu mimo a muz tiez, teraz sa uz vazne budem setrit, aj ked pri malom to nie je velmi realne. 😅
@klba ja sem z času na čas zavítam a to hneď takéto zlé správy od teba čítam ☹ , len pekne oddychuj, šetri sa, viem, že pri drobcovi to neni až tak reálne možné. držkajte sa a podávaj info, ale z postele🙂 😉
@zuzanakarolinka , ďakujem, zavolám mu, snáď sa dohodneme 🙂
@jajka968 no ja ani citat nestiham, 😅 ako ma poznas furt som v pohybe, ale tesi ma ze uz mam aspon oprane, ozehlene, mala som tusaka ze tentokrat si to nachystam skor a ako vidim tusenie nesklamalo.
Budem sa snazit sa setrit, ale moc realne to nevidim, drobec je akcny a mama tiez, ak sa nebude dat spomalit radsej nech ma daju do nemocky, tam nebudem mat prilezitost vymyslat si cinnosti. 😉
kocky a kto sa este bol zapisat na Piaristicku, kto bude nas spoluziak? 😉 🙂
@klba mojko co to citam??? jaj ha davaj si velky pozor a nie raz som ti vravela,ze Klaudi uz sa setri a nelietaj stale 😀 ved ty neposedis,aj ked u teba sme boli ta si len lietala,ty neobsedis zena 😀
nam malu nakoniec,ze zatial urcite beru do Golianova do skolky,tak sa tesim 😵 😵
@beruska113 juj to brusko mas krasne 😵 aj na karnevale som vravela,ze je pekne 😵
no neni dobre,mna od dnes zacina nejak v nose stipat,snad nebudem chora 😅 😅 😔

@any23 ďakujeme