Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
@zuzanakarolinka tak u nás je čistota pol života, ma ide šlak trafiť keď ho prebaľujem a on si cikáča nadrapuje jak slížik na tanieri a potom fľašu od čaju chytá 😠
@blazka24 šak nech vie ako to chutí
@zuzanakarolinka no ako pindík chutí už vie, lebo si ho chytá a potom prsty do huby strká a ja bych ho tak vechťom mokrým šlahla za to brrrrrrrrrrrrrrrrr neznášam tieto stavy 😎
@blazka24 😀 😀 nuž moja,radšej nepokračujem v detabe o pindíkovi, lebo by to zašlo ďaleko 😀 😀
@zuzanakarolinka no hlavne možu byt radi, že tam prídem oblečená 😀
@beruska113 no vidíš, a Luky čo robí, spinká?
@zuzanakarolinka @blazka24 no ženy, tu sa to nejak zvrháva na pravé poludnie. ja radšej idem žehlit.
@zuzanakarolinka spí, ale asi nie dlho. aj ked včera tahal 3h. ale mm je doma, tak ma tu nesmie načapat. idem makat
@beruska113 tak pekne požehli, ale nepreháňaj nech, ťa kríže nebolia, veď zajtra ideš plesať, čau
@zuzanakarolinka tak pindík je pindík - nevieš ako sa robia deti? 😀
@beruska113 nebuď fajnová 😝 a žehliť? nechaj na svekrušu 😉 a Lukáška vybozkávaj a starého do prdele pošli, šak sa mosíš odreagovať 😝 sa mi hovorí keď som v robote a starý negundžuje že koníkujem 😀
@blazka24 počula som o tom ako sa robia deti, bolo to vo včerajšom novom čase, prečo sa pýtaš, potrebuješ poradiť?
@zuzanakarolinka ja len viem ako sa dostaneš do ri.i bolo to v jednom časáku, to si zoberieš chleba, zapálenú sviečku a stoličku.............ideš, ideš a ak ti zhasne sviečka si sadneš na stoličku, zežereš chlieb lebo už vieš že si tam 😝
@blazka24 😀 😀 tak idem na výlet
@zuzanakarolinka v súvislosti s deťmi som čítala raz v nejakom puberťáckom časáku už si nepamätám názov otázku:
pán doktor, priateľ sa mi vytoto na brucho, môžem z toho zostať tehotná? 😕 som uvažovala či tým jeho plavčíkom na bruchu šípkami naznačila cestu či čo 😀
@blazka24 no podľa mňa tí jeho plavčíci nevedeli kde je sever, a asi ani dotyčný, keď sa vytoto tak neprofesionálne, ale čo je profesionálne sa ma nepýtaj 😀
@zuzanakarolinka človeče ako tak naznačuješ si evidentne profesionál 😀 ja som čistá jak ľalia 😝
@blazka24 isto, moja isto, a ktorú ľaliu myslíš, ten nový vyšľachtený druh s čiernymi okvetnými lístkami?
@zuzanakarolinka terazky v zime šetriac žiletky by to aj tak mohlo byť že ľalia vyšlachtená s čiernymi lístkami 😀
@blazka24 nehovorím, že sme rovnaké, a počuj nemáš robotu v práci, od čoho ťa platia? a kam si to dala Riška do jaslí?
@zuzanakarolinka a šak jak že sme rovnaké? nemáš žiletky doma či čo? ja mám ale šetrím na leto 😀
v robote mi platia za urobenú robotu a tú mám, ujovia nechodia s papírikmi tak sa bavím tuneky 😝
riško je v jasliach pri sandokanovi, šak nevím jak sa to tam volá 😲
@blazka24 no dobre, len nebuď toto... pekné od teba, že si najskôr spravíš robotu a potom kecáš, príkladý pracovník, mali by ti dať odmenu
sa ustim z Vas 😀
@zuzanakarolinka vieš čo dostanem? drevennou stoličkou po krížoch ak ma tu chytia, u nás je systém rozložené papíre a nech to aspoň vypadá že máš robotu aj keď hovno robíš, ale potom tu všetci akože nadčasujú keď vedia že idú sa dávať odmeny 😀 keďže som bola na materskej dostanem veľké hodiny lebo odmeny sa dávajú za minulý rok a tak si zadok od roboty nerozdrapím 😀
a som robotník roka, vkuse sa dotazujem kedy už končí pracovná doba 😀
@helenkasabinka si dávaj bacha cicka 😉
@blazka24 no,co cvrknut mi moze,som len doma 😀
@helenkasabinka never tomu, som si tiež myslela že riško len cvrká ale keď sa vytotentoval na chodbe a ja som si do toho omylom sadla /som si urobila let s nečakaným dopadom 😠 / celé tepláky toho boli 😎
@blazka24 😀 😀 😀 , tomu sa hovorí šťastie, mala si si podať športku
@zuzanakarolinka keď si môj starý nepodal a to mu malý asi tak v troch mesiacoch pekne do ruky kakal tak ja som nepodala 😝
@blazka24 blaaaaaaaaaaaaaaaaaazo dodatocne dakujemeeee 😵
@beruska113 nehaj tak,volaco vymysliiiime...

@beruska113 ale cica tehotné baby sú nádherné, všetci sa budú rozplývať a tie poverčivé sa budú do ruky štípať pre šťastie 😝
ak chceš na plese zapadnúť, sadni si k nejakému tlstému chlapovi a nie k Peťovi 😀
ja to so svojím starým ťahám už deviaty rok aby ho para do chrbta tlačila 😀 inak uvažujem či nie je na rohypnole že to toľko so mnou vydržal 😕
a čo ty máš s 30 cm mrkvou robiť? do nosa si ju strkať či čo? 😀 ak sa malý naučí smrkať tak ja už budem o paličke sa na považskú do domova sťahovať 😝