Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
@miroslava44 no tak to verim aj ked sem chodim dosť malo môj maly princ mi to velmi nedovoli aby som sem chodila častejšie 🙂
@smejkoo112 ahoj. vitaj medzi nami. Ale ja nebývam v NR, to sa iná baba pýtalá kto je z Klokočiny. Ja som tam len bývala.
no super a kde si sa to prestahovala ?
@smejkoo112 7km od Nr, Malý Lapáš
ahojte
@smejkoo112 jej ty mas tiez Samka, ja som z cermana, ale na klokocinu chodievame casto
moji drobci su na "prazdninach" 😀 , patko na chrenovej u svokrovcov akurat , aj tam prespi do zajtra a samko je u nasich, ale zachvilu si pojdem po neho, uz je to celkom fajn, ked uz papa aj nejake vyzivky, tak ho mozem takto na par hodin dat k nim a oni sa velmi tesia, tak ja som si pospala popoludni a muz sa kuriruje, nejaky je nachladnuty, aj ja citim skriabanie v hrdle, ale hadam nedopadnem ako on. Tak sme radsej deti pre istotu odpratali prec, nech to nenachytaju.
ozaj a maly uz vravi normalne regulerne -mama a baba, ale zatial len ked sa rozculuje, ze je napr. vo svojom kutiku medzi hrackami a uz tam nechce byt, tak zacne vykrikovat mama, mama, alebo niekedy aj baba , baba, patko povedal prve slovo -tata
@zuzana76 tak to mas super ja mojich rodičov už nemam a svokrovci sa nejak o moje deti nezaujimaju takže Samko je stale nalepeny na mne a Dcera Kristinka ta sa mi snaži pomahať sčim sa len da .Aj náš Samko už rozprava mama ,baba. dáá ako daj ,ha -to je havo .
@zuzana76 no to máš super, mne niežeby nemal Emu kto postrážiť, ale ona robí ako šišnutá keď si ju niekto iný zoberie, vydrží tak max.10min a potom len reveeeee kým ju nevezmem ja 😒 aj von ju môžu zobrať len kým hajá, ked sa zobudí a zbadá že tam nie som tak musia utekať domov - inak je velmi zle 😝 nechápem, do štyroch mesiacov bola úplne v pohode, len odkedy sme prišli z tej nemocky čo mala tie hnačky a zápal plúc, tak je na mne v kuse nacapená, vie sa aj pekne sama zahrať, ale musím jej byť nablízku, musí ma vidieť, aj ked z druhej izby, ale musí vedieť že som tam 😅 a presne to isté robí aj ona - ked sa už nechce hrajkať v svojom kútiku tak sa rozčuluje a nahnevano vykrikuje bud mammmmam alebo bababa 😝 a začala vykrikovať na alexa ked ho zbadá - a a a a žeby napodobnuje nás ked ho ohlasujeme alexík? 😅 alexove prvé slovo bolo "kuko" to bol náš papagáj 😝
ahojte
@smejkoo112 to mi je luto, ze nemas rodicov, aspon,ze uz mas velku dcerku, co ti pomoze s malym. ja neviem ako by som to zvladala bez rodicov, nemyslim take bezne pomahanie s detmi, ale dost casto mam zdravotne problemy, ked som uplne vyradena a musia sa starat este aj o mna 😔 . Takze som vdacna Bohu, ze ich mam. Muz je zase dost sluzobne vytazeny, svokrovci este pracuju a nasi su uz na dochodku.
och tie deti a manžel mi vravel že Samko bude este horšie dieta ako bola Kristinka lebo ta vysela na mne dost a aj teraz aj ked je velka je dost na mne zavisla
@smejkoo112 ja bývam na Klokočine 😀
@zuzana76 človeče vy ste takíto ukecaní? richard je lenivý na hovorené slovo, ale také tie bkam, haaaaaaaam, baba, dede a podobné hovorí v nesúvislých veciach 😠
@any23 čo sa týka toho naviazania sa na mamičku z toho si nič nerob, richard je tiež taký od nemocnice a to sme tam boli viac krát, teraz keď sa zobudí a nevidí ma v izbe tak chudák až sa od plaču zadŕha a strachom skáče v postieľke do výšky, sa bojím že si ublíži ale čo už, tá naviazanosť stále trvá a to už chodí do jaslí 😒
@blazka24 zato nás Luki diriguje už aj slovne. Mamina hači tuto, tato tu... Malý jasle v pohode? A okuliare ako? Ved v tom kutiku ich tuším nemal na fotkách..
Moj drobec už spí, mm ešte spí, tak mám siestu.
@beruska113 no v jasliach pohoda, malý už ide tak že ho nepodávam sestričke ale kráča sám za ručičku a ja zavriem dvere a pohoda, normálne odkráča do jaslí doslovne 😀
okuliare mu v kútiku niekedy dávam dole - hlavne ak sa hádže do guličiek, bojím sa že ich zlomí 😕
Luki je inakší expert že vás takto diriguje 😀 no to budete mať doma generála 😎 a užívaj si siestu cicka kým sa dá 😉
@blazka24 tak super, že to takto zvláda. som zvedavá, čo neskor malý moj v školke. ale skor si myslím, že v pohode, len všetky deti bit bude. a nervák je riadny. asi po mne. a mám veru výčitky, že by som aj upratovat mohla, ale potom si predstavím, že klud aspon cez obed už dlho bývat nebude
@beruska113 moja možno budeš prekvapená že by deti nebil, len doma je vo svojom tak to preto........moja robota nie je zajac že utečie a nervák určite malý nie je taký ako richard, ten normálne mu niečo zakážeš /robí nám najnovšie diskotéku zo svetlom, z postele dočiahne na zapínač/ a už štuká do aleluja - normálne večer díza 😠 a zakážem a malý reve, zíde dole z postele, čupne si a vrieska a zo zaťatými pästičkami ma sleduje a reve 😕
@blazka24 on bije aj na návšteve, jemu je jedno kde. tak plakat dlho envydrží, ale ked stavia lego alebo kocky a padá mu to, zakričkí, buchne rukami a rozhodí po celej izbe. a odnaučame od dudla, minimálne cez den ho nemá, pýta si, ale nedostane, tak uvidíme. a asi mu zuby idu, lebo býva umrnčaný niekedy. že chce ist von, ideme na chodbu že ho oblečiem, že nieeeeeeee papa a potom všetko, čo sa spýtam je nieee. aj na dám čokoládu zakričí nieeeeee.
@beruska113 jááááááááááj cica keby dedo videl ako sa riško hrá s autíčkom ferari čo mu daroval tak vyskočí z okna, richard ho hádže do diaľky a zase príde preň a zase zahodí 😀 ak mu niečo nejde tak reve a hádže to tiež 😕
tak to odúčanie od dudla bude horor a to nieeeeeee to ste sa už dostali do druhého levela kedy stále deti hovoria a na všetko nieeeeeee - si priprav nervy 😉
jaaaj henta reklama na lotto je supeeer 😀 tod coby jaaaaaaaaaaaa 😀
@beruska113 no veru oddychuj, kašli na upratovanie, potom pri dvoch deťoch sa naupratuješ až-až 😝
@blazka24 tak sa mám na čo tešiť? 😝 hádam z toho vyrastú, emka je ešte malinká ale už teda pekne vie dať najavo čo chce 😝 niekedy je to celkom v pohode, inokedy zase pri nej absolútne nič nestíham, len by sa vláčila a nedajbože potrebujem na wcko - to bude revať pokým neprídem 😒 ale ten blažený úsmev cez slzy čo nahodí ked ju vezmem na ruky 😵 😵 😵 ten stojí za všetko, vtedy by som ju zjedla 😎
doteraz som upratovala smeti po dvore 😠 ten krpatý hajzlík - sestrin yorkshire objavil vrece s odpadkami /Peťa to mala ráno odniesť do koša ale zabudla to pri dverách/, rony sa pýtal von tak som ho pustila na dvor a kým som emke obliekla bundičku, stihol to roztrhať a porozvlákať po celom dvore 😝 som myslela že ma roztrhne 😝 ktovie čo z toho požral - zase bude grcať celú noc 😝
@sasulec snežienky som si kúpila ale pre istotu som ich dala do vody, šak na nejaký ten chlieb ešte máme aby nehladoval 😀
@any23 tak si robila smeťárske služby 😀 no ako vidieť sa nenudíš 😝
richard tiež je taký že reve pokým neprídem z WC a keď som na WC-ku a neni v postieľke tak musím mať otvorené dvere a malý mi trhá papier aby som sa mala čím utrieť 😀
kocky ,ktore mate pristup do sukromky a necitate,tak som tam pisala o klbe ......precitajte si nechcem to do verejnej pisat ......
@blazka24 ja osobne mam navecsi strach ked bude musiet nastupit do skolky aj ked je to este daleko ale aj tak

@beruska113 Ahoj ja som z Nitry z Klokočiny 🙂