icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

dadulajda
21. mar 2011

@beruska113 nooo nam sa ukazal drobec jeden...chlapa budeme mat krasneho 🙂 🙂 tak sa ide od zajtra na naaakupy konecne...mamicka sa tesiiii 😀 😀

beruska113
21. mar 2011

@dadulajda super, blahoželám. my tiež vieme, čo to bude, ale necháme si to pre seba.

dadulajda
22. mar 2011

no mne seci volali este som ani u dr.neskoncila tak sa tesili, takze to by bolo tazke utajit 🙂 ved nech si robia radost.zatial mi viac veci kupila krstna a mama ako ja sama 😉

lykos
22. mar 2011

@miroslava44
ano?no to musim presondovat. uz by sa nam patrilo dat malu medzi deticky 😎

lykos
22. mar 2011

@any23
super.vdaka za info. a jasne ze mozme chodit aj spolu kocikovat, ak bdue zaujem 🙂

beruska113
22. mar 2011

@dadulajda tak vyvolávali aj mne, ale nech si počkaju. veci možu aj potom nakupit. a pre babatko mám kupou bielych pre chlapca aj pre dievča, tak nie je problém.

dadulajda
22. mar 2011

@beruska113 aj ja mam nejake biele veci, hlavne do nemocky co beriem, ale tak na potom som chcela farebne, nech sa maly neciti ako v nemocnici stale. deti vraj miluju farebne a vyrazne veci na okolo. 🙂 🙂

olganr
23. mar 2011

AHOJTE Kočky
Chcem Vás pozvat na veľkú🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂: ZUMBA PARTY🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂: dna 2.4.od 16hod do 18hod KD Rišňovce, kde mate možnosť sa naučť zakladne kroky latinsko-amerických tancov a prijemne sa zabavit. Cena vstupenky je 5€ na mieste a predpredaj 4€ v cene je zahrnute aj obcerstvenie a darček a ak nemate kde nechat svoju ratolesť aj detský kutik. Viacej info a rezervacia vstupenky je na andmartinka@azet.sk
Tešime sa na Vás

blazka24
23. mar 2011

ahojte babeny,
po dlhom čase sa hlásim, ako vždy vonku pekne a ja doma kvasím r.ť a prečo? môj syn má prosím pekne hnisavý zápal stredného ucha - už druhý krát a dokino len pekne sucho skonštatoval že asi ten predchádzajúci nebol doliečený aby ho para tlačila a kopol koň do riti, čo ja mu predpisujem ATB? 😠

Ďalšie potešujúce správy tento mesiac aby skončil lebo si kúpim už LSD aby som sa cítila ako v raji 😠
malý mi rozmlátil v sprcháči vaničku - toľko tam hádzal autíčka až prasklina jak sviňa a suseda že či má doma plávať keď ju vytápame, tak som zariaďovala vodoinštalatéra.........
v nedeľu reku idem sa ukľudniť k našim tak si pekne dojdeme a už s rehotom starému hovorím že ak sa ešte niečo stane hodím si mašlu, zrazu pozriem a malý nemá bríle a on si ich zlomil ???? tak hľadám vhodnú mašlu na ktorej sa obesím 😎
prídem do optiky a tetula že oprava potrvá možno týždeň a možno tri, tak že fasa.............

no idem ja preč lebo už reveme asi 5 minút a moja snaha ignorovať tento plač presahuje hranicu únosnosti a to plačeme nonstop..........

otázka : vaše deti ako reagujú na to že im niečo nejde alebo im niečo zakážete? richard sa rozhodol doma hrať na hrdinu a už bije aj muža alebo po mne hádže hračky, ideme von stretne nejaké dieťa a keby sa dalo po mne vyliezť ako po preliezke tak sa zastaví až na hlave od strachu..........tak už vážne neviem čo s ním.............

beruska113
23. mar 2011

@blazka24 no teda, máte to tuším veselé. ale mašlu nechystaj, čo by sme bez Teba robili. kto by nás rozosmial aj zlými správami?
a odpoved: Luki je nervák, že vraj po mame, tato povedal. A bije aj nás niekedy, aj deti. ked mu niečo nejde, tak to hodi a mrnčí chvilu a ked mu ničo zakážeme tak ako kedy: niekedy sa otočí a ide robit iné, niekedy kriší nieee a oduje sa, niekedy sa mazná a prosí mamina a dáva mi pusu. Ale detí ani dospelých sa nebojí, skor ich stlie tiež. U cudzích alebo inde medzi detmi už OK, ale doma si bráni územie, aj hračky. A sa nám to teda s detmi vymenilo: Riško kedysi aj s cigánom by išiel, Luki teraz, len nech nie je doma.
A prajem skore uzdravenie, hlavne v tomto blbom NR vetre. My ideme dnes dat rande so zuzkou a Kajkou.

henka76
23. mar 2011

@bystricanka -matúškovi prajeme všetko naj naj naj k sviatku,veľa zdravíčka,šťastíčka,lásky a detskej radosti 😵 😵 😵

mariynka
23. mar 2011

@bystricanka vsetko naj. matkovi, aj moj tato dnes slavi 😅 😵

blazka24
23. mar 2011

@beruska113 človíčku tak díky, dúfaj, že už budeme zdraví obaja a ja si mašlu stále hľadám, nechám si ju v zálohe 😀

@bystricanka všetko naj,naj,naj prajeme 😉 hlavne zdravíčko a lásku okolo seba 😉

bystricanka
autor
24. mar 2011

ahojte 😵

náhodou som sem kukla a vidím gratulácie pre Matúška......dakujem Vám veľmi pekne 😵 😵
Mari a ocinkovi prajem všetko najlepšie 😉

majulcek
24. mar 2011

@bystricanka vsetko naj matuskovi,hanci posiela pusku... 😵

malinovka333
24. mar 2011

@bystricanka a že tu nechodíííí!!!!!!!!! 😀 teraz som ťa vymákla 😉 všetko najlepšie Matúškovi

bystricanka
autor
24. mar 2011

ahojte 😵

@malinovka333 no ani nechodím, ved sa spýtaj báb. Ale len náhodou som sem zavítala a našla gratulácie, za ktoré dakujem 😵 😵
Matúško v brušku poslúcha maminu? 😨

@majulcek ...Matúško dakuje 😵 Aj za pusinku od Hanky 😵

any23
24. mar 2011

@bystricanka síce neskoro, ale všeeeetulinko najlepšie Matúškovi k tým krásnym štyrom rôčkom 😵 máš už veľkého chalana doma 😉 a v škôlke ako? zvykol si? 😅
@malinovka333 jééééééééééjo ty máš rovnaký termín ako ja minulý rok 😵 😵 😵 a babula sa aj v ten deň narodila 😉 budeme oslavovať spoločne s mojou malom princezničkou - bo aj ja mám vtedy narodkyyyyy 😀 😝
@beruska113 no ale obdivujem ťa že vydržíš odolávať 😅 ja by som to nedokázala a hned by som sa prekecla 😀 😀 😝
@blazka24 no ked sa to serie, tak poriadne a všetko naraz - to poznám 😒 rýchle uzdravenie drobcovi a nech ho zdravíčko už poslúcha 😉
@lykos jasne že bude záujem 🙂 tento týždeň bolo celkom pekne, až na ten vietor 😒 ale už snáď bude bývať pekne teplúčko, nech nemusíme byť tolko naobliekané a hlavne fusak preč - začína mať z neho nervičky bo sa v nom nevie hýbať tak ako by chcela 😝

malinovka333
24. mar 2011

@any23 no mohli by sme sa aj vtedy narodit,alebo 7.7. 😀

any23
24. mar 2011

@malinovka333 mne bol 7.7. tiež sympatický dátum, aj som ju nahovárala ale aj tak si spravila po svojom 😀 😝

blazka24
24. mar 2011

@any23 díky už verím že nás choroby budú obchádzať kilometrovými krokmi 😝

beruska113
24. mar 2011

@malinovka333 ja som pred 2rokmi durdila malého na 7.7., ale nevyšlo to.
@any23 no dala som bobríka mlčanlivosti, tak musim vydržat.

any23
24. mar 2011

@beruska113 absolútne nikomu ste to nepovedali? ani mamine svojej? tá moja by sa zblánila od nedočkavosti a umrela by od zvedavosti 😝 😀

blazka24
24. mar 2011

@beruska113 @any23 človeče máš môj obdiv, ja keby to nepoviem našim asi by mi otec mydlovou vodou hubu umyl 😀

any23
24. mar 2011

@blazka24 a to by pomohlo? 😝 😀 😀

blazka24
24. mar 2011

@any23 už ti niekto umýval ústa mydlovou vodou? 😀

any23
24. mar 2011

@blazka24 práveže nieee 😝

beruska113
24. mar 2011

@any23 @blazka24 rodičom a mojej sestre. a Blažka, ani im sme nechceli, ale znáš moju svokru 🙂

blazka24
24. mar 2011

@beruska113 náááááááá tvoju svekru dobre znám 😀 na kávičky spolu nechodíme ale čo už 😉

@any23 a čo ked sa stretneme donesiem aj mydlo???? 😀

zuzana76
25. mar 2011

ahojte

@bystricanka vsetko najlepsie matkovi k narodeninam, nech je hlavne zdravy, stastny, maminku poslucha a paci sa mu v skolke

@sasulec mas krasnu profilovu fotku s malou, krasna Minnie

@blazka24 skore uzdravenie