Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
Ahojte
@klba mne nič nepovedali, že čo si mám priniesť a kedy prísť. Proste som prišla medzi 7-8hod.(po 8h. sa už zamyká škôlka) a hned v prvý den mi povedali čo treba na druhý den doniesť. A Šimi tam bude prvý den len hodinku, takže mu ani nič netreba chystať. Oni tam majú vždy nejaké ovocie, tak keby bol hladný, tak mu dajú 😵
aj mna odrádzajú tie poplatky za hocičo ako bodka spomínala, ale nie je to až tak často. Naposledy som platila v decembri za vianočný darček, ktorý mal matúš vyrobiť, ale nakoniec mi prachy vrátili, lebo bol chorý a nič nerobil.
Ale aj tak sú to také malé sumičky. (1-3€) Viac ani nikdy nepýtali. A to nie je až taká hrôza. 🙂
inak aj riaditeľka aj zastupkyna sa fakt milé...dokonca aj kuchárky, upratovačky a väčšina učiteliek. 🙂 Ja som veľmi spokojná, že tam matúš chodí a nemenila by som. 😵
a ked spomínam tie kuchárky.....tá strava tam je tak fajnová(mala som možnosť ochutnať), že by som sa najradšej tam nahlásila na obedy 😀
ajojte kocky 🙂
Blazka som rada ze sa vam dari,neboj Risko sa nestrati vo svete 🙂 a ked, tak ja ho pojdem ochotne hladat,zlaticko 😀 😲
Klbka ako sa mavate dievcence a mladenec? Minule som na vas myslela,reku ze vam pojdem zacvrlikat,ale nestihla som,cela som vas este v kinderstave vidiet,snad este stiham,ozaj ako poradna???? Mamina sa na teba minule pytala,ze ako sa mavate,skratka drzime vam palcek cela femily 😀
Inak mne tiez vravela riaditelka,ze tyto malkaci este tak moc nechodia,konkretne v nasej skolke je aj plavanie,aj skola v prirode,aj anglina a tanecna sa mi zda,jaj a korculovanie na lade ak si dobre pamatam,este minuly rok som citala referencie,ale to vsetko zacinaju az v neskorsom veku,mozno tak 4-5 rocne deti 😕
Jaj a vraj chodia na vylety expresom,no to sa mala vyzije 😀
Bystri vitaj devo,teba som uz nevidela teda dllho,ako sa mavate? 🙂
Bodka nestras,sak ja ju asi odnesiem do hniezda zachrany,kdo to secko zaplati 😝 😀 zeby tata???? 😀 😀 😀
Any,fiiha,to som nevedela,ze to ma take nasledky,fiha,no nech z toho mala vyrastie a ste oki..cmuk
@sasulec ja som teraz dost rozlietana, este doma dokoncujem posledne upravy a pod... a kazdu chvilu chodim po doktoroch, neviem ci by si ma doma vobec vymakla. 😅 😉
Dnes som bola na sone a v rizik. poradni v nemocke, krčok mi nekontrolovali, (aj som rada lebo mi hrozilo ze by ma tam nechali 😝 )akurát mi kontrolovali kŕčové žily, opäť sa mi to zhoršuje, k tomu sa pridali výrazné opuchy nôh, musím byť preto ešte častejšie sledovaná, v prípade kontrakcíí, krvácania alebo odtoku plodovej vody sa mám hneď hlásiť na pôrodníckom príjme. ☹
V rizikovej poradni mi odporučili nech idem 4.4. na cievne, do rizikovej poradne mám prísť aj s výsledkom z cievneho a zo sona 8.4. a podľa toho sa stanoví ďaľší postup a 12.4. mám ísť do poradne k svojmu obvodnému gynekológovi.
a sasulec ani u nas taki malkaci nechodia von, akurat na dvor, mimo skolku chodia niekedy az v oktobri aj neskor, ale na ropzdiel od skolky na Parovskej aspon niekam chodia, tam stale byvaju len na dvore a malokedy idu niekam mimo areal, ale v buducnosti to bude fajn ked bude drobec starsi. 😉
@bystricanka vdaka za info, 😉 ja by som ako tapa cakala na nejake info zo skolky, nuz zabudla som sa opytat a tie poplatky co uz, musime si zvyknut.
@any23 jasne bolo super, škoda že dnes sa tak trocha pokazilo počasie. No ja dnes po tej poradni...a ešte stále nič, ani sa neotváram a ani sa krčok neskracuje, tak doki povedal, že je spokojný....no ale čo ja. Začíname síce len dnes 39. týždeň, ale tak už mám dosť...A to som zašla do Lidlu po poradni, troška viac som si naložila, no trocha som ponosila tašku...a koniec, tak ma bolia kríže, že ani chodiť nemôžem a vlastne celý chrbát a tuším aj v podbrušku, tak som to asi trocha prehnala ☹ Tak teraz len oddychujem, akurát som len navarila čosi. Dnes už budem iba vegetiť 😀
Tak @any23 musíme asi častejšie propagovať vychádzky, nech sa ten môj Matejko posunie nižšie a nižšie 😀
@miroslava44 tie posledne dni su najhoršie, ja som prenášala naštasite len 4 dni, ale stačilo mi a to ešte v lete. Držím palce.
@blazka24 Jéjda, u vas sa dnes žurkuje. Všetko naj, nech vám z Riska rastie poriadny chlapisko a robí vám len radost.
ahojte 🙂 my sme boli cez víkend na chalupe - suprovo bolo 😅 chlapi mi pracovali v záhrade, my s emkou sme mali na starosti varenie a udržiavanie poriadku /čo bolo mimochodom jednoduché keďže sme celé dni trávili vonku 😝 😀/ takže sme už zahájili našu takmer každovíkendovú chalupársku sezonu 🙂
@miroslava44 no jasne, pomôžeme mu trošku nech vykukne 😉 zajtra asi nie, idem doobeda s maminou do mesta, ale utorok môžme 😉 dúfam že sa už cítiš lepšie 🙂
@sasulec vďakaaa moja, zatial sa držkáme, chorlavá chvalabohu nebýva, aj keď soplíky a teplotky nás sem-tam zvyknú potrápiť, ale zakaždým jej vyjde nejaký zubál tak to skôr oni sú príčinou ako choroba 😅 už máme ôsmy 😵 😵 🙂 šelma moja zubatá 😀
@blazka24 tiež sa pripájame, Riškovi všeeetulinko najlepšie prajeme, emka posiela sladulinký cmuuuk 😉
@any23 ty kokso, malá už aká veliká, dlho sme sa nevideli, no nechápem a ten sed, dobrééééé
@zuzanakarolinka nooo rastie jak z mlieka 😀 😝 o pár dní budeme mať 9mesiacov 😵 nemáme na seba šťastie voláko, každý deň vás vyzeráme a ništ 😝
@any23 dnes nemôžem ani ja, lebo ešte musím niečo upratať a tak, lebo prídu kamošky poobede, ale tak zajtra ak bude pekne by sme mohli 🙂
ahojte baby, pisem aj sem, nejdete si niektora nieco objednat z bonprixu? mne sa tam pacia jedny sandalky, ale nechce sa mi platit tolko postovne, tak aby ste niektora isli objednavat nieco, dajte mi vediet, by sme si rozdelili postovne, cim skor, dakujem
ahojteeeeee........jaaaaj sem tam vas aj citam,ale uz akosi velmi malo,tak velakrat neviem o comsa tu tociii...ale som rada ze ste vsetky ok aj detickyy..........🙂
berus a t yma hnevas ze vieme a nepovieme,clovek nevie aky darcek ma pozerat 😒
@karinka no pekne, že sa aj zastavíš. Tak ak Ťa to poteší, budem už hovorit, že nevieme 😉 A darček stíhaš ako sa narodí kým prídete, neboj.
fuu berus a nebojis sa na tu babysatku??mne sa to zda zle na chrbatik
@bodka13 býva chorý dosť často tak preto imunologia............
@klba tak fajny, už som malého zahlásila k tej imunologičke čo vy, tak dúfam, že v poho.............info k škôlke? si nejaká akčná 😀
@any23 tak malý je nahlásený danielovej a dúfam, že niečo zistia, lebo zase je chorý 😠 už uvažujem či nebude na niečo alergický 😒
@sasulec jáááááááj moja tak nedondeš ho strážiť? by som ti ho nechala tak na dve hodiny a by si si to hodila 😝
@henka76 @beruska113 Ďakujem za gratulácie riškovi som odovzdala 😝
@any23 Emkinu pusu som malému odovzdala 😉 a ďakujeme za gratulku, inak úžasné photos si hodila, Emka má také veľké kukadlá a brácho je veľký frajer 😉 a takú čiapku ako má Alex máme aj my 🙂
@beruska113 človeče si sa pochlapila že už máme niečo pre bábo 😀 keď si čakala malého tak už si mala tonu vecíííííííí nie? 😝
@klba noooo nám do jaslí nedával nikto nič, ale ja iniciatívna som riaditeľke volala aj sto krát a tak mi dala zoznam čo treba priniesť a ostatné že ved postupne, taký privítací list a tam boli popísané veci a potom som sa dozvedala postupne od učiteliek že aj to, aj to, aj to .......napr. teraz sme riešili že čo sa nosí keď dieťa oslavuje /samoška že richard marodi ale nedalo mi to a tak som poslala roba s čokoládkami ktoré som mala nachystané do jaslí....../
@blazka24 dufam ze dovtedy Risko nebude mat problemy, klop-klop,
kup mu nejaky imunoglukan, tym nic nepokazis, nam zistili oslabenu imunitu z krvi a ten imunoglukan pomohol, odporucila mi ho uz telefonicky ako sme sa objednavali a odvtedy chori nie sme, bol to len nasledok castych chorob a preto mal oslabenu imunitu. 😉
a vzdy ked je sezona chorob preventivne to mame brat, mame take cukriky v tvare macka a maly to zboznuje a odvtedy sme ok, aj ked je obdobie alergie, chorob. 🙂
padol jej chleba.. 😀
@karinka nebojím. Teda bojím sa len toho, že nezvládnem tie uzly, ale naštastie je elastická.
@klba táto je vraj od narodenia pre najemnšie aj nedonosené deti, tak uvidíme.
@blazka24 tak mala som už vela, ale oblečko dokupiš rýchlo a také praktické veci mám všetky.
@blazka24 nech len tá doktorka pomože, lebo sa to nejak na vás lepí. držím palce

inak cez obed sme boli vonku, pridala sa k nám aj @miroslava44 a super sme pokecali 😵 mirka ďakujeme za peknú prechádzku 🙂