icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

didiana333
8. apr 2011

@mamina2010 v NR je ešte na Chrenovej v Centro predajna All toys a ešte v krškanoch v bývalej Plastikárskej jedálni velká predajna Best for baby. 😉 skus pobehať,ja som hlboky kupila v cento a športák v krškanoch... 🙂

mamina2010
8. apr 2011

@didiana333 ... super, ďakujem za tipy

beruska113
8. apr 2011

@mamina2010 a okrem toho su take lepšie v Hlohovci, ak sa Ti chce ist až tam. Jeto babetkovo a aladdinkočiky. maju velky vyber

mamina2010
8. apr 2011

@beruska113 ...tiež ma ten Hlohovec napadol, no to asi za doobedie nestihneme všetko pobehať

beruska113
8. apr 2011

@mamina2010 možno kupite aj v NR a nemusite ist dalej. Ale výber je fakt super. ja som z NR a kupovat som bola tam

mamina2010
8. apr 2011

@beruska113 ...chcem si hlavne Nunu s malou odskúšať, tu v NZ ju nemajú ani mať nebudú ...a v predajni Pre deti ju dnes akurat dostali ...Aladdin ma dosť láka, ponuku majú fakt obrovskú, záleží však od malej, či bude mať náladu na cestovanie 🙂

domyyy
9. apr 2011

ahojte kočky 😉 je vás tu veľa nových 😅 ani nestíham registrovať 😅 😅 ako sa máte?? 😉

domyyy
9. apr 2011

@miroslava44 ahoj 🙂 🙂 jééj tebe sa to už kráti 🙂 keď si začala písať nevedela si sa dočkať konečne termínu, a už je to tu 😵 😵 😵 prajem Ti čo najmenej bolestivý a bezproblémový pôrod 🙂

miroslava44
9. apr 2011

@domyyy ahoj 😉 no kráti sa to, kráti, len keby som ešte tak vedela, že kedy sa ten môj vypýta vonku, lebo zatiaľ sa mu vôbec nechce ☹ A ďakujem, snáď to zvládneme čo najlepšie 😉
@mamina2010 Ahoj, aj na mostnej sú dva obchody, my sme tam v jednom kúpili hlboký, vtedy tam mali len tie, ale tak možno teraz už budú mať aj buginy, no neviem...ináč len tak ako ti tu už radili baby 😉

any23
9. apr 2011

@miroslava44 mirka jéééj už len 6dní do termínu 😵 neviem neviem či sa ešte stretneme keď budeš ešte kinderko, zajtra ideme k našim do jelenca, budeme tam asi celý týždeň /tento týždeň nám budú robiť tie stupačky/ ale budem na teba myslieť a držať palčeky, nech je to čo najrýchlejšie, najbezbolestnejšie a obidvaja ste zdravučký a spokojnučký 😅 😉 mala si tento týždeň aj poradnu? a čo doki hovoril? pohlo sa to trochu? 😅

miroslava44
9. apr 2011

@any23 no už len 6 dní....tak uvidíme, ja si ale myslím, že budem prenášať....praveže som tento týždeň nemala poradňu, tak vôbec neviem na čom som. Až vo štvrtok mám ísť, tak uvidím, čo povie, teda pokiaľ sa nevypýta dovtedy na svet 😀 Som aj sklamaná bola a aj sa obávam, že až takto mi dal doki poradňu, no asi preto, že bolo všetko ok, neviem. Takže idete do Jelenca, no škoda, ale nevadí, prinajhoršom už s kočíkmi sa stretneme 😀

any23
9. apr 2011

@miroslava44 a pocity máš aké? poslíčkovia nič? 😅 veru, ideme radšej stadeto, bude tu hluk, špina, cudzí ujovia roboši - nebudeme mať vodu, plyn, nebude sa dať používať wcko tak čo tu budeme strašiť 😝 uvidíme podľa toho, ako dlho im to bude trvať, možno budú rýýýchly a už stredu-štvrtok to bude hotovo 😝 nooo tak už vydrž tých pár dní, ja viem že je ti už dlho, urýchlovač nejaký ste neskúšali? mňa deň pred pôrodom veeelké upratovanie chytilo, som kompletne celý byt vyupratovala, poobede som prirodzenú vyvolávačku skúsila - skočila som na drahého 😝 😀 večer sme ešte labzovali po N-centre, boli sme na pizzu /teda ja som si dala úúúúplne že skvelé cestovinky, celé som ich zmákla, ešte sme sa smiali že to hlcem akoby to mala byť moja posledná večera 😝 😀/ a to všetko za asistencie nepravidelných /zato už dosť silných bolestí, deň predtým mi odišla tá hlienová zátka a mala som dva dni vkuse bolesti, ale furt sa nič nedialo, stále boli nepravidelné, tak som to chcela trošku urýchliť a podarilo sa 😝/ maťo potom išiel do roboty no a nadránom sa to spustilo a o 10tej ráno už bola malinká medzi nami 😵

beruska113
10. apr 2011

BAby ako to tu čítam, tak mna prvákrát tuším chytil stres, že ja naše mimčo moooc chcem, ale nechcem rodit. Ach jaj 😔 😨

any23
10. apr 2011

@beruska113 neboooj, to prejde 😉 čím bližšie budeš k termínu, tým viac si budeš želať nech je to už tu, nech už konečne porodíš, však to poznáš, škoda že bez toho to nejde 😝 mňa to tiež chytalo - striedali sa dni kedy som z toho mala paniku s dňami kedy som sa normálne na pôrod tešila 😝 no ale keď to prišlo, tak som si aj zanadávala, či mi toto bolo treba, aj som maťovi povedala že tretie v žiadnom prípade, ešte raz to zažiť nechcem ani náhodou jedine ak by ho porodil on 😝 😀 no ale už ma to prešlo 😀

beruska113
10. apr 2011

@any23 no ved to veru poznám, ku koncu mi už bolo všetko jedno, len nech to už prejde. tak hadam aj teraz budem mat ten stav. a ja som mala super porod, tak niekedy dufam, že druhy bude rovnaky a niekedy sa bojim, čo ked to bude naopak.

miroslava44
10. apr 2011

@any23 no veď to..., myslím, že už som aj mala poslíčkov, vo štvrtok aj v piatok, včera len tak trocha (raz) a dnes zatiaľ nič, ale možno preto, že ako píšeš, som vyysávala, dlážky umývala, pavučiny vyutierala 😀 No nieviem, malý keď sa vrtí, tak poriadne...No tak uvidíme, že čo a ako, chceme ísť ešte dnes na prechádzku, včera som si aj fajnový teplý kúpeľ dala, no tak uvidím, keď nie, tak nech už príde kedy chce...hlienová zátka ani náznaky...tak ešte sa asi nechystá ☹ Ale tak ešte máme nejaké tie dni do termínu.
Tak si to teda užite v tom Jelenci 😀

beruska113
11. apr 2011

Ahojte, tak dnešná poradna Ok, všetko ako má byt. Boli sme malemu kupit zabranu na postel, ale cez obed tam nechcel spat. Tak uvidime, kedy ho presvedčime

any23
11. apr 2011

@beruska113 no super že je všetko v poriadku 😵 držím palce nech si Luky rýchlo zvykne 😉

to som sa aj ja bála že keď som mala prvý pôrod celkom fajn a rýchly, že pri druhom už to šťastie mať nebudem 😝 ale nemôžem sa sťažovať - bol ešte rýchlejší /pri Alexovi som bolesti dostala o 6tej ráno a 15.55 bol na svete, teraz sme to mali zmáknuté za 6hodín od prvej ozajstnej kontrakcie/ ale zato o dosť bolestivejší 😝 ale prežila som 😀 😀 😝 tretie by som asi odrodila v aute 😀

@miroslava44 ďakujeme, užívame si 🙂 a vy sa držkajte,keď to príde, tak nech to máte čo najrýchlejšie za sebou 🙂 potom daj nejako vedieť, že už ste traja 😵 teším sa na infošku 🙂
emka spinká na dvore, má super babysiterku - sestrin "buldozér" na ňu dozerá - keď sa začne mrviť a mrnčať, tak Fibča začne zavýjať 🙂 a malá ju doslova žere očami - doobeda sme sedeli vonku na hojdačke a sledovali ako sa s alexom naháňajú a ona sa z nej išla ušťať 😀 😝 taaaak sa na nej rehotala 😝

m.a.r.t.i.n.a
11. apr 2011

Ahoj kočky,

chcem sa opýtať, či mi neviete poradiť v Nitre dobrého dermatovenerológa /kožná amb./ - ale ženu. Chcem si dať vybrať materské znamienko a neviem kde....
Dr. Svrčekovú prosím NIE !

Ď A K U J E M !

miroslava44
11. apr 2011

@any23 ďakujeme, hádam to prebehne hladko, keď to príde. Dnes ráno som tiež mala dobrých poslíčkov, čo som si už myslela, že aj možno a nič, ani hlienová zátka nie a nie odísť...tak čakáme 🙂 Tak si to teda užívajte a určite dám vedieť 🙂

bodka13
13. apr 2011

🙂 ahojte dievčence
nemáte niektorá na predaj digitálnu váhu pre bábätko? ...alebo ak viete o niekom kto by chcel predať za rozumnú cenu...ďakujem za info 😉 🙂

zuzana76
13. apr 2011

ahojte

@m.a.r.t.i.n.a ale kozna priamo nevybera znamienka v ambulancii, mne vyberali, kedze som mala na spodnom viecku, tak na ocnom oddeleni v nemocnici, podla toho kde to znamienko mas - tak ked na tvari, tak urcite na plastickej chirurgii v nemocnici, a ak nie na tvari, tak napr dobry je Dr. Maďar, ale u neho sa vsetko plati, muz si chodi dat vyberat znamienka k nemu, tam ta priamo objedna na urcitu hodinu a hned aj zoberie
http://www.azet.sk/firma/48827/mudr-jozef-madar...

teraz ti nepoviem, kolko ho stalo jedno znamienko, ale mozno do 30 eur to bolo, ale on ma komplikovane znamioenka, vela stehov mu robil, takze asi zavisi, aj od samotneho zakroku, ze kolko to bude.

zuzana76
13. apr 2011

@m.a.r.t.i.n.a jaj, pisala si,ze zenu 😀 , som si nevsimla, tak ten Madar asi nic teda

m.a.r.t.i.n.a
13. apr 2011

@zuzana76 Ďakujem Zuzi aj tak. Mne práve vyberali už 2x priamo na kožnom, ale nie v SR....

zuzana76
13. apr 2011

@m.a.r.t.i.n.a ja chodim k Dr. Firickej na Klokocinu, ale ta urcite nevybera, aj ja si chcem dat vybrat 2 znamienka z tvare, ale to asi az na jesen, v lete sa nemaju vyberat a teraz este kojim, takze vtedy tiez neodporucaju, lebo to anestetikum sa dostane do mlieka, ale mozno uz na jesen, ak nebudem kojit, tak si dam vybrat, ale ja pojdem do nemocnice na plasticku chirurgiu.

majulcek
13. apr 2011

@m.a.r.t.i.n.a http://www.fnnitra.sk/index.php?url=o_plch Katrina Duchonova,mlada baba 😵

majulcek
13. apr 2011

@m.a.r.t.i.n.a napadlo ma ze sa vydala, takze mala by sa volat Lukackova 😉

m.a.r.t.i.n.a
14. apr 2011

Ďakujem pekne.

miroslava44
14. apr 2011

Ahojte baby, tak ja dnes po poradni bez zmeny, zajtra máme termín a mám pocit, že neporodíme ani na veľkú noc...No už neviem ako by som mu pomohla vonku ☹ Asi musíme len čakať...nič iné nám neostáva. Ale je to už nekonečné pre mňa, ja už by som ho chcela mať pri sebe, zlatíčka môjho malého 😅

any23
14. apr 2011

@miroslava44 ahoj mirka 😀 som na teba myslela či náhodou už nie si maminka ked si nepísala no ale ako vidím, Matejkovi sa ešte nechce 🙂 no verím ti že to čakanie je už nekonečné, ale vážne iba čakať 😉 dnes ideme už domov navečer, tak keď zajtra bude pekne, tak sa ti ozvem, môžme sa ísť poprechádzať, pravda ak nebudeš v pôrodnici 😉 😵 ďalšiu poradnu ti dal na kedy?