Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
@miroslava44 aaale veď sa to môže spustiť hocikedy, kľudne už zajtra môžeš v pôrodnici odfukovať 😝 😉 😵 dúfam že zajtra bude pekne 🙂 už sme domka, ešte nám nejde plyn, až ráno spustia, tak na večeru bude pizzaaa 😝 🙂
@any23 no keby si tak mala pravdu, tak by som sa vôbec nehnevala, že sa pekne na termín vypýtal 😀 No ale neviem...No uvidíme ako bude zajtra, ale ak pekne, tak môžme vyraziť, aj keď má síce môj drahý poobednú, čiže ide až o niečo po jednej do práce, ale neva 😀
@miroslava44 moja to stihla na termín, tak nič nie je stratené ešte 😉 zatial to vyzerá nádejne s počasím, no ale doobeda sa von asi nedostaneme, mám doma aj Alexa, tak musím navariť a neuveriteľný bordel tu ostal po majstroch - všade špina a prach tak musím upratať 😝 asi tak okolo 2hej dnes pôjdeme, dám ti vedieť 😉 tak si užívaj drahého kým je doma 😉
jeeejo už ti svieti 41tt 🙂 ja som tú svoju 41tt nestihla ani obkuknúť, nedostala som sa na PC, aj som chcela babám písnuť že už to prišlo, vyrážame do pôrodnice, ale nedalo sa mi sedieť, len som do sprchy behala a po byte jak tigrica pochodovala 😀 😝
@any23 no tvoja to stihla, ale mám pocit, že môj to prepásne a potiahne ešte 🙂 No veď nevadí, mne to o tej druhej úplne vyhovuje, ja som sa zobudila neskôr dnes, som sa vytrepala z postele až o pol 10, tak v pohode, ja tiež musím v kuchyni upratať. Drahý ešte spí, tak si ho moc neužívam....No ale čo už...
No už mi svieti a ešte asi aj niekoľko dní bude... 😒 No ale tak vydržíme nejako 😉
@miroslava44 Mirka akooooo? ešte si doma?
@beruska113 ahoj, ahoj, veru ešte som doma, ešte sa mu stále nechce a to som dnes už aj okno umyla a nič...aj sme sa pomojkali s drahým a nič...Tak už neviem, čo by mu pomohlo, uvidíme, čo bude do rána. A zajtra idem k dokimu a už asi do nemocky. Tak vám potom napíšem, že čo a ako. 😀
@miroslava44 držím palce,posledne dni čakania su o držku. Si to dobre pamatám a to sa malý narodil len 4dni po tremíne.
@beruska113
@any23 No ahojte baby, tak ja som dnes bola u toho môjho dokiho a ten, že sa vôbec neotváram, ale že už by som mohla. Tak už som aj ja ostala zhrozená, že ozaj by som mohla, veď kedy porodím ☹ Tak ma poslal na rizikovú poradňu, že aby som tam išla dnes, no dnes tam nerobia, len detskú gynekológiu. Tak ma sestrička odbila, aby som došla zajtra...tak som myslela, že ma tam v momente vystrie...No a taký systém....Najhoršie je, že drahý má zajtra rannú, tak tam budem musieť ísť sama, no a predpokladám, že si ma tam už asi aj nechajú, tak som sa dohodla so svokrom, ten bude doma, že mi prinesie tašku keby niečo, aby som ju ja nemusela vláčiť. Sú ľudia, čo by ma tam odviezli autom aj s taškou, ale kto tam bude so mnou čakať, kedy ma tam odbavia....Tak asi to poriešim tak....
No a to čakanie je veru nekonečné, moja polovička sa už bojí, len sa ma vypytuje, či sa malý hýbe a či nebude už neskoro, chudáčik. Má väčšie nervy z toho ako ja 😀
Tak tu teraz vysedávam a veru sa mi nič nechce, lebo som zašla ešte do billy, keď už som bola v meste a trocha dokúpila veci, aj na fajnovú zeleninku som bola na tržnici. Tak som teraz úplne odšťavená 😀
@miroslava44 no veru ta nepotešili dnes. ale neboj, možno si ta nenechajú. mne povedali, že sa čaká 2týždne po termíne. ale každý doktor povie inak. a ked budeš už najemenej čakat, vtedy to príde. Ja to už normále prežívam s Tebou, ked ma to o chvilu čaká. Drž sa , oddychuj a mysli pozitívne. Ja som posledne dni uplne rezignovala, že najk bude.
@beruska113 no čaká sa, čaká, ale až tak dlho?Dúfam, že ma nenechajú ďalší týždeň čakať. Ale keď sa ešte ani neotváram, tak neviem, neviem ☹ No uvidím, že čo zajtra povedia v tej rizikovej...
@miroslava44 mne tak povedal doktor, aj ked sa mi to tiež zdalo moc. tak ak sa bude daj, nejak podaj info.
ahojte 🙂 my si uzivame slniecka a dzedzinskeho vzduchu na chalupe-cely den sme boli vonku,dnu sme sa boli len najest a prebalit 😝 inak mala si dako nevie zvyknut na ine prostredie-nie je mrzuta ale mizerne spi-cez den spala 3x po 30min co je oproti jej standardu zalostne malo k veceru to s nou bolo zaujimave 😝 ale boli sme tu uz aj pred mesiacom a bola uplne v pohodicke tak zajtra snad bude lepsie...
@miroslava44 mirka tak malinky vas takto natahuje? Potvorka malinka... Verim ti ze uz je vam dlho, alexa som prenasala 6dni a veru uz to bolo na nevydrzanie to cakanie... Drzim palce nech ti zajtra len dobre spravy povedia a hlavne nech sa to uz spusti😉
@any23 no keď hovoríš, že 6 dni, tak to si ma tam asi ešte nenechajú...no nič, musím niečo vymyslieť...akurát mi písala kamoška, čo rodila minulý rok, že ako to tam chodí na tej rizikovej, tak vôbec nie som nadšená...
@beruska113 no podľa toho, čo mi písala kamoška, tak možno aj áno...
@miroslava44 mirus tak ako? Co povedali? Inak ja som den predtym ako sa maly narodil bola v rizikovke,to bolo piatok,vtedy ju viedol dr.truska a ten mi povedal ze ak nic,tak pondelok mam dojst do nemocky,on bude mat sluzbu a ze to vyvolame,to by bolo osmy den po termine ale alex sa asi nalakal tej vyvolavacky tak radsej isiel sam... Inak ale sranda ze najskor hrozil predc.porod a nakoniec som prenasala 😝 pri malej tiez tak-mesiac a pol pred terminom to vyzeralo vselijako,aj doki hovoril ze do konca juna nevydrzim a do toho 9.7. Uz vobec nie tak som stym aj tak ratala a ono furt nic,poslickov som mala kazdy den ale vzdy to preslo ma natahovala potvorka jedna 😝 cim dalej tym som bola nervoznejsia a to som este ani termin nemala, den pred terminom som uz bola zufala z predstavy co ked to este dva tt bude trvat sak to nevydrziiim ha ha 😀 normalne to prezivam s tebou 😉
mirka mi pisala sms a uz je v nemocke, ak do rana nic, tak zajtra vyvolavacka, tak jej drzim palceky nech to ma rychlo a stastne za sebou 😵
@any23 ak by si jej písala, že moc držím palce a čakáme dobre správy. A malinká hádam už bude lepšie. To každé dieta zle znáša takú zmenu. Hlavne si to užite.
@beruska113 zatial sa mi neozvala, myslim na nu cely den,ak sa ozve,pozdravim ju ;-p a ty ako,vsetko v pohode? Uz je lepsie, uz si asi zvykla, uzivame si to tu naplno,akurat grilujeme 😝
@any23 super, ýesa Emke užpáči. ja som stále chorá na ATB, ason malý to nechytil
@beruska113 tak sa rychlo vyliec 😉 pisala mi mirka a uz je maminkou 😵 vcera navecer sa maly matejko narodil,mal perfektne miery-4320g a 53cm-maly macinko-😵nakoniec isla cisarskym,podrobnosti neviem ved ona potom napise,tak sa nam dockala,tesiiim sa ze to ma uz stastlivo za sebou🙂
@any23 dík yza info. tak to je ozaj macko, aj mojho Lukiho riadne prebehol.
@miroslava44 BLAHOŽELÁM 🙂 a prajem skore zotavenie a Matejkovi všetko dobre. do života.
@miroslava44 tak všetko najlepšie prajeme a hlavne veľa mliečka a zdravia
@beruska113 a vy ako, ste zdraví, kedy ideš do NR?
@zuzanakarolinka Zuzi ja som už týžden na ATB, malý je naštastie zdravý. V stredu idem do Hlohovca na sono. Ked budem fit, tak sa stavíme, ale posledne dni asi kvoli chorobe mám toho naozaj dost s tým bruchom.
@beruska113 takže ty takto, ja som myslela, že ti to už skončilo, tak sa držte, rýchlo sa uzdrav 😉
@zuzanakarolinka Díky Brona. 😀
@beruska113
@zuzanakarolinka
@any23
ahojte baby, čítať zatiaľ nestíham, resp. som na to voľajaká unavená, ale hlásim šťastný príchod domov.
Náš Matejko sa teda narodil 21. 4. 2011 o 20:12 hod., s mierami 4320 g a 53 cm, no cisárskym rezom, čoho som sa ja obávala. Čo aj naznačuje, že môj pôrod nebol vôbec taký jednoduchý, ako som si ja myslela. Takže v stredu som bola na rizikovej poradni, tam som vraj bola otvorená na 1cm a 1voľný prst, tak ma doktor poslal hneď na príjem, keďže som bola 5 dni po termíne, no a že vo štvrtok vyvolávačka No samozrejme to neprebiehalo tak ľahko, lebo Matejkovi sa vôbec nechcelo na svet. Tak mi vo štvrtok ráno o 7-mej dali vyvolávačku, ktorá vôbec nezabrala, tak o 10-tej ďalšiu, no bohužiaľ ani tá nezabrala. Mala som akurát tak nenormálne silné kontrakcie, ale vôbec som sa neotvárala a tak som došla k sekcii, dala som si ale pichnúť spinál. anamnézu, aby som si mohla hneď po pôrode užiť môjho krásneho anjelika. Bože baby, on je taký nádherný, ja sa neviem na neho vynadívať. Teda, ale poviem vám, ta sekcia žiadna sláva...no ale nevadí, hlavne že môj drobec je zdravučký a milujem ho.
No a dnes nás prepustili, keďže všetko prebehlo v poriadku, tak teraz sa spolu ladíme už aj doma, v nemocnici bol úplne zlatunký. Zatiaľ plače, len keď si pýta papať, tak sa z toho vytešujem. Zatiaľ je úplne dobrunký, len spinká a papá, našťastie sa nám aj mliečko vytvorilo a poviem vám, má dobrý sací reflex . Ale nech má. Môj drahý keď ho uvidel, tak sa rozplakal, že sme dobre urobili No bol úplne zlatý.
Pridám vám aj foto, aby ste videli aj môjho fešáka
@miroslava44 mirus ahoooj 🙂 som na teba dnes myslela ze uz by vas aj pustit mohli 😉 gratulujeeem esta raz,malinky je nadherny,dokonale babatko 😵 vytrpela si si svoje,to ti verim,ale ako si povedala,ten maly zazrak za to stoji,hlavne ze ste zdravucky obidvaja, uz sa velmi tesime na prechadzky 😉 tak len pekne papkajte a spinkajte,ty sa teraz pekne daj dokopy a ked sa na to uz budes citit, tak daj vediet 🙂 to je super ze je taky dobrucky,aj moja len spala a papala cele tri mesiace som ani poriadne nevedela ze ju mame 😵 poriadne si ho uzivajte, verim ze sa neviete vynadivat 😵
@miroslava44 fešáčisko gratulujem, a tebe sa spinal nepáčil, ja si teda neviem vynachváliť, suepr vec, ale je to pravdaže individuálne, tak sa držte 😉
@miroslava44 Mirka nádherný je. Tak si to nemala vesele, ale stálo to za to. Nech je stále taký dobručký a skore zotavenie.
@any23 ahoj, no nás pustili domov ešte v pondelok, čo je aj super, lebo už tej nemocnice som mala dosť...Asi som to zakríkla, lebo prvá noc doma bola hrozná, malého akosi bolelo od večera bruško alebo neviem čo a tak sme si pretrpeli svoje až do rána, kedy až o pol 4 zaspal. Druhá noc doma bola už lepšia, síce sme od siedmej do jednej vôbec nespali, lebo chcel furt len jesť...ale tak potom potiahol až do 7:15. Tak si pomaly zvykáme, no uvidíme, dnes je od rána celkom dobrý, pekne papká aj spinká, tak uvidíme, čo teraz večer, snáď sa nám ten režim už napraví. 🙂 Ja sa pomaličky zotavujem, ešte tá rana sem-tam pobolieva, ale dá sa. Tak sa potom vidíme na prechádzke 😉
@zuzanakarolinka ďakujem, spinál sa mi praveže páčil, lebo som si mohla plne vychutnať môjho malého anjelika 😉 Takže ja som spokojná 😵
@beruska113 ďakujem, vesele som to moc nemala, ale ako píšeš, stalo to za to 😵

@any23 ahoj, ahoj, aj ja som na vás myslela, že ako vám je dobre v tom Jelenci 😀 No veru sa mu vôbec nechce, povedal, že ak neporodím, tak mám prísť buď v pondelok alebo utorok, tak uvidím, že kedy tam pôjdem. Keď som ale odchádzala, tak sa len zasmial, že: myslím, že to už pôjde. No to sa jemu ľahko hovorí. Myslím, že v pôrodnici ešte nebudem, tak môžeme sa pokojne prechádzať, teda ak bude pekné počasie, lebo dnes je to úplný hnus. A snáď to pomôže aj Matejkovi vonku 😉