Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
@any23 pekne ked sa minie prasok tak kupim ten persil 🙂 zase som o nieco mudrejsia 😉
@zuzanakarolinka no jasneee 🙂 stalo sa 😉
@miroslava44 miruš no to ti pekne pribral podľa mňa 😉 veď ak je dokina spokojná, keby to nebolo oki, tak by určite povedala 😉 nooo tak mladý pánko je asi pohodlný, keď sa mu nepáči že sa musí viac namáhať 😝 ale veď to sa určite upraví 🙂
dnešok sme mali v znamení nákupov, zháňala som malej sandálky 🙂 ani som len netušila že bude s tým taký problém, ak aj mali naše číslo, tak sa mi nelúbili 😝 boli sme v centre, v maxe, nakoniec v galerii v tescu - v deichmane sme kúpili tak môže cupitať 🙂
momentálne sme ešte v jelenci, došli sme na kafe, emka si vonku krááásne pospala a volajako sa nám nechce domov 😝ale už pomaly pôjdeme 🙂
@jajuska1411 no veď vyskúšaš a uvidíš 😉 ale myslím že budeš spokojná 😉
@mariynka mari kuk 😉 dneska fotené 😝 a mám nové info 😝 bavila sa s veterinárom a ten jej povedal že kludne môže mať šteniatka aj skôr, nemusí čakať rok, tak to vychádza tak, že keď sa bude na jesen najbližšie hárať a podarí sa, tak šteniatka budú k odberu okolo vianoc 🙂 a pýtala som sa, koľko zožere 😝 tak približne kilo granúl denne, vraj jedno to 20kg balenie jej vystačí tak na mesiac,zvykne jej to miešať buď s konzervou /tú jednu velikánsku má na jeden krát/ alebo jej ku konzerve zvykne uvariť cestoviny, niekedy ryžu /len tak vo vode, bez soli/ a dostať kúpiť takú "salámu pre psov" to má tiež kilo, a to má tiež na jeden krát 😝 takžeeeee zožere dosť taký pes 😝 ale papá len jedenkrát denne a raz do týždna máva pôst, kedy dostane chúúúda iba vodu, na radu doktora 😝
@any23 jasne dneska sme maliprvykrat piskotku s jablckom a myslim ze nam celkom chutila 🙂
Ahojte... baby nepoznate nejakeho dobreho alergologa ? budem musiet asi behnut s malym lebo stale ma zapchaty nos a v noci je to cista katastrofa...
@cukruska1920 ahoj 🙂 ja chodím do polikliniky na Klokočine doktorovi Košturiakovi 😉 som spokojná 😵
@cukruska1920 ahoj 🙂 my chodíme k dr. košturiakovi na polikliniku na klokočinu, je fajn, on je tam namiesto dr. kováčovej, ja som s ním spokojná 😉 a vaša dokina hovorí čo na to? a ako sa mávate? pozerám že tvoj malinký má už cez pol roka, ako to letííí keď si sa sem k nám pridala, tak bol úplne malinkatý 😵
inak dobré ránko 🙂 dneska sme vstávali o pol 7mej, v noci bola dvakrát hore ale iba scucla mliečko a spalo sa ďalej, tak sa celkom dalo 😅 teraz znova hajá, od 9tej dúfam že do tej 11tej potiahne, musím ísť baliť - ideme na víkend na chalupu 🙂 chcem to stihnúť kým vstane, potom spolu musíme poupratovať, variť dneska nebudem, na obed bude pizza 😝
@jajuska1411 no super, že chutilo 🙂 naša ovocie moc nemusí, spapá max. polku tej výživky, ale zase banán čerstvý lúúúbi,je schopná zjesť celý taký stredne velký 🙂 zato zeleninka jej chutí moooc, ešte mi ani raz neodmietla, ale tiež toho veľa nezje, keď jej robím doma, tak asi 3/4 via pohárika /190ml/ a kupované tiež asi tak 3/4 😝 akurát že mám pocit že z petržlenu ju bruško bolí 😒
@any23 chcem si od nej vypytat vymenny listok aby som mohla ist lebo sa mi to nezda... bola som uz s nim aj na krcnom...tam bolo vsetko v poriadku tak si myslim ze jedine alergia aj ked by som bola nerada 😒 normalne chrapci nosom ako keby ho mal plny ale nic mu nejde... a aj pokasliava... noo..hej rastie... je to vymyselnik riadny
@domyyy to by som mala aj fajn blizko...a treba sa telefonicky objednat ked sa tam ide prvykrat alebo ako?? inak neviem si predstavit ako zistuju alergiu u takych babatiek
@any23 hej aj ja k nemu, zlatý je 🙂
@cukruska1920 treba sa telefonicky objednať, ale ja som čakala tuším 6týždňov kým ma mohli zobrať.... dosť dlho 😒 😒 ale podľa mňa keď im povieš, že máš bábo tak vás dajú skôr... teda dúfam..... chcela by si kontakt? 😉
@domyyy inak na nete som nasla ze aj Jakubička je alergolog... nevies ci je to pravda? lebo to je manzel detskej
@domyyy tak dlho si čakala? 😕 nás zobrali hneď, keď sme boli vtedy v tej nemocnici, tak tam nás odporučili na alergologiu, dokina nám dala lístok, hneď od nej sme išli tam, to bolo tuším piatok, doki tam zrovna vtedy nebol, tak nám sestrička kázala prísť v pondelok...
@cukruska1920 no napríklad nám žiadne testy robiť zatial nebudú, vraj je na to ešte malinká 😕 ale ona zase nemá žiadne problémy klop klop klop, my tam chodíme kvôli tomu, lebo ako 4-mesačná mala obojstranný zápal plúc, boli sme týžden v nemocnici a tam jej naordinovali také spreje do plúc a kvôli nim musí byť sledovaná... chodíme tam raz za dva mesiace a kontrola spočíva v tom, že ju popočúva, pozrie do hrdielka, spýta sa ako sa máme, predpíše spreje a to je všetko, zatial to nijako inak neriešia, aj keď v nemocnici do správy napísali, že kompletné vyšetrenia na imunitu, ale vraj je to zbytočné zatial :-/
@cukruska1920 a nemôže to byť suchým vzduchom v byte? 😕 strašne rýchlo nám tie detičky rastú, že? nestačím sa čudovať 😅 a už prikrmujete?
@domyyy inak ja som ním bola milo prekvapená, som sa bála aby to nebol nejaký starý páprda čo sa len dôležito a múdro tvári 😝 ale je zlatý, sa mi páči aký má prístup k detičkám a aj sestrička je milá, keď tam prídeme a zbadá že sme tam, tak nás hneď berie dnu 🙂 tam býva vždy strašne vela ludí, tak keby sme tam museli čakať kým dôjdeme na rad tak tam z malej asi zošediviem 😝
@any23 tiez som si to v zime myslela ale uz sa nekuri... tak neviem... hej prikrmujeme...ideme do mesta potom ti popisem co vsetko uz papame
@cukruska1920 oki 🙂 ja idem baliť 😉
@any23 jaj no tak my sme tiez dobry papkaci ako sa hovori len nas zase casto zamekava ☹
@cukruska1920 ano, robi aj alergologiu. My k nemu teraz ideme na alergologicke testy. Maly mal ako 4mesacny zahnisane ramienko po TBC, tak nas jeho manzelka - nasa detska doky poslala k nemu, odvtedy nas pravidelne sleduje...Tam je dobre sa objednat, lebo stale tam je vela ludi, hlavne v obdobi chripky a on este robi aj v nemocnici primara... Tusim ordinuje az od 10tej do neskoreho popoludnia. Ale babatka mali vzdy prednost.
@dupinka malemu tiez z toho vytlacali 3x hnis takze nas uz pozna ale nevedela som ze je aj alergolog
@miroslava44 nemáš náhodou červený kočík? lebo dnes neviem, či som ta nevidela okolo 11pri stánkoch so zeleninou, malý mal žlté dupačky, ale zdal sa mi nejaký velký, tak si to možno nebola Tyy
Ahojte Mamičky
chodievate sa hravat do *M*O*T*O*L*I*N*A*????????je to na dolnočermanskej v nitre, dajte vediet
dakujem
Ahojte...kam sa chodite prechadzat?? ja uz mam vsetko obehane a neviem kade chodit
@olganr @cukruska1920 my sa nechodíme ani hrat do Motolina, ani prechádzat. Od 8 do 20 okrem obedného spánku sme vonku okolo domu so všetkými detmi z ulice a malý je v siedmom nebi od radosti.
Ahojte... hladam niekoho na spolocne kocikovacky a tak... najlepsie z chrenovej, kvoli flexibilite, kedze nam sa este tazko planuje dopredu. keby sa niekto ozval, tesilaaa by som sa 😉

@miroslava44
@any23
baby, že nás podporíte?
https://www.modrykonik.sk/forum/mesiac-s-daylong/hrajte-o-30-kremov-daylong-kids-v-hodnote-15-eur/