Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
ani my sme sa tam este neboli hrat, hoci je to nedaleko, ale reklamu som videla , vacsinu dna sme v zahrade, doobeda aj poobede s vynimkou obednych hodin a niekedy sa ideme este hrat na klokocinu pri kostol.
ahojte dievcata...som tu tak trochu nova, neorientujem sa tu este poriadne, bolo mi odporucene sa pridat k nitrancankam 🙂 takze vas aspon takto srdecne pozdravujem 😵
ahojte...hľadám sebe a svojej 2-ročnej dcérke priateľku...na výlety či všeobecne na spoločne strávený čas...ak si škorpionka a máš dieťa vo veku 2 rokov, ozvi sa 🙂
@beruska113 ahoj, ahoj, veru, boli sme to my. On je taký veľký už, dnes máme mesiac, no veď sa aj veľký narodil, rastie nám ale do dĺžky 😀
ahojte 🙂
ja prídem, len ked niečo potrebujem. 😅 Baby potrebujem na zajtra ak niekto má, prepravku pre psa. Ideme si pre hafana a nemáme ho v čom odniesť. Nemá niekto žičkať? Ďakujeme 🙂
@cukruska1920 my sa motame po chrenovej,alebo sem-tam do parku vybehneme 🙂 mozme tam niekedy skocit spolu ak by si chcela 🙂
@bosacka ahojky a vitaj medzi nami 😉 my sme tiez z chrenovej, odkial presnejsie ste?my kusok od lipy byvame😉
@beruska113 no komu lepsie maly ma spolocnost a ty sa tiez nenudis, len horsie ked je naprd pocasko,co😝
@miroslava44 teda tak to je fakt riadny dlhám. zato som sa ti nepridala, že to určite nemožeš byt Ty.
@any23 niekedy vyslovene túžim po daždi. Dnes mi padol strašne vhod. Od rána som behala po nákupoch, potom pri malom, ráno som hned varila, ked spal som 2hodiny kvety presádzala, poobede by som nevládala za ním behat. a teraz sa tu pekne pri mne hrá. Takže niekedy mám pobytu vonku už dost. Ale určite je to výhoda byt v dome.
@beruska113 no tak to hej, obcas sa to hodi, ja som podla seba hovorila-my ked sme na chalupe a neda sa byt vonku,tak to hotova katastrofa,nic ine nerobi len vymysla😝jeeeejo a ty uz 30tnicka?😵leti to neuveritelne😝inak sme sa asi minuli,my sme po pol 12tej prechadzali okolo zeleniny,sme vykukali mirku ale sme sa nevideli...
@miroslava44 mirus chlapov tvojich sme videli,teda aspon myslim ze to bol tvoj muz,smerom z lidla isli,kocik som spoznala😉
@veronika121286 vitaj medzi nami😉to je super ze tolko novych tvari pribuda,treba to tu ozivit,malo sa sem pise,no tak ale ani sa necudujem ked je vonku tak super🙂odkial ste?
Inak my sme na chalupe,akurat grilujeme😝
@miroslava44 a veeeelka gratulka k prvemu mesiaciku😵
@olganr ale nie, bola som tam s kamoškou, len sa mi nepáči ten sposob, že vlastne je to kaviaren s detským kutikom, ale ty si za ten detsky kutik musiš platit a zase sediet tam len tak nasucho, mi je trapne, takže je to vlastne len dalši biznis pachany na detoch a to sa mi nepáči, to radšej budem nadalej chodit do klokančeka 🙂
@any23 - dakiujem za privitanie 🙂 my byvame pri papuci, takze blizko...
@miroslava44 - ahoj... pozerala som fotky tvojho Matejka (a aj kociara)... mozem sa prihovorit, ak by sme sa stretli?
olganr 🙂 pravdaže nie... 🙂 🙂 🙂
a ako to tam funguje treba sa objednat ze prideme a platim tie 4 € za mesiac alebo maju aj samostatne vstupne ???
@any23 no veru vonku byva pekne, o tejto stranke som moc nevedela, spomenula mi ju kamoska, ked som chcela predat kocik :D Sme z Klokociny
@any23 - chodime vsade po okoli, obcas aj dalej... teda zo zaciatku som sla v pohode dalej, bez problemov prespala 2 hodinky... potom zacala byt nevypocitatelna a budit sa skor, casto s revom, neutisitelna - tak uz si daleko netrufam 😅 vacsinou sa pohybujem na uzemi ohranicenom tr. a.hlinku, levickou, akademickou. mame brio go, vyzera takto: http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa... - v tejto bezovej farbe, zatial vanicka 😉 ... no a ja som taka krpata blondina 🙂
v poslednej dobe sa nam darilo chdit von okolo pol stvrtej az stvrtej... ale stale sa mi to tazko dopredu odhaduje
@beruska113 no on je taký náš dlhý anjelik najzlatší 😵
@any23 no boli to oni, som ich vyslala a ja som varila, lebo ináč nemám akosi kedy, lebo malému sa nechce akosi doobeda spávať, tak sa mu musím venovať trocha. Dnes sme ináč iba pred pol hodkou došli domov 😀 , sme sa troška flákali 😅
@bosacka jasne, že môžeš, ja budem len rada 😉
@miroslava44 no jasne, ak ti ho má kto vziať von, tak to treba využiť 😉 ja by som tiež občas prijala keby niekto emku vzal aspoň na hodku vyvenčiť, ona sa síce vie už občas aj trošku sama zabaviť, ale aj tak - s ňou mi všetko trvá trikrát dlhšie 😝 už tu boli také pokusy ale skončilo to po pol hodine, prišli domov s ooobrovským plačom, aj to ju sestra zobrala uspinkanú, ale ona sa jej zobudila a ked ma nevidela tak spustila 😒 a nestalo sa to raz 😒 no čo už s ňou 😅 ale chvaaaaaaaaaaalabohu že zvykne doobeda spať tak dve hodinky tak si stihnem aspoň navariť 🙂 a potom ked okolo 11tej vstane, tak sa môžme ísť trošku poprechádzať, alebo keď sa nám nechce, tak sa doma hrajkáme 😅 potom znova ideme haji domov a okolo pol 4tej vyrazíme pre alexa a potom podľa okolností bud zostaneme vonku, alebo ked mám doma nejakú robotu tak len rýchlo na zmrzku a šup šup makať 😝
a my sme na tom podobne - domov sme prišli asi pred hodkou a pol, boli sme cez víkend na chalupe a cestou domov sme za stavili v jelenci, a nie a nie sa stade dostať 😝 už sa ale u nás hajá, ja som ešte dala prať, idem do sprchy a spaaaaaaaaaať, nejaká som zničená po víkende 😝
@bosacka jeeeeeeeeej krásny kočík, budem po takom pokukovať, myslím že taký sa nedá prehliadnuť 🙂 😉 my máme sivo-ružový tako jumper http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5720463 😉

@olganr ahoj, my sme tam boli, malej sa páčilo, mamičke menej, ale hlavne, že su deti spokojne 🙂))