icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

zebra41
14. júl 2011

@slavkav a tiez vam hovorili,ze kurz je potom v pondelky o 12? lebo my budeme chodit na ten

slavkav
14. júl 2011

@zebra41 my v utorky o 12.30. ale zatial len to cvicenie. otestujem na dcere - ktora bude chodit kazdy den o 16.15 a ak budem spokojna - tak zacnem aj s mensim plavat 🙂
"uz" sa tam iba naucit soferovat ... uff

zebra41
14. júl 2011

@slavkav no mas na kom testovat 🙂 a soferovanie urcite zvladnes, ved ako som pochopila byvas nedaleko a parkuje sa tam v pohode 🙂

cukruska1920
14. júl 2011

Ahojte Nitrancanky...co nove,?

slavkav
14. júl 2011

@zebra41 ano, cca 15 min peso - aspon podla Googlu 😀

bosacka
14. júl 2011

@slavkav - my mame tiez ut o 12:30... a planujem ist pesi z chrenovej (ja to mam tak pol hodku odhadom) 😎
@zebra41 - ja dufam, ze aj Lenke sa pacit bude... 😵

slavkav
14. júl 2011

@bosacka tak sa tam stretneme. ja pridem aj so starsou ...

e37
14. júl 2011

@slavkav
ahoj, chcela by som sa spytat, ci sa cvici aj teraz, v lete, mam rocneho maleho a 5 rocnu kocku🙂
Alebo je to pre mensie babatka?

slavkav
15. júl 2011

@e37 no to ti veru neviem povedat. ja som sa zaujimala len o male babatka - kedze s tym mojim tucnoskom chcem chodit cvicit. ja mam tiez 5r slecnu 🙂 a s tou tam budem chodit len plavat. skus tam zavolat. lebo oni nemaju samostatne cvicenie - my budeme chodit na to cvicenie s plavanim - ale len na tu cast cvicenia zatial. casom pridam aj to plavanie pre mensieho.

e37
15. júl 2011

@slavkav
dakujem velmi pekne za odpoved
Nevies prosim Ta, ci mala uz bude plavat sama, alebo su v bazeniku aj rodicia? Budu sa aj ponarat, ako babatka? Moja to nema rada, preto sme aj kedysi davno z babatkovskeho kurzu museli odist.....
Malemu ponor nevadi, taki su rozdielni..... 🙂

slavkav
15. júl 2011

@e37 no nasa mala isto bude plavat sama - ona uz totiz vie plavat 🙂 my sme s nou chodili plavat do Trnavy - takze tam sa naucila. a ja tam vlastne budem aj so synom. V istom veku - mohla tak mala mat cca rok - tiez jej vadil ten ponor. tak sme potom prestali, resp. neznasilnovali a ked sme o 2r na to zacali znova chodit, tak pomaly pomaly si na to zvykla 🙂 a teraz ide bez problemov. ale je fakt, ze teraz plava s plaveckymi okuliarmi. mozno skuste tie.

slavkav
15. júl 2011

@e37 ale ked pozeram ich stranku, tak maju pre predskolakov plavanie aj pre zaciatocnikov .. takze vyskusajte - ja by som asi skusila 1-2 kurzy a potom ak by sa to nezlepsovalo, by som to nesilila ... a nasa mala v TT plavala az donedavna s rodicmi ...az ku koncu sama. ale tu to nepoznam, neviem aky sposob vyuky maju. my tu byvame len tyzden 🙂

zebra41
15. júl 2011

@bosacka tak dufam,ze ano. a to aj take malinkate babatka plavaju? ja som myslela,ze az po 4 mesiacoch. ale teta to fakt s detmi vie. hovorila,ze sice obcas prvykrat poplacu,ale Jakubko a ani ten druhy chlapcek neplakal. a ten hned aj splechotal 🙂

zebra41
15. júl 2011

baby a teda z Cermana tu nie je nikto? hladam kohosi na kocikovanie 🙂

zuzana76
15. júl 2011

ahojte

@zebra41 ja som z cermana

any23
15. júl 2011

ahojte 🙂 ja akosi nič nestíham, malú trápia zúbky, má úplne rozhodený režim 🤐 dnes som jej našla dva nové zúbky, tak dúfam že sa čoskoro dostaneme do normálu 😅 väčšinu dňa sme vonku, tam je najlepšie, ale aj tam sem-tam porobí cirkus 😒 a keď spí tak doháňam zameškané 😝
@bosacka my sme na tom rovnako, tiež bývame na najvyššom poschodí, pod strechou, byt máme otočený tak, že skoro celý deň nám tu páli slnko 😒 cez deň peklo - teplomer ukazuje aj 30st. 😲 ani v noci nie je klud - tá rozpálená strecha sála to hnusné teplo, ochladí sa nám to tu iba trošku 😔 ventilátor púšťať nechcem, kvôli malej, minule som si pustila a na druhý deň už som mala zalahnuté ucho a pobolievalo ma, tak radšej nechcem riskovať 😕 ešteže máme kam ujsť - vždy keď má maťo voľno tak rýýýýchlo na chalupu, alebo k našim do jelenca 🙂
@slavkav tak vitaj v nr 🙂 my sa tiež moc neprechádzame, starší 6,5r ma furt na ihrisko ťahá, jeho to moc nebaví 😝 najčastejšie chodíme tuna pri žalár a párkrát sme boli tam ako je centro, raz s domyyy a raz sme tam aj bosacku stretli 😉
@e37 @zebra41 vitajte medzi nami 😅 😉

slavkav
15. júl 2011

@any23 dakujem. a ihrisko pri Zalari - to je kde? my zatial chodime k tomu k Centro alebo len tu za bytovku - na tie 2 hojdacky a smykalu - vlastne hned pri skolke L. Okanika. a veru - moju tiez len ihrisko, prechadzat sa jej nechce

any23
15. júl 2011

@slavkav žalár - to je taká krčmička /ale slušná, nemotajú sa tam žiadne podozrivé indivíduá, teda ešte som tam na nikoho takého nenatrafila/ medzi domami, kúsok od lidlu 🙂 je tam spravené celkom fajn ihrisko - šmýkalky, pieskoviská, drevený vláčik, hojdačky a vždy kopec detí, alexovi sa tam moc páči 🙂 ale ja by som občas aj takú prechádzku brala 😝

e37
15. júl 2011

@any23
dakujeme! Treba slubit krpcovi nejaku odmenu na konci prechadzky 🙂 Moja ma toto leto prekvapuje, kolko zvladne prejst (na konci si dame malu zmrzlinku🙂). Ihrisko vsak vyhra vzdy, hlavne ked su tam deticky 🙂 My obcas tiez chodime pred Zalar, @slavkav, dostanes sa tam cestickou medzi chrenovskym lidlom a krajskym osvetovym strediskom (my to volame ze hvezdaren, tak to vyzera....ale neviem, co povedia rodeni Nitrancania 🙂 )

domyyy
15. júl 2011

@slavkav asi viem kde je to ihrisko, za bytovkou, tak vy teda bývate pri škole a pri škôlke, hej? 😅 a na dráhe ste boli? tam je aj pieskovisko, deti sa tam korčulujú, bicyklujú a tak....

bosacka
15. júl 2011

@slavkav - tak my neprideme, mame skarede tbc ockovanie, tak nam doktorka neodporucala... skoda, tesila som sa 😒 daj potom vediet, ako sa vam pacilo...
@zebra41 - napisane maju ze od 3 mesiacov 🙂
@e37 - tamj je aj hvezdaren 😀

slavkav
15. júl 2011

@any23
@domyyy
@e37
dakujem, popozerame a vyskusame 🙂

@bosacka skoda .. snad nabuduce 🙂 a jasne, napisem, - ale zatial len o cviceni.

@domyyy ano - byvame pri skolke L. okanika - vlastne hned pri nej. Draha - no jedinu drahu som videla pri rieke - ale to asi nemas na mysli ... takze rada si necham poradit 🙂

e37
15. júl 2011

@bosacka no tak sme celkom trafili 🙂 🙂 🙂

cukruska1920
15. júl 2011

a z klokociny tu nieste nikto?? sa motam po sidlisku

zebra41
15. júl 2011

@zuzana76 tak ak sa niekedy vyberiete na prechadzku,ja by som sa aj pridala. cez vikendy tu zvycajne nie sme,ale cez tyzden hocikedy 🙂

zebra41
15. júl 2011

@any23 vdaka 🙂

any23
15. júl 2011

@e37 no jasne, skúšam to naňho všelijako 😝 niekedy sa dá uplatiť zmrzlinkou, ale niekedy je tak tvrdohlavý že by nepomohlo aj keby mu modré z neba núkam 😝 😀 jeeej a možno sme sa už aj videli, len o tom nevieme 😉 my tam chodíme skoro každý deň, dnes sme neboli, doobeda sme len do obchodu behli a trochu tuna pri dome a poobede sme v centre boli, musela som do dmky, na chvílku sme sa s domyyy stretli, samozrejme alex sa nevedel odlepiť od toho morského akvarka čo majú v tom chovprodukte, tak tam sme strávili asi 40min a potom sme ešte trochu v kockách pobudli a poďho domov 😅 cestou som si všimla že mám nejaké mäkké koleso, kým sme došli domov vyfučalo úplne, ale mám doma náhradné takže no problem 🙂 ale pred vchodom ma skoro porazilo keď som zistila že nemám klúče 😕 doma nikto, maťo v robote, dnes ťahá od 18-6tej som myslela že ma vykotí 😝 tak som mu volala a našťastie sa mohol hneď uvolniť a prišiel nás zachrániť 😝 ale teda neviem kde som ich mohla vytratiť, keď som odchádzala som normálne zamykala a hodila ich aj s telefonom do tašky...
@cukruska1920 ahoj ako sa máte so simonkom? 🙂 pozerám že už je to veľký chlapisko 😵 😉 neuveriteľne to letí 😉

cukruska1920
16. júl 2011

@any23 Ahoj...jezis ani nehovor..ved len teraz sa narodil a uz bude chodit zachvilu... pomoc...keby sa tak dal zastavit cas... ale je ako na baterky a nie a nie vybit 😅 a vy ako? ako ste oslavili prvy rocik?

any23
16. júl 2011

@cukruska1920 super sme oslávili 🙂 narodila sa mi na moje narodky, takžeee bola dvojitá oslava 😵 slávili sme na chalupe našej, celý víkend sme tam boli, sme guláš varili, grilovali, 17 nás bolo 😝 😅
jaaaaj a to nezničitelné dieťa poznám, tiež to mám doma 😝 emka sa mala snáď narodiť ako chlapec, strašná výmyselníčka je z nej, sama ešte nechodí, aj keď pár krôčikov sa jej už podarilo, ale bojí sa, ešte potrebuje oporu, stačí jej len jeden prst, ale musí ho mať 😝 naučila sa vyliezť na posteľ, vyštverá sa už hocikam, aj v kuchyni na stoličku a z nej na stôl, aj z chodítka sa dokáže vyslobodiť, z postielky tiež vylezá, aj keď ju má úplne dolu, nemôžem ju ani na sekundu nechať samu, minule som ju zachraňovala zo stolíka na PC 😝 no sranda je s ňou 😀 a tiež by som brala keby sa dá čas aspoň trochu spomaliť, však za chvílu nám na výšku pôjdu 😝

cukruska1920
16. júl 2011

@any23 juj no parada...tak ste mali dvojitu oslavu.. no tak citam ze mas doma tiez dobru vymyselnicku... moj uz ruckuje pri vsetkom kde sa moze postavit... vyleze z postielky? nezartuj.. nad tym som ani nerozmyslala ze aj to deti dokazu...no moje nervy...tusim dam mreze az po plafon 😀