icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

Strana
z381
dijuri
11. nov 2012

Ahojte maminy.V pondelok sa bude konat paralelny protest proti odobratiu deti Ivany Boorovej. Zacina sa o 16:30 ako v inych mestach a koncit bude o 17:30, verim ze to pomoze a verim,ze pridete podporit Ivanu a babku chlapcov. Pre blizsie info mi napiste spravu. Mam pre vas aj nejake zdielanie,len tu to nie je vhodne asi

m.a.r.t.i.n.a
3. júl 2014

KOČKY, nejaký kontakt na detského stomatológa v Nitre, ďakujem. (poprosím do pošty )

iwilion
4. júl 2014

ahojte - neviete, ako to funguje s rehabilitaciami v NR na Chrenovej? kde su najlepsie a ako je to cenovo? co sa plati a co preplaca poistovna?

gossa
3. aug 2014

@yvetulka ahoj, my sme u Dr. Seleckej. Maly sa narodil v sept. minuleho roka a na poslednych poradniach nas stale vybavoval nejaky iny lekar (bud starsia lekarka alebo starsi lekar, neviem ich mena). Neviem, ako to tam maju organizacne zariadene, ale tento system s roznymi lekarmi mi nevyhovuje. Na najblizsej poradni sa opytam, ako sa to planuje do buducnosti, ak tam nebude Dr. Selecka, tak radsej odideme k inemu lekarovi. Inak, s Dr. Seleckou som bola spokojna, poskytla mi vela info.

yvetulka
3. aug 2014

@gossa ona je nieco chora, asi nieco vazne. uz dost dlho. vybrali sme si krauskovu, uz k nej chodime dlhsie, prispevok som pisala v 2012 😀

ellusy
19. jan 2015

ahojte je tu nejaká maminka ktorá má termín pôrodu začiatkom Mája a bude rodiť v Nitre? 😵

m.a.r.t.i.n.a
18. nov 2015

VIANOČNÝ DOBROČINNÝ BAZÁR 🙂

lejuska412
6. nov 2017

Ahojte baby nasla som tuto diskusiu tak sem pisem...ze ju trosku oprasim 😉 obcas by dobre padlo pokecat len tak o vselicom s babami z jedneho mesta ....je tu este niekto taky ? ☺

Strana
z381