Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
berus len aby si zabudla to pre mariancu a max sa zbúra 😎
tešákujem sa čo bude zajtra uvidí sa ako povedal slepý hluchému 😉
Berus,Blazka kam vy na to chodite??? 😕
no neviem dievcence,zajtra asi skocim s malou k doki,mam zly pocit,ci jej tie hlieny nesadaju na priedusky,zda sa mi ako by jej tak chrapcalo na pluckach ke dycha,vavyse sa budi,dala som jej sirup na tie hlieny,teplotku ma len mierne zvysenu.. 😔
idem papa
sasul držte sa snáď to nebude nič vážne........
beruš ja som dnes robila cesnačku polievku, tak budeme stáť pri sebe šak čo, reklama na cesnak 😀
sasul joooj nech ju to rychlo prejde a nie je to nic vazne😔ja mam vzdy strach ked mi maly zacne soplit ze mu to na uska sadne-uz mal dvakrat zapal str.ucha a bol to otras🙄
kočky teším sa na Vás len prídite 😵
berus...aj henka chce prísť 🙂
dobré ránečko 😵
tu do rána nasnežilo 😅 A to som si myslela, že už je jar. 😒 Ale aj kalendárovo je jar až o 3 týždne, no tak čo sa čudujem? 😀
aj ja chcééém ísť na stretko. Okuknite ako tam je a potom na najbližšie sa dovalím aj ja s tým mojím usmrkancom 😀
sasi...tak drž sa s malou u dr. a rýchlo sa uzdravte 😵
blazka...neboj nevedia akú maš veľkosť. To isto poslali svokre 😀
any...so sladkostami pomaly, lebo o chvílku budeš 100kilová mamička 😀
berus...tak bathorička bude na stv? No tak to si isto kuknem. A aj tak dakujem, že si mala odvahu mi to požičiať 😀
berus...a vy máte hady?Akože normálne anakondy a tak? To sa nebojíš, že sa raz ráno zobudíš vedľa plaza? 😀 Brrrr 😝
Ach já bych spala....inak dobré ránko 😉
Jakub bol v noci nejaký naspídovaný 🙄
Berus hady, no fúúúj to ja nee....ale zas lepšie ako pavúci 😉
No a som zvedavá ako Vás ja nájdem, keď som Vás ešte nevidela....to bude kovbojka 😀 ale vlastne domču som videla. Tak potom na mňa mávajte a uprostred a na hruď si dajte nápis, aby som vás našla 😀
Sasul aká bola noc? Malá lepšejšie, či horšejšie?
Blazi no to sú ale magori v tom magnete, veď oni ti mali poslať veľkosti XS a oni pošlú toto.... 😀 Veď načo to asi tebe bude, že? čo sa máš do toho omotať? 😀 Ale sťažuj sa, možno pošlú na ospravedlnenie nejaké XS tričulko 😉 😉 😉
Any ja som nemala nejaké zvlášť chute ani pri jednom....tak normál. Pri Fifovi som si dávala pozor čo jem a pribrala som okolo 20 kg. Už na konci som sa radšej nevážila 😀 A pri Jakubkovi som žrala rad radom na čo som mala chuť a pribrala som 12 kg. Takže neviem ako toj e 😨
ahojte
ja sa akurat chystam na nefrologiu 😖 , dufam,ze bude vsetko ok
zahcvilu pride svokra strazit patka
zuzi....tak držím palce 😵
ahojte, tak dnesna noc bola celkom fajn, uz som nemala take bolesti ako noc predtym, aj ked este stale spim na jednom boku, uz sa o dost lepsie citim, akurat som nemohla vecer zaspat, o 23 h som si lahla a zaspala som o 01 h.
Maly mal vecer zase zvysenu teplotu, dala som mu sirup, v noci uz nemal a rano mu zase vystupila tak mu sirup snad zaberie, on je zivy aj ked ma teplotu do 39 st.
Dnes svokra nepride, nema dovolenku, ale uz to zvladnem aj sama.
Inak nechcem vas odhovarat od stretka, ale v nitrianskom kraji je vraj najviac na SR rozsirena viroza, je vela chorych, tak dufam ze deti nic nedostanu, tfuj-tfuj.
Dufam ze co najskor zbuchate dalsie stretko kde sa budeme uz vsetky moct stretnut, moc sa na to tesim a mrzi ma ze my nemozme ist.
Sasul potom daj vediet ako je saske, myslim na vas a dufam ze sa jej ulavi.
Inak ked som bola tehu jedla som stale klasicke slane slovenske chipsy, take tie co predavaju v krcme, pri nas v bufete v SAD ich vyrabali a boli take fajne chrumkave a mastne 😀 ,kupovala som aj 9 balikov na 5 dni tak som priberala a este mi chutila sterilizovana kukurica, tak som bola ako vykrmene prasa pred zakalackou. 😉 😝
Ahojte zas po par dnoch... 😉
Zuzi, drzim paluchy u lekara...a ja uz chcem vediet, co schovavas v brusku... 😉 Doprajem ti dievcatko. 😉
A som zvedava na Helkine dojmy z koncertu, uz nech rychlo pride podat hlasenie... 😀 😉
Ahojte. Tak aj ja som sa tesila, ze pridem, no zial, aj my sa pridavame k chorym. Mala teda teplotu nema, len soplikuje a kasle trosku. Ja som na tom horsie, aj ked aj ja som bez teploty. No hrozne ma bolia priedusky a celkovo sa citim naprd. Klbka ma pravdu, strasne je toho vela teraz.
bystri, mexx dakujem
mexx, no uvidime, ja to tipujem skor na chalana 😀
sice chute, ani neviem, jem asi menej ako pri Patkovi, alebo sa to este len rozbehne. Pri Patkovi som doslova zrala, a teraz ani nie, ale aj sladke si rada dam, aj slane, tak ako pri nom. Aj vtedy mi chutila zmrzka aj ovocie, aj zakusky a to iste aj teraz, ale aj slane mi chuti, takze neviem. A brusku je take iste ako pri Patkovi, skor spicate. No ale to su aj tak povery, neda sa to len podla toho orientovat, inak podla krvi mi vychadza dievcatko teraz a Patko mi vychadzal chlapcek. Aj podla cinekseho mi teraz vychadza tusim dievcatko a Patko bol chlapcek.
severanka skore uzdravenie
klbi, tak super,ze aspon noc uz bola lepsia, no a sterilizovanu kukuricu by som si dala aj ja, len potom ten zlcnik by som mala ako kamen
vsimate? ja som uz ako stara babka 😀 , same choroby, no mozem ja zato?
zuzi a co na nefrologii, ja ani neviem co sa tam lieci. 😅
severanka, tak drzkam palceky nech ste na tom lepsie a aj to som chcela napisat ze okrem viroz je teraz rozsireny zapal priedusiek, najviac deti v nemocke tam bolo prave zo zapalom priedusiek a aj dr mi vravela ze je toho teraz plno, segra, ja aj maly mame tiez priedusky chytene, tak sa bojim aby to nedostali aj dalsie deti, hlavne ked budete v uzavretom priestore, ale nechcem vas plasit.
inak aj ja som zvedava co helka a jej dojmy, uz sa tesim na zazitky. 😵
Zuzi, ty starena...uz si jak ja. 😀 Sice zlcnik a podobne veci nemam, ale ked som minule odchadzala od lekara so siestimi krabickami liekov, tak sa sestra skoro urehotala k smrti, ze vypadam jak tie stare babky, co tam chodia pre milion receptov a zeru tabletky uplne na vsetko. 😅
No ja neviem, ze nakolko su pravdive take povery o brusku a chutiach a podobne, tiez by som sa na to vobec nespoliehala... 😅 Mojej kamoske svokra stale tvrdila, ze podla bruska to je jasny chlapec a inak to ani nemoze byt, pritom bola asi v druhom-tretom mesiaci a brusko mala komplet ploche. 😀 Ale cela rodina strasne chcela, aby mali chlapca, tak jej ho stale predpovedali. Nepomohlo. 😀
ahojte,
nenesiem vám vôbec dobré správy, sašul mi písala, sú v nemocnici so saškou, po vizite mi dá viac infošiek, ale malá strašne chrčala ☹ . tak im držme palce, nech sú rýchlo domka a fit, ak budem vedieť viac, napíšem.
olka sa učí už od rána, aj som zírala, že sama od seba si knihy vzala, bez nútenia 😉
sev, tak aj vy už, rýchlo sa vyliečkajte, veľká škoda, že sa nemôžeme stretnúť ☹
zuzi, držkám palcošky nech sú výsledky dobré, potom daj info ako a som zvedavá, čo budete mať. ja som mala vždy predtuchu, u dievčat, že sú to baby a pri markovi, že chalan, ale s ním to tehu bolo úplne iné ako pri dievčatách 🙂
mex, včera som na teba myslela, že už dávno si sa neukázala a ty tu, asi telepatia 😉
klbka, držkajte sa, myslím na vás 🙂
any, ja verím, že u teba to baba jak lusk bude 😉 🙂 , júj už sa teším, ako nám to po sone budeš zvestovať 🙂
bys, v bb nasnežilo a tu celú noc lialo, ja som včera poprala zimné bundy a oteplováky deckám, drobcovi fusak a zabudla som to na okne, čiže je to úplne mokré 😠
už ani neviem, na koho som reagovať chcela, idem upratať, navariť, ale budem nakúkať 🙂
no jajus, to snad nie je ani pravda, co som na vas cez pc vsetky choroby preniesla? 😔
juj drzim saske palce, smutno mi je z toho. 😢 😢 😢
klbi oblicky 🙂
mexx, no to aj u nas je tak, svokra ta len chlapcekov zboznuje a tiez mi stale vravi,ze to je jasny chlapec, aj pri Patkovi mi to vravievala, aj teraz 😀 , ale pri Patkovi mi to povedal aj jeden cigan, co pred nasim domom kopali nejake kanale ci co, ze" No mlada pani, to bude pekny chlapcek " a ja mu nato " No ja uz ani na sono nemusim chodit, vy mate rontgenove oci" 😀
fuuuuuuha, sasul s malou v nemocnici 😖 , dufam,ze to nic nebude, ze ich rychlo pustia domov
a stale sa neviem dovolat do Hlohovca, asi maju dovolenku, aj vcera aj predvcerom, len zaznamnik tam bol, chceme ist na to 3D, no ale uz to vidim ako my daju termin az o mesiac a ja chcem vediet pohlavie cim skor 😀
ako mi daju termin - uz pisem bludy, sorry za chyby
Nazďoš,
baby a to kde Vám sneží a prší? Tu je síce chladno, ale svieti slniečko 😉
Bože sasul nebláznite ešte aj vy.......Šimonko sa z toho dostáva a teraz ide v jeho šľapajách Saska? No tak držíme palčeky ☹
Inak aj Kubčo bol dnes nejaký upišťaný, išiel mi už o 8,30 há há, aj v noci bol na prdku, snáď nebude chorý aj on...
No nakoniec to stretko aj zrušíme.......
Any držím palčeky k dievčatku a hlavne k tomu, aby bolo zdravé 😉
Zuzi aj tebe držím palčeky aj na vyšetrení dnešnom a aj pri bábatku.
A inak ja som tiež ako jajka vedela, že aj to druhé bude chalan. Obe tehu boli také viac menej rovnaké. Absolútne mi nebývalo zle, robila som až do konca, žiadne extra chute....takže tak. Akurát pri jakubkovi mi padla placenta, tak som bola týždeň na rizikovom v nemocke, ale inak pohoda. A obidvaja boli rovnaký štvorkilový, takže išli cisárom. Totiž ja mám ledva 160 cm, a neroztiahla sa mi panva, tak sa doktori zhodli, že to sama nezvládnem.
Zuzi, skus si mrknut sem, je to gynekolog v GA, par kamosiek k nemu chodi a vraj je dobry, tiez sa k nemu asi chystam prestupit. Podla info na stranke robi 3D/4D aj zenam, ktore nie su jeho pacientkami. Ked sa nevies dovolat do HC, mozno tuto ti da skorsi termin... 😕
Jasne, babka senilna, link som ti nehodila. 😀 http://www.afw.sk/
kocky ahojky🙂ja tiez nemam dobre spravy-uz to draplo aj mna☹v noci som sa zobudila na to ze mi je strasna zima a nemozem dychat-totalne upchaty nos😒rano sa mi spustila nadcha,soplim a kycham ako marcovy zajac,hrdlo ma skriabe,hlavu mi ide rozdrapit a citim snad vsetky klby v tele😔tak cajickujem caj s medom a citronom,dala som si paragripe-to je homeo pri chripke,do nosa aj hrdla bioparox-volala som svojej dokine,odobrila mi ho vraj je to lokalne atb a moze sa aj v tehu babatku by ublizit nemalo...inak brala som ho aj pri alexovi a vsetko OK tak dufam ze aj teraz bude...porazi ma-alex je uz zdravy a teraz to podsunul mne😒

jajka na sladkom ficim aj ja teraz🙂pri alexovi to boli arasid.chrumky tie klasicke a kuracie prsicka,hadam do kazdeho jedla som ich pchala,myslim to maso,nie chrumky😝teraz mi kuracie smrdi😝kocky budeme sa snazit dobehnut aj my s krpcom😅sice mame na zajtra ohlasenu navstevu,ale mozno nepride😉rada bysom vas videla🙂vacsinu z vas este nepoznam osobne,ale tesim sa😉