icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

helenkasabinka
5. mar 2010

blazka 😀 to znamena,ze nemas tolko pit,este sa opijes 😀

blazka24
5. mar 2010

sasul neboj inhalator je dobrá vec......

heli pijem aby som nejedla..........v bruchu mám mozartove symfonie........

ako začalo fúkať horor.........

any23
5. mar 2010

blazka s tebou sa teda clovek nenudi😀😉

any23
5. mar 2010

klbi 16.3. mam poradnu tak snad naisto budeme vediet ci budeme mat Emku,alebo budeme musiet vymysliet meno pre chlapceka🙂a keby sa nechcelo ukazat u mojho dokiho,tak behnem do medic.centra-sestricka co mi robila morf.sono mi vtedy povedala ze ak budem chciet to pohlavie naisto potvrdit,tak mam dobehnut a ona sa na to pozrie🙂

helenkasabinka
5. mar 2010

any jaj ha len nech je to Emmka 😵

helenkasabinka
5. mar 2010

blazka aspon pocuvas hudbu 😀

blazka24
5. mar 2010

any snažím sa nenudiť 😀 tak Emku budete mať? a ty sa ako cítiš? ja som to dopredu vedela čo to bude, ty netušíš?

heli a vy ako ste na tom? hopsanda pod perinku či ešte nie?

helenkasabinka
5. mar 2010

blazka my budeme pod perinou az v juli 😀

sasulec
5. mar 2010

kokoos blazka,sak ale nikto na 90dnovke nepisal,ze to ma take vedlajsie ucinky 😀 😀 😀
asi sa aj ja am na 90dnovku hehe 😀
no baby je uz doom,ideme si dat kafco a porozpravat nase zazitky,ako mla hrala so sestrickami fucik na chodbe.. 😀

blazka24
5. mar 2010

heli tak až v júli? to stačí ti deka, pod perinou by som nevydržala 😀 na druhej strane bolo by to fajn na moje šunky, vypotila by som aspoň deko 😒

sasul účinky sú z čaju, z jedla mi kvitne hlava 😝

klba
5. mar 2010

sasul nieco som citala na nete ze ked sa predpise inhalator od dr doplacas len minimum 😉 , skus sa na to opytat.
my sme si priniesli vlastne lieky a jedine sirup od kasla nam predpisala dr podla prepustacej spravy.

a inak maly hned den po odpojeni z infuzie dostal druhy dych, zbadal taky vozik na chodbe tak nan vysadol a asi zo tri krat som ho vozila po chodbe, bol uplne happy a sedel ako prikovany, az kym nam to nezatrhli sestricky a ta mlada dr, vraj na tom nosia tie velke kovove nadoby s jedlom, skoro nas prepichli pohladom. 😝 😅

any to je super, dufam ze vam to vyjde. 😉

helenkasabinka
5. mar 2010

klbka ja z vas dnes nemozem,sa tu sulam 😀 pobavil ma ten kovovy vozik 😀 ano na tom vozia jedlo 😀

blazka24
5. mar 2010

klby ja keď som bola s malým vnemocke tak som vypila čaj ktorý si uvarila tá teta v kuchyni, som myslela že to je pre nás a ona skoro odpadla, že šak to aj moja šálka 😀 no čo - som už nemala odvahu sa spýtať či nemá kávu zrnkovú, to by ma asi zatlačila do tej nádoby na čaj 😝

inak sused bude mať asi zásuvkovú návštevu, upratuje o sto šesť - som bola na toalete a mala somdojem že sa sťahuje so skriňu cez stenu k nám 😕

klba
5. mar 2010

blazka, na mna sa spatne kukla este aj upratovacka ale preslo ju to rychlo, prave som sa chystala vyhodit nedojedeny obed co som nemala chut lebo boli vydatne ranajky, hned som bola dobra ked som jej to dala pre psa, aj misku mi umyla. 😀

blazka24
5. mar 2010

klba tak mňa tá teta odvtedy sledovala aj keď som šla na záchod 😉 dobré aspoň som mala pocit že sa nestratím 😵

jajka968
5. mar 2010

vy ste sa dnes odtrhli 😕 😕 , toľko ste toho popísali, že už ani neviem, čo som chcela komu

mali sme tu našich a aj švagri s nicolaskom, decká hore nohami je, pôjdem upratovať. no a buchlo niekde vonku na ulici kúrenie, takže sa nám nekúri a vraj oprava potrvá 2-3 dni, sa teším, zrovna teraz, keď sa takto ochladilo. ešte šťastie, že som včera decká pokúpala, v kúpelke je jak v ladovni.

klbi, ihalátor je na predpis, ale iba pre silného astmatika, viem to preto, lebo som si to pri markovi vybavovala a to má uzavretú astma a nepreplatila by nám to poisťovňa, len v takom prípade ak sú neustále hospitalizácie v nemocke na astmu, takže jedine kúpiť, no a to tiež neni lacný špás, okolo 200 eur a viac stoja. my sme mali požičaný od tety, ale som to 1000 ráz obanovala, lebo každý deň vyvolávala, či ešte funguje. tak viac som si ho ani nepožičala.
a to aj naša olča, astmatický záchvat jak vyšitý a vždy mala toľko energie, že skákala ani dýchať nevládala, to sú, proste deti

any, mňa napadlo, mne hovorili, že po 4 rokoch sa pri deťoch mení pohlavie a u nás to aj vyšlo pri markovi 🙂

heli, to až v júli začínate snažilkovať 😕 , som myslela že v máji ako klbkovci 🙂

helenkasabinka
5. mar 2010

jajka v maji mam vypocet pre chlapca a my chceme dievcatko,tak preto aj jul 😵

helenkasabinka
5. mar 2010

mala spala 2 hodinky a s krasnou naladou sa zobudila 😵 ma pusinkuje,objima a hladka a je vyskerena ako lečo 😀 😵

jajka968
5. mar 2010

jáj, no ja neviem či by som si dala takto vypočítať, on vie aj to, či nehrozí nejaké postihnuté dieťa? alebo čisto len to pohlavie vie určiť.
a fakt, ešte sa u nikoho nezmýlil?

jajka968
5. mar 2010

heli, michal netúži po chalanovi, či si ho prehlasovala, hááá priznaj saaaaa 🙂
lebo môj marek sa priznal, že olču chcel babu, ale pri sárče potajme dúfal v chalana 😀

sasulec
5. mar 2010

klbi,ty kokso u teba boli happy aj upratovacky ze odchadzas,nie len sestricky..
inak ta doki myslim tu starsiu,mi prisla,taka rozumna,si sadla so mnou v izbe a vysvetlila mi vsetko,co a ako,a vy ste mali akeho primara,teraz je tam vraj novy a vsetky sestricky vybagrovane z neho,aj vy ste museli mat vsetko poschovavane,ani lyzicku som nemoh;la mat vylozenu pred vizitou vonku,kokos,akoze nech mi niekto povie aky to ma vyznam???
sak nevravim,ja som si tam vzdy udrziavala poriadok,som mala celu izbu pre seba,teda aj so ssul,ale preco cez vizitu musis mat vsetko v skrinke? napr.som mala malej cajovy flasku,alebo nejaky nacaty keksik hore polozeny,ze si to dopapa,alebo rohlik z rana a nemohlo to tam byt,ani mobil nemohol byt tam,ani plienku co som mala na prebalovaku a vylozene navlhcene vreckovky,tak tam som to mala tak nachystane..
no tuto otazku kto mi zodpovie??haaaa???

sasulec
5. mar 2010

ozik a co myslis tymi vydatnymi ranajkami???
akoze na toto mi odpovedz prosim,klbka.. 😝 😀 😀 😀

sasulec
5. mar 2010

ozaj a baby,mala sa tam tak krasne pytala na nocnik,ze mavala normalne fest suche plienky,len sem tam mala cvrknute,ale aj rano sa zobudila a hned sa pytala,a pozicali nam aj nocnicek 😉 tak aspon na toto to bolo cele dobre.. 😉

any23
5. mar 2010

no tak moj vnutorny hlas mi hovori ze to bude dievcatko🙂pri alexovi ma tusenie nesklamalo,tak uvidime tentokrat...ale ja som taky clovek ze neuverim kym neviem nastopro😝ale zase aj tych 90% je dost na to aby som zacala kupovat aj ruzove vecicky-co sa priznam ze som aj urobila a par kuskov mame aj z ruzovej-proste som neodolala😝ale ved mam tri sestry,mato ma brata,tak hadam bude mat kto nosit keby nie nase-hadam sa len nebudu rodit samy chalani😀jajka tiez som o tom pocula😅inak podla cinskeho mal byt alex dievka,teraz chalan...

any23
5. mar 2010

sasi no vidis,aspon nieco pozitivne🙂

sasulec
5. mar 2010

teraz tu mala tancovala,na pesnicku ,,New York,,kukali sme reflex 😝
skoro sme sa docurali,ze nuuu jooooo 😀 😀 😀

klba
5. mar 2010

sasul,maly lietal len jeden den vonku po chodbe, kedze nasej spolubyvajucej maly cele dni spal, preto som chodila na chodbu aby ho šimi nebudil, ale potom som uz nemienila ustupovat a kvoli niekoho pohodliu travit dni mimo izby a sestricky boli fajn, takze neviem o com pises, ale u teba som zvyknuta, neprekvapujes ma....

a ta starsia dr je super, nas prepustala, tiez vsetko vysvetlila a primara sme nemali, len v piatok ale to bol este stary, cez vikend nie su vizity.

a tie vydatne ranajky som myslela tri rozky natrete syrom zo salamou co mi doniesol juri, ma to zasytilo, ranajkovala som pred obedom. 😉

sasulec
5. mar 2010

Klbka ved ja som pisala o tom vozeni na voziku,a o tych pohladoch co si pisala,zo srandy 😝
Aha,lebo ja som myslela,ze popisujes ranajky co boli podla pridelu tam,lebo to bolo ine kafeee..hehe 😅

sasulec
5. mar 2010

a tie sestricky som myslela tak,ze oni boli zlate vysmiate,hlavne ak od nik nic nepotreboval 😝
ale to len podaktore,inak boli celkom fajn..niektore sa dosli porozpravat aj do izby alebo ked nas videli na chodbe,tak sa prihovorili.. 😉

beruska113
5. mar 2010

Moje nervy, vas docitat. No umrem z toho. Uz mi panelacik bezi. tak len sup sup.
Ja som bola naD v Hlohovci 2krat, raz kvoli zlym vysledkom APF na morfologickom 4D a raz ze som chcela DVD a neviem si vynachvalit. Bola som u Mudr Brest. starsieho a bol svetovy, v 18tt mi povedal ,ze babo ma ponozky modre. Svetovy bol. Zuzi fotiek kopu spravil a neplatilo sa naviac ajdve strany papierov a rozmeroch, vyvine...nam dal na tom morfolgidkom.

Sasul,
vitaj doma. No si si teda zazila. K 112sa tiez nebudem vyjadrovat, muz tam uz raz pre jednu z roboty volal a cisty vysluch, aj jej vynadal, aj tak neprisli. Strasne.

Blazi,
zajtra mi vyhod cez okno tie kolaciky, co si robila. Mnam mnam.

No a uz ozaj neviem, co som komu chcela, juj neodolam panelaku, idem off. papa babulky